Ah benim güzel gözlü, güzel sözlü, akıllı cihanşümul kardeşim. Çok recağ ediyorum, sevdiceğinize, yareninize, aşkınıza, maşukunuza, cananınıza, sevdalığınıza, sevdanıza, yavuklunuza, yoldaşınıza, candaşınıza Türkçe'de bu kadar güzel kelime varken, ii arkadaşınız mış gibi, yardımcınız anlamına gelen "phartner" demeyiniz, Türkçe sazıyla, sözüyle bunca yare değişimile bu basit dilden, çok daha büyük ve derin bir dil. Lütfen ağbeyinin kara guzusu🙂 Cevaba gelir isek, ilk ve son olabilmek en güzeli benim için🙂
Aşk ilişkisi, diye belirttiğim için "sevgili, vb"diyemezdim cümle laf kalabaliği olurdu... ama partner dersem cümle tamamlanır:) sevgili diyeceksem "aşk ilişkisi"yazamadım
Öncelikle çok özür dilerim baştan belirteyim. Bu terimin kullanılması nın nedeni, edkiden sevgileilerle yaşanan anne babalık ilişkilerinin, şimdilerde, sevgili olmayan erkek ve kadınlar ile de yaşan insanlar olduğu için sevgili yerine, o sayfalarda, genelde bu tanım kullanılmakta maalesef bu dünyanın iyi olmayan bir gerçeği. Mevzuyu çok uzattım bana kızıyor olabilirsin, benim anlatmak istediğim ama bir türlü çok sevdiğim küçük kardeşime anlatamafığım, aslında kimseye anlatmayı beceremediğim kısım bu. Eskiden "bay" ve "bayan" kelimesi gibi kelimeleri hayatımıza tekrar ma yanlış anlamda sokan dublaj üstadları vardı, ki kendilerinin yinede Türkçemize muhteşem hizmetleri var ama bu sayfaların da onlar gibi dilimizde hayırlı katkıları yok böyle garip kelimeleri var. O yüzden bu inatçı yaşlı ağabeyine kızma beni anla lütfen, bak "mukarnas nedir?" diye sordum, kaç kişi geldi? Biliyorum bir anlam ifade etmiyor bu çabam ama ben jz ibrahime yakılan ateşe ağzında bir damla su ile giden karınca gibiyim. Sıkmış olabilirim kusurara bakma lütfen 🙂
Ben ilki olmak konusunda kesinlikle daha iyi hissediyorum. Şansıma da hep öyle denk geldi. Ben bir şeyin ilkini yaşıyorsam karşı taraf içinde bu ilkti ve sanılanın aksine tuhaf, garip şeyler olmuyor. Bence bu durum iki kişiyi birbirine daha çok bağlıyor. Çok kişiyi gelip geçirip de sonuncusu olan tipleri de bilirim bence bir kıymeti harbiyesi yok. İnsan nasıl kötü hissetmez benden önce ooo kimleri geçirmiştir diye anlamam mümkün değil. Gördüğüm kadarıyla kadınlar erkeklerde bunu pek takmıyor ama benim için erkeğin de yollusu mevcuttur.
Bazı bakire hanımefendiler de kendileri tecrübesiz olduğu için eşlerinin tecrübeli olmasını isteyebiliyorlar ama herkesin kendi hayatı kendi bedeni kendi tercihidir. Bana saygı duymak düşer. Herkes dengini bulup sevsin sevilsin ben de yalnız ve huzurlu yaşayayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
sonsuz olmak önemli
ne ilk be son
sonsuz
daima olacaksın hayatında..
