Merhaba arkadaşlar. Sevgilim askere gitti. Gitmeden önceki konuşmalarda geldiğimde seni seksi vücutlu biri olarak görmek istiyorum dedi. Şimdi de güzelsin, seviyorum, ama öyle olursan daha güzel olur dedi. Sizce bunu kötü bir şey olarak mı algılamalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılSen onun dediği için değil kendini öyle görmek istiyorsan ve öyle hayal ediyorsan sporu yap
Ama sana tavsiye sende onda böyle değişmesini istediğin şeyleri söyle seni askerlikten geldiğinde şöyle görmek istiyorum gibi gibi (onda en çok neleri değiştirmek istersin bu özelliklere dış görünüş?)10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
+1 yılBence eksik seviyor. Ayrıca sen kendini çyle beğenmişsen sorun yok takma bile kafana böyle birini. Seviyosa o şekilde sevsin sevmiyorsa gitsin başka kapıya yani. Kimse için kendini değiştirmene değmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de aslında o istediği şekilde olmak istiyordum hep. Ama fit olmam için düzenli spor yapmam gerek. Bazen yapsam da yarıda bırakıyordum, biraz daha azimli olmam gerek sanırım. Bunu kendim için yapacağım. Belki de eksik seviyor. Ben ondan bi şey istediğimde git o zaman öylesini bul diyor.
Yeni geldi askerden normaldir. İdare et bir süre 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılGelmedi , daha yeni gitti
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılSpor yapmanı bakımlı olmanı yani zayıflamanı istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep öyle olmamı istedi. Sevgili olduğumuzda hiç öyle değildim. Aşırı bakımsızdim, beni seven böyle de sever diyordum. O bakımsız halimle benden hoşlanıp sevgili olduğumuzda beni değişmeye çalıştı. Şimdi giyim tarzıma dikkat eden, bakıma önem veren birisi oldum. Şimdi de daha çekici görünmek için spor yapmamı istiyor. Sizce bunlar normal mi? Ben onun dış görünümü ile ilgili hiç bir şeyi değiştirmedim. Olduğu gibi seviyorum.
- +1 yıl
İşin aslı onun söylemesine bırakmadan senin yapman gerekirdi normalde insanlar biri ile sevgili olunca ona en güzel halleriyle görünmek ister daha bakımlı olur kendine çeki düzen verir hatta konuşmalarına dikkat eder izlediği filmden güldüğü şeylere kadar tabi abartmanın alemi yok öncelikle kendine şu soruyu sor ben onu seviyor muyum ve ne kadar seviyorum. Ve bu arada sen o istediği için spor yapsan daha seksi olsan bu senin kazanımın bu sende kalacak bir şey ve kendini daha güçlü hissedeceksin bunu bil
Soran+1 yılOnu seviyorum. Ama haklısınız , spor yapsam kendime kalır. Beni öyle görüp daha çok arzulasın diye istiyor bunu eminim. Beni Öyle çekici görmek çok hoşuna gider. Ben de demek beni beğenmiyorsun dediğimde şaka yapıyorum, önemli olan sensin dedi. Ama şaka yapmadığını biliyorum. İçindekileri söyledi bana. Sevgisinden şüphe etmem mi lazım sizce? Ben etmiyorum aslında. Ama ben onun istediği gibi olmasam, hayalindeki gibi başka birini bulsa benden soğurmu?
- +1 yıl
her şey olabilir insanlar pek öngörülebilir değiller sana tavsiyem kendin için spor yapman ve herşeye hazır olman
+1 yılŞu an seksi vucutlu olmadigini dusunuyor
Ve gormeden de nasil bilemeyiz00 Yorumla
+1 yılOyle olursan ne demek nasil olmami istiyorsun? Sence Seksi vucud nasil bir vucud diye sor. Muhtemelen kilondan ya da fiziksel olarak bir yerlerinden hosnut degil. (Ben buyum seviyorsan boyle sev demek en mantiklisi ve dogrusu aslinda)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet belimin biraz daha ince olmasını istiyor. Kendisi söyledi zaten. Aslında ben de istiyorum daha fit olmak. Beni bu halimle sevmiyorsun dediğimde şaka yapıyorum, önemli olan sensin, ben değil dedi.
- +1 yıl
İnsanlar cok sey ister onemli olan oldugu gibi kabullenip sevmek gercekten iyi niyetli ve sevgi dolu ise arastirip elinden geleni yap ve yaptigini da soyle incelio incelmemesi de cok onemli degil onemli olan sevdigin icin biseyler yapmak son karari kendiniz verirsiniz.
Soran+1 yılEvet ben de yapicam. En azından denemiş olurum
- +1 yıl
Dogrusu bu👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeldiğinde nereye baksa hep erkekleri görmüş olacak, sana aç olacak bir şey yapmasanda seni seksi görcek her türlü merak etme
10 Yorumla
+1 yılDemek seni seksi olduğun için seviyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi de seviyorum, ama öyle olursan cinsel çekimim daha bi artar dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten yapacağı askerlik değil 6 ay bedava 12 ay gidekcekce parayla için gider sen canını sıkma kendin ol gitsin kendin ol sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAzıp gelecek orada ondan 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl. Gitsin seksini bulsun o zaman.
11 Yorumla
Soran+1 yılEtraf dolu zaten. İstese bulur, sosyal birisi zaten, arkadaş çevresi de geniş. Beni öyle görmek istiyor diye, hemen ayrılmayı düşünmedim
Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Vücudunu beğenmiyor hıyar ağası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmiyormuş demek ki
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle. Sizce onun istediği gibi yapmalı mıyım?
- +1 yıl
Seni sen olduğun için sevgili olmuş şimdi değiş diyor
Soran+1 yılBeni aslında karakterim, zekiliğim ve doğal güzelliğim için sevdi. Kafalar da uyuştu, iyi anlaştık, ben de hoşlandım ondan, sevgili olduk böyle devam etti. Ama her seferinde beni bakımsız olduğum için ufaktan eleştirdi, incitmeden tatlı dille. Şimdi de bedenimle ilgili söyledi. Daha seksi görünmeni istiyorum dedi. Ne yapacağımı şaşırdım.
Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Beğenmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl😶😶😶o zaman neden benimle sevgili oldu? Benle sevgili olduğunda aşırı kiloluydum. Sonradan zayıfladım. O da böyle balıketli kal, böyle güzelsin diyordu. Şimdi de biraz ince belli olursan daha güzel olursun, ama her halinle seviyorum diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılMevzu yatak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim askere gitmeden önce "Seni döndüğümde seksi vücutlu biri olarak görmek istiyorum." dedi. Sizce beni sevmiyor mu, bu kötü bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat