Bir kere odaya girdim bunu söyledi bir de oturuyoduk ayağa kalktım çay almaya yine aynı şarkıyı söyledi ama sadece o kısmını. Göndermemi yapıyo amacı nedir🤣 süreklı atışıyoruz bir de
Güncellemeler
+1 yıl
Aekadaşlar fikir verin lütfen n
Odaya girdiğimde ikidir " cindy bebek gibi kız " ile başlayan şarkı nakaratını söyleyen erkek?
@ayyyycccaaa önce samimiyet kurmak istiyor... samimi olmadigjndan telefon istenmez ki... arti bu samimiyetle ilk ogrenecegi hayatinda birinin olup olmammasi
@ayyyycccaaa kimi beyinsiz erkek akli söyle calisir bu gecmiste bende de olmustu ; ilgisiz tavirlarla sanki kizi takmiyormus sallamiyormus havasi yaratirsin kizin gozunde bisey olmak ixin (yani kızi takmayayim da kiz beni nasil takmaz demekki cool bi cocouk diye dusunsun diye 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bariz seni tavlamaya calisiyor...
tabi bunu senden buldugu yüze güvenerek...
hic bir erkek yüz bulmadigi kıza yılışamaz 🙂
Ama atışıyoruz süreklı ve numaramı vs de istemedi
@ayyyycccaaa önce samimiyet kurmak istiyor... samimi olmadigjndan telefon istenmez ki...
arti bu samimiyetle ilk ogrenecegi hayatinda birinin olup olmammasi
Biri yok biliyo ama eski sevgılım süreklı dibimde onu görüyo. Benım istemediğimi biliyo bana onu sordu adı ne bilmem ne. Aynı kurumdayız hepimiz🤦🏻♀️
@ayyyycccaaa eski sevgili sorup duruyorsa ve senin yaninda ne işi var tazinda yaklasiyorsa... bal gibi de sen adamın aklindasin 🙂
Ne bileyim aklında olsam bence daha ilgili davranırdı
@ayyyycccaaa kimi beyinsiz erkek akli söyle calisir bu gecmiste bende de olmustu ; ilgisiz tavirlarla sanki kizi takmiyormus sallamiyormus havasi yaratirsin kizin gozunde bisey olmak ixin (yani kızi takmayayim da kiz beni nasil takmaz demekki cool bi cocouk diye dusunsun diye 😁
Evet öyle bi yapısı var🤣🤣 ama yalnız kalınca süreklı konuşıyo
işe o konusmalar butun mucadelesinin finali 😂
Şaka mısın ya🤣🤣
Nöbette baş başa kalınca gece saatlerce konuştuk sonra aynı odada uyuyakalmışız🤣
@ayyyycccaaa onu , agzi açik 3. ruyasini görurken gormedin insAllah 😁
Yok fena uyumuşum🤣
Bugün onu gördüm galıba ben ondan hoşlanmaya başladım ya
@ayyyycccaaa hayirlisi olsun haram dusmeden helaliniz olun ne diyeyim 🙂
naif ponçik sevimli bir kız olduğunu ima ederek hoşlantısını belli etmiş daha nolun
Hoşlansa numaramı felam almaz mıydı
şıp diye olmaz.. sen sert ve soğuk duruyorsan alacağı tepkiden çekinebilir. onun tavrına sende azıcık en azından tavrınla, konuşmanla cevap ver
Biz hep atışıyoruz
en büyük aşklar kavgayla başlar.. bunu unutma. tabi senin atacağın adıma birazda bağlı.
Valla ben de gıcık yapıyom ama sonunda gülüşüyoruz baya iyiyiz ama bana dediki hastayım senın özgüvenine felan
hahah .. yaa deli sana bitik bu çocuk işte.. hakkında hayırlısı
Ciddi misin ama karşımda süreklı artistleniyo gıcıklık yapıyo ve başka kızlarla süreklı çak kanka yok helal kardeşim öyle böyle takılıyo
onlara kanka, kardeş sana cindy bebek diyor.. daha ne desin?
Ama bana mı dedi bilmiyom öyle söyledi
Dikkat çekmeye çalışıyor.
Benim mi
Evet?
Ama atışıyoruz hep
Kafalamaya çalışıyor seni işte.
Hımm diyosun🤣 ama çok rahat karşımda bana dediki insam hoşlanınca heycanlanır biraz kasılır felan dedi
Konu oraya nasıl geldi peki? Neye karşılık söyledi bunu?
Oturup böyle muhabberleer ediyoruz boş boş🤣
@ayyyycccaaa olan kafana oluyor, ütüleniyor :D Hayır adım da atmaya niyetin yok, üzülüyorum :D
Hoşlanmaya başladım ben ya bugün🤣🤣
Geçmiş olsun.
Tamam işte zıt kutuplar birbirini çeker da 👍
İlgisi vardır