Önce şu yalan hakkında fikrimi söyleyeyim. Önemli olan iç güzellik dış güzellik vs. Herkese göre değişir ama ben onu sadece iyi biri olduğu için seviyorum demek tam bir hikaye geliyor. Karakterine aşık olmuş olabilirsin ama o karakter çirkin bir vücutta olsa sana o tepkiyi göstertmezdi. Yani sadece iç güzelliği için seviyorum demek bana samimi gelmiyor. Ama tabii ki bı insanin karakteri dış güzelliğinden daha çekici gelebilir ama bu ikisini birbirinden bağımsız düşünen erkek biraz palavra geliyor :)
Her insan dış görünüşe önem verir ama sadece dış görünüş yetmez bazıları için. Yani biri çok güzel ya da yakışıklıysa ancak karakteri düzgün değilse güzelliğinin bir anlamı olmayabiliyor o kişiler için. Eğer gerçekten böyle biri ise dediğinde samimidir :)
Dışını beğenmezsem içini merak etmem. İçi de güzel değil, anlaşamıyor ve bana hitap etmiyorsa bu sefer de güzelliğinin anlamı kalmaz. Yani o kadar da yalan bir şey değil.
Dış güzellik kadar iç güzelliğe önem veren adamdır. Güzel bir hatundur lakin karakteri zayıftır. Ee neyleyelim böyle kadını. Bahsettiğimiz durum budur.
Olabilir yani. Ne yapsın şimdi dağları yarıp su mu çıkarsın sevgisini göstermek için. Samimi söz etmiştir. Tabi bunu yapamayan çoktur ve çoğu insan gocunur. 😃