Bulusmadan sonra aksam cekindigimiz resmi bana gonderip, bugun cok guzeldin.. yazmisti.
bunu oylesine mi soyledi yoksa ciddi miydi nasil anlarim? Fazla beni suzduguni fark etmemistim
gun icinde, sadece bir an sohbet ederken gozu gogsume takildi ve sanirim bi an bakisi degisti. Ama uzun surmedi. Dekolteli de giyinmedim ama v yaka vardi yani tam sekli gozukmese de az biraz o bolge belirgindi.
bunu oylesine mi soyledi yoksa ciddi miydi nasil anlarim? Fazla beni suzduguni fark etmemistim
gun icinde, sadece bir an sohbet ederken gozu gogsume takildi ve sanirim bi an bakisi degisti. Ama uzun surmedi. Dekolteli de giyinmedim ama v yaka vardi yani tam sekli gozukmese de az biraz o bolge belirgindi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alıcı gözü ile benimseyen düşünce ile bakınca seni çok güzel görmüş.. Son derece doğal ve normal bir durum. Sevgi varsa güzel görür.
Sevgiden hic emin olamayiz demi? Sevdigini dusunuyorum ama o kadar yeniyiz ki bundan emin olmaktan korkuyorum
Emin olmak konusunu bilmem belki de başka niyetle alıcı bakmıştır.
Her aksam aradigi, hatta son zamanlar gun icinde de oylesine aradigi, her hafta bulustugu kiza oylesine o gozle bakar mi bir erkek?
Hayaller bilinemez neticede iki ayrı cins insan. (sen hiç hayal etmiyor musun? )
Ediyorum hem de nasil
Ama bunu hic hissettirmiyorum
sanırım oda senin gibi düşünüyor olmalı iyi niyetli ise aklında cinsellik varsa başka türlü düşünüyor söylemine göre.
İlişkinizin boyutu ne?
Kaçıncı buluşmanız?
Her hafta bulusuyoruz aylardir. Boyut olarak ben baya yavas ilerledigim
Icin tam iliskiyi oturtamadik gibime geliyor ama benim hakkimda kiz arkadasim diye konusuyor
Söylediğin şeyi göz önüne alarak söyleyeceğim
İki seçenek var gibi
1. Çekici gelmişsindir ve seni arzuladığı için böyle söylemiş olabilir
2. Artık ciddiyete bindirmek istediği içindir
İkisinin ayrımını sana davranışları ve bakışları ile çözmen lazım.
Birbirinden çok farklı iki seçenek var maalesef
Evet. Detayda bahsettigim saniyelik olay disinda huc bir bakisini suzusunu fark etmedim. Sanirim ikinci secenek daha yatkin. Son zamanlar imali seyler de soyluyor iliskiye dair. Benim icin birseyleri yapabilmek istiyor, kiz arkadasim lafini duyurmaya firsat yaratiyor, bos vaktinde gelisi guzel aramalar basladi… zaten her hafta da bulusma ayarliyor ki bu durum bastan beri vardi..
Ben ne yapabilirim peki ciddiyeti saglamak acisindan? kadina dusen birseyler var mi bu durumda?
Hayat aslında senin, nasıl yaşamak istersen o şekilde yaşaman gerekiyor.
İlişkinin ciddiyete binmesi, devam ettirilmesi için kadına ne düşer?
1. istemesi
2. Kalben ve Mantıken (çoğu insan bunu yapmaz) doğru kişi olduğuna emin olman lazım
3. İlişkiyi yavaş yavaş yürütün (öncesinde de aynı şekilde yapmışsın zaten). Örneğin ciddiye başladığı ilk anlarda aşkım dersen durum değişik olur, canım dersen durum değişik olur. Aşkım kelimesi ilerleyen zamanda askıda kalır.
4. Her ne kadar sevgili bile olsanız seviyenizi koruyun, biraz nefes alacak alan bırakmalısın, o da sana bırakmalı. İlişki sürerken sıkılmayın yani.
Zaten başka şey yaparken seni özleyip seni isteyebilir. Sen yine de izin ver nefes almasına.
5. Olay ister istemez cinselliğe gelecektir, bunda da karar sana kalmış ama bana kalırsa gerdek gecesinin bir özelliği olsun. Olursa eğer, onun heyecanını yaşayın.
6. Empati yapmayı bilmiyorsan yavaş yavaş öğren derim. Karşı tarafta bilmiyorsa yavaş yavaş bu konuda eksik olduğunu fark ettir. Empatinin olmadığı ilişkiler bitmeye mahkumdur
Aklıma gelenler bu kadar şimdilik
Cok tesekkur ederim uzun uzun yazmissin 🙌🏼.
Butun yazdiklarina katiliyorum sadece ucuncu noktayi tam anlayamadim? Canimla askimin farki ne olur? Ben zaten cok fazla cicimli konusmaya aliskin birisi degilim genelde ismiyle hitap ederim. Bu yanlis mi sence? Kendisi de genelde ismimle hitap eder…
İlişki ciddiyete bindiğinde durum değişecektir.
Bir süre sonra isim kullanılmaz. Bunu sende istemeyeceksin, o da istemeyecek.
Canım ile aşkımın ne farkı var?
Merdiven düşün, merdivenin birinci basamağını örneğin şu an yaşıyorsunuz, ikinci basamağında isimler kalkar ve yerini canım alır. Merdivenin son basamağı aşkımdır (bana göre).
Günümüzde herkes konuşmaya başlayınca aşkım kelimesini kullanır. Özelliği kalmaz aşk ve aşkım kelimesinin. Sen o kelimeye kendin anlam yükleyeceksin.
Yani 1 ay öncesi ile 1 yıl sonrası arasında fark olsun.
Kısacası şöyle başlarda aşkım demek yerine canım de.
İlerleyen zamanlarda hem canım de hem aşkım de.
Psikolojik bir oyundur. İnsanın kendi kendine ve karşısındaki kişiyi sevgisini göstermesinin oyunu.
Tüm kelimeleri kullanırsan sevgin iyice arttığında ne demeyi düşünüyorsun. Sürekli aynı kelimeleri kullanmak ilişkiyi sıradanlaştırır
Cok dogru. Bende soyle bir problem var bazen Şu an bile icimden geliyo ama soyleyemiyorum. Anca bi mesajina karsilik kendi kendime canimm yaa diye eriyorum falan filan 😄. Canim sozu oyle basit ki ama ben bunu bile soylemeye cekiniyorum.
Konudan bahsetmisken aklima geldi. Erkek mi once baslamami bu sozcukleri kullanmaya, kadin mi?
Ülkemizde erkek başlıyor
Maalesef kadınlar bunu içinde tutuyor
Günümüzde Z kuşağı için bu durum yok
Ne kadar yavaş giderseniz ilişkiniz o kadar sağlam olur.
İçinden geliyorsa söyleyebilirsin. Hissettirmek kötü bir davranış değildir.
Evet anladim. Her halularda yavas gitmekte zarar olmaz diye dusunuyorum ve yazdigindan da oyle anliyorum. Hayirlisi
Hayırlısı kardeşim.
Yazılarından anladığım kadarı ile temiz bir insansın. Karşındaki kişi seni kaybetmek istemez zaten.
Hayırlısı olsun senin için.
Fiziğin dikkat mi çekici
Fizigim duzgun begenilir ama asiri degil. Manken degilim
Ne giyip gittin buluşmaya
Kumas pantalon tisort
İlk buluşma mı
Hayir ya sayisini bilmiyorum cok bulusma gecti
Yakınlaşma oldu mu canım
Hayir
Üst bölgen çok mu belli
Neyin sorgusu bu anlayamadim.
Nekadardır berabersiniz peki
Yarim senedir konusuyoruz tanisma donemi dahil. Daha son zamanlar daha bir oturmaya yeni basladi diyebilirim. Yeni yeni benden icin kiz arkadasim diye bahsediuor