#smellsmoke

Sıkıntı değil..
Bence insan bazı konularda kendini şartlandırmamalı.
Eğer birbirinize karşı aşırı derecede kıskançlık sergileyen partnerler değilseniz
- ki biz değiliz,
Bu tür şeylerin sonucu sıkıntı değil, aksine gecenin sonunda ateşler yaktırabilir.
Bu arada kıskançlık sorusuna cevap samimi olmalı.
Aksine orada geceyi berbat edebilir.
Zaten saklanamaz da.
Ne demiş şair
Vurur yüze ifadesi,
Kıskandın mı bi tanesi 😀
🥂🌼
Boş ver sevgiliyi falan biz seninle gidelim :D Kızlara para takarız :D
neden olmasın hadi gidelim de, sadece kızlara olmaz, erkekleri unutmayalım :D ahsh
Teşekkür ederim...
Rica ederim..
Gitmeden önce ot içeriz. Ertesi gün de hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz. Yani böyle olursa ok. Çok da gerek duymadığım, mantıklı açıklamasını bulmadığım şeydir striptize gitmek falan, ama illa gitme hevesi var ise ok.
Hayır tabi ki de "otur oturduğun yerde" derim ne diyeyim başka jgfd
Cevap
45Cevap
Evde sen bana yap hayatım derdim
Striptizi birak normal bar falan tarzi yerleri sevmem ruhum daraliyor oyle yerlerde nefes alamiyorum. O yuzden gitmem sen git bebisim benim yerime izle derim 😂 dicem yalan olacak. Otur len oturdugun yerde ne striptizi derim
Bir kadının sevgilim olabilmesi için belirlediğim minumum zeka limiti var. Striptiz kulübüne gitmek isteyecek kadın sevgilim olabilecek zekaya sahip değildir. Oyüzden bende böyle bir soruyla hiçbir zaman karşılaşmayacağım.
Hangi club olduğuna bağlı. Damsız girilmez bir club ise seve seve giderim , çok da eğleniriz beraber ama herkesin girdiği bir yer ise abazalarin arasına dalıp da eğlenmek yerine sevgilime sahip çıkacağım diye uğraşamam.
Ciddi bir sevgili ile sanmıyorum diyeceğim şimdi ama 5 yıldızlı otelde show yapan bir kadın veya erkek var, striptiz değil ama dans kareografisi sergiliyorlar, sonuç olarak benzer işler, belki de olurdu o açıdan.
Gitmezdim, onunda gitmesine izin vermezdim.. bana söylemeyi bırak barmış stripmiş aklından bile geçirmesin..
Striptiz kulübü gece kulübü gibi yerleri sevmem çünkü çok abaza var yani yanlış bakacak rahatsız edecek olay falan çıkar sıkıntı yani
Empati yeteneğimi ölçtüm bu soruyla ama bu kadar empati kuramıyormuşum allahtan ki bir sevgilim yok ve gitmezdim onunda gitmesine izin vermezdim
Üniversitede karı-koca olan hocamız Amerika'da master yaparken gitmişler. Derste de neler yaşadıklarını anlatıyorlardı
Öyle bir yere tekbaşıma bile gitmem ben bir de onunla... tek başına gitsin hemde dilediği kadar...
Gidelim yanında ben olduktan sonra. Gıder görür asonrada kendı gittigıne pişman olur
Haha gideriz ya, ne olacak ki?
Birlikte güzel zaman geçirir döneriz :)
Bazı şeylere açık bir insan olsam da bunu kaldıracak bir bünyeye sahip değilim.
Hayatta öyle bir şey istemez kız lafını duydu mu sinirden dişlerini sıkıyor zaten 😀
Lan bunlar erkekmiş hayatta olmaz
Güldük eğlendik, hadi sana iyi günler. Allah akıl fikir ve ahlak versin. Byeeee
Olmaz.
Striptiz istersen direk orada Striptiz yap.
Umarım beraber gidebileceğim bir sevgilim olur ama ben kadın striptizci seviyorum , erkek striptiz barı olmaz :)
erkeklerinkine gitceksek olur
Olmassss :)
Damsız girilmeyen mekanlara giderim mutlu olsun yeterki
İlişkimin ciddiyetine göre değişir iki taraflı takılıyorsak eğlenceli olabilir giderim
Kesinlikle hayır. Böyle bir şeye izin verilir mi 😁😁
ooo en kralına alır giderim
seve seve götürürüm. Fanteziler için iyi gelebilir
Evde kendi strptizimizi yapalım derim.
Amacının ne olduğunu sorardım.
Kapimim onune koyarim 😂
O kadar da geniş değiliz.
Gittik eğlendik neden sorun olsun ki
hiç düşünmeden evet..
Gitmezdim, onun da gitmesine izin vermezdim...
Pavyon daha güzel 😄 clup filan sıkılırım
Karşımdakini sorgulardım.
delirdin mi aşkim derim
Hayir tabiki şakamısin derdim
elinden tutar götürürdüm.
Özgüven ister... herkese göre değil ;)
Gitmeyi istemem hacı.
Ouuu striptiz klap alırım bi kucak dansı ❤️
Haha. Bebeğim gel ben sana yaparım derdim :)
Eski sevgilim. snsjsjsj
Hayir. Ona olan sevgim azalir.
Hahahah giderdim meraktan 😀
Nee 😮 derdim
Eski sevgilim..
Gider diri diri gömerim onu
🤢
Eski sevgilim olurdu
Giderdim
Gitmişliğim var.
Hiç keyifli olmazdı kendimi rahatsız hissederdim.
Kabul etmem ne yapılır
Kızlar stpriz yapacaksa giderim
İstersen çıkışta da geneleve uğrayalım derim.
Birlikte gideriz.
Ben giderdim
Sıkıyorsa gitsin ⚰️
Giderim
Sevgilim olsa
Sen bana yap derdim
Tm sjs
Giderdim,
Sktrgt derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?