Ah benim güzel gözlü, güzel sözlü, akıllı cihanşümul kardeşim. Çok recağ ediyorum, sevdiceğinize, yareninize, aşkınıza, maşukunuza, cananınıza, sevdalığınıza, sevdanıza, yavuklunuza, yoldaşınıza, candaşınıza Türkçe'de bu kadar güzel kelime varken, ii arkadaşınız mış gibi, yardımcınız anlamına gelen "phartner" demeyiniz, Türkçe sazıyla, sözüyle bunca yare değişimile bu basit dilden, çok daha büyük ve derin bir dil. Lütfen ağbeyinin kara guzusu🙂
Cevaba gelir isek, ilk ve son olabilmek en güzeli benim için🙂
"Aşk ilişkisinde partner" yani sevgiliniz manasında zaten abi:)
İşte bende onu diyorum. Niye sevgili gibi onlarca kelime varken, illa batının bile pek kullanmadığı kelimeleri kullanıyoruz değil mi?🙂
Niye sevgili gibi onlarca güzel kelime varken, illa batının bile pek kullanmadığı kelimeleri kullanıyoruz değil mi?🙂
Aşk ilişkisi, diye belirttiğim için "sevgili, vb"diyemezdim cümle laf kalabaliği olurdu... ama partner dersem cümle tamamlanır:) sevgili diyeceksem "aşk ilişkisi"yazamadım
*yazamazdım*
Öncelikle çok özür dilerim baştan belirteyim. Bu terimin kullanılması nın nedeni, edkiden sevgileilerle yaşanan anne babalık ilişkilerinin, şimdilerde, sevgili olmayan erkek ve kadınlar ile de yaşan insanlar olduğu için sevgili yerine, o sayfalarda, genelde bu tanım kullanılmakta maalesef bu dünyanın iyi olmayan bir gerçeği. Mevzuyu çok uzattım bana kızıyor olabilirsin, benim anlatmak istediğim ama bir türlü çok sevdiğim küçük kardeşime anlatamafığım, aslında kimseye anlatmayı beceremediğim kısım bu. Eskiden "bay" ve "bayan" kelimesi gibi kelimeleri hayatımıza tekrar ma yanlış anlamda sokan dublaj üstadları vardı, ki kendilerinin yinede Türkçemize muhteşem hizmetleri var ama bu sayfaların da onlar gibi dilimizde hayırlı katkıları yok böyle garip kelimeleri var. O yüzden bu inatçı yaşlı ağabeyine kızma beni anla lütfen, bak "mukarnas nedir?" diye sordum, kaç kişi geldi? Biliyorum bir anlam ifade etmiyor bu çabam ama ben jz ibrahime yakılan ateşe ağzında bir damla su ile giden karınca gibiyim. Sıkmış olabilirim kusurara bakma lütfen 🙂
Bu arada bu tombul parmaklarla yazı katili olmuşum kusura bakmayın ey eleştirecek olanlar🙂
Ben ilki olmak konusunda kesinlikle daha iyi hissediyorum. Şansıma da hep öyle denk geldi. Ben bir şeyin ilkini yaşıyorsam karşı taraf içinde bu ilkti ve sanılanın aksine tuhaf, garip şeyler olmuyor. Bence bu durum iki kişiyi birbirine daha çok bağlıyor. Çok kişiyi gelip geçirip de sonuncusu olan tipleri de bilirim bence bir kıymeti harbiyesi yok. İnsan nasıl kötü hissetmez benden önce ooo kimleri geçirmiştir diye anlamam mümkün değil. Gördüğüm kadarıyla kadınlar erkeklerde bunu pek takmıyor ama benim için erkeğin de yollusu mevcuttur.
İlk partnerinizin, son aşkı olmak bence.. Fazla anlamlı bulduğum konu..
😅şuanki konumumuz misali
Aynen öyle 😄
Daha önce başka sı ile olduysa istekleri farklı olabilir daha önceden alışkanlıkla kazanmışsa
Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar erkeklerin son aşkı olmak ister
@yeis00 ilki olmak, zaten ilkim olursa ben onun sonu olurum :)
Olmazz
Olmazz?
Hanımefendilerin genel olarak bakir erkekleri sevmediklerini ve ilkleri olmak istemediklerini biliyorum. Gerisini bilmem.
yalan
Sizin istisna olmanıza saygı duyar ve sevdiğinizle size mutluluklar dilerim ama maalesef ekseri çoğunluk dediğim gibi...
öyle isteyen kızlarda ilişki yaşayan kızlar zaten
Bazı bakire hanımefendiler de kendileri tecrübesiz olduğu için eşlerinin tecrübeli olmasını isteyebiliyorlar ama herkesin kendi hayatı kendi bedeni kendi tercihidir. Bana saygı duymak düşer. Herkes dengini bulup sevsin sevilsin ben de yalnız ve huzurlu yaşayayım.
bence sizde sevgili olun herkes sevgili
İlkim sonum oldu jsjs ideal olanı
😅😅değişikmiş
İlki gerçekten yaşamış olsaydı... Sonuncuya ihtiyaç duymazdi kiiiii 👍👍👍
İlk ve son olmak önemlidir
İlk ve sonu olmak en iyisi😂
sanırım sonu olmak...
Sonu olup ömür boyu olmak ü
Onu için son kişi olmak isterdim
Hep son olsun diye severiz
İlk bir ruzgardi esti gecti sonla sonsuza dek gidebilir 🐈
Sayılara takılmam, bırlıkte oldugum surece tadını cıkartmaya bakarım