çıkıp gidiyor .Kadınlarında bu şekilde dans eden erkekleri izleyip
eğlenmesi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Ben arkadaşımın bachelorette partisinde (bizim türkiyede kına gecesi diye
adlandırdığımız) gittim ve o eğlence mekanında 6 tane erkek tüm
kadınlar için bir striptease showu hazırlamıştı. Ben böyle bir yere gideceğimizi bilmiyordum hatta yemek yeyip geline şakalar hazırladığını sanıyordum ve o mekana geldiğimizde o adamlar soyunmaya başladıklarında ben tüm gece parmaklarımla yüzümü kapattım :) çünki çok utandım.
Ben gelinin yanında oturduğum için striptesase yapan erkeklerden biri çıt çitli
pantolonunu ve gömleğini çıkardıktan sonra, anadan doğma çıplak olmasada tangayla
gelip bir ayağını bir masaya diğer ayağını diğer masaya koyup inip geline özel dans
yapmaya başladığında ben parmaklarla yüzümü kapatma çabasında olduğum için tam neler
olduğunu hatırlamıyorum.190 boyu üzerinde acaip kaslı, acaip fit, yağlanmış tangalı erkekler (muhtemelen gay) görmek istiyorsanız ve çılgınca ateşlenmiş bağıran ¨¨herşeyi hepsini çıkar¨¨ diyen kadınlar görmek istiyorsanız böyle yerlere gidebilirsiniz.Ben bir daha gidermiyim? Bilmiyorum çünki ben adamlar soyunana kadar showa danslarına bakıyordum ama tangalarını çıkarmak için hazırlanırken ellerimle yüzümü kapattığım için showun çoğunu kaçırdığım için gerek olduğunu düşünmüyorum :)
Hepinizin şimdiden noel bayramı (kutlayan varsa) ve yeni yılı kutlu olsun
gitmişliğim var
memnun kalmışlığın var mı
Bizi de götürr:)
bende gelimmm :)))) size göz kulak olurum :D ama yok kaparlar faalan beni :D vazgeçtim :D
Valla avrupa da var. Kızlar hep beraber toplanıp stirptizci erkek çağırıyor eğleniyor. hatta stirtizciye oral seks yapyorlar.
diğerleri dalaga falan geçiyor beceriksiz öyle mi yapılır o diye.. bak böyle yapılır diyor. alıyor eline.
ooo uuuu aaa wuuuu diye bağırıyor diğerleri..
walla ne kadar kendinle alakasız nickler buluyorsun yaa
penti pink.
"bildiğin türk kızı" olsa ya senin nick :))
K bakma bir dahakine sana sorarım nıck alırken .
Fadime nasıl uygun mu
Hayriye'yi de değerlendir derim.. malum bu sitede fadime nickinin alınmış olma olasılığı yüksek
Ben giderdim. Pür dikkat erkekler nasıl striptiz yapıyor izler, öğrenmeye çalışırdım. Sonra da gelip evde eşime yapardım özel zamanlarda :)
Cevap
19Cevap
tr de ozellikle istanbul ve akdeniz bolgesinde var bu tur yerler az da olsa, abd de ise bol miktarda mevcut erkek stripperlerin oldugu yerler hatta gecici olarak calismistim benzer bir yerde fakat tam stripping sayilmazdi :)
öyle bir yer olacaksa dansçıların gay olacağını tahmin ediyorum :)) o nedenle çekici gelmezdi feminen hareketler ama gayleri severim eğlenceli insanlar arkadaşlarımla eğlenmek için giderdim
dans eden erkeğin gay olduğunu düşünüyorum demedim öyle bir yer olacaksa dans edenler gay olacağını tahmn ediyorum diyorum! aradaki fark Türkiyede erkekler 'erkek adam' adı altında sıcak bakmazlar. halbuki benim düşünceme göre keşke erkekler dans için kadınlar kadar istekli olabilseler.keşke yaptığm kinayeyi anlayabilseydin saldırmadan önce!
Ben gayim. Tabiki giderim. Erkek vücudu zaten bir estetik harikasıdır(tabiki bakımlı,spor yapmış bir erkek vücudundan bahsediyorum) Eee öyle erkeklerin stiprizide bana görsel şölen yaratır.
+1
Striptizin her türlüsüne bayılırım. Kadınları da izlerim erkekleri de.
Çok seksi lan oyş.
Siz ikiniz bana evde özel olarak da yapabilirsiniz hayır demem. Değil mi Pink.?
ketrin bız erkeklerden bahsedıyoruz tamam hayallerını süsülüyorum ama abartma :D
Damn. Seni istiyorum.
@güncelleme: yaa kızma ama sen geceleri pek dışarı çıkmıyosun galiba
https://www.dailymotion.com/video/xasa48_housematikk-party-xlarge-ystanbul-c_musicyanımda kafa dengi birkaç kız arkadaşım olacaksa eğlencesine giderim.
Ben gimek istiyorum. Şöyle kızlar toplanıp gitmek şart.. ne eğlenceli ya:)
çok estetik olmaz sanırım...
sonrasında bidaha çıplak vücuda bakamama durumu yaşayabilirim..ben almayayım =)
Sen kaç tane estetik erkek vücudu gördün?
Adamlar heykel gibi sen bakamam de en iyisi
var zaten öyle klüpler taksimde, hanım kızlarımız da bayaa bi rağbet gösteriyo. hatta orda kendilerinden geçiyolar
Çıkışta ham yaparlar o kadını.Yapmazlarsa bile içeride yapmışlardır.
sadece dansı seyretmekten bahsedıyoruz
Kız olsam bir kez giderdim . Lakin 2. kez gitmek için bir neden de bulamazdım. Hiç Kadın Bedeni ile Erkek Bedeni bir olur mu ? Gelin canlar bir olalım. Estetik değil..
Tüm kasları orantılı bir şekilde gelişmiş, kılsız bir erkek vucudu bence her türlü kadın vücudundan daha estetik ve daha seksidir. Kadın vücuduna baksana, kas yok, vücuttan orantısız bir şekilde çıkan, yağ tabakasından oluşan göğüsler, aşırı büyük kalça böggg! :))
Not: Gayim :)
Erkeksin ve ne sıklıkta gidersin veya gitmek istersin diye soralım ...
Benim oyum kadınlara.. Seviyorum onları..
Abi yapmayın tümden eğilimimi kadınlara yönelteyim madem ben. Bıktım şu kadın estetik yalanından. Sen yapmayaydın iyiydi. Erkek bedeni de gayet estetik olabilir. En azından bazılarını kremşanti manyağı yapasım geliyor :D.
Yok, tabiki tüm kadınlar estetik değil. Hele bazıları var ki insanı cinsellikten soğutur, geceleri rüyalarına girip seni insan içine çıkamaz duruma getirir. Estetik erkek bedenler de var. Krem şanti yapılası olanlarda var eminim. Ben yapmam, yapanı engellemem, dert de etmem. Lakin beni kimse bir erkeğe de yönlendiremez. Olanlara da saygım zaten var.
bayanlar acısından super olmalı :)- kaldıki zaten var bildigimö boyel yerler de ulkemiz geri kalmıs :)-
Açsak bir tane gelir misiniz? ona göre yatırım yapacağız:D
ona striptiz değil muadili olan "zenne" denir ve bir zenneyi izlemekle bir stripper ı izlemek aynı şey demek değildir.
Giderim. Çok da keyifli olur çok güzel olur. Cidden.
Biskolata reklamındakiler gibi olacaksa giderim öbür türlü olmaz.
gider ama secret loca varsa daha rahat ederler kizlar yaptiklari hep sir olsun ister eger siradansa gecenin sonunda beraberlik yoksa bilki o sir ve seyirliktir
Hiç Gerek Yok Terbiyesizlik Bu Resmen :) İnsanları Dinden Çıkarmaya Birebirler
dansöz izleyende dinden cıkıyor değil mi hı hı
Sen de cevapla hemen guru hanım. Experimle doğru orantılı olarak meraktan çatlayacağım.
Giderim tabikii .. yazı bekliyorum ...
Pink seni seviyorum :D Koşa koşa giderim nihoho :D
Yan yatarak üzüm yiyen Ceasar'ın toplum baskısından bahsetmesi
saşfsşdlfşsld
giderim. gitmeyenin de aklına şaşarım.
Hee gidersin canım.
gidemez mi :)
giderim pink bakma sen buna. ticari atılım yapalım, biz açalım striptiz club? ne dersin?
piiink taleplere kulak ver:D
ticarete dökmeyelım öhemm :D
kesinlikle giderim çok eğleneceli olur
İyi eğlenceler dileyeyim .
Striptiz clubtan girdik arabic soytarılıktan çıktık du bakalım
ahhhhhhh
kanına dokunmuş :(
:(888
overc sanane
para bile yapistiririm
beraber gideceksek giderim.
giderim,gittim gideceğim ;)
Gidiniz, cana can katar striptiz
Görüntü kirliliği :P
Gitmem :D
Dans eden bensem gelmeliler. Kovulmak istemem.. :)
Kafa dengi arkadaslarim olsun giderim,affetmem :D
git deneyimlerini bize de anlat
Oynak kobra :)
cok lazım sanki.sss
gizemli mal !a bağlama salak
=)
Gittim ki ben :))
Zaten böyle mekanlar var. Gitmek isteyen gider.
Ne gerek var gitmem.
giderim :D
Gitmem.
gitmem :)
hayır gitmem
Tabii ki giderim👍😉
kuzenimi götürürüm
beni de götürebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar