20li yaşlarda olgun bir kızım. Zihniyet olarak olgun erkeklerle daha rahat sohbet edebiliyor ve anlaşabiliyorum fakat onlarla da tutkulu bir ilişki yaşayamıyorum. Akranlarımla ise doyurucu bir şekilde anlaşamıyorum fakat tutku konusunda tatmin edici ilişkilerim oluyor. (Tutku her anlamda konuşma, tartışma vs) Her ikisi arasında kaldım gibi oldu ya bir çıkışı var mı bunun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
20 yaşında olgun bir kızım.. olgun bir kızın yazdığı şeylere bak. olgun falan değilsin canım kendini kandırıyorsun ergenliğin tadını çıkar ye iç gez eğlen lütfen şu yaşta bu tür şeylere takılma yaşın kaş başın kaç ki tutku arıyorsun sen? allah sizin yaşlarınızdaki kişilerin ailelerine sabır versin gerçekten! okulunla ilgilen rica ediyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılYahu henüz yazdığımı tam okuyamamışsın bana burada ders veriyorsun🙄 Neyse... teşekkürler
- +1 yıl
ben gayet iyi okudum senin bu yaşta tutku arayışlarında olman saçmalık! olgun biriymiş gibi davrandığın konusuna da kendini inandırmışsın ama emin ol değilsin yazdıkların bile ele veriyor senin düşünce yapını.. neyin çıkış yolunu arıyorsun? bir çıkış yolu istiyorsan mektebini oku bitir..
Soran+1 yılAbi neyin kompleksi bu niye gerilim dolu cümleler kuruyorsun ya, komik 😂
Soran+1 yılAy hâlâ devam ediyorsun ya, çıldıracağım. Abi senin yaptığın acımak felan değil inan ki, neyin kompleksi bu bilmiyorum fakat bir yerlerde bir eksik var emin ol ki. Üsluba bak hele peh, acıyormuş bir de (!)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde 20 lerinde olup olgun bir zekaya sahip kadın problemidir. Bu şekilde bir kadın daha tanıyorum çok yanınım olarak. Çok güzel ve akıllı bir kadın. Lakin bu problemi oda çözemedi. İşin çok zor. Umarım istediğin gibi birini bulabilirsin
016 Yorumla
Soran+1 yılYa içerledim şimdi bu yoruma ben. Gerçekten de çok zor yok mu bunun bir çıkışı yahu? 😑
- +1 yıl
Yani temel olarak sorun şöyle.
İhtiyaç duyulan şeyler; olgunluk, heyecan ve enerji. Buda olayı günümüzdeki para zaman sorunsalına çeviriyor. Hani şu genç zamanı var enerjisi var parası yok, orta yaşlı parası var zamanı yok enerjisi var diye devam eden. Sende ki mevzuda da durum şöyle oluyor
Olgun değil, enerjisi yüksek ve hevesli
Olgun, enerjisi düşük ve çoğu şeye ilgisini kaybetmiş
Senin ihtiyacına bakalım; olgun, enerjisi yüksek ve çoğu şeye hevesli.
Bu ihtiyacı karşılayacak kişide genelde yaşama sevincini kaybetmemiş, aklı yüzünden milletten sürekli kazık yememiş bu neden sıkılgan biri olmamış ve hayattan bezmeyip yaşama sevincini tutmuş biri. Hiç çıkışı yok diyemem ama zor canım ya 😂
Soran+1 yılOf atma o oku be 😂 bu arada analizine bayıldım bu kadar iyi anlatabilirdin ancak😅
- +1 yıl
İşim bu analiz etmek 😎 hazır mısın öldürücü darbe geliyor 😏
Soran+1 yılEmin değilim ama sabırsızlanıyorum ajasjjs
- +1 yıl
Bu en son belirttiğim tip erkekler, ne istediklerini tam olarak bildikleri için. Öyle herkese hemen gözüken insanlar değiller. Ve herkese şans vermezler. Değerliler ve değerli olduklarını biliyorlar. O yüzden çok zor çok 😏 diyor ve derdinle seni baş başa bırakıyorum 😂
Soran+1 yılDerdime dert ekledin yahu sen. s
- +1 yıl
Amacım gerçekleri söylemek diyelim. Yalandan teselliler ve peri masalları ile kandırılmandan iyidir 👍
Soran+1 yılHakikatle baş başa bir gece geçireceğim için teşekkürler 😂
- +1 yıl
Yalan bir rüyada yaşamaktan daha güzel değil mi ama 😏
Soran+1 yılBugün tekrar ve tekrar deneyimleyeceğim😂🤪
- +1 yıl
Şöyle bir tavsiye verebilirim. En azından ne istediğini biliyorsun artık. Buda hangi yolda yürüyeceğini daha kolay seçmende yararlı olacaktır. Çok takılır gibi olursan yaz buraya ben yardımcı olurum 😎 mükemmel biri olmak insanlara yardımcı olmak zorunda hissetiriyor çünkü
Soran+1 yılVay anasını ne kadar da mükemmel olduğunu farkına varmış bir erkek 😂 Teşekkürler, takibe aldım seni. Belki ilerde tavsiyelerine ihtiyacım olur 🖐️
- +1 yıl
2 kişi takip attı sanırım en son atan sensin. Sonu kız diye biten mi?
