Söz için bu elbiseyi giymiştim bana demediği laf kalmadı. Allah aşkına her yerim meydandaymış uzun giymişim işte?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Söz için bu elbiseyi giymiştim bana demediği laf kalmadı. Allah aşkına her yerim meydandaymış uzun giymişim işte?
Bence foto hoş abartılacak bir tarafı yok, sevgilin fazla kıskanmış sadece. Bu arada benden bir tavsiye uygulamak veya uygulamamak sana kalmış burada kendi fotolarını soru olarak paylaşma, insanlar kötü niyetli ve kullanabiliyorlar.
Bacım yol yakınken ayrıl nedenini söyleyeyim, kıyafette hicbir sey yok buna boyle laf eden yarın obur gun sana çarsaf giydirir evden cıkarmaz. Sevgilinin saglıklı bir birey oldugunu dusunmuyorum. Seviyorum amaları geç seninle kavga eden, sana saygı duymayan insana sevgin kalmaz kendine yazık edersin.
Senden tesettür mü bekliyormuşta her yerin meydandaymış?
Söyle ona aklını başıma alsın veeya at nişanı bebeğim
Şimdi böyle olan evlenince neler neler yapar biliyor musun :D
Kanka en ufak dekolteden nefret ederim, fakat seninki söz özel bir gün gece neyse. Oraya göre bence gayet kıvamında güzel ve olabildiğince neredeyse sıfır dekolte. Sanırım vucut hatlarının belli olmasından rahatsız...
Bak bu elbise tam anlamıyla şahane olmuş ya, sana mükemmel durmuş! 😍 Uzun olması bile şıklığını ortaya koymuş, ya bazen böyle kendini göstermek lazım. Ama bir yandan da insan bazen kendini anlatamıyor, sözler yetmiyor işte... Kendini iyi hissettiğin ve beğendiğin kıyafetler her zaman güç katıyor, unutma! Bir sonraki sefere o sözleri umarım unuturlar ya da seni daha çok beğenirler, çünkü senin stilin ve duruşun zaten kendini anlatıyor, müdahale gerekmez. ❤️✨ Moda moral, özgüven ve kendini ifade etmenin en güzel yolu. Güzel olmayı ve güçlü durmayı hep sürdür!
Cevap
42Cevap
gayet güzel elbise ayrıl o öküzden bence
Oğlum kadınla güvenemiyorsan etek giyeceksin Çocuklar Gibi oyuncakları kıskanır gibi kadın kıskanmayacaksın Kıskandığın şeyler daha mantıklı olmalı
Aynen
Bugün o kıyafeti giymeyeceksin de ölünce kefen mi giyeceksin kadınları sınırlandırmak nedir arkadaş

Meydanda olan tek sey onun karaktersizligi be bacim. Bir erkek olarak baktigimda gercekten üslüplü ve edepli bir kiyafet görüyorum ve gercekten o cocugun bakis acisini merak ediyorum
Abazalık yapıp sana burada methiyeler dizmeyeceğim. Sende biliyorsun ki uzerine adeta latex eldiven gibi yapışmış bu giysinin hatlarını belli ettiğini bal gibi biliyorsun.
güzel kardeşim olmayan erkek kadınını kıskanır.
Ama dersen ki ben hep boyleydim hem boyle begenip sonra beni darliyor o bir hata iste. Hem nefsine yenilip hel size boyle davranmasi tutarsiz biri oldugunu gosterir.
Aslan aslandır, cakal cakalca hareketler yapar
nişanlına hem katılıyorum hem katılmıyorum ben de olsam nişanlımı böyle giyinmesini istemem ama moralı bozulmasın diye de çok da üzerine gitmezdim çünkü benim için öyle göğüs bölgesinin ve karın bölgesinin vs belli olmaması önemli ama arkadan falan bakınca kalçalar vs çok belli oluyorsa onu da bir şey diyemeyeceğim
Bişey söyliyim mi kuğu gibi kusursuz birisin bu bi işaret daha baştan belli etmiş rengini iyi düşün derim maşallah bârik Allah gözümden kıskandım seni tanımadan ✨🙏😇
Çok karışır sana, belki şu an kendisini seviyorsun diye alttan alıyorsun ama ilerde daha sorun olabilir
Hiçbir abartılacak tarafı yok. Klasik buda bazı erkekler gibi en ufak yerin görünse abartırlar. Hiç kafana takma.
Gayet üsturuplu bir elbise bence.
Buna laf eden sevgili evlenince sana hayatı zindan eder
gerçekten bu elbisede sorun edecek bir şey yok. yol yakinken vazgeçin sonra pişman olursunuz
seni kucakta kaç kişi hayal etmiştir haklı bence
Yol yakınken geri dön bu adam evlilikten sonra daha beter olur
Kıyafet gayet hoş vücut hatlarınıda belli etmiyor çok ta yakışmış bence ayrıl o mldan
Kuğu gibisin, diyen kimse özgüven eksikliği, ve seni taşıyamadığındandır bence.
evlenme ayrıl ve horoz kes evlensende ayrılırsın zaten
keske hic ic camasiri giymeden sadece jartiyer corabiyla kullansaydin. hic laf edemezdi o zaman
şöyle adamları bulup ilişki yaşayıp evleniyorsun ya ne diyem size
Kıskançlık sebebi güzel olman sanırım , özgüvensiz insanlar
Ayyy elbisey çok hoş çok yakışmış seni böyle sevip kabul etmedi mi nişan da giyicegn kıyafete laf atıyorsa ilerde ailesinin yanında açık olmani da istemez ailesi size gelince kapalı giyin der vs vs
Off taş gibisin sözlün bi tık şeymiş işte yaşlar kaç
evet uzun ama dar ve vücut hatların belirgin üstelik içinde gözükebilir
Baya iyi olmuşsun ya cidden ama çok fiziğin belli olmuş dar yani
Çok yakışmış elbise. Sevgilin abartmış
Yani çok dar diye öyle demiştir
Neren meydanda pardon
cok güzel olmussun buna laf ediyorsa işin varr.
Nesi var bu elbisenin Allah aşkına
İyide bundan bizene senin özel hayatından
Adam haklı fakat özel günde de eş kirilmaz lol
Tek başına ne yapıyorsun
ayrıl sen ondan. defolsun gitsin
Dar olduğu için demiştir..
İç gösteriyor mu beyaz ya belki ondandır
Evet uzın ama hatlarını ortaya çıkarmış
Sen değilsin ama bu
napsın millet senin her yerini :)
Tas gibi hatunsun ne var kıyafetin ya
Bence daha acik giyinmelisin