1-2 saat önce burdaki "apartmanda bir çocuktan hoşlandım beraber asansöre bindik benim için kat dügmesine bastı sorusunu gördünmü?
Görüş Yaz
5 Görüş
Beğen
Paylaş
Takip Et
Görüşün nedir?
Görüş Yaz
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Görüş
1
Görüş
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Öyle deme bazı yakışıklılar çok etkileyici oluyo. Ben de Adliyede asansör beklerken bir genç yakışıklı savcı geldi. Hakim savcılara özel asansörü çağırdı kartıyla. Onun asansörü geldi, benimki gelmedi. O da beni hakimlerin asansörüne davet etti. Çıkarken de iyi akşamlar dedi 😂 çok etkilendim
Ya zaten bu cok dandik bir site degilmi sen söyle sayfayı yenilemeden bildirim gelmez bir konu tıklayınca aşağı yukarı kayar panel uygulama zaten rezil kullanılmıyor sorularda gezinirken aşağı veya yukarı kaydirinca metini kopyalar site iskeleti yok yani bağlantı çok yavaş giriş çıkış ve tıklamalar geç yükleniyor yani internetle alakalı değil bu yavaşlık siteyle alakalı ve daha birçok sorun var
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > 1-2 saat önce burdaki "apartmanda bir çocuktan hoşlandım beraber asansöre bindik benim için kat dügmesine bastı sorusunu gördünmü?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Öyle deme bazı yakışıklılar çok etkileyici oluyo.
Ben de Adliyede asansör beklerken bir genç yakışıklı savcı geldi. Hakim savcılara özel asansörü çağırdı kartıyla. Onun asansörü geldi, benimki gelmedi. O da beni hakimlerin asansörüne davet etti. Çıkarken de iyi akşamlar dedi 😂 çok etkilendim
Haha
Ulan düğmeye basmaktamı etkiliyo artık ne günlere kaldık
Yok düğmeye basmakla değil ondan hoslanmis işte beraber asansöre girmek falan sonra kendi katına basıp kız içinde sorup basmış falan
Eee sonra yani bu soruyu sormandaki amaç?
İlgi çekici troll 😃
Nasıl yani
Ben nasıl yani oldum şimdi bu soruyu niye sordun o zaman cidden gördük görmedik dememiz için mi 🤔
Onu bulmak için konuşmamız yarıda kaldi
Zaten tek ben görüş paylastim
Soru gizlenmiştir kural dışysa görüşlerine bak duruyorsa ordan bulursun yoksa gitmiştir
Görüşüm gizliydi
Bulunabilirmi
Kendin gizli görüşlerini görebilirsin
Profilini tıkla görüşler kısmına gir
orada yoksa soru uçmuştur dediğim gibi
Evet uçmuş bende öyle düşündüğüm için sordum bu soruyu zaten
Gicikligina yapıyorlar bazı üyeler elleri tetikte kimi nasıl şikayet ederim soruyu kaldırım nerde hata var diye bakıyorlar
Kural dışı paylaşımlar kalkmazsa bu sitede durulamaz ama nasıl bir yer olur bir düşün küçücük çocuklar abazanlar neler neler
Kural dışı değilde mesela bir yazım yanlışı var hemen saldırı hemen saldırı
Ya zaten bu cok dandik bir site degilmi sen söyle sayfayı yenilemeden bildirim gelmez bir konu tıklayınca aşağı yukarı kayar panel uygulama zaten rezil kullanılmıyor sorularda gezinirken aşağı veya yukarı kaydirinca metini kopyalar site iskeleti yok yani bağlantı çok yavaş giriş çıkış ve tıklamalar geç yükleniyor yani internetle alakalı değil bu yavaşlık siteyle alakalı ve daha birçok sorun var
amg bu memlekette kat dügmesinedemi basamıcaz
Troll
Ne troll