Günümüzde ilişkilerin büyük bir çoğunluğunun iki taraftan birinin sıkılması yüzünden bittiğini düşünüyorum. Sizce sıkılmak ayrılmak için yeterli bir sebepmi?
Sizce sıkılmak ilişkiyi bitirmek için yeterli bir sebep mi?
Kesinlikle sıkmak ayrılık nedeniKişiyi kısıtlama ya da herhangi konularda ısrarcı ve aceleci davranmak o ilişkiyi noktalamak için yeterli. Rahat hissetmediğim ve huzur bulamadığım yerde ve kişide olmak istemem. Bedenen ait bile olsam ruhum kaçmak ister o kişiden. Huzuru arar insan öncelikle bir ilişkide. Kısıtlama aşkı öldürür
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kısıtlama yok, bir problem yok sadece karşı taraftan sebepsiz sıkılınmış bu yeterli bir sebepmi sence
Olur mu öyle şey? Sıkıldım hadi bitirelim. Böyle bir hayat mı var? Sevdiğinden insan nasıl sıkılır hala aklım almıyor. Varsa bir sorun oturur konuşursun, muhabbet edersin, gerekirse yapmadığınız farklı aktiviteler bulursun sorunu çözersin. Bana ben sıkıldım artık bu ilişkiden demek şımarıklık geliyor. Açık ve net. Evlilik olduğunu var say bu ilişkinin, canı sıkılan hadi sıkıldım boşanalım mı diyecek?🤣🤣🤣
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evliliktede oluyordur muhtemelen ama onu bitirmesi o kadar kolay olmadığı için zaman alıyodur 😅
Valla bunu sevgililikte de evlilikte de yapan erkek ya da kadın. Harbiden sevmemiştir, seviyorum ama öyle olması gerekliydi diyen sevmenin ne demek olduğunu bilmiyordur. 🤣🤣
Sıkılmak harika bir sebep. İnsan insandan değil oyuncaklardan veya eşyalardan sıkılır. Bunu diyen kişi, karşıdaki insana sen bir oyuncaktın ve ben senden sıkıldım diyor. Beni oyuncağı oalrak gören birinin hayatımdan çıkması benim için büyük bir ödüldür.
Sıkılmak gayet yeterli bir neden. İnsan sıkılınca mutsuzluk başlar, mutsuz olduğu bir ilişkiye neden devam edilsin ki. İnsanlar sıkılabilir miyiz? Evet sıkılabiliriz. Ortak payda zayıflar, birlikte geçirilen zamanlar tatsızlaşır. Artık karşıdaki ilginç değil sıradandır. Hem onu yormamak hem de kendini yormamak için ayrılmak en iyi seçenek haline gelir.
evet kadın ya da erkek 2 kişiden biri sıkıldıysa bu ilişki biter diğeride sürekli neden arar durur ama emin olun ki sıkılmak ilişkiyi bitirmek için bir nedendir
Yano ayrilmak icin bir sebep olabilor.. veya ayriligada götürebilir. Insan sikildikca birbirine catar ve buna bi care bulunmazsa iki tarafta cabalamazsa daha fazla huzursuz ortami cekmeye degmez. Ayrilik en mantiklisidir bi saatten sonra