Eşim, evli olan eski sevgilisiyle görüşmüş. Ne düşünmeliyim?

Merhabalar, 10 senelik evliyiz 2 evladımız var. Eşimle hiç büyük sıkıntımız olmadı. Ama o eski sevgilisiyle (evli) bir çocuğu olmasına rağmen onunla telefonda konuşmalar mesajlaşmalar yüz yüze konuşması olmuş. Ben bunu bir bayanın beni arayıp durumu anlatmasıyla öğrendim. İsim vermeden eşime bir bayanla görüştüğünü öğrendiğimi anlattım kiminle görüştüğünü sordum hiç birşekilde kabul etmedi beni rahatlatmaya çalıştı ogün beraber olduğu arkadaşını eve çağırıp sözde birlikte olduklarını ispatlıyacak o gün inanmış gibi yaptım. Ertesi gün beni arayan bayanla tekrar konuşup kim olduğunu öğrenip eşimin karşısına çıktım eşim herşeyi anlattı karşışatıklarını selam verip konuşup numara alma olduğunu bir kaç kez evine yakınına bırakıp birkezde 1 saatlik buluşmaları olduğunu söyledi nedenini sordumda geçmişte kalan soruları olduğunu onları sormak istediğini söyledi inanmadım.. beni sevdiğini söyledi şeytana uyup konuştum ama hiç bir şey olmadığını bunun için ve bir daha ne onunla ne başkasıyla böyle bir şey olmayacağına dair kurana el bastı çocuklarımı görrmek nasip olmasın dedi.. kafam çok karışık sizce neden görüşmüş olabilir çünkü sebebini sorup hala konuşmaya devam etmiş bana anlatırken bazılarını doğruda anlatmadı ben sordukça yalan söylediğini anladım. Neden diye soruyorum bir neden kendide söylemiyor. siz yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
10 sene sonra mı
Güncellemeler
+1 yıl
Kocasına kadar gidicektim ama işler sarpa sarar çocuklar var diye durdum evlendiği adamda eşinden ayrılıp bununla evleniyo aralarında 20 yaş fark var. Eşim burada olmadığı için ben götürüyorum zaten ama olay olduktan sonra bizim çocuğumuz yetenekli olduğu için bir yaş büyüklerin grubana alındı buda bana şüpheli geldi eşim tesadüf olduğunu söylüyor
Eşim, evli olan eski sevgilisiyle görüşmüş. Ne düşünmeliyim?