Üni için ev tuttuk ev arkadaşım 3 gün olmayacak. Sevgilim kalıyor benimle şu an. Ev sahibim de eski imammış ama çok tatlı bir adam. Sadece evi tutarken erkek arkadaşlarınızı getirmeyin içki içmeyin demişti tamam demiştik. Bugün sevgilimle sarmaş dolaş balkondayken gördü bir şey demeden gitti. Sonradan sıkıntı yaratır mı? Evet sözümde durmadım ama ne olacak ki sonuçta ona bir zararımız yok. Ailemle konuşmasından korkuyorum ya.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabiki de olur adam imam seni evden kovar ailenle konusur ben olsam yaparim sen okumaya degil sevgilinle sevismeye gelmissin hem bu haltı bir güzel yemek hem de ailenden korkmak bu neyin kafasi oluyor acaba
Ailemin kulağına böyle bir şey gitmesi hoş olmaz o yüzden çekiniyorum. Ama %50 burslu girdiğim okulda geçen sene bölüm birincisi olduğum için tam bursluyum şu anda. Okumaya mı gelmişim sevişmeye mi biliyorlar zaten :)
Senin burslu olman hic bir seyi degistirmez senin ne yaptığın belli okumak dısında adam insan olmak önemli karakterin kisiligin olacak kanın mayan bozuk olmayacak hani bir hikatlye var bilir misin baba ogluna ben sana vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim diye adam da olamamış zaten ama nerde siz türk kızlarında kalmadı hiç bir sey
Ya ne alaka cinsel hayatım var diye insanlığımı kaybetmiş oluyorum sknslsmsş abi suçum ne cidden
Suçun yarın bundan ayrildiktan sonra pisman olacaksın baskası gelecek evlenmek isteyecek ama sen yalan söyleyeceksin 40 takla atacaksın beni alsın diye
hahahaha kankam ilk olarak çok güzel bir ilişkim var neden ayrılalım? ha diyelim ki ayrıldık hayatıma başkası girerse zaten benim kafamda biri olur. ben kimse için kırk takla falan atmayı geç kılımı kıpırdatmam. çok şükür elimiz yüzümüz düzgün iyi de bi bölüm okuyorum evlenmek istesem çok rahat bulurum birini problem etme sen. d
Bulursun bulursun da nasıl bulursun belli olmaz istedigin kadar elin yüzün düzgün olsun sen bunu yaparak kendini bitirdin artık ayrılırsın ben merak etmiyorum senin gibiler dolu her yerde ilk basta konusurlar sonra görürler neyse sen de göreceksin nasıl olsa bdn problem etmiyecem sen edeceksin kırk takla atmak kendini temiz namuslu göstermek hic yasamamış gibi g9stermeye calisacaksin gidip kızlık zarını diktereceksin onu diyorum
en başta belirtmiş sonuçta kriterlerini rica olarak o yüzden bilemeyiz belki görmezden gelir belki de seni uyarır son kez
Evi ailen mi kiraladı sen mi? Yani ailenin irtibat numarası var mı
bişey derse imam nikahlıyız de kurtul ozaman bişey diyemez 😊 bu iyiliğimide unutma
Seni orada barındırmazlar
Ev sahibim çok tatlı bir adam kızını kaybetmiş bizi kızı yerine koyduğunu söylüyor hep. Aramızda gerçekten çok sıkı samimi bir bağ oluştu kovma durumu olmax
Kız ne bilim aile aparlari çok sorun ediyorlar git geller çok olmasa ki aile yeri yani hep olması uygun da olmaz ama biliyon insanlari
Bina çok küçük 6 daire var 4ünde öğrenciler kalıyor zaten. Ev sahibim de tek yapıyor eşini gençken kızını 3 sene önce kaybetmiş öyle aile apartmanı değil.
sanmam mantıklı düşünen biridir
Alt komşu yaşadı
ne alaka be
Sevgilinle ev temizliği yapmayacaksın heralde 😄
Gerçekten ev temizledik bugün bu arada...
Kdkdkdkrk uyudu mu kerata
uyudu bebeğim ya yanımda çok güzel uyuyor aşk adam
Ee uyumadan seks yapmadınız mı
kanka sana ne
Cidden soruyorum. Sevgilisiyle aynı evde kalanlar korunmasız seks yaparmı
korunuyoruz abi tabii ki hamile kalıp hayatımızı mı karartalım
Giriyo yani içine 😄
he a*k giriyo noldu sana mı girsin sana ne ya
🤣🤣 yok yok hep sana girsin 🤣
ya sabır...
Kızma be takılıyorum
Kovarlar
Yok kovmaz çok tatlı bir adam kızını kaybetmiş bizi kızı yerine koyuyor çok seviyor.
Demez merak etme
bişi olmaz