Samimi olarak yazıyorum... biraz uzun oldu ama basit bişey değil...
Bizde bir b*k var kopruyu geçene kadar her turlu hokkabazlığı yapabilme yeteneği var ama kopruyu geçtikten sonra tapu elde olduğundan durumlar pek ilgi çekici olmamaya başlıyo tabiki bunu kişisel olarak yazıyorum herkes böyle olacak diye bişey yok.
Ayrıca sevgilinin nasıl bir karakterde olduğunuda bilmek lazım ama senin dediklerinden yola çıkarak diyebilirim ki dışarı çok maço içerde daha yumuşak sana değer verdiğini inan ama bitaraftan kafasında benim kadınım kimse bakamaz diyo kadınların güzel olması böyle durumlarda laneti oluyo şunu anlaması lazım yanındakı kız guzelse bakacaklar bende sokakta yürürken yanımdakine bakıyolar sanki o bakışlar beynime mızrak gibi saplanıyo ama ulu orta da durduk yere yapcak bişey bulamıyo insan kabulleniyo bir sure sonra yakında sana donecektir madem güzelsin bir de yaşanmışlık var tabi ben nasıl bir hata yaptım dicek illa yaşanmışlık la tecrubelidir 😃 ayrıca her istediğinide yapma kimse bir oyuncak istemez kendinden aşırı taviz verme bir sure sonra kontrol manyaa olur çıkar biraz daha derinlemesine girerdim ama zaten uzun oldu son durumu bildirmeyi unutma03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yazmssın ya ben onu anlıyorum onun yerine koyuyorum kendimi ve ilk defa birini sevdim aşka inanmazdım o yüzden istediklerini yaptım çok kıskanç kendinide benide mahvediyo gereksiz gururu var benim sevgilime kimse bakamaz kafası vsr bende bilmiyorum artık şaşırdım bakalım biraz düşünsün. Zamana bıraktım saol tekrar
- +1 yıl
İlk defa aşık oluyosan zaten herkes gibi hatalara duşeceksin gayet normal bu onun her istediğini yaptığın taktirde onun sevgisine daha çabuk ulaşacağını duşunursun ama aslında duşulen en büyük hata budur. Deminde dediğim gibi oyuncağı oynamak isteyen sever kendinden fazla taviz vermeden karakterini koruyarak devam et. Bende o hataya duştukten sonra "kimse benden değerli değil" düşüncesi oturdu.
Bence daha fazla düşünme çünkü orası gerçek anlamda bir bataklık kafanı dağıtmaya çalış annenler dedikodu yap yurttaysan arkadaşlarınla gaynat felan😊
Soran+1 yılAynn öyle yapıyorum yani bir yandanda merak ediyorum hala napıyo diye düşünüyorum. Bu hale geleceğimi bilmezdim ya. Kendime engel olamıyorum değişik birşeymis bu. Bir an önce birlemk de istiyorum üzldğümü görmesi nide şimdilik herşey zamana kaldı artık bakalım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılkız arkadaşım kapalı değil şort giydirmem etek giydirmem tayt giydirmem geriye pantolon tarzı şeyler kalıyor onlarıda genelde dar yapıyolar mecbur onu giyiyor o piç gözler heryerde var elimden ne gelebilir ki güzel diye ayrılcak değilim zaten evden fazla çıkmıyor okulda hep yanyanayız aynı sınıfta evler çok yakın hergün beraber gidip geliyoruz içim rahat güveniyorumda benim güvenimi boşa çıkarmadı bu güne kadar Allah razı olsun bundan sonra da çıkarmaz ama seninki tam bir malmış bazen atarlanmalar olur kızlarda herşeyi de kabul etmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEttim evet :(
+1 yılAyrılalım demesi yanlış olmuş. Eğer çekici biriysen abartılı giyinme diye söyleseydi. Yani hoşuna gitmeyen şeyleri konuşarak halledebilirsiniz. Erkekler neden kız arkadaşı veya eşinin açık giymesini istemez ama açık giyenlere bakar? Kıskançlık sadece açık giyindiğinde olmamalı. Baştan neden sizinle beraber olmuş. Bana kalırsa bir başkası hayatına girmiş olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya çok aşırı kıskanç o kadar istedi ki neden ayrılalm diyor anlamıyorum çok şey yaptım onun için
- +1 yıl
Belki kendine özgüveni yoktur. Çekincesi kendindendir. Hayırlısı zamana bırak üstüne düşme.
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılSaçma.
Bak buraya yazıyorum pişman olup dönmek isteyecek ama sen biraz burnunu sürt de ne yaptığını anlasın.08 Yorumla
Soran+1 yılAramalara başladı bile acmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
Bırak ya bunun için insan sevdiğini terk eder mi?
Sana yaptığı hatadan eşek gibi pişman olsun
Soran+1 yılEvet çok üzdü
- +1 yıl
Bırak o da üzülsün. Yoksa değerini bilmez.
Soran+1 yılTeşekkür ederim öncelikle içimi rahatlattın. Bana diyorlar ki yorumlârda yok peşinden git yok ben olsam bende ayrılırdım sanm8şsın ben ona birşey yaptım
- +1 yıl
Eig için t. ş. k. ☺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Seven bir erkek olarak, böyle saçma aptal bir ayrılık bahanesi görmedim... Her insana sevdiği güzel yahut seksi gelebilir. Ne yani, başkaları bakıyor diye terk mi edeceğim? Senin oğlana köçek kıyafeti girdirmek gerek. Adam olup sahip çıkmak işine gelmemiş onun, sadece laf...
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Heh , üzülerek söylüyorum erkek arkadaşının kendine güveni yok. Kendine güveni olsaydı ; başkaları buna bakıyor , ilgiler üzerinde bunu kesin kaparlar ben bunu taşıyamam gibi düşüneceğine , bu kızla ben çıkıyorum der ve ayrılmak istemezdi.
Kendine güvenmeyen erkek doğasına ihanet eder, o da öyle yapmış. Bu oğlandan ne bekleyebilirsin ki?
Not : Dönecek mönecek diyenlere aldırma ve kendini kandırma00 YorumlaAblacım bu durumun seninle bir alakası yok. Bilmem hiç duydun mu taşınabilirlik diye bir durum var. Eğer o dediğin arkadaş yakışıklıysa bile sana bakan ile kendine bakan sayısı arasında ki farktan dolayı bile stres yapabilir. Boş ver gitsin. Zaten güzel bir kadınsan çok geçmeden seni taşıya bilecek birini bulursun. Ha unutmadan Türk erkekleri arasında seksi kadını taşıya bilecek bulmak zor olay gelsin. :D
00 Yorumlabence erkek arkadaşın bir kan testi yaptırsın erkeklik oranı baya düşükmüş malesef l*n böyle ayrılma sebebimi olur sen erkek olarak sevdiğini koruyup kollayacaksın etrafındakilere öyle bir bakış atıcaksınki kimsenin bakmaya g*t ü yemiycek bukadar basit
04 Yorumla
Soran+1 yılZor geldi kolayı seçti yani ben onun için özgürlüğümü hiçe saydım keşke senin gibi düşünseydi
- +1 yıl
bak bütün yorumlara baktımda burdan ben olsam bende ayrılırdım ya da çocuk haklı gibisinden yorum yapanlara sesleniyorum puhhh sizin kalıbınıza emi ortada erkeğim diye olaşın sizde. Erkeklik sevdiğine onu bunu yasaklamak değildir. Erkeklik sevdiği isterse mini etek giysin elinden tutmak ve hadi götünüz yiyorsa bakın demektir 2+2 = 4
Soran+1 yılNe diyeyim artık beklenekten bsşka çarem yok sevseydi dediğin gibi elimden tutardı ama o pes etmeyi seçti
Çocuk heralde seni baskasına kaptırırım diye düşünüyo ki böyle davranmış. Yüz yüze onu biraz teselli et ona ait olduğunu vurgula ve sözünden çıkmayacağını falan söyle hemen kendine gelir ayrılmaz merak etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılGeliyor sanrm arayıp duruyo çok kararlıydı sinirliydi dinlemedi beni hiç
Soran+1 yılBakalım Teşekkürler
Güvensiz erkek tipi, yapabileceği çok fazla şey yok demek ki, zoru görmüş kolayı seçmiş ayrılmak isteyene kal denmez güle güle denir. Seven insan bin tane de zorluk görse mücadele eder. Çocukça bahaneler bunlar ayrılmak için yeterli değil..
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın tavrı duruşu bakışı tam bir sert erkek ama içinde korkak çocuk var bildiğin
- Cinsellik konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılYanimdaki hatun dikkat cekici guzellikte ve tum gozler onun uzerinde olmali. Yerimde olmak isteyen erkeklerin zavalli bakislari yeterli bana haz veriyot. ozguvensiz bir sevgilin varmis beyb..
02 Yorumla
Soran+1 yılYa görsen dağları deler dersin meğer içi korkakmış
- +1 yıl
ozguven farkli birsey
+1 yılÖzür dilerim ama ben hayatımda bahsettiğin adam kadar yobaz, ahmak, düşüncesiz, naptığının farkında olmayan, zavallı- daha sayardım da böyle insanlar için zamanımı harcamak istemiyorum-görmedim.
00 Yorumlabence ayrılın gitsin hayırlısı bu çünkü sevgilinde ciddi anlamda özgüven eksikliği var ki bu ilerde çok sorun yaratır
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten seviyodum ama
Cinsellik konusunda 11b cevap paylaştı. Kendine güvenmeyen bir insan için kendini değiştirmek niye Sevdiğiniz içinmi Beyhude çabalar
15 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim dogru ilk defa birini içten sevdim ama anlamıyor
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
+1 yılçocugun dedıgınıde yapıyorsan eger
cocuk bahane aramıs bahane16 Yorumla
Soran+1 yılKendisi çok istedi beni aşık etti aşka inanmazdım onda kendime geldim resmen. Bir keresinde çocuk kapyı tuttu geçym diye çockla kavga etti çok kıskanç artık kıskanmktan yıprandık ikimizde
- +1 yıl
ozaman kapalı gıyınıceksın erkeklerle muhattabı keseceksın
- +1 yıl
@WhiteDoor bunu neden görüş olarak soylemedınde benım yorumuma paylastın
- +1 yıl
tepki değil merak ettim sadece
- Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanıyormuş. O da seksi olsaydı olurdu sanırım. :):
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bunun için ayrlınmaz ki
evet cok garip bir olay cunku erkekler Seksi kız istiyorlar sonra buluncada laf ediyorlar bana sacma geldi !!
00 YorumlaHı benimkide beni çirkinsin diyip bıraktı. Adaletini sikem dünya
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa gam yemem
- +1 yıl
😁😂😂😂😂
+1 yılÇok haklısın canım. Bana başka sebepler var gibi geliyo ya da sen dengesiz biriyle beraber olmuşsun.
00 YorumlaBurada çok fazla ayrılma bahanesi okudum, ama böyle saçmasını ilk kez görüyorum :D :D
20 Yorumla
+1 yılLa çok seksisin deyip ayrılmak nedir kisitlarsin biseyleri gecersin buda sacmalgn daniskasi bahane mi ariyormus sorsaydın sen bir bacım :)
00 Yorumlamalmış o boşver hep sıkıntı yaratır bakılmasın istiyorlarsa çok çirkin biriyle ya da cüzzamlı biriyle olucaksın güzele bakılır bakılması önemli değil burada devreye güven girer sana pek güvenide yok demekki
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun için istediğini yapıyorum
+1 yılSenle bu yüzden bu benim diyip gurur duyacağı yerde, herkesin isteyip de kimsenin ulaşamadığını aldı diye kendini öveceğine sana böyle yapmışsa aptal olan o. * et.
10 Yorumlapanpa adam anlamış yapcak bişey yok. milletin seni havada karada götürür gibi bakıyorsa senlen hiç uğraşılmaz adamı hapse falan attırırsın sen :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben onu seviyorum her istediğini yapıyorum bana haksızlık bu
ha işte bu gerçek kıskançlık... doğru diyor insan sevdiğini paylaşmak istemez... ben olsam ben de aynı şeyi yapardım... seni değiştirmeye kıyamamış
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne sucum var ya onun tarafıno tutuyorsunuz
+1 yılaltında başka bişey vardır bence..! çünkü hem seksi ve havalı hemde erkeğin sözünü dinleyen hatun çok azdır ve de her erkeğe nasip olmaz. farkettirmeden araştır derim...
06 Yorumla
Soran+1 yılSebebi çıktı ortaya morali bozukmuş üzgünmüş kafası karışmış bilmem ne arıyor açmyorum
- +1 yıl
sen öyle san :)) ama inşalla öyledir..!
Soran+1 yılBaşka biri olduğunu sanmıyorum herşeyimiz açıktır ikimizinde
- +1 yıl
peki anladım. ama illaki başka biri vardır demek istemedim ben yani başka bir sebepte olabilir. örneğin ailesine senden bahsetti seni kabullenmedi ailesini karşısına alamadı diye böyle bir seksisin bahanesi..! farzı misal tabiki başka şeylerde olabilir. az biraz burnunu sürttür sonra düzeltin aranızı...
Soran+1 yılBakalım onun güvenini kazanmaya çalışıcm ama biraz geçsin anlasın hatasını
- +1 yıl
e kolay gelsin ozaman size :)
Senin ki adam değil miş benim sevgilim olacaksın ortama gireceğiz bir cafe gibi bir yere sana başkaları bakacak? o arada kan çıkar delik deşik ederim hepsini
01 Yorumla
Soran+1 yılYa hep kavga ediyor zaten artık bıktım diyo
+1 yılKeske benim sevgilimde yanımda olsa da kıskançlk yapsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle kız bulmuş ayrılıyor mu bir de? ahahah şaka gibi kız güzel olacak adam kıskanıyor diye giyimini saçını değişecek beyefendideki triplere bak sen
yavrum o böyle ayakları poposuna değe değe gelir sen merak etme10 Yorumla
+1 yılsonuna kadar haklısın. son durum ne affettin mi çocuğu
05 Yorumla
Soran+1 yılKırdı beni ya biraz zaman geçsin şu an sağlıklı düşünemiyorum
- +1 yıl
özür dilerse affet bence ama sen bilirsin tabi
Soran+1 yılAffedicem onu da anlıyorum ama bir rahat olsa hersey daha güzel olacak
- +1 yıl
yani haklısın tabi
Demekkı kalbınde degılde başka bıryerıyle deger verıp oyle dusunuyormuş.
00 YorumlaGüzel bir kızı niye bırakırki bir erkek. oysa hepsi güzel kız ister yanında... ilginççççç
00 Yorumla
+1 yılAyrılığa iyi bir kılıf uydurmus helal olsun :D Vicdanı rahattır şimdi.. :)
00 Yorumla
+1 yılher bakanla kavga mı etsin? sen bir çözüm sunsaydın ya madem çocuğa
04 Yorumla
Soran+1 yılSundum gitmeyelin dedim evden dışarı çıkmam istiyorsan dedim senden birşey isteyemem dedi
- +1 yıl
yani onu da gururuna yedirememiş heralde. konuş deki benim gözüm senden başkasını görmüyo seksiysem beğeniyosan ne güzel de. tepkisine göre anlarsın bahane mi yapmış yoksa sıkıntısı bu mu
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
- Cinsellik konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılSeksi bir kadın Illaki Giyiniliyle seksi olmaz duruşu tavrı birazda vücûd anatomisi ile ilgili Tabi biraz açık Kıyafetler seksiliğini Öne çıkartır
03 Yorumla
Soran+1 yılAynn bunu anlamyorlar saol ya
- +1 yıl
Canım senin yaradılışında var sen hanım hanımcık giyinsen seksiliği yine ortaya çıkar
Soran+1 yılBöyle bir sevgilim olacağı aklıma gelmezdi acayip ya
+1 yılbazı erkekler erkek olduğu halde yanında gezdirdiği kızı işte böyle kaldıramaz yazık senin gibi kızlarda böyle erkekleri seviyorlar.
05 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum :(
- +1 yıl
Peki ya tam tersi olmuş olsaydı sen onun yerinde olmuş olsaydın? Empati yaptın mı hiç
Soran+1 yılSeviyorsam bırakmam ki gözüm dışarda olsa neyse her istediğini yapyıorum
- +1 yıl
Demekki senin ona sadıklığına güvenmiyor inanmıyor
Soran+1 yılTamam o zaman napym içim rahat ne kadar üzülsemde
ayrıl bak burada daha yakışıklı genş deliganlıar var bir göz at
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ona uygun şeyler giymeye özen gösterir rahatsız olmasının önüne geçersen güzel olur gibi açıkçası bende rahatsız olurdum anlıyorum yani :S
00 Yorumla
+1 yılarasira kiskancliktan beyni error verebilir.. donerse senindir, donmezse hic senin olmamistir. Sanki guvercin besliyoruz:D
00 Yorumla
+1 yılkaldıramayacağı yanında taşıyamayacağı bir kadınsınki bunu söylemiş özgüveninden yoksun bir sevgilin varmış :)
10 Yorumla
+1 yılözgüveni eksiz bir adamla çıkarsan olacağı bu. bence bir at binmelisin, geçer.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmadan önce o kadar özgüvenliydi
- +1 yıl
zaten erkekler olarak vitrinde çok başarılıyız; ama poşetlendik mi pek bir niteliksiz çıkıyoruz (kendini geliştiremeyen ezik adam tasviri)
Soran+1 yılNeyse artık yani ben onu sevdim gerçekten bekliycem yinede :)
- +1 yıl
ne deyim bekle o zaman. ama ayrıl barış ayrıl barış laçka ilişki de insanı yorar
- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıldikat cekmicek sekilde giyinirsen bu durum degismez mi
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmez çok dikkat çeken açık şeyler giymiyorum giyme dedi giymedim hala neden bunu yaptı
- +1 yıl
bahane uyduriordur gercekten seven böyle yari yolda birakmaz
+1 yılsende seksi olma. sevgilin adamın dibi :) kıskanıyor seni
22 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyorum demesi yeterliydi çok üzülüyorum
- +1 yıl
o adamı sev :) ondan sana zarar gelmez
+1 yılSevgilimde sorun varmış kızım istedikleri kadar baksınlar he laf atarlarsa ortalık karışır ama sen onun yanındasın sonuçta gurur duymalı güzel bir kız yanında diye
00 YorumlaSeviyorsa dayanamayip geri donucekdir bundan emin ol
00 Yorumla
+1 yılFazla dikkat çekiyorsun demek ki. Biraz usturuplu giyin makyajı falan azalt ne diyek valla.
00 YorumlaNe kadar gereksiz ve saçmasapan ilişkiler varmış şu memlekette :) acaba bizim çevremizde de oluyor mu bunlar diye merak ediyorum bazen :)
00 Yorumla
+1 yılKapan sende. Dindar ol. Kara çarşaf ile gez. Hiç olmazsa millet yollu diye bakmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne kadar cahilsin gerizekalı ne yollusu aptal
- +1 yıl
Seksi giyiniyorsun diye millet seni öyle zannediyordur. Çocuk ta o yüzden alınnıyordur. Nede olsa tayt bile giysen op gözüyle bakılan bir ülkede yaşıyorsun. Ne giydiğine dikkat etmeli insan
Allah akıl fikir versin ben olsam kaslırim herkesin baktığı benim diye
04 Yorumla
Soran+1 yılO kaldıramazmış
Soran+1 yılSaçmn rengini bile değstirdim sarıdan kumral oldum yine yaranamadım
Bana da seninle çıkmaya kıyamam Demişti ama bahane arıyodur hepsi arıyo salla gitsin
10 YorumlaCinsellik konusunda 301 cevap paylaştı. :) bırak be anım o pısman olsun sede daha sexı ol artık benım gıbı ol yerelerde surtdur burnunu
00 Yorumla
+1 yılsanki kendisi gittiğiniz ortamlarda başka kızlara bakmıyormuş gibi sana giyme diyor
00 YorumlaKendine guveni yok bence :D yani seni ustun goruyor kendinden ve senin yanindayken kendini yakisikli hissetmiyor :')
00 Yorumla
+1 yılbüyük salaklık yapmış. seksi kız serbest bırakılır mı
04 Yorumla
Soran+1 yılResmen ayrıldı benden
- +1 yıl
daha az kıskananı bul sende
Soran+1 yılBulmak sorun değil ben bulmak istemiyorum
- +1 yıl
hep başın ağrısın istiyorsun yani hmm ilginç
Cinsellik konusunda 43,6b cevap paylaştı. Adam haklı bende ayrılırdım demek ki senden kötü o kendine uygun biri bulsana sende
07 Yorumla
Soran+1 yılYa aşk bu hem o da iyi ya
Soran+1 yılOf ben onu seviyorumama her istediğini yaptım
Soran+1 yılTamam ben elimden geleni yaptım onun için. Artık akışına bırakıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgo tatmin etmek icin bunu yazdin biliyoruz ama caktirmicaz söz 😁😁😁
30 Yorumla
+1 yılAdam hakli. Baska soze gerek yok. Yapabilecegin hic bisey yok uzgünüm gercekti bir sevgilin var takdir ettim
011 Yorumla
Soran+1 yılYa benim ne suçum var nasıl insansınız ya
- +1 yıl
Yaw sen suclusun demedik ki. Adam gercekci. senin yapabilecegin hic bisey yok. Asiri mukemmelsin demek guzelliginle. Uzgunum
Soran+1 yılYok böyle bitmez yine alcam onu
- +1 yıl
Sen istedigin kadar al adami huzursuz eden bir takim hisler hala devam ediyor olursa onda yine mutsuz olur. Kimsenin sucu yok. Tek suclu sana bakanlar. Uzgunum
Soran+1 yılBirgün değerimi anlayacak normL güzellikte bir kız olsa benim yaptıklarımı yapmaz inan.
- +1 yıl
Hakli olabilirsin. Dogrudur. Bu genellikle erkegin kisiligi ile alakali. Kendisine guvenmiyor demek ki o kadar cok. ya da boyle seyleri hazmedemiyor.
Soran+1 yılEvet çok gururlu malesef
- +1 yıl
Yani dedigim gibi suclama adami da. Karakteri boyle. Suclu biri yok. Tek suclu sana bakanlar.
Soran+1 yılYazık oldu birşey demiyorum başka. bula bula en gururlusunu bulmuşum ya aşık olmak için
- +1 yıl
Akisina birak seni cok seviyorsa elbet bir cozumunu bulur. Bulamiyorsa zaten cok sevmemis.
Soran+1 yılPeki teşekkür
+1 yılAdam olaydi ikna edeydi :)) ya sende duzgun giyin acma memelerini ,)
00 Yorumla
+1 yılsaçma bahane, ben olsam daha fazla sahiplenirim ve ortamlarda az bulunurum. Ne kadar seksisin merak ettikk
00 YorumlaBelki değilsin, göremediğimiz bir varlık için yorum yapmak haksızlık olur. Kıskançlık seviyesi upper imiş adamın.
00 YorumlaErkekler arasında böyle bir öküz hayvanı yoktur.. Güzel kız hep istenir. . mevzu başka zannimca
03 Yorumla
Soran+1 yılValla pek çok kişi bende ayrılırdım dedi yorumlarda. Gururuna yediremiyornuş artık sürekli kıskanmaktan huzursuz oluyormuş
Soran+1 yılPeki of
sana daha çok değer vermesi gerekirken ayrılmak istemesi neyin kafası bu?
00 YorumlaBenim öyle bir sevgilim olacak, ben onu bırakıcam...
00 YorumlaÖzgüveni yok demek ki. Altında eziliyorsa hiç başlamasaydı o ilişkiye. Ben böyle düşünüyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat