Dalga geçecekler soruma gelmesin, Sizce bu kız bana yaptığından dolayı ceza alır mı hala kendimde değilim?

Konuya uzatmadan hemen giriyorum öncelikle ben 28 yaşında bir erkeğim ve bir kaç gün önce bir kız tarafından cinsel istismara uğradım.. çok detaya girmek istemiyorum ancak kabaca anlatmam gerekirse bu kız kız kardeşimin arkadaşı ve evimize sürekli gidip gelen birisi (yaşı 22) kapı çaldı ve kız kardeşimin arkadaşı kapıda evde annem babam ve kız kardeşim kimse yoktu dedi müsait misin ben e s r y a... bakmaya geldim (kız kardeşimi söylüyor) dedim akşama doğru gelir. o da ama çok ayıp beni içeri almıcak mısın yabancı mıyım ben? dedi sonra ben bunu aldım içeri biraz oturduktan sonra olanlar oldu ve kız üzerime atladı...
şu an okuduklarınıza ne kadar şaşırdığınızı anlam veremediginizi tahmin ediyorum hemen açıklık getireyim ben 28 yaşında olmama rağmen 1.52 boyunda ve 37 kiloyum kızsa 1.70 lerinde normal kiloya sahip birisi. arkadaşlar kız bana istismarda bulundu ve burada anlatamayacağım şeyler yaşandı... sizce ben bu kızı şikayet etsem ceza alır mı ailemin ve kız kardeşimin de haberi yok henüz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bunda ne var şanslısın gibi şeyler söyleyeni de direk engelleyeceğim bunu yaşamayan bilemez istismarın cinsiyeti yokmuş bunu öğrendim...
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Dalga geçecekler soruma gelmesin, Sizce bu kız bana yaptığından dolayı ceza alır mı hala kendimde değilim?