Şeytana uydum diyerek zaten niyetinin ne olduğunu açıkça belli etmiş oldu. Demek ki aklının bir köşesinde hala eski sevgilisi varmış. Onu görünce de eski duyguları canlanmış olmalı. Eşin sana resmen ihanet etmiş, bunun affı çocuklarının hatrına dahi olmamalı. Özünde sadakat olmayan bir evliliğin ömrü ne kadar uzun olabilir ki? Ayrıca ne malum aynı hatayı tekrarlamayacağı? Kıytırıktan yeminlerine inanarak ona güvenemezsin. Durumu kurtarmak için öylesine yemin etmiş olabilir. Sonuçta insanlar korkuyla yalan yere yemin edebiliyorlar. Yerinde olsam böyle sürekli şüpheyle yaşamak yerine boşanmayı tercih ederdim. Şüphe insanı yer, bitirir. Bu saatten sonra istesende kafandaki soru işretleri ile başa çıkamazsın. Zaten eşinde seni tatmin edecek cevaplar verememiş. Sürekli yalan söylemiş. Şimdi böyle bir adama güvenmek doğru olur mu? Olmaz tabii ki, bu yüzden gözünün yaşına bakmadan boşan, defolup gitsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÜzülmeni istemem belkide yarım kalmıştır bir şeyler ondan bir yüzleşme yaşamıştır bir erkek pişman olduysa böyle bir şeyden sakın üsteleme konuyu açıp durma bazen duygusal karmaşalar yaşanır sonuçta evlisin ve çocukların var kafanı aldatıldım mı acabalar ile doldurursan bu işin içinden çıkamazsın burada hata eşinde değil bunuda bil evli olduğu halde böyle bir olaya fırsat veren o kadında senin eşin bir erkek olarak böyle bir şeye cesaret bile edemez bu cesareti veren o kadın seni arayıp anlatanın samimiyetine de inanma belki o kadın bilerek yuvan yıkılsın diye sana açık veriyordur birilerinin üzerinden ortalık çok kötü çok Allah yardımcımız olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Sen yine de güvene aldığın bilgiyi al ağzına laf verme tek başına hareket et böyle bir işte kimse ne yapacağını bilmesin
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlaylar çok karmakarışık.
Siz de ikna olmamışsınız bu konuşmalar karışında.
Size durumu açılamayan kadın eşinizin eski sevgilisi mi orayı tam olarak anlayamadım?
Eğer o kadınsa hala görüşüp görüşmediği hakkında bilgi almaya devam edebilirsiniz bu konuyla ilgili.
Çocuklarınız var ve evliliğiniz yeni bir evlilikte değil. Şimdiye dek bu sekildebir sorun da olmamış anladığım kadarıyla.
Eğer birşeyler olmuş ve olmaya devam ediyorsa kokusu çıkacaktır muhakkak.
Beklemede kalın.28 Yorumla- +1 yıl
Evet ikna olamadım eşim anlattı durdu ama eksik anlattı ben eksik olan kısımlarıda buldum tekrar anlattı her soruma cevap veriyor ama tek bir soru neden sebep ne soruları cevapsız kalıyor tam bir beden yok unutamadığın için mi diyorum hayır diyor görünce birşeylermi hissetin diyorum oda hayır ben mi bir şey yaptım buna gerek duydun diyorum kesinlikle hayır senlik hiç bir sıkıntı yok diyor. Eeee ozamn beden ya diyorum bilmiyorum bir anlık boş bulunma bir anlık sinir olma karşıma nerden çıktı şimdi bu kadın diye , şeytana uydum heralde diyor. O yüzdende ikna olamıyorum sabırla beklemeye çalışıyorum ama içim içimi yiyor beni sevmiyorsan ondansa onuda anlarım dedim yok oda değil çok kafam karışık
- +1 yıl
Kadın göüştükleri halde görüşmediklerini idda ediyor
- +1 yıl
Tekrardan bir hamle beklemek harici birsey bulamıyorum bu duruma maalesef kendinizi farklı seylerle oyalayin içinizdeki huzursuzluga iyi gelecek şeyler bulun derim.
- +1 yıl
Tekrardan karşıma çıkarmı böyle bir şey olursa ya duymazsam diye görmezsem diye korkuyorum
- +1 yıl
Görüp duymadiklarimizdan biz meshul değiliz sonuçta degil mi lutfen rahatlamaya çalışın
- +1 yıl
Evet biz meshul değiliz onlar kendi yaptıklarından utanmalılar Allaha havale ettim zaten. Bir yalanın üzerine kurulu sürdürmek istemiyorum kendimi çocuklarımla ilgelenirken rahatlatabiliyorum. Eşim bunu yapıcak karakterde bir insan değildi ben öyle tanıdım sonuçta on sene var iyisiyle kötüsüyle ama çevremizde böyle olanlarda olmuştu çok kızardı yalandan nefret eder tahammül edemezdi o yüzden inanamadım konduramadım yakıştırmadım anlattıkça ben kiminle evliymişim dedim
- +1 yıl
Anlayabiliyorum sizi ancak olan olmuş önümüze bakmamiz gerekiyor bundan sonrası için emin olunki kokusu çıkar öyle bir. durumun er ya da geç. Atlatmanız dilegiyle
- +1 yıl
İnşallah. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sizi arayan kişi kim hiç merak ettiniz mi?
Karşılamış olabilirler hal hatır sorulur bunda kötü bir şey yok. Kadın eşinize kızdığı için önce onunla görüşüp sonra seni aramış olabilir mi? Sürekli aynı konuyu konuşmak sorunu çözmez seninle sıkıntı yaşadığı sürece kendini bir sekilde yalnız hissedip bu yalnızlığı o kişi ile paylaşabilir.
Eğer eşinizden boşanmayacaksaniz söylediklerine inan zaman ver ikinizedeEn doğru cevabı zaman verecek size11 Yorumla- +1 yıl
Çok merak ediyorum beni arayan kişiyi ama kendisi olmadğına eminim öyle olsaydı isim çalıştığı yere kadar söylemezdi sanırım. şu an bir zamanın içindeyiz zaten ama içim içimi yiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tipik yakalanan erkek sözleri..
Seni aptal yerine koyan birinin yalanlarını dinleme..
Vur tekmeyi gitsin..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı büyük ve gittikçe büyüyecek. Evinin yakınına kadar gitmiş 1 saat görüşmüşler. Bildiğin eşin yakalanmış. 20 yaş büyük eşi ilgisiz alakasız yabancı değil adı üstünde eski sevgilisi. Sizin de 2 çocuğunuz var ve biraz ilgisiz kaldıysa eşinizde ufak bir kaçamak sonrası yakalanmış size.
14 Yorumla- +1 yıl
Eşini biraz takiple bakalım ne olacak. Şunu söyleyebilirim ki bir kadın istedikten sonra bir çok erkeği elde edebilir. Ama hiç bir erkek ilgisi olmayan bir kadını elde edemez. O kadına dikkat et evliliğini mahvetme. Yapmıştır demiyorum eşin için ama yapmış olsa bile bir hata olarak görüp tekrarlanmaması şartı ile devam et erkekler farklı heyecanlar aramayı sever olmuş olabilir bir hata görmezden gelebilirsen evliliğin kurtulur. 😊
- +1 yıl
fazlası olmuş olsa bile söyler mi sence 🙄 mesaj attır o kadına eşinin telefonun istiyorsan 😅 normal şekilde bak bakalım nasıl konuşuyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu saatten sonra ne soracakmış ki? Saçmalamış eşin.. Bu ara görüşmes ama eninde sonunda görüşür. Aen ona yeniden güvenince, sen tekrar rahatlayınca tekrar görüşecek buluşacak ve bişeyler yapacaklardır maalesef.. O bir saatlik buluşma bile saçma.. O zaman sende git başkalarıyla otur konuş bişeyler yap bi saat nolcak sanki..
Valla arkadaşım düşün taşın.. Ama bu işin sonu gelmez12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden ayrılmak daha mantıklı ama sen bilirsin tabi ki.. Hayatın boyunca bu şüphe hep olacak.. Güven bi kere gitti mi bi daha gelmez.. Güvenme de bence.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. canım burada yanıtını ararsan evliliğini bitirmeye kadar gidebilir durum. bence ya bir uzman psikolog ile ya da bi ilişki koçu ile randevu al konus adil yıldırım gibi. burada kimsenin dediği ile hareket etme evladın var
26 Yorumla- +1 yıl
işte bi psikolog ile görüş burada konusma. çünkü masumca arkadaşça da olabilir başka bişey de olabilir bilemezsin. seni en iyi ilişki koçu veya psikolog yonlendirir. ve sunu da unutma. bi erkek pişman olacağı hiçbir şeyi yapmaz. eğer pişman olmuşsa yaptıklarından değil yakalandığı için pişman olmus demektir
+1 yılSoruları varmışta onları sormak için gitmiş falan gerçekten bunlara inancak kadar şeymisiniz artık evli bir adam o nasıl oluyoda eski sevgilisinin evine falan gitme cesareti buluyo seni basbaya aldatmış yalanlarla kendine inandırmaya çalışıyo ya sen evli adamsın eski sevgilinle artık ne işin var ne sorusu sorabilirsin saçmalığa bak ya ben deli oldum sizin yerinize yok böyle bir rahatlık
01 Yorumla- +1 yıl
Bende delirdim kendimi hiç böyle biri olarak görmedim. Onun evine gitme yok arabada buluşma ve telefonla konuşma var. Bunca sene sonra neyin sorusu ya dedim benden önce ya sorsaymışın ya da benim karşıma çıkmadaymışsın dedim. Çocuklar her şey işte onların gözünün içine bakıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum bir dayanağımda yok
başlangıcı belki o şekilde olmuştur ama uzun zaman sonra onla konuşmak ondaki eski hisleri uyandırmıştır ve güyaa arkadaşça sohbet etmeye devam etmiş olabilir. Tabi ki eski sevgiliyle arkadaşça konuşulmaz mutlaka içinde bi heyecan uyandırmıştır zaten o yüzden o kadar büyük yeminler etmiştir ne ise sen o detay aldığın kadınla iletişimde kal bak bakalım devam edecek mi şimdilik affet ama peşinde ol bu işin belli etmeden
04 Yorumla- +1 yıl
Bende bir his olduğunu düşünüyorum herhengi bir hissi olup olmadığını sordum hiç bir şey yok diyo öfke bile duymuyorum diyor ama nasıl oldu konuştun soruların neyi değiştiricekti dedim görünce sinir oldum böyle bir şey gelişti diyor eşim ona ne yapmışta kadın onu aldatmış bunca yıl sonra doğruyu söylemesini istemiş
- +1 yıl
yalan söylüyo be ne demek hissi yok ayak üstü seni yiyo daha fazla evliliğiniz bozulmasın diye pis yalancı. sinir filan olmamıştır 10senede neyin siniri ayrıca ona ne artık? onu ilgilendirmiyor gereksiz. içinde kalmış işte onu evli olduğunu öğrenince kurcalamak istedi tetikte ol
- +1 yıl
Ben tetikteyim ama eşim burada değilki telefonla falan konuştuklarını nerden bilicem tedbirini almazmı. His olarak yalan söylüyor. Hani çevremdekilerin gözüyle söylüyorum çok güzel olduğum eşime ne kadar şanslısın çok güzel eşin var kıymetini bil falan diye hep söylerlerdi. kendi çevreside olmak üzere. Çok güzel bir aile olduğumuzuda eşimde bana bınu hissettiriyordu. Ne oldu dedim ne eksikti ne vardı senden kaynaklı hiçbir şey yok tamamen benim kafasızlığım ben sana bunu nasıl yaptım dedi ne oldu bende bilmiyorum dedi
+1 yılEvliler de işi biliyor annem sana ihanet ediyor içinde bastirabilcen mi
33 Yorumla- +1 yıl
Zamanında eşim de beni aldattı ben affettim yapmıştir şeytana uymustur diye. simdi di evliler evde durmuyor annem dikkatli ol sahip çık eşine
O adam 10 seneye acımadıysa sen hiç acıma, bırak inceldiği yerden kopsun imkanın varsa.
21 Yorumla- +1 yıl
Herşeyi açık açık sakince konuştum çocuklar için kavgasız dövüşsüz. Onu mu seviyorsun belki görünce dayanamadın belki benden soğumuşsundur varsa böyle bir şey bitirelim dedim yaptığının sebebide yok çocuklar içinse bundada ortak karar alırızda dedim ona karşı hiçbir şey hissetmediğini beni sevdiğini söyledi. Seni sevmiyor soğumuş olsam bu evliliği zorla sürdürmem dedi zaten 1 haftalık on günlük mevzu daha ilersi yok
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılEski defterler kapanmamış belliki. Seninde öğrenemeyeceğini düşünüp devam etmiş bence daha fazlası olmuştur sana her şeyi anlatacak değil
013 Yorumla- +1 yıl
Sen sordukca yalan söylemeye başladı diyorsun ama , sen yinede tedbiri elden bırakma gerekirse her şeyinden suphelen ve ona belli et. O kadının numarasını da kaydet kendi telefonuna eşinden sil olası bir durumda kadına ulaşman gerekebilir.
- +1 yıl
Eşinin başka şehirde olması kötü olmuş sohbet ediyorlardır illaki. Gerçekten güvenme ve asla acıma 10 gündür sürüyormuş madem hiç mi çocukları , sen aklına gelmedi. Sen yakalamasaydın devamı olacaktı ve asla anlatmazdı. Yuvası yıkılmasın diye uğraşıyor bence ağlaması vs hep ondan. O diğer kadınla da geçmişte darbe yediği için yüzleşiyor şu an ama bir kere konuşursun biter neymiş bu 10 günde bitmeyen mevzu? Tamamen bahane.
- +1 yıl
Bitirememiş bende dedim sorunu sorup bitirseydin dedim daha niye konuştun dedim sebebi belli dedi yapıcakmıydın gerçekten dedim içim alırmıydı bilmiyorum dedi saçmaladı.. ve o kadının çocuğuyla benim çocuk aynı spor okulan gidiyorlarmı kadın sonradan gelip yazdırmış karşılaşmaları öyle olmuş spordan sor eşim evladı yanındayken onları arabaya alıp gidicekleri yere bırakıyor
- +1 yıl
Yuh ya gerçekten ipleri ele alman lazım birde bilmiyorum demiş kadın iki hareketi ile elde eder zaten , aldatmamışsa da henüz vakit bulamamıştır ki geç kalsaydın olan olurdu. Gerçi yine şehir dışında her ne kadar da baksan buluşmak isteyen buluşur yapmak isteyen yapar engel olamayız. ikisini de gözlemle ne zaman çevrimiçi olduklarına kadar. bu adamla düzgün konuşmak imkansız ama yine iyi basarmissin ama dişini göster ya da spor okuluna sen götür çocuğu mümkünse kadına da iyi bir ayar ver kocasına kadar ilet gerekirse bu ne yüzsüzlüktür.
- +1 yıl
Guncelleye yazmışsın sanırım
- +1 yıl
Zaten ilk başta bir kıyameti kopardım sonra dedim ne yapıyorsun dedim aldım açık açık konuştum bana karşı sevgin saygın yoksa zorla yürümez dedim birbirimizi yıpratırız çocuklarımıza zararımız olur dedim hayır benden yana için rahat olsun ben seni seviyorum sana saygım sonsuz bu konuda çok ama çok haklısın diypr
- +1 yıl
Peki ne yapacaksın şimdi güven olmayan bir evlilik olacak çünkü
- +1 yıl
Evet zor olsa gerek Allah kimsenin başına vermesin. Eğer affedersen tekrar yapman için bir şans daha veriyorum demiş olursun bir nevi. İyi düşün
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek ten👀 zor durumlar akıllı mantıklı düşünce licözüm ler bulmalısın
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Eski yaraları depreşmiştir eğer gerçekten sevmişlerse ne eşin nede o kadın unutamaz eşine sahip çık
02 Yorumla- +1 yıl
Eşimin sevdiğini biliyorum ama kadınız zaten bu tarz eğilimleri olduğu için bir çok kez ayrılıp barışmışlar taki kadın evli biriyle kaza geçirdikten sonra yoğun bakımda falan kalıyo eşim hastanede bekliyo hatta hastanede çıkınca bir süre sözde psikolojisi düzelsin diye konuşuyorlar daha sonra eşim ayrılıyor
+1 yılİlişkinizde bayağı bir deprem geçirmişsiniz. Sözün bittiği yerdeyiz. Ne desek boş.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Onu takip et ama uzaktan. Eğer ki o kızla devam ediyorsa bitirirsin. Belki eski bir hesabı kapatmak için görüştü ve senden çekindi.
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anlarsın. Eşinin Telefon rehberine bak. Sosyal hesaplarını takip et. Anormal saatlerde internette geziyor mu? Ve en sonunda o kadinla hala görüşüp görüşmediğini sor. Kekelerse ve bahane uydurursa ciddi olduğunu yüzüne söyle. Bu süreçte öfkeyle kalkıp zararla oturma. Dikkatli davran.
Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı. Demekki sevicem baska es ariyo
19 Yorumla- +1 yıl
Bi mevzusu geçmiş aralarında onu sorduğumda ilk eşinden boşanacakmış bende onun için emlakçı numarası veririm dedim dedi. Sonra ona atacağı mesajı yanlışlıkla arkadaşına atmış bende gördüm. mesajda kime ne anlattıysan ağzımıza sıç…tı ev mev yok diye. Bunu sorduğumda bir bekar evi vardı orada görüşecektik onu dedim yok olmucak diye dedi
- +1 yıl
O kadın zaten eşimle sevgiliyken evli biriyle kaza geçirip yoğun bakımda kalıyo hatta adam ölüyo kazada eşim hastanede falan bekliyo yoğun bakımdan çıkınca bir süre konuşup bitiriyo bir dahada onunla görüşüp konuşmuyor bu olaydan aklında soruları kalmış onu sormak istemiş. Hee birde biz evlendiğimizn ilk senesi bu kadın eşimi bir iki kez aramış hep ben çıkmıştım ağzının payını vermiştim bir daha aramamıştı
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evli bir adam evli kadınla niye görüşür.. tek cevabı var bunun
06 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma davası aç üç buçuk atsın daha cesaret edemez böyle şeylere
00 Yorumla
+1 yılUnutamama var gibi diğer kadınla bir konuşman lazım bir iki kez daha
02 Yorumla- +1 yıl
O ayrıntıyı kaçırmışım o zaman birazdaha takip et derim
+1 yılBence afet herkes hatayapar çocuk ların hatırına bence yuvanı yıkma
02 Yorumla- +1 yıl
Hata yaptığını söylemiş sana hatasını anlamış sen de bir kere mahsus affet ikincisini yaparsa o zaman gerekeni yaparsın bir de takibi siteyi attım sana
+1 yılYa unutamadılar ya da birlikte oldular o evde. Başka ihtimal yok.
00 YorumlaBen olsam sürdürmezdim. ihanetin affı olmaz ihanette sadece bir deliğe girip çıkmakla olmaz
00 Yorumla
+1 yılEski günlerin hatrına sevişiyodur belki
15 Yorumla- +1 yıl
E o zaman niye takılıyon git de eşine görüşmeni istemiyom bitti gitti bu kadar
- +1 yıl
O zaman geçmiş olsun yatmış yani
Görünen köy kılavuz istemez. Neden görüştüğü belli
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden anlattı ki i kadın sana bunu
01 Yorumla Boşan jgfh
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Benim kafamda karıştı! Zor durum. Bence de inanma.
02 Yorumla
+1 yılBence onu seviyor unutamadı
07 Yorumla- +1 yıl
Bence oyle
- +1 yıl
Peki neden konussunki onca yasanmışlıgın ardından
- +1 yıl
Ya kendine guvenini şimdi topladıysa
Erkeklere derler fena diye kızlar bizdende fena.
00 YorumlaBoşanmak için yeterli sebep
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne