Arkadaşlar ben bigodan bir kızla tartıştım çok ciddi bir şekilde. Çok popüler, ve izlenmesine rağmen herkesi bırakıp benimle uğraştı o derece tartıştık. Sonra ben yiyorsa gel yüz yüze tartışalım dedim, oda tamam lan gel flan dedi, bende adresi verdim tesadüfen oda İstanbul'da oturuyormuş bende İstanbul'da oturuyorum. Benim sizden öğrenmek istediğim, bu kız biz yüz yüze tartışırken bana ani vurmaları olabilir mi? Kavga çıkarır mi? Kız çok fena birseye benziyor yarın buluşacağız dayak yemek istemiyorum ben kavgadan korkarım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dayak yedim dovdu hahah 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Oralar da Takılan kızlardan Hayır Gelmez Ve o kızların peşinde olan kanka çok fazla arada olan sana olur dikkat et
Daha önce kızla kendi fotoğrafını atıp kim döver demiş mıydın sen 😂
Yoo
Anladım sence kız tek başına mı gelecek
Tek gelse bile bana yeter emin ol
O tür kızların peşinde dolaşan çok it olur yediğin dayakla kalırsın ama yine de gidicem diyorsan git
Yuhhh nasıl becerdin dayak yemeyi
Yapıştı birden yakama yere düşürdü yere düşürünce birsey yapamadım
Kızdan Dayak yemek nasıl bir duygu
Çok kötü. Eli ağırdı çok aci cektim. Bide olayın kötü tarafı kimse ayiramadi
Trol müsün sen inanmıyorum söylediklerine tamam kız senin boş anını yakalat seni yere düşürür rezil eder falan da bir kızın gücü bellidir seni o kadar dövemez
Mnykmsn neden yalan söyleyim üstüme yatınca daha kalkamadım ben !
Özelden yazsana o zaman bana
Olmaz hayatta yazamam gerçekten kötü dayak yedim ama. Dovsem dovdum derim ama dayak yedim ani oldu hersey şaşırdım o yüzden
Kız seni dövünce ne dedi
Lan bağırma diyerek dovdu iste. Böyle ağlatırım seni flan dedi niye soruyorsun bunları?
Her gün kızdan dayak yiyen bir sözde erkekle konuşmuyorum merak ettim anlatsana sende
İyide ben ilk defa kızdan dayak yemedim ki?
Hahahahahahjah nasıl yani kaç kere yedin
3 olmustur ben kızlarla tartışınca bana hemen saldırırlar
Bu arada niye gülüyorsun ki çok mu komik?
Evet çok rezil hem niye sana saldırıyorlar
Cunku tartışınca siz kızlara soktuğum laflar yüzünden 😉
Dayağı da yemişsin ama
Olabilir sorun yok ben sizi yerin dibine sokuyorum sonucta.
Hahahahaha oğlum şaka mısın kızdan dayak yemişsin kız Sana seni ağlatırım derim utancından depresyona gireceğine hala konuşuyorsun
Sorun yok ilk yedigim dayak dahs kötüydü. Ben hiç değilse Bunu söyleyebiliyorum. Ha bu arada kızlar çok yalancilar vurmayacağına yemin ettikleri halde vuruyorlar böyle olmayin
Kıza bana vurmayacağına söz ver abla mı dedin. Hahahjaja
Yoo gelicem ama rezillik yapmayacaksın, vurmaya kalkmayacaksın dedim çok mu komik !
Sonra gelince direkt mi vurdu
Evet kolumdan tuttu direk gel sus hiç birsey konusma dedi 1-2 dk yürüdük bn anladım ama off dedim içimden. Bu arada sen sanki hiç bir erkekten ya da kızdan dayak yemedin.
Karşılık vermediysen saygı duyarım
Verdim bir iki tanede ben vurdum ya
Nasıl gücün yetmedi anlamıyorum
Ya sen iyi misin karşında vahşice delirmis bir insan var yanında da 4 tane kız arkadaşı var nasıl dövmeye cesaret edebilirsin? Zaten bi Tokat yedim çeneme geldi 15-20 saniye gözlerim bulanık gördü.
Lan yürü soğan erkeği adam olsan bir itmeye yıkardın
Hahah gtun yiyorsa git bir kızlı guruba salça ol?
Lan ben sen miyim kızla belli düzeyin üstünde tartışmam yani sidik yarıştırmam gidip Koza da vurmam ama dayak da yemem
Hehe uza burdan
Tamam bacım
Ee ne oldu bu işin sonu
Nasıl dayak yedin ki
Birden yakama yapıştı yere yatırdı
Oha kız çok mu iri
Yoo ama serseri bi kız 😂
Sen hiç bir şey yapmadın mı
Yok yapamadım
Oha çok garip bir tam anlatsana
Olayı
Yok anlatmam kötü dovdu 😂
Ee nasıl çıkıcan şimdi insan içine
Vurur
Bulusma o zaman
Bian gaza geldim yiyorsa gel yüz yüze tartışalım dedim ya
Ee bigoda kendi foton adın mı var
Gitme s et yani sjwlsowld
Arkadaşlar yarin yayında olun Gelmezsen seni butun Türkiye ye rezil edicem dedi ama
Evt var
Öf etsin
Bigodaki insanı kim takar ahsjwodlw
Yoo kız beni sadece bigoda bilmiyor kı. Peki sen kızsın iyi bilirsin diye birsey daha sorabilir miyim?
Sor..
Ben gtmeden önce yarın bu kıza “bak ben seninle tartışmaya geliyorum vurmucaksan, dovmeyeceksen ben gelmicem” desem yemin de ettirsem sence sonuc ne olur?
Abi bu ne korku 40 kilo musun
Yo 40 kilo flan değilim kız çok sağlam birine benziyor konusmasi sozleri flan o yüzden
Senın yas kac
Bn 22 oda aynı
Ya bana ihtimallerden bahsedersen çok sevinirim nlur?