Askere gidicem çok üzülüyorum neden?

13gün sonra askerlik yerleri belli olucak. Büyük ihtimalle ilk tarihte askere gidicem ama içimde bir üzüntü, bir korku var. Üç senelik bir ilişkim var. Kız arkadaşımı burada bırakıp 1 sene veya 6ay askerlik yapıcam. Korkuyorum beni bırakmasından sonuç olarak yalnız kanlıcam diyor sen gidince ben napıcam diyor. Beklicem diyor bunu en başında da beklicem demişti anan ister istemez o olduğu için daha çok üzülüyorum. Aklım hep burada, onda kalıcak. Son günlerde içimdeki üzgünlük daha çok belirginleşmeye beni yormaya beni susturmaya başladı. Sonuç olarak sürekli birlikte olduk. Daha önce de mesafe girdi okulum vardı ama üç haftada bir yanına gelmeye çalışıyordum askerlik böyle bir şey değil. İmkanlar kısıtlı her istediğini yapamıyorsun. Burgerkingte çalışmaya başladı. orada ekleyen erkekler oldu. Niye ekliyorsun dediğim de ekliyorlar kabul ediyorum dedi. Benimle fotoğraf paylaştığı bir başka hesabı vardı o hesaptan da ekle dedim. Eklemedi. Çünkü eklediği kişiler eniştesinin akrabasıymış laf söz olmasından korkuyor. Ekleyimde bizi eniştemlere mi göstersinler dedi. Uzun süre kendi hesabından hikaye atmadı bir buçuk sene falan ben ekle dedikten sonra bizi hikaye olarak paylaştı ama eklemedi bilmiyorum ya beni aldatırsa napıcam o zaman ben orada. O da benim bırakmam ve aldatmamdan korkuyor. Askerde nasıl aldatayım diyorum bir koğuş içerisinde. Ama napıcağımı bilmiyorum o yalnız kalıcağından üzülüyor. Ben arkamda bissürü kişiyi bırakıcağımdan
Askere gidicem çok üzülüyorum neden?