Hiç kimse aldatılmayı hak etmez ancak
en çok güzel kadınlar aldatılıyormuş Sizce neden?🤷🏾♀️
en çok güzel kadınlar aldatılıyormuş Sizce neden?🤷🏾♀️
Aldatmak bazen patolojik bazen de aldatanın sözde yoksunluklarını gizlice tamamlamaya çalışma alışkanlığıdır.. Patalojik olanlar bence kişi isterse tedavi edilebilir.Çünkü altta yatan sebep kişiyi aldatma davranışına sokuyorsa bir şekilde bireyin çözümü istemesi ile doğru orantılı çözüm vardır. Fakat kişi hep bir bahane ile aslında kendi hayatını düzenlemeyişinden ya da eksikliği algısını hissettiği algıyı her yaşadığında kendi bahanesini kendi gerekçesini üretip kendi travmasını tedavi etmek için türlü arayışlara girerler. Eşinin güzelliği, ekonomik durumu ya da sahip oldukları değildir burada söz konusu olan. Tek amaç bir an önce kısa süre bile olsa farklı bir yaşam formu farklı bir bireysel alan oluşturmaktır.. Genelde bunları yaparken salgılanan hormonların lezzeti olayı sürekli kılar.. Eğer kişi kemdisinde özellikle cinsel yetersizlikler hissediyorsa bunu her neye mal olursa yapmaktan kaçınmayacaktır... Bu durum yetişme çağına ve davranışsal bozukluklara kadar gider. Ama en temeli şiddet, sevgisizlik ve özgüven eksikliğidir.
Çünkü güzel kadın erkeğe özgüven ve toplumda da prestij katar yani bir sevgi vs yok o sebeple güzel kadınlar daha çok aldatılıyor bence. Bu sebeple zaten ülkemizde Allah çirkin şansı versin denir
Aldatılmanın güzellikle alakası yok çünkü. Karşınızdaki insanın ahlakı söz konusu. Ee o da bu devirde pahalı, herkeste bulunmuyor. Ama şunu da görüyorum; birçok güzel kızda ben aldatılmam en güzeliyim havası var. Gereksiz aşırı özgüven. Nihayetinde bir insansın bal gibi de aldatılabilirsin.. bitti.
Cevap
102Cevap
Karaktersiz biriyle birliktedir..
Güzel olmaları başka şeylerin görmezden geline bilmesine neden oluyor sonrada başta görmezden gelinen şeyler daha çok batmaya başlıyor artık güzel olması diğer olumsuzlukları kapatmaya yetmiyor. Sırf güzel diye hiç alakan olmayacak biriyle olmanın sonucu. Böyle bir oran varsa herhalde bundan olsa gerek. Tabii aldatmanın saçmalık olması ayrı bir konu.
Yaa cidden neden böyle şeyler yapiyorlar anlamıyorum
Geçen gün biri daha söyledi yine böyle bişey sorulmuş
Kadının aldatılmasında kadının güzel veya tersi olması etken değildir, karaktersiz bir erkek eşini dünyanın en güzel kadını bile olsa aldatır. Kimse kadın aldatıldı diye onda suç bulmasın arada anlaşmazlık varsa ve yürümüyorsa yollar ayrılır, aldatma yoluna başvuranların hepsi benim gözümde acizdir. Aldatmaya hep bir bahane uyduran hatta kadına suç atan çok insan var ne yazık ki, kimse kendi suçunu kabul etmek istemiyor ama anca kendilerini kandırırlar.
Muhtemelen zaten gidecek gözü ile bakılır.
Fazla talep görmeleri illa ki yanlış yaptırır ve ben de yoluma bakayım diyenler olabilir.
Güzel olmaları nedeni ile kaprisleri ve çekilmez yanları fazla olur.
Doğru dürüst öptürmezler makyajları bozulacağı için.
Güzel kadınların yatak performansı da ters orantılı olabiliyor.
Sınırları oluyordur, diğer kadınlar her açıdan açıktır. (Bkz; anal & oral)
Fiziki açıdan poposu büyük olan tercih ediliyor, güzel kadının poposu küçükse aldatılabilir
Veya
Kadın güzelse ve erkek ona eş değer değilse, kompleks ile cahillik yapıyor olabilir.
Bir sürü sebebi olabilir. Ama örneklere de bakıldığı üzere aldatmak yeterince karaktersizlik.
Sadakat yoksa, yetmiyorsa, efendice git ve özgürce açıl başka sulara.
Kadının güzel olup olmamasıyla ilgisi yok, aldatanın karaktersizliğiyle ilgisi var. Aldatma, aldatılanın bir kusurundan meydana gelmez. İlişkiye dahil olan 3. kişi ile de ilgisi yoktur. Aldatma eylemi sadece aldatanın kusurudur. Bir ilişkide olan herkesin bir başkasına kapılma, bir başkasını beğenme, bir başkasından etkilenme, bir başkasına âşık olma olasılığı vardır. Kusur olan, bu değildir. Kusur olan, eldekinden vazgeçme cesaretini gösteremeyip dürüstlükten ayrılarak iki ilşkiyi eşzamanlı olarak yürütmektir. Tecrübeme dayanarak yazıyorum, çünkü evllikte başıma gelen tam da buydu, aldatılan olarak. 😔
Güzellik göreceli bir kavramdır, bana göre dünya güzeli olan başkasına göre çirkin olabilir...
Ayrıca, dünya güzeli olsa ne olacak, kalbi temiz ve iç güzelliği olmadıktan sonra...
Soruya gelince, güzel bir kadın aldatılır diye bir şey yoktur. Her kadın veya erkek aldatılabilir. Bunun binbir tane nedeni olabilir.
Kimsenin hayatını, iç dünyasını ve yaşadıklarını bilemeyeceğimiz için yorum yapmak bize düşmez...
Örneğin Adriana Lima.. Erkekler aç kurt gibidirler kâinat güzeli ile bile birlikte olsalar nankörlük yapıp başka tenlerin tadına bakmak istiyorlar. Kimisi bunu yüksek hormonlara ve üreme içgüdüsüne yoruyor ama bence alakası yok ufacık şeyine hakim olamayan ben adamım diye gezmesin ortalıkta.
Güzellikle alakali bir durum değil
nekadar güzel olursan ol karşı tarafın değer verdiği kadarsın
boşuna denmemiş- güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa diye dimi 😃
İnsan sefil varlıktır
Aldatmadaki en temel motivasyon
Yapabiliyor olmak
Sefil bir varlıl olan insan
İçten içe bunun farkındadır
İşte bu yapabilme durumlarında
Olasılığı gerçeğe dönğştürerek
Kendini sefillekten azad ettiğini zanneder
Ancak aslında olan sefalatin dibini sıyırdığıdır
Çünkü yapabildiğini açık açık becerecek kudret kendisinde ypktur
Çok haklısın
Güzel bir kadın, güzel bir kadın olduğu için aldatılmaz. Karşısındaki kişi doyumsuz biri olduğu için aldatılmış kadın olurlar. Yani güzel olmalarıyla çok da ilgisi yok.
Güzele salça olan çoktur elde etmek için ona her şeyi sunan Eğerki bunlara meyil verecek noktaya gelirse kadın bunlara tav olur. Bir nevi güzellerin sınavı
Kadın erkek ayrımı yok bu konuda ama şunu diyebilirim. Erkekler genelde üç konuda aldatır.
1- Saçma sapan kıskançlıklar ve fazla tripler
2- Temas olmaması, kadının cinsel isteksizliği ve az olması
3- Ailesine karşı saygısızlık durumları
Güzel kadınlar hep değmeyen erkeklere kalplerini verdiler
Karekter yoksunluğu eğer erkek maymun iştahlı biriyse dünya güzeli olsada yine gider aldatır
Karşısında ki öküzün kendini ezik hissedip ego tatmini yapmak istemesinden
Güzellik göreceli birsey kime göre neye göre olduğu önemli👍
cirkin bir insan neden aldatilıyorsa guzel olanda o yuzden aldatilir :)
Güzeli çirkini yok bu işin, erkekler doyumsuz. Aldatmadan duramıyor.
Çok saçma bir soru neyse
Güzel kadının aldatmasının sebebi çevresinde kendisini beğenen bir sürü erkek bulabilmesi ve yoğun ilgi ve iltifat baş döndürücü olabiliyor
Güzelliği afetü'l derya, çekiciliği tesadüf-i müstesna da olsa insan alıştığı kişilerden zamanla soğuyabiliyor demek ki. Veya doymak bilmeyen emelleri yüzünden.
Ne istediğini bilmediği için. Aslında hayat çok basit bir insanın yemek seçiminden bile nasıl bir insan olduğu belli oluyor. Ancak bizler herşeyi zor hala getiriyoruz
Güzellik derken ben ten, ruh beyin kalp uyumuna dikkat ederim bunlar var ise güzellikten önce gelir tabiki bakımlı alımlı istekli arzulu sınırsız doyumsuz sevgili haketmez, aksi durum var ise (bir sor bakalım neden yaptın diye) sonra; yaz kızım
Tuğla
Çimento
Demir deriz devamı da gelir
Çünkü egoludurlar , ve dahası kaç kere söyledik güzellikle , cekicilikle , çıtı piti olmakla iyi seks , kaliteli seks , zevkli seks asla aynı şeyler değildir.
İnsan elde ettiğinin nankörüdür çünkü.. Erkeğin de karakteri sıkıntılıysa, kadın güzelmiş,çirkinmiş farketmez..
Çok doğru
Hiç kimse aldatılmayı hak etmez ancak sevdiğinin kıymetini bilmeyenler, hak etmeyenler oluyor maalesef.
Güzellikle çirkinlikle ilgisi yok ki aldatılmanın..
Aldatan kişinin sadakatsiz ve karaktersizliğiyle ilgisi var
Güzel kadının sevgilisi de yakışıklı erkekse yakışıklıların peşinde bissürü kadın olduğundan gözü kaymış olabilir
Bi çok sebep olabilir, güven kaybı, ilgisizlik, salmışlık, monotonluk bunların başında yer alıyor maalesef
Çeşit çoksa riskte çok.. soğukkanlı sıcakkanlı içe kapanık dışa dönük esmer kumral sarışın bunların hepsi nefsi açgözlülüge teslim etmek.
Değer bilmediği için.
Yüz vermediği için.
Sevdiği tarafında ellenmek ya da öpülmek istenmediği için.
Yukarda saydığım özellikler güzel bir kadın için di.
Güzel olabilin ama güzel isen aldatılmayacaginin bir garantisi yoktur.
ya da Belki sevdiğin adam da sorun vardır.
kadınla alakası yok bunun..
karşısındakinin karakteri ile alakalı..
iyide guzel kadın aldatılmayacak dıye bır unsur yok .
nedenı ıse tek guzellık yetmıyor bu ıslerde.
Akıldan alınıp güzelliğe verildiği için olabilir 😂
Birlikte oldukları erkeklerin maymun iştahı yüzünden. Yoksa kadının suçu günahı yok.
Sadece güzellik yetmez canım erkegin gözünü dışarda birakmicaksin baba annem. hep. dersi bı kadın evde hanim mutfakta ahçı yataktaysa tam bir bacım olmalısın derdi
cokk dogru
Adamın aşşağılık kompleksinden veya karaktersizliğinden.
kadinlar kadar erkeklerde ilgi bekler. guzellik ya da yakisiklilik hersey degildir.
Aldatmanın tiple alakası yok karakterle alakası var bence
Kaprisinden tribinden tavırlarından bıktırıyor olabilirler.
Talep çok ondan içlerindede var hepsi bu. Bu önemli degil normal kabul eden kadını bulmak zor
Erkekler düşük olduğu için güzel kız hayatına girince ezik hissediyorlar
Bana boylu poslu manken gibi adamlar yakışır yanıma diyip çürük elma seçtiklerinden.
Aç gözlülük neden hep bir fazlası olmasın ayrıca erkeklerde aldatıyor
mesele güzelilk cirkinlik degil karaktersizse erke ya da kadın aldatır
Demekki güzelliğini kullanamıyo yani iyi sevişemiyo
Bana güzel gelen sana güzel gelmez bu göreceli bir sey
huyları mı güzel değil yoksa sevgilileri mi çok yakışıklı
🙄
Nealakasi var benxe cogu deyil
Ozan aldatilan guzel nayanlara sormak gerekirdi
Güzel olması yetmiyordur ve şansına karşı taraf karaktersiz çıkmıştır
Böyle bir şey var mı bilmiyorum, bence dedikodudur.
Güzellikle alakası yok. Erkeği elde tutmak için bir şey yapmayan kadın aldatılır
Zevk meselesi saygı duymak gerek bizi ilgilendiren konular değil
elde ettikten sonra cazibesi kalmıyor arayıs icinde oluyor insan
guzelligemi bakiyor sanki aldatan delik olsun yeter onlar icin
herkes aldatılır. güzelliğinin farkında olup bunu bir silah olarak kullanmaya çalışan zaten önce kendini aldatır.
Aldatmanın bırcok nedenı olablr kımısı ılgısızlıkten kımısı monotonluktan kımısı heycan aramktan kımısı yeterınce doymafıgından kımısı huzuru bulamadndandr komısı can sıkıntısından vs vs yanı kişiden kişiye degışır. Tek bır sebebe baglı degıl yanı
Güzellik veya çirkinlikle, kadın olmak veya erkek olmak ile ilgili değil; aldatan kişinin karaktersiz olması ile ilgili.
Dün sana birisi gönderme yapıyordu.
Tatmin olmuyordur.
Anlamadım?
Senin adına birisi soru açtı diyorum dün dhshss
Kimmiş bu nasil bir soru
Pembeli birisinin açtığı bir soru
Güzel kadının sınırları vardır çünkü. Adam, sınırı geçemeyeceğini anlayınca defolup gider.
Arkadas grubuna birsey ispat etmek isteyebilir. Anlatacak hikayesi olsun isteyebilir cahilce dusunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?