Sevgilim geçmişime takılıyor napmam lazım bitmiş durumdayım?

1 aylık bir bi ilişkim vardı aynı zamanda 9 aylık arkadaşımdı okul başlayınca aynı sınıfa denk geldik yakınlaşma oldu ( fiziksel anlamda değil) bu zamana kadar hiç bir problem yoktu ta ki düne kadar benim geçmişte hatalarım oldu öpüşme yaşadım daha önce birileriyle ama pişman oldum hemde çok fazla cezasını da çektim eski sevgilim çekemediği için mutlu oluşumu herkese yaymış buda dün sevgilimin kulağına geldi bana yaptın mı dedi evet dedim mecbur daha önce bu konuyu konuşmuştuk etkiler mi geçmişte olanlar ilişkimizi dedim hayır dediği için de gizledim kafa karıştırma gereği duymadım dün duyunca başkasından deliye döndü o sinirle okulda bana hadi ordan git dedi bende krize girdim sinirