11 senelik liseden beri süren bir dostluğumuz var çok yakın arkadaşız. Aynı sitede oturuyoruz onun erkek arkadaşı yok benimde kız arkadaşım yok. Hep beraber gezer dolaşırız.
Yaklaşık 2-3 haftadır hep cinsel imalarda bulunuyor. Eşofman giyiyorum çok belli oluyor diyor. Oraya mı bakıyorsun diyorum gözüküyor diyor. Dudakların ne güzel diyor. Kollarını çok beğeniyorum diyor. Arabayla dolaşmaya gidiyoruz akşamları bir yerde duralım falan diyor. Birbirimize gelip gidiyoruz sürekli bize geldiğinde falan direk odama geçiyor yatağıma uzanıyor önümde üstünü başını düzeltiyor. Poposunu falan sallıyor. Yürürken koluma giriyor elim üşüdü diyor elimi tutuyor.
Sizce bu kadar uzun süren dostluğa bu hareketler normal mi ben mi yanlış anlıyorum? Kendisine bir şey hissetmiyorum.
Yaklaşık 2-3 haftadır hep cinsel imalarda bulunuyor. Eşofman giyiyorum çok belli oluyor diyor. Oraya mı bakıyorsun diyorum gözüküyor diyor. Dudakların ne güzel diyor. Kollarını çok beğeniyorum diyor. Arabayla dolaşmaya gidiyoruz akşamları bir yerde duralım falan diyor. Birbirimize gelip gidiyoruz sürekli bize geldiğinde falan direk odama geçiyor yatağıma uzanıyor önümde üstünü başını düzeltiyor. Poposunu falan sallıyor. Yürürken koluma giriyor elim üşüdü diyor elimi tutuyor.
Sizce bu kadar uzun süren dostluğa bu hareketler normal mi ben mi yanlış anlıyorum? Kendisine bir şey hissetmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hoşlanıyor senden. Cinsellik le etkilemeye çalışıyor olabilir.
Hoşlandığını nasıl anladınız? Yani başka böyle yaklaşımları yok hep cinsellik üstüne şeyler yapıyor.
Kendimden düşünüyorum Bi kız olarak. Hoşlanmadığım birinin neden elini tutmak isteyeyim ki?
Cinsellik olayına gelirsek
Seni cinsellikle etkilemeye çalışıyor büyük ihtimal. Aranızda bişeyler geçerse sevgili olabileceğinizi düşünüyor belki.
Arkadaş olarak görse cinsellik istemez arkadaşlığınızın bozulacağını düşünür
Ben onunla bunlar 2-3 ay önce konuşurken konu bu cinsellik konularına geldi. Hani tecavüzler, birliktelik yaşayıp ayrılanlar falan onları kınıyorduk. Ben laf arasında demiştim biriyle birlikte olsam evlenirim. Yapacak kadar erkeksem sahip çıkacak kadar da erkek olmalıyım diye. O sözümle alakası olabilir mi? 2-3 ay geçmiş ama.
Tabiki olabilir. Hatta böyle bişey dediysen kesin olarak diyebilirim ki senden hoşlanıyor amacı da bu.
2 3 ay olması bişey değiştirmez zaten Bi kaç haftadır demişsin. Sen söyler söylemez mi yapacaktı?
Peki sizce nasıl yaklaşmalıyım? Yani cinsellik ben evlenmeden kimse ile yaşamam zaten. Ama bunca yıllık dostluk var. Ona karşı bir şey hissediyor muyum emin de değilim.
Önce ona karşı bişey hissedip hissetmediğinden emin olmalısın. Daha sonra onunla konuşmalısın Bunu mu ima ediyorsun yoksa ben mi yanlış anlıyorum diye.
O hayatından çıksa ne hissedersin mesela
11 senedir her anımda o yanımda oldu. En mutlu günümde en hüzünlü günümde. İşin içinden çıkamadığımda. Başım sıkıştığımda her anımda o benim yanımdaydı. Bir iş görüşmesine gittim şehir dışına bundan 4 sene önce. Benimle geldi hep yolda motive etti beni. İş görüşmesinden çıktığımda ağlıyordu gideceğim diye. Gitmedim ama böyle birisi. O hayatımda şu an bir kolum, bacağım, gözüm, kulağım gibi.
Peki mesela elini tuttuğunda hoşuna gidiyor mu? Sarılmak geliyor mu içinden?
Hayatına başka bir kadın girse uzaklaşabilir misin ondan?
Uzaklaşamam. Bir kaç tane kız arkadaşım oldu. Hatta biri ile ayrılma sebebimiz oldu. Arkadaşlığımı kesmemi istedi kabul etmedim. Uzaklaşamam çok alıştım artık ona. Elimi tuttuğunda biraz utanıyorum ya da koluma girdiğinde. Çekiniyorum.
Bal gibi sende hoşlanıyorsun. Yakın arkadaşın olarak görsen çekinmezsin elini tutunca. Bi heyecan Bi utangaçlık oluyorsa illaki sende de bişeyler var. İleride başkasıyla evlensen büyük ihtimal istemeyecektir onunla bu kadar samimi olmanı. Dediğim gibi bunu onunla otur konuş.
Samimiyetinden de yapabiliyor bunları dicem ama sen cinsellikle ilgili bunları dedikten sonra yapıyorsa büyük ihtimal amacı bu.
Hoşlanıyor muyum emin değilim. Mesela kendisinin sevgilisi olmadı bir kaç hoşlandığı olmuştu onlarda farklı gözle bakmışlar falan. Bir güvendiğim sen varsın diyordu bana.
Sende onun davrandığı gibi davran Bi süre. Yani cinsellik olarak değil de elini tutmaktır vs yakın davran. Bakalım sen ne hissediyorsun o ne hissediyor ne tepki veriyor
Ya ben yanlış anlıyorsam bu kadar yıllık arkadaşlık dostluk çöpe gitsin istemem.
O yüzden diyorum bende. Konuşmadan önce onun gibi davran ki o ne yapıyor sen ne hissediyorsun bir gör önce. Belki konuşma doğaçlama gelişir ondan sonra aranızda
Hmmm evet mantıklı. Bir deneyeceğim bakalım yarın işten geldikten sonra buluşacağız o zaman deneyeceğim
Tamamdır
Soruya bak her şey açık ve net daha neyi irdeliyorsun. Anlatsana biraz.