Tüm gün sabahtan akşama kadar arabasıyla bana şehri gezdirdi akşamda otel odama gelip yatağımda biraz gözünü dinlendirdi 3 saat videolara falan baktık. Ertesi gün yine gezdirdi akşam alkol aldık restoranda ve daha da yakınlaştık el ele tutuştuk ve kol kola girdik başını yasladı otururken yani sevgili gibi bir duruşumuz oldu resmen.
Buna izin vermesi hoşlandığı anlamına gelir mi ya da iyiye işaret midir? Bir daha ki sefer o İstanbul'a gelecek 5 gün kalacak büyük ihtimalle benim evimde kalacak.
Buna izin vermesi hoşlandığı anlamına gelir mi ya da iyiye işaret midir? Bir daha ki sefer o İstanbul'a gelecek 5 gün kalacak büyük ihtimalle benim evimde kalacak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet, bu kız senden hoşlanıyor ve her şey çok uygun ilerliyor. Umarım çok mutlu olursunuz :)
Altta ki Erkek kişinin yaptığı yorumlara bakarsanız sizce aldatma ve bırakma ihtimali olur mu? onu cinsellik konusunda davet etmediğim için yani en azından alttaki kişinin yorumu bu.
46 yaş deneyimi. Tebrikler öngörü adına 👏
Tüm yorumları okuduktan sonra yorumumu yaptım. Seni bırakması veya aldatması ancak bir başka zamanda ve durumda geçerli olabilir belki garantisi yok bunun ama birlikte geçirdiğiniz o güne ve içeriğe bakılınca sizi aldatacağı veya cinselliğe davet etmediğiniz için bırakacağı yargısına varılamaz.
Son bir gündür tuhaf bir düşünce var aklımda ama mesela köpeğinin resmini attığında çok tatlı yerim gibi sözler söyleyince "" teşekkürler veya teşekkür ederim" yerine "" Sağolasın sağolasın" gibi bir mesaj atması sizce friendzone'a veya kötüye işaret olabilir mi?
Henüz sevgili değiliz bu arada el ele tutuşup tüm arabasıyla Ankarayı gezdirmesi ve ilk soruda anlattığım iyi duruma rağmen otel odası konusuda dahil
Kafama takılan asıl konu ise Cumartesi günü pazar gecesi ele tutuştuğumuz yakınlaştığımız restoran için rezervasyon yaparken önümde "İstanbul dan arkadaşım geldi lütfen iyi bir masa ayarlayabilir misiniz" cümlesinde ki arkadaş kelimesi
Sevgili değilseniz arkadaşım demesi niye rahatsız etti seni? Üstelik sevgili bile olsanız eşin veya nişanlım olmadığı müddetçe arkadaşım demesi çok normsl. Takıldığın kelimeye gelince de; her insanın konuşurken ve/veya yazarken kullandığı bir iletişim dili bir tarzı vardır. Sağolasın da teşekkür yerine geçerli bir kelimedir. Bence bu kadar hassas düşünme Ki hayat seni yormasın ve üzmesin. Akışına bırak bir süre. Kendiliğinden ilişki rengini ortaya koyacaktır
Haklısınız. Burçlara inanırmısınız bilmiyorum ama ben balık o ise oğlak burcu. Sizce nasıl bir yaklaşım davranış tarzım olmalı
Burçları tanımıyorum maalesef hiç inancım yok ama ilgili kişiler, yükselene de bakıyor :)
Çok pasifsin ama yakışıklısın ki bırakmıyorda. Mutluluklar
Pasiflik ne alaka?
Bir iki mesajıma akşam ''Sağolsasın sağolasın'' diye cevap vermesi kötüye işaret değildir değil mi? Yani teşekkürler veya teşekkür ederim demek yerine. Köpeğinin resmini yolladı bende çok tatlı yerim tarzı bir yorum yaptı buna cevap olarak ''Sağolasın'' kullandı.
Kız hasta mı
Hayır değil. Neden ki? Kist problemi var ama hasta değil. Kadınların regl döneminde attığı şeyi atamayınca oluşan kist. İlaç kullanıyor.
İyi mutluluklar
Yukarıda ki erkek kişinin yaptığı yoruma göre sizce onu cinselliğe davet etmediğim için beni bırakma veya aldatma olasığı var mı? Yaptığı yorumlara bir bakabilir misiniz? Sizce benmi yanlış yaptım anlamadım saçma geldi.
Saçmalamış
Son bir gündür tuhaf bir düşünce var aklımda ama mesela köpeğinin resmini attığında çok tatlı yerim gibi sözler söyleyince "" teşekkürler veya teşekkür ederim" yerine "" Sağolasın sağolasın" gibi bir mesaj atması sizce friendzone'a veya kötüye işaret olabilir mi?
Kafama takılan asıl konu ise Cumartesi günü pazar gecesi ele tutuştuğumuz yakınlaştığımız restoran için rezervasyon yaparken önümde "İstanbul dan arkadaşım geldi lütfen iyi bir masa ayarlayabilir misiniz" cümlesinde ki arkadaş kelimesi
Çok takılma ona. Kız olduğu için ağırdan almış. Sen açılırsan o da bir dahakine arkadaşım drmez sevgilim grldi der. Yalnız kız baya zengin ha
Orta gelirli ailesi şu an yüksek lisans yapıyor işsiz maalesef.
Araba, restoran, giyim zaten zara bershaka dan aşşa değil .
Arabası standart bir araba. Restoran için sadece rezervasyon yaptırdı hesabı ben ödedim bir yerde de kahvaltı ettik ve hesabı o ödedi mesela. Normal gelirli bir ailesi var. Araba onun değil ailesinin arada abiside alıyor arabayı kız kardeşide. Babası maalesef küçük yaştayken vefat etmiş.
malum kanuya davet etmedıgın ıcın yakında senı bırkacak demedı deme
Neye davet etmediğim için?
o konuya ıste
Hangi konuya anlamadım? Neye davet etmediğim için?
cınsellıge be kardesım cınsellgıe
1,5 aydır online ortam dan konuştuk sesli olarak ve telefondan. İlk yüz yüze görüşmede ne cinselliği :D Ertesi gün yine görüştük bu sefer ilk defa el ele tutuştuk sarıldı yani başlamak için acele etmek istemiyor. Bırakacak olsa el ele tutuşmazdı diye düşünüyorum bugün.
yakında kacacak demedı deme.
Kist problemi var ama hasta değil. Kadınların regl döneminde attığı şeyi atamayınca oluşan kist. İlaç kullanıyor. Doğum kontrollacı gibi bir şey. Yani Cinsellik için uygun bir dönemde değil kullandığı ilaç ile de yumurtalığa bağlı olan kist küçülmedi. Operasyon geçirme olasılığı var Kasım ayından önce. 3 aydır ilaç kullanıyor.
iyi mutluluklar.
Kist problemi var ama hasta değil. Kadınların regl döneminde attığı şeyi atamayınca oluşan kist. İlaç kullanıyor. Doğum kontrollacı gibi bir şey. Yani Cinsellik için uygun bir dönemde değil kullandığı ilaç ile de yumurtalığa bağlı olan kist küçülmedi. Operasyon geçirme olasılığı var Kasım ayından önce. 3 aydır ilaç kullanıyor.
Kist problemi mesela kadınların o regl döneminde vücutlarından attıkları şeyin atılamaması sonucunda oluşan kist 6 cm çapında ve o doğum kontrol ilacı ile onu eritmek hedefleniyor doğum kontrol doktoru buna bakıyor zaten. Böyle bir dönemde davet olsa çok kötü bir tepki yerdim hatta direk beni bırakabilirdi.
saf birine benziyorsun
Ne anlamda saf? Söylediği şey yalan değil gerçekten kullanıyor o ilacı.
Yani gerçekten kist var yumurtalığı ile ilgili bu durumda cinsellik yapılması çok tehlikeli bence.
o hapı kullandığını söyleyerek senı o konuya davet etmıs kaldıkı cınsellık yasanmasa bıle oral yapılabılırdı bu kız senı bırakacak ya da aldatacak demedı deme kadınların dedıklerıne ınanma
Cinselliğe davet etmedim diye neden bıraksın ki? O amaçla yaklaşanları direk engelliyor.
tamam 🤣
Senin demek istediğin kızın amacı tek gecelik mi yani? Ona cinsellik anlamında mı yaklaşmam gerekirdi? O kist operasyon ile alınacak yakın zamanda.
amacı tek gecelik olmasa bile cinsellik istediği bariz ortada be kardeşim ve ben kist mist olduğunuda inanmıyorum
Şöyle söyleyeyim. Online ortamdan tanıştık discord dan bir oyundan ve ordaki ilk tanıştığımız zamanda daha ilgimin farkında bile değilken de kisti vardı kistinin olduğunu söylüyordu bunun için ilaç kullandığını da Ağustostan beri. Bizim aramız Eylül ayında ısınmaya başladı. Ben istanbuldayım o Ankara'da. Bu haftasonu ilk defa Ankara'ya gittim ve yüz yüze görüştük tüm gün beraberdik iki gün boyunca.
Kist muhabbeti yeni değil yani demek istediğim. Arada sinirlenme halleri oluyordu oyun oynarken topluca arkadaş grubu ile oynarken çünkü o ilaç hormonal dengesizliklere sebep oluyor. Oradan kisti olduğunu bu problemi yaşadığını discord odasına diğer kişiler varken söylemişti. Sırf bana özel değil.
otel odasına tüm gün araba kullandığı için yorgun olduğu için dinlenmek için geldi yatağa uzanıp uyumak istediğini söyledi biraz. Cinsellik ister gibi bir hali hiç yoktu. Bir ara uyuya kaldı ben uyandırdım. Abisi evde bekliyordu çünkü evide otele yakındı
kardes kusura bakma ama oldukca ıyı nıyetlısın sen. daha once hıc sevgılın oldu mu
Evet oldu. Oda bana iyi niyetlisin dedi ve iyi niyetli olduğun için sadece sana açık kapım oldu ve gelmene izin veriyorum dedi.
:D
Demek istediğin cinselliğe girmedim diye şimdi İstanbula döndüğümde yavaştan yol mu verecek demek istiyorsun? Kendi kaybeder yaparsa ben ciddi ilişki düşündüğümü belirterek girdim fazla erken geldi cinsellik için. Daha ilk yüz yüze görüşmede
İstanbula geldiğinde 5 gün benim evimde kalacak eğer öyle bir şey olursa cinsellik konusu elbette olur. ilk buluşma için erken geldi bana
kardes boyle bır kadınla evlenmeyı dusunmek ıstedıgıne ınanamıyorum kadın senınle oynuyor yahu
kusura bakma ama senı aldattıgına emın olabılırsın
Ankara'da tüm gün kendi arabasıyla gezdirdi beni gittiğimiz yerlerde bazen hesabı kendisi ödedi. Neyin oynaması neden zamanını benimle harcasın?
guya cok ıyı oldugunu gostermek ıcın operasyon yapıyor sende tuzaga dusuyorsun ıste
Zaten ben İstanbuldayım oda Ankara'da ve eğer öyle bir şey olursa aldatma vb gibi kendi kaybeder bende yoluma devam ederim. Bana koymaz. Evlenmeyi düşünmüyorum. Uzun vadeli bir ilişki sadece düşünüyorum hala da emin değilim.
nasıl tanıstınız
Tüm bunların sonunda eline ne geçecek ki onun? 26 yaşında kız yüksek lisans yapıyor Gazi de. Her konuda da açık sözlü
nasıl tanıştınız? senin eğitim seviyen nedir peki?
Online bir PC oyunundan discord diye bir uygulama var oyun oynamak için sesli konuşmak için kullanılan bir uygulama orada bulunduk ilk topluca bir gruptu sonrasında bir gece teke tek kaldık ve gece 22.00 dan sabah 06.00'a kadar sohbet ettik ve sonrasında her şey gelişmeye başladı.
Benimle hergün gün içinde ve akşam saat 19.00'dan sonra gecenin 2'lere 3'lere kadar sürekli sesli konuşma odasında sohbet etti ama hergün. Yani konuştuğu tek kişi bendim çünkü sesli konuşuyorduk telefon görüşmesi gibi düşün. Uzun saatlerce. Akşam 21.00 dan bazen sabahın 6'larına kadar bile konuştuk. 1,5 ay boyunca sürekli böyle bir iletişimimiz oldu hergün neredeyse. Yani bir haftada 7 gün varsa 7 günün %95'inde benimle sesli olarak konuştu. (Yazışma demiyorum veya mesaj değil) Sesli olarak konuştu.
Sonrada konuştukça durum bu hale geldi
sen ne mezunusun pekı?
Ben 2 tane lisans bölümü bitirdim 4 yıllık üniversite İstanbul'da ve bir ingiliz şirketinde çalışıyorum İstanbul'da. Onun 2 tane yabancı dili var benimde 2 tane yabancı dilim var.
ilginç
Uluslarası ticaret ve finans var. Birde Uluslarası işletme enformatiği ingilizce. Kız ise ingilizce tercümanlık mezunu daha çok tercümanlıkla uğraşıyor
her şey çok şüpheli gelişiyor
Gazi üniversitesinde yaptığı yüksek lisans işletme ve pazarlama üzerine ve oradan kendi işini veya daha iyi kariyer hedefi var.
asıl boylelerınden korkmak gerek
Diyelim ki İstanbula geldi ve benim evimde kalacağı zaman geldiğinde cinsellik konusuna kesin girmeliyim diye düşünüyorum. Tabi o zamana kadar seninde dediğin gibi ters köşe yapıp bırakmaz ise :D
kardeş sen gerçekten çok iyi bir insansın ya :D
harbiden diyorum senin gibi insanları görmek güzel ama umarım hayal kırıklığına uğramazsın
Ben tüm bu şüpheleri ve riskleri göze alarak girdim bu duruma zaten. İlk olarak İstanbul ve Ankara durumu var iki ayrı Şehir. Güvenmek aşırı zor. Ne olacağını bende tecrübe edeceğim herhangi bir beklentim yok ne olursa olsun bana koymaz çünkü takmıyorum. Deniyorum sadece eğer gerçekten ters köşe yaparsa ve sizin dediğiniz gibi çıkarsa kendi kaybeder benim hayatımda bir şey değişmez. Saf ve iyi niyetli bir insanım böyle yetiştim ama bunu dengeli bir biçimde yapıyorum her zaman diğer ihtimalleri düşünerek ilerliyorum. Beni kullandığını düşünen insan aslında kendine zarar veriyor yolun sonunda psikolojik olarak.
Ona da güvenim şu an %50'ye %50. Sizin dediğiniz ihtimali de en başından beri göz önünde bulunduruyorum bunuda ona yansıtmıyorum. Bakalım ne olacak zaten online ortamdan tanışılan birşeye çok bel bağlamam.
umarım en ıyısı neyse o olur ustadım
Hoşlandığı ve beğendiği gerçeği var ki zaten öyle olmasa hayatta bu kadar ilerlemezdi. Diyelim onu davet etmedim diye saflığımı ve iyi niyetimi kullanarak beni köşeye attı ve egosunu ya da herhangi birşeyini tatmin edip yoluna devam edeceği olasılığını da düşünürsek. El ele tutuştuk sarıldık sevgili olduk alkol aldık gezdik keyif aldık.
Elde etme amacı ve ardından gelen o tatminlik vb gibi şeyleri oda benim için yapmış olacak aslında burada kaybeden veya kazanan taraf yok. Günün sonunda eğer yanlış yaparsa o vakit kaybetmiş olacak bende benimde kendimi tatmin etmeme zemin hazırlayacak sonuçta beğendi hoşlandı ve istedi.
Tabii
Olmuş bu iş 👍🏻
Bir iki mesajıma akşam ''Sağolsasın sağolasın'' diye cevap vermesi kötüye işaret değildir değil mi? Yani teşekkürler veya teşekkür ederim demek yerine. Köpeğinin resmini yolladı bende çok tatlı yerim tarzı bir yorum yaptı buna cevap olarak ''Sağolasın'' kullandı.
Bence normal biraz ciddi görünmek istiyor olabilir
Yukarıda ki erkek kişinin yaptığı yoruma göre sizce onu cinselliğe davet etmediğim için beni bırakma veya aldatma olasığı var mı? Yaptığı yorumlara bir bakabilir misiniz? Sizce benmi yanlış yaptım anlamadım saçma geldi.
O kadarını bilemem sizin yanınıza geldiginde yakınlasmak için bir şeyler yaparsanız anlarsınız
otel odasına tüm gün araba kullandığı için yorgun olduğu için dinlenmek için geldi yatağa uzanıp uyumak istediğini söyledi biraz. Cinsellik ister gibi bir hali hiç yoktu. Bir ara uyuya kaldı ben uyandırdım. Abisi evde bekliyordu çünkü evide otele yakındı
İyi yapmışsın bence