Soran+1 yılEvet evet o😂 Kaliteli insan şıp diye biliyor tabi.
- +1 yıl
Aksi mümkün değil 😎
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz olur mu? Tabii ki de ben. Yani her olgun erkek doyurucu, heyecanlı, konuşkan, enerjik, komik, baskın, hızlı, cesur, atik olamaz. Ben ve benim gibiler çok azlar. Aramaya devam yani...
10 Yorumla
+1 yılAslında garip bir durumdasın. Olgun erkeklerle daha tutkulu ilişkilerin olması gerekir. Sohbet konusunda sen de belli bir olgunluk seviyesindeysen zaten sohbet tatlı olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTutkuyu aslında geniş anlamda ele almak gerekiyor. Bu konuşmada da mesela, tartışma da gibi. Genellikle daha sakin olduklarından şefkat ilişkisine dönüyor ne bileyim, o zaman da ebeveynmiş gibi hissediyorum.
- +1 yıl
Geniş anlamda bakarak söylüyorum bunu aslında. Kaybettiği heyecanı arayan biri bir gençten çok daha tutkulu olur her konuda. Herhangi bir sohbette kendisini heyecanlandıran bir konuyu büyük bir zevkle anlatır. Bir tartışmada da aynı şeyi yapacaktır. Ama burada seni ciddiye alması, önemsemesi gerek. Bir de olgun taklidi yapan değil gerçekten olgunlaşmış biri gerek.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
61Cevap
+1 yıl20 yaşında olgun bi kız değilsin , insanların gözünde olgun görünmek isteyen özgüvensiz bi kızsın. Kadının olgun düşünme yaşı 30 lardan sonra başlar. Her kız 20 li yaşlarda olgunluk tribine giriyo. Anlamsız makyaj ve giyim tarzları o kadar komik görünüyosunuz ki. Benim gibi 30 yaşına gelirsen anlicaksın. Oyüzden yaşıtlarınla görüş , gençliğinin tadını cıkar.
02 Yorumla- +1 yıl
en iyi yorum
Soran+1 yılFahri bey bunun görünüşle ilgisi yok, zihniyet ile ilgisi var. Çok iddialı bir yorum yapmışsınız fakat beni tanımıyorsunuz bile, tribe girdiğini düşünüyorsunuz. Neyse teşekkürler.
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Potansiyeller uyuşmuyor. İçinde şahsına özel bir potansiyel var onu keşfetmelisin sen kendini tanıdıkça yaşamın kendiliğinden ona göre şekillenicektir
20 Yorumla
+1 yılBen olgun olan tarafı seçtim pişmanlık yaşamadığım olmuyor değil. Sal gitsin yaşıtını seç kızım ilişkileride ciddiye alma hiçbir zaman inan sen kazanırsın
15 Yorumla
Soran+1 yılPişmanlığın tam olarak ne yönde peki?
- +1 yıl
Herşeyi zaten yaşı büyük olduğu için senden önce yaşamış bitirmiş oluyor aynı olmuyor heyecanlarınız hiçbi konuda
Soran+1 yılAslında bundan çok korkuyorum, bunu paylaşman iyi oldu. Teşekkürler 🤗
- +1 yıl
Rica ederim ne demek
+1 yıl20 li yaslarda erkekler olgunlasamiyor (genel konusuyorum)
20 Yorumla
+1 yılBu çok normal kadın aklı ile erkek aklı bir değil kadın ile erkek evlendiği de erkek büyük olsun diye boşa demiyorlar erkek kadından 3-4 yaş büyük olduğu zaman kadın ile aynı olgunluğa erişiyor
026 Yorumla
Soran+1 yılYine haklı olma be kerkenez
- +1 yıl
Başka nerde haklı oldum ki 🤭😂😂
Soran+1 yılİllaki bir yerlerde olmuşsundur diye düşündüm 😂
- +1 yıl
Valla ben mantıklı bir insanım o yüzden haklı olabilirim 😂😂 kimsin tkp atsana bi
Soran+1 yılEn nihayetinde bir insan ne diyim😂
- +1 yıl
Hayda 😂 😂
Soran+1 yılOlmadı mı şimdi 😅
- +1 yıl
Yok düşünüyorum ama bulamadım kafayı yicem 🤯😂😂
Soran+1 yılHerkes bir şeyleri düşünüyor bulamıyor falan ne biçim hayat be 😂
- +1 yıl
Hiç sorma ya şimdi ben takıldım sana kim bu erol egemen
Soran+1 yılGerçekten kim o Erol Egemen 😂
- +1 yıl
Kimse çıksın ortaya 😂😂
Soran+1 yılÇıkar mı hiç, o ne anasının gözü o 😂
- +1 yıl
Ya şuanda merak Maximum seviyede
Soran+1 yılCidden Erolun konuyla ne ilgisi var seni böyle merak içinde bıraktı 😂
- +1 yıl
Haklı olmaktan açıldı konu erol egemensiz konu olmaz 😂 kimsin merak içindeyim 🤭
Soran+1 yılDünyadan geçen bir yolcu kerkenez başka olayım yok
- +1 yıl
Ama hepimiz bir yolcu hepimiz gelip geçiyoruz bu dünyadan önemli olan bu dünyadaki zaman geçirdiğin kişiler
Soran+1 yılGüzel yerden girdin fakat kurtarmadı😂
- +1 yıl
Hadi ya tüh ama unutma hayat kısa yeni insanlar tanımak lazım bu dünyada
Soran+1 yılDur şuraya bir yere not ediyim 😅
- +1 yıl
Özlü sözlerde bugün 😂😂
Soran+1 yılBugünde özlü sözümüzü duyduk çok şükür 😂
- +1 yıl
Hahahaha Aynen ama yine tanıyamadım seni
Soran+1 yılÇünkü tanıdık değilim, nasıl ama?
- +1 yıl
Tanışalım o zaman
olgun veya akran ayrımı yapmadan devam et elbet 1 tane dilediğin gibi birisi olacaktır diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler oogghh🤪
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anlayabileceğim kişinin yaşı çok önemli değil genç veya orta yaş olabilir onu da tanımadan bilemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de işte fark oluyor illa ki ya.. Teşekkürler 🙄
+1 yılE çok basit. O zaman tam aradaki grubu hedefle tatlım. Yaş ve olgunluk dengesini tutturamaman senin bulamamandan kaynaklanmıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen, onlar da beni bulmuyor ki🙄 teşekkür antonius reis 🖐️
Benim gibi birini bul karakter olarak yasım 28 ama 18 gibi devam ediyorum , 60 yasınada gelsem değişmem her anlamda
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalım bir tur da böyle arayışa geçelim 😂
+1 yılSende olgun insan bul. Arayan bulmuş muradına ermiş demişler.
01 Yorumla
Soran+1 yılKim demiş onu ben bulamadım.
karşındaki erkekler seni tatmin edemiyor o zaman canım
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep bir şeyler eksik gibi 🙄
+1 yılÖnce tam olarak ne istediğine karar ver çünkü kafan karışık gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılKafa karışıklığı değil bu yahu ya. Her ikisini de bir arada bulmanın zorluğundan bahsediyorum
- +1 yıl
İşte o zor şey bacımsu
Soran+1 yılİncindim
yolla bana ilgileneyim :D tam aradıgım hatunsun hahaha
05 Yorumla
Soran+1 yılYa kaldı mı böyle adamlar, şaşkınım 😂
Soran+1 yılAjax be yaş tutmuyor koçum maalesef 😂
Soran+1 yılTakibi neden öyle yazdın bak doğruyu söyle jsjsjsj
Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Biraz daha bekle farklı güzel tecrübelerin olur illa🤷🏼♂️
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalım bekliyorum 🤪
Soran+1 yıl10 yıl sonra felan mı😂 Tükenmezsem ederim ajsjjs
+1 yılManavdan meyve mi seçiyorsun yaşla filan alakası yok bunun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabla sebze meyve mi seçiyon allah aşkına neyin arasında kaldın. kiminle mutluysan onunla olursun bu denk gelir olgun olur genç olur herkeste aynı değil sonuçta kriterlerine uygun biri çıkar elbet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seven olgun birisi ancak sana tutkuyu verebilir. sana meta mal gibi bakmamalı bilmem anlatabildimmi...
01 Yorumla
Soran+1 yılOlgun insanlarda da ondan emin olamıyorsun işte, öyle bir sıkıntı var 🙄
+1 yılşu an yaşadığım durum... Bunun için biraz daha büyümemize ihtiyaç var sanırım. Çünkü; eğlenceli tarafamiz biraz sönecek ve yaşıtlarımiz olgunlaşıp kafamız uyacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa bu durum beni üzer. s. s
- +1 yıl
Bu beni de üzüyor ama elden bir şey gelmiyor.😅
Soran+1 yılBekleyelim bakalım yaşam enerjimizin solmasını😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılaradaki yaşlardan birisiyle konuş mesela 26-27 falan :D
014 Yorumla
Soran+1 yılOnlar beni bulmuyor ki ben arayam bari 😂
Cevap sahibi+1 yılara madem vereyim numaramı :D
Soran+1 yılAradığım kişi olduğuna eminiz yani 😂
Cevap sahibi+1 yılsanırım tam aradığın kişiyim ama yaşım 28 ve türkiyeye çok gelmiyorum o yüzden sıkıntılı ve olmaz
Soran+1 yılAjajsj biz yenilgilere alışığız reis, yıkılmayız daha 😂
Cevap sahibi+1 yılSana olgun kararlar alabilen çocuk gibi görünmeyen zeki ve eğlenceli biri lazım bence tam aradığın o
Soran+1 yılAbi sorun o ya işte, o kişi nerede niye bulamıyor beni. Çok mu ulaşılmazım nee😂
Cevap sahibi+1 yılçok ulaşılmazsın bak ulaşamıyrum sana
Soran+1 yılOnu Türkiye'den gitmeden önce düşünecektin ya. Bir de gurbet neyin uğraşamam, başımda zaten dünya kadar dert var 😂
Cevap sahibi+1 yılvalla ben de uğraşamam. sabırsız olma uygun birini bulursun zamanla
Soran+1 yılAjasjsj sağol ya hadi hadi dertlerin çoktur onlara koş
Cevap sahibi+1 yıl1 seneden fazladır hayatımda kimse yok ve önemli bir derdim de yok. Yalnızlığın tadı başka o yüzden sabırlı ol acele etme :D
Soran+1 yılYa ben uzun zamandır yalnızım ve zaten yalnızlığıma zalimce bir hayranlık duymaya başladım bu beni ürkütüyor 😂
Cevap sahibi+1 yılneden ürküyorsun yalnız başına mutlu olabiliyorsan güçlü durabilirsin işte ne güzel. İlla birisi olacaksa içimize sinen sonradan kötü çıkmayan birisi olsun. Aksi halde lazım değil bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılNedense bu sorun çoğu kızda var kendimden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılKendin gibi yasitin olgun birini bul
20 YorumlaÇıkışı yok. Belki 56706. kişi doğru kişidir fhkfgdf
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun bir arayış beni bekliyor desene ahsjsjd
+1 yılAkıllı bir akran bul
26 Yorumla
Soran+1 yılAkıllısı bizi bulmaz ki..
- +1 yıl
Sen bul
Soran+1 yılAkıllı değilim ki. Al yine kaldık ortada.
- +1 yıl
Tassagi bırakda basitçe düşün
Kitap okuyan spor yapan
Hedefleri olan sürüyle erkek var
Ben gördüm kaç defa
ya da bir işte çalışıp
Aynı zamanda okuyanlarda daha olgun oluyor
Yanı her zaman erkeklerin sana yürümesini bekleme
Bazende sen doğru erkek olma ihtimali olan kişilere yürü
Soran+1 yılKendime getirdin reis. Zaten öyle komplekslerim yok, konuşmam gerekirse konuşurum fakat da öyle birine rastlamadım. Sağol 🤪
- +1 yıl
Çevreni genişlet
Spor klueri
Ozellikle uzakdoğu dövüş sanatları klüplerine git
Mesele bulmakta
Unide kütüphane
Sporda uzakdoğu
+1 yılher kız öyle artık emin ol
15 Yorumla
Soran+1 yılHer kız mutsuz olacak o zaman desene😂
- +1 yıl
nedenki
Soran+1 yılUygun birini bulması çok zor da. kendimden biliyorum
Soran+1 yılYardımcı mı olcan da alayım takibe ya?
- +1 yıl
evet
+1 yılBüyüyünce geçer merak etme.
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılAyran gönüllüsün bence iyi bişi değil
013 Yorumla
Soran+1 yılHayran gönüllü değil mi la o?
- +1 yıl
Alla alla benimde kafam karıştı şimdi 🤣🤣
Soran+1 yılAl bir kafa karışıklığı daha 😂
- +1 yıl
Ayran doğru ama söylim 🤣
Soran+1 yılAma öyle çok saçma değil mi ya 😂
Soran+1 yılBu neydi şimdi senin açıklaman mı, kafam daha çok karıştı resmen 😂
- +1 yıl
Tam böyle ben bunu açıklarım ya dedim iyice çorba ettim 🤣🤣
Soran+1 yılDeyişten ayrana, ayrandan çorbaya derken bende gitti bir şeyler 😂
- +1 yıl
ayran gönüllü
HALK AĞZINDAN
1.
hevesi çabuk geçen, beğenisi kararsız (kimse).
2.
görür görmez seven, âşık olan (kimse)
oh rahatladım 😂
Soran+1 yılÜlkecek rahat bir nefes aldık Adil😂
- +1 yıl
Efendim teveccühünüz 🥰
Soran+1 yıl🖐️🖐️😂
+1 yılDoğru kişiyi bulmadığından olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusu bizi bulmuyor ki..
- +1 yıl
Zaman la olacaktır
+1 yılDemekki hakkını verecek olgun denk gelmemiş
02 Yorumla
Soran+1 yılHep bir şeyler eksik kaldı sanki 🙄
- +1 yıl
Tamamlamak istersen yazablrsn ozldn😉
+1 yılDoğru insanı bulmadon demekki daha. Acele etme
014 Yorumla
Soran+1 yılBekleyelim bakalım doğru insanı birkaç tur daha
- +1 yıl
:) genelde aramadığın zaman gelir derler. Bununda düşün. Nerede karşına çıkar bilinmez ama
Soran+1 yılHı doğru, ''hic beklemediğin bir anda oluyor kuzum" klişesiyle aynılar🤪😂 teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Nerelisin sen
Soran+1 yılDünyalım bayat espirisinden devamke
- +1 yıl
Meraktan sordum be. Korkma yürüme niyetim yok sana. Üç beş numara büyük gelirim i.
Soran+1 yılKim küçük gelir kim büyük kafa karışık😂 Yozgatlıyım fakat orada yaşamıyomm
- +1 yıl
Yozgat candır :) kafanı çok karıştırma. Zorladın mı yakarsın. Sen keyfine bak. Düşüne düşüne geçmiyor hayat valla.
Soran+1 yılKafayı kesme kıvamındayım zaten çoğu zaman😂 Bu arada pek can mı emin olamadım çoğunlukla varlığını sorguluyorum😂😂
- +1 yıl
Sorgulama işte:)
Kafanı yorma biraz dinledir. Basit şeylere odaklan.
Soran+1 yılBasit şeyler hayatımda hiç olmadı biliyor musun? Kendim sorum zaten, tüh.
Soran+1 yılzorum*
- +1 yıl
Aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba.
Soran+1 yılKesinlikle aynı şey fakat hayatımda basit diyebileceğim bir şey olmadı. Basit şeyleri de büyüttüm ben falan. Sıkıcı şeyler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılara yaş gruplarını bul
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım. Onlar beni bulmuyor ben arayam bari birazda 😂
Hangisi iyi geliyorsa onu yap
06 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de eksik hissettiriyor. Dengesi yok mu bu işin?
Soran+1 yılFakat o zamanda deli dolu yanın boş kalıyor. İş şefkat ilişkisine dönüyor bu da çok zor işte. Anlayabiliyor muyum? Ebeveyn rolü üstlenmiş gibi davranıyor karşı taraf.
Soran+1 yılHaklısın da 30una gelmiş olunca sana sürekli otur, kalkma saçmalama muhabbeti de yapabiliyor kestiremiyorsun ki. Hem şefkat hem tutku bir arada barınmaz mı yahu?
+1 yılÖnüne gelene bak sen.
02 Yorumla
Soran+1 yılO öyle olmuyor yav
- +1 yıl
He olur.
+1 yılTutkulu bi olgun bulman gerek en iyisi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkeğin vereceği hazzı hayal bile edemezsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkek tercih edin hanımefendi
00 Yorumla Olgun her zaman iyidir gülüm
00 Yorumlatutkulu olana denk gelmemişsin demek ki
00 Yorumla
+1 yılBeni tanımadın daha ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıldeneye deneye dengini bulursun...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olgun iu bulmalısın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte feraset iste fazilet 😏
05 Yorumla
Soran+1 yılEe cesaret de var biraz 😂
Soran+1 yılAlalım mı başa belayı 😂
- +1 yıl
Bilmem alabilir misin 😏
Soran+1 yılEvet ama gerek yok 😜
- +1 yıl
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Her anlamda tatmin edebilecek biri çıkar nasılsa
012 Yorumla
Soran+1 yılBekleyelim bakalım 🙄
Soran+1 yılOf kral ya yanlış yerden girdin hüzünlendim şimdi
Soran+1 yılGenelde hep bekleyen konumundaydım da🙄
Soran+1 yılGüzel yerden girdin fakat kurtarır yanı yok. Bekledik işte, bekliyoruz da 😂
Soran+1 yılAlnımıza beklemek yazıdıysa ne bileyim 😂
Soran+1 yılYok masmalesef😂
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. kendi yaşlarında olgun birisini bul
02 Yorumla
Soran+1 yılBu çok mantıklı ama bulamadım ki😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini olgun sanan bir gancık daha hahahaha :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence nasıl zevk alıyorsan öyle yap karar senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltutkulu ne yaşamak isterdin
00 Yorumla
+1 yılBunun çıkışı yaşıtlarınla oyna
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılNe diyor bu
12 Yorumla
Soran+1 yılSal gitsin kanka
- +1 yıl
Peki
20 ve olgun?
114 Yorumla
Soran+1 yılKafa yapısı, fikir vs. bakımından olgun bir insanım. Çevremden de birçok kez bu şekilde tepki aldım.
Soran+1 yıl@dolu_deli heyt be😂
Soran+1 yılEğitime odaklandım bende zaten. Bakalım ne olacak
+1 yılİşin zor senin ya olgundan başka çaren yok gibi
00 Yorumla
+1 yılKafası karışık bir kız daha :)
08 Yorumla
Soran+1 yılKimin kafası karışık değil ki?
- +1 yıl
Benim değil o yüzden yalnızım 😂
Soran+1 yılBenim de karışık o yüzden yalnızım. Ee olmadı bu 😂
- +1 yıl
O zaman gel ortak çözüm bulalım
Senin bu gidişin benjmde bu duruşum değişsin
Soran+1 yılBizde değişen bir şey olmaz reis, biz yıkık insanlarız 😂
- +1 yıl
Yok be toparlaris
Soran+1 yılİhtimal var mı dersin?
- +1 yıl
Var
Samimi ve giveniilirsen
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Zor bir ikilem
02 Yorumla
Soran+1 yılHep bir ikilem bilmem ne, yorulduk be
- +1 yıl
Evet kafa dengi bulmak zor
Çoluk çocukla uğraşma.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlgunla da olmuyor lakin, ebeveyn gibi?
+1 yılBen olgunum yardımcı olsam
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacaksın?
- +1 yıl
Takip anlat solerm
+1 yılFazla kafana takma bul birini yapıştır gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHer şey o kadar basit olsa keşke yahu🙄😂
Her olgulada konuşulmaz bence dikakt et
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten. Aslında akranlarımla ilişki kurmak isterim fakat tam anlaşamıyorum ya. Nasıl olacak?
yavrum benimle tanis hayatini yasa
11 Yorumla- +1 yıl
Owwww iddialı
+1 yılÖnemli olan kafa dengi birisi
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrtasını seç
00 Yorumla
+1 yılYaş sınırın kaç mesela
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Akranlarımla anlaşamıyorum, olgun erkeklerle de tutkulu bir şey yaşayamıyorum. Hangisini tercih etmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler