Kişilik & Karakter Mizah Anlayışımız Karakterimizi Ele Verir mi? RedCatSimy Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Sizce bir kişinin mizah anlayışı, karakteri hakkında ne gibi ipuçları verir? Güncellemeler10 ay Modlar lütfen kişilik ve karakter etiketi yapalım teşekkürler Mizah Anlayışımız Karakterimizi Ele Verir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. genelde mizah anlayışımı herkese göstermem. en sevdiklerim bilir 0 4 Yorumla RedCatSimy 10 ay Ya su etiketi düzeltirmisin lütfen niye hep farklı yapıyor ben kişilik ve karakter üzerinde soru soruyorum kültür sanat diyo bu u Barış_LonelyForever 10 ay tamam RedCatSimy 10 ay Teşekkür ederim 👉🏼👈🏼💓💓💓 u Barış_LonelyForever 10 ay 🌸🌸
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 10 ay Mizah anlayışı hem karakteri hem zekâyı hem ahlaki değerleri açığa çıkartır. 0 0 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Mizah Anlayışı olmuyan bir insan çekilmez hiç onu bilirim de 0 0 Yorumla
Thebride0 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Karakteri bilmem de zekayi ele verdigini düşünüyorum 0 0 Yorumla
38_11Enerjisi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Mizah yapmadan duramayan ben, elbette ele veriyor karakterimi 🙂 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kesinlikle evet 0 0 Yorumla
GrushenkaRises Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Karakteri bilmem ama zeka seviyesini ele veriyor 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Verir 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Gibi 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Mutlaka 0 0 Yorumla
Magic190530 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evet olabilir 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ehh biraz 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. kara mizah. 0 0 Yorumla
blacktalisman Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 773 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
genelde mizah anlayışımı herkese göstermem. en sevdiklerim bilir
Ya su etiketi düzeltirmisin lütfen niye hep farklı yapıyor ben kişilik ve karakter üzerinde soru soruyorum kültür sanat diyo bu
tamam
Teşekkür ederim 👉🏼👈🏼💓💓💓
🌸🌸
Mizah anlayışı hem karakteri hem zekâyı hem ahlaki değerleri açığa çıkartır.
Mizah Anlayışı olmuyan bir insan çekilmez hiç onu bilirim de
Karakteri bilmem de zekayi ele verdigini düşünüyorum
Mizah yapmadan duramayan ben, elbette ele veriyor karakterimi 🙂
Olabilir ama çok değil
Kesinlikle evet
Evet kesinlikle veriyor..
Karakteri bilmem ama zeka seviyesini ele veriyor
Çok iyi analiz edebiliyorsak verir
Karakter değil de mizah zeka ister
evet verir kraliçem
Duruma göre
Verir