Onu her şeyden çok seviyorum ama ayrılık süreci geçirdigimiz zaman sırf benden ayrılmasın bırakmasın diye bana kıyamasın diye kendime zarar vermişim gibi gösterdim bunu yapmaktan başka çarem gerçekten yoktu. Ama şu an bu durum vicdanımı sızlatıyor. Sizce doğrusunu söylemeli miyim siz olsanız söyler miydiniz? Sizce anlayışla karşılar mi?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben söylerim sevdiyim insanı kaybetmek istemem seviyorsam o benim kıymetlimdir onun kaybetmemek için herşeyi yaparım
Bende bu düşüncedeyim çok seviyorum ve gitmesine izin veremezdim büyük bir yalan değil söylediğim sadece kıyamasın bana belki üzülür halime gitmez diye düşündüm sence bunu bu şekilde ona söylemeli miyim 😔
hayır saçmalama söyleme o öyle sansın oyunu bozma
Yalan konuşmuş olmak canımı çok sıkıyor ve ben ona bu konu dışında hiç yalan konuşmadım
Bu yaptığın şey ile sadece sen kaybedersin ve her zaman sen kaybeceksin
Ama bunu istemeyerekte olsa yapmak zorundaydım beni buna o itti çünkü onu kaybedemezdim
Niye kaybedemeyesin? Ona mı bağlısın? Yalanlar üzerine kurulmuş bir ilişkide asla mutlu olamazsın ve bir gün hepsi istemsizce ortaya çıkacak.
Yalanlar üzerine kurulu değil ilişkimiz hayatımda sadece sırf beni bırakmasın diye yalan söyledim çünkü mecburdum başka şansım yoktu
Yalan üstüne doğru kurulmaz, yalan söyleyerek ancak süreyi uzatırsın ama ayrılık eninde sonunda yakalar sizi
Amacım sadece ilgisini çekmekti çünkü onu kaybedemezdim gitmesine izin veremezdim ve tek çarem maalesef buydu 😔
Bende yaptım aynılarını, kaybetmemek için neler neler yapmadım kendimi ona muhtaçmış gibi gördüm yokluğuna asla tahammül edemem diye düşündüm ama sonunda o bıraktı , o yüzden kasmamak lazım doğruyu söylemek nolacaksa olsun demek gerek
Peki vicdan azabı duydun mu yapmasaydım dedin mi
Sana bu şekilde birisi yapsaydı tepkin ne olurdu
Başlarda oldu, ama beni bırakınca kendini aptal gibi hissediyorsun, sen onu kaybetmemek için neler yapıyorsun yalan söyledim diye vicdan azabı çekiyorsun ama o seni bırakıp gidiyor, o yüzden kimseye olmazsa olmaz gözüyle bakmamak gerek
Bendeki yerine bakarım eğer çok seviyorsam değer veriyorsam, söylediği yalan da çok büyük değilse biraz kırılirim ama affederim sonunda
Evet çok katılıyorum söylediklerine ama ileri de ne olacağını bilemedigim için şu an bu durumu kurtarmaya çalışıyorum
Bana olan sevgisinden eminim değer de veriyor bu yalan çokta büyük bir yalan değil üzülür hayal kırıklığına uğrar ama sonradan toparlayacağıma eminim ben sence söyleyeyim mi durumu
Eğer onunda seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan gerçeği söyle , yalanın çok büyük bişey değilse eni sonu affeder diye düşünüyorum
Eğer öyle diyorsan söyle yol yakınken, başta söyle ki nolacaksa başta olsun ve ilişkinizin geri kalanı daha güzel geçsin
Evet sevdiğine inanıyorum normal zamanda yalan hiç söylemedim ama bu durum çok farklıydı mecburdum onu kaybedemezdim ama önce onunda bir tepkisini ölçmem lazım duruma göre artık söylerim
Bir zamanlar söyledim ama fayda etmedi
Ne oldu ki
Gerçekler bir gün mutlaka açığa çıkıyor
O zaman dahackotu oluyor
Ben kendim söylemek istiyorum içimde kalsın istemiyorum ama bu yalanı konuşmak zorundaydım başka çarem yoktu gitmesine izin veremezdim onu kaybedemezdim
Kaybetmezdin yalan yerine içimdeki samimiyeti hissettirsen gitmezdi
O kadar konuşmama ağlamama rağmen umurunda olmadım gözümün yaşına bakmadı son çarem o oldu beni buna o itti mecbur yaptım yoksa göz göre göre gitmesine izin veremezdim
Gitmek istiyorsa bir gün yine gidecektir kendini buna hazırla bence
Bu sefer gitmek isterse yapacağım bir şey yok
Neden gitmek istediki önce
1 hafta içinde 2 ayrılık oldu önce ailesi istediği için diğeri de kendi isteğiyle 2. ayrılık biraz kiskanclik üzerine oldu ne söylesem olmuyordu o kadar ağlamam bile onu kararindan dondurmedi sevmesine ragmen birakiyordu beni bende buna izin veremedim
Anlaşılan sizin ilişki bitmiş sen şu an zorla sürdürüyorsun.
Bu boşuna bir eziyet
Kabulkenmen lazım
Bu olayların üzerinden 4 ay geçti ve hala beraberiz şu an bir sıkıntımız yok hicbir konuşa ben sadece vicdan yaptım
4 ay uzun süre
Peki hala resmi bir adım var mı
Sevgilim olmadı hiç abla
Peki sana bu şekilde yapılsaydı senin tepkin ne olurdu
Sevgilim Olmuyor ki nasıl hayal edeyim
Konuşurum