Mizah dediğimiz şey sadece aşk değil genel olarak bütün insan ilişkilerinde hayatı daha yaşanabilir ve güzel kılıyor. En kasvetli anda durumu özetleyen ince bir cümle bazen ağlancak hale güldürüyor. Olmazsa olmaz degil elbette. Ama mizah olunca işin içinde o insana o arkadaşlığa o aşka doyulumuyor. Sonuçta insan gülümsediği mutlu olduğu yeri benimser en nihayetinde : )
Çok önemli be abi, ama benim mizah yönüm yüksek olduğu için gülen taraf o olacaktır. Diğer kızlar gibi ay ben güldüren erkek severim diyerekten boş laf yapmayacağım çünkü ne ciddi ne de mizahşor erkek severim. İkisinin de ortası olmalı benim için. Tabii benim mükemmel esprilerimin üstüne tuz biber olabilir kendisi. Aşk dediğin bu olmalı beeee!!!
Olsun be abisi.
Abisi dedin çok duygulandım :( damacanamızın pompasından kendime bir bardak su dolduracağım ancak kendime gelebilirim :(
Sek iç ama. :D
Tabii ki bizim su bir başkadır yaw. Bir de sürekli damacana pompasına bastırıyorum su taşıyor hala dolduruyorum. Pompa beni sever ben onu yani :D
Genelde samimi olduğum kişilerle şakalaşıyorum, samimi olduğum kişilerin şakalarıyla eğleniyorum. Sevdiğim kişi de buna dahil elbette. Bu yüzden normalde olan ciddiyetimi kırabilmem için bu önemli.
Mizah anlayışı ilişkinin yapı taşlarından adeta. Aynı şeylere gülebilmek bir nimet adeta. Anlaşabilmekte önemli rol oynar bu.
Birlikte eğlenebilmek güzel şey.
Cevap
7Cevap
İlişkide mizah anlayışı diğer etkenler kadar çok önemli bence.
Bu konuda aynı dili konuşabilmek ilişkiye renk katar.
Aksi halde ilişki çekilmez bir hal alır.
Hele de tek taraflı mizah bunaltır bir zaman sonra iki tarafı da.
Her zaman ciddi olunmayacağı gibi her zaman mizah içinde de olunmaz buda ters teper.
her şey ayarında güzel.
Bence çok önemli. Kaskatı nemrut espiriden anlamayan bir insanla bir ömür çok zor.
Ha birde espiri mizah ila cıvıklığın dozunu ayarlayamayan, karşısındakine ait unsurları alay konusu eden partnerlede bir ömür çok zor.
Bu konuda çok şanslıyım. Sevgilim çok komik ve eğlenceli biri. Zaten o yüzden onu seçtim de denilebilir. Bence çok önemli bir şey. Sakin durgun bir insanla bir ömür geçmez diye düşünüyorum.
Çok önemli
Espri anlayışı ayrıca zeka demektir. Birbirinin esprilerini anlamak, ince nüansları çözmek beraber dalga görebilmek Harika bir şey
Bence önemli etkenlerden bir tanesi. Her iki tarafında bu konuda anlayışlı ve becerili olması lazım. Yoksa hep ciddi ciddi çok sıkıcı bir ilişki olur.
Manitaya bı espri yapıyon mal mal yüzüne bakıyo abi Allah düşmana yaşatmasın çok zor
Ten uyumu burç uyumu falan hikaye
bayağı yüksek olması gerekiyor yoksa ilişkimiz yürümez :D
Benim için çok önemli bir faktör 😃
mizah ile iletişim çok daha güzel oluyor
Mizah candır ☺️
Benim icin cok önemli.. odun gibi şakadan anlamayan biri ile yasayamazdim
Mizah çok önemli bence. Birlikte gülebilmek, eğlenebilmek önemli. 😇
bence eglenebildigin birini bulduysan senden mutlusu yok, kafalar uyuşmasi çok önemli
Ben karşı tarafa acırım. Onun mizah anlayışının derecesinin yüksek olması gerek 😂
Mizah anlayışı önemlidir. Her zaman güldürmeyi ve o anlayışı belirli seviyede tutmayı severim.
İnsan sevdiceğiyle mizah yapıp gulmeyecekse ne anladık biz bu işten 😶
Birlikte gülmek güzeldir.. ben severim. Mizahi yönüm fazla, gülmeyi de çok severim
Mizah farklı olabilir ama espri anlayışı yoksa zor. Sürekli espri yapan biriyim.
Mizah anlayışımız ters düşerse o ilişki olmaz zaten.
bence saygı sevgi sadakatten sonra gelen şeydir. Aynı şeylere gülmek beraber eğlenebilmek birlikte çocuklaşabilmek... hayat zaten yeterince yorucu çiftler birbirlerinin tatili olmalıdır derim ben yoksa gider dağa taşa aşık olurum
Çok ya karşılıklı kahkaha atamayacaksak olmaz
Birlikte saçmalayabilmek çok önemli
Bence çok önemli. Birlikte eğlenip gülmek önemli.
Kesinlikle olmalı ama abartılmamalı
Bence önemli beraber gülüp eğlenebilmek gerek
aşırı aşırı
Orta düzey
Pek bir önemi yok
Oldukça yüksektir.
Önemli
Çok derece
mizahim kaldirim tasi
Bence baya önemli
Çok çok çok
Bence önemlii ya