Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşlar dinlediniz 🙏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle davrandığın için sevilmiyorsun insanoğlu nankör bir varlık ne kadar çok değer verirsen o kadar tepene çıkarlar nabza göre şerbet ver her şeyin dengeli olsun
Benden bıktı nasıl geri cekebilirim ki onu
Ara ver yazma konuşma mesaj atma
Yazdı bir kez kendisi engellemişti engeli kaldırıp kendisi yazdı
Tamam o zaman kanka bu çocuk senden kopamıyor sürekli ayrıl barış bir ilişkiniz var sabret tekrar sana ulaşmak için mücadele edecektir
Ya da vicdanı huzursuz
Başka kız yüz vermemiştir kesin
Duygusal ilişki yapmıyor o günü birlik takılıp geceler amacı s*x
Sosyal medya hesaplarımı kapatayım mı
Niye böyle biriyle birliktesin ki hiç mi sevgi kırıntısı yok sana karşı nasıl tahammül ediyorsun
Kapatsan da fayda etmez gibi adamın amacı belliymiş
Burcu ne
Sevgili olmadık hiç , sevgisi vardı bilmiyorum bana dediki ilk kez kendimi değilde birini düşündüm diye bıraktım yani beni o dan bırakmış öyle dedi
Burcu yengeç
Benim ikizler
Ayy yengeçler çekilmez sen ikizlermişsin nasıl katlanıyorsun triplerine şaşırdım açıkçası
Bence egoist biri ne demek kendimi değilde birini düşündüm ahaha g. tüm yani
Ben duygusalim ya sevdiğim kişiler için her seye katlanirim karakterim bu
O normalde kızlara değer vermez ya beni düşünmüş işte öyle dedi
Blöf yapıyor kendini önemli biriymiş gibi gösteriyor kızlar şeyine takmıyordur emin ol sen de fazla değer vermişsin havalara binmiş sal biraz
Ah bı bilsen nasıl biri olduğunu:)
Aşık olduğun için öyledir ya biraz ayrı kalsan kötü yönlerini görürsün
Görmez miyim ama sevgim önüne geçiyor hep
Bu çocuk serserinin teki sen de düzeltmeye çalışıyorsun yapma kendine yazık edersin mesela seni sevmesini sana değer vermesini istiyorsun hadi diyelim isteklerin gerçekleşti sonra nolacak düzelttim diyip sıkılacaksın belki de
Sıkılmam ki onun yanında çok mutluydum ben
sen ona değer verip bi yerlerini kaldırmıssın ondan sana ilgisiz İT GİBİ DAVRAN KÖPEK OLSUN
Engelliyor 1 ay sonra kendisi geri yazıyor bana daha önce söylediği şeyleri söylüyor kalbim dayanmıyor artık
Git baskalarıyla konus ona mı kaldın fıstık gibisindir
Başkasını istemiyorum ki olmuyor
Bu soru troll.
Anlamadım neden böyle dedin
Çünkü una benzer çok sorular görüyorum, kafadan bişey atıp, gerçekmiş gibi soruyor'lar.
Buna*
Hayır ya yemin ederim trol falan değil neden böyle bir şey yapayım ki
Peki öyle olsun. deger vermiyorsa yanında durma.
Ben mal gibi her şeyi görmeme rağmen hala gözlerinin içine bakıyorum ya neden ondan bekliyorum sevgiyi bilmiyorum değmez sevgime yazık bunu da biliyorum ama gidemiyorum
Bak ciddi diyorum, böyle birisi karşıma çıksa el üstünde tutarım, ama bazen kader yüzümüze gülmüyor.
Hepiniz bunu diyosunuz el üstünde tutarım falan ama sözde hepsi bunların her şey menfaat
Ya bacım ermişmisin bilmediğim adam dan tekme yiyorsun sonra diyosun ki hepiniz aynısınız, her erkek aynı her kişilik karakteri de aynı değil, kendin yiyorsun bu haltı, bişey oluyor sonra menfaat kusura bakma da onun yerin'de olsam aldatirdim seni suçlamaya bak aq.
O da başlarda senin gibi dedi bak şimdi noldu
Napak şimdi biz niye onun yüzünden, laf yiyoruz ben evde sigara içiyom, böyle insanları dünyadan alıcaksın ki temizlensin, sen secicieksin onu, düzgün karakterli seç Allah bilir naptın adam o öyle dedi hakkediyonuz bazen yemin ediyorum.
Hiç günahım yok ya keşke bir şey yapmış olsam en azından derim hakettin kızım derim ama hayatımda erkek arkadaşım bile yok ben asosyalim ilk kez birini sevdim çok zor oldu sevmem ama kendine aşık etti sonra ciddi ilişki yapmıyormus ben saf ve temizmişim o kaldıramıyormuş bu sebep insana daha çok acı verir neden sevilmiyorum der. Beni istemediği zamanlar ben ona atkı ördüm ben ona gece uykusuz atı örürken o kızlarla takılıyordu ben bilmiyormuyum her şeyin farkındayım ama sevgim her şeyin önüne geçiyor gözüm hiç bir şeyde değildi sadece sevmek sevilmek yaraları sarmakti olmadı keşke bana karşı bu kinini kusmasan tanımıyorsun kimseye güvenim kalmadı bile ya
Ee sen'de beni tanımıyorsun sanki öyle konusuyorsun ki dünyanın sonu geldi ee zamanında demeki yapmışsın hata veriyor kurban olduğum rabbim bedelini. d
Zamanında hiç bir şey yapmadım bedelde yok ilk aşkım o daha önce sevgili flört olmadı lütfen kırıcı olma
Ağzımıza tükürdün yerin dibine girdik bur'da, oh canıma deysin bişey olmaz yarabandi sar geçer.
Tek bir cümle abarttın baya da neyse canın sağolsun alışkınım
Napalm be ablam canım sıkılıyor, ugrasasım geldi sana.
: )
Bu bir evlenme teklifimi yoksa. d
Başkasıyla uğraşsan olur mu pek gücüm yok
Eğer gerçek hayatta karşılaşsaydık seni mutlu ederdim Allah şahidim olsun, cenneti yaşatırdım sana neyse hadi eyw.
Ben sevilmemm bunu biliyorum sevilmiycemde
Ben sigara içmeye gider, senin için de yakarım bı tane, hayırlı geceler.
İçme içme zararlı
İyi geceler teşekkür ederim
Bişey olmaz, rica.
🙏🏻
🙏..
Bu arada kırıldığıma dair yazı yazmıştım. ona görüldü yedim tekrar yazdım yine görüldü yedim benim yüzsüzlük :))
Yazmasam mı diyorum artık, sen yazdıkça o daha çok kendini egosunu tatmin eder, degmicek insanların peşinden koşmayın.
Yok yok dün biraz konuştuk ses attı anladım o sesindeki soğukluğu istemediğini beni kestim konuşmayı görüldü at cevap verme bile dedim : )
Hayırlısı.
Gece çok ağladım ama geçti:)