Değerimi neden anlamıyor? Nasıl daha kıymetli olurum onun için?

2.5 senedir beraberiz. Şimdiye kadar en kötü zamanında yanında oldum elimden geldiği kadar destek verdim. Tanıştığmızda işsiz ve sürekli evde takılan biriydi. Bana karşı bişeyler hissetmeye başladığında iş aramaya başladı. Bu süreçte her görüşmesi veya sınavda önceki gün kaçta uyancağını konuşup onunla birlikte uyandım hatta uyuya kaldığında aradım. Moral olsun diye hep girmeden önce mesaj atıyordum. O zamanlar bana çok önem veriyordu bana hemen yazıyordu çıkar çıkmaz. İlk çalıştığı işte zamanı çok oluyordu bana hep yazıyordu özlediğini daha sevgili olmadan. O sıralar bir kaç kere işi değiştirdi daha güzel yerler buldu diye ve sevgili olduk. Son işiyle birlikte bana olan ilgisi iyice azaldı. Zamanım olmuyor dedi yazmaya. Neyse sonra sabahları onunla uyanmama kızmaya başladı uykunu boşuna bölüyorsun çocuk değilim diye ve ben artık onunla uyanmamaya başladım. Ayrılıklarda yaşadık bu 2 senede 3-4 kere. Haftalarca konuşmadık o sıralar ama sonunda yine birbirimizi bulduk. şu an yine zor dönemde borçları falan var ve ailesiyle arası bozuk. üniversiteye gidiyorum ve ek iş yapıyorum. Biraz birikim yaptım ve yardım ediyorum arada. Ailesiyle arası bozuk diye sevgimi ve şefkatimi ona karşı arttırdım ve daha anlayışlı olmaya çalışıyorum. Sorun şu ki bana artık fazla önem vermiyor. Konuyu açtığımda bizim icin çalışıyorum dayan biraz benim bu dönem yanımda olduğunda senden ayrılmam hiç diyor. Her zaman benimle bir gelecek istediğini söylüyor tanıştığımızdan beri. Bazen saatlerce hatta bazen komple bir gün hiç yazmadan geçiyor. Hep yazan ben oluyorum. Hiç sorun olmadı bu benim için ama ben yazmayınca ondan pek bişey gelmiyor. Bana hep hayatımda tek güzel şeysin diyor. Dertleri çok biliyorum ama benimle daha fazla ilgilensin ve ilişkimize emek versin istiyorum. Biraz bencilce gelebilir ama ben onun için o kadar çabalıyorum ve ne kadar yanlış olsada biraz karşılık bekliyorum. Biraz sevgiye ihtiyacım oluyor. Uzun oldu özür dilerim ama umarım okuyup bana tavsiye verebilecek biri olur.
Değerimi neden anlamıyor? Nasıl daha kıymetli olurum onun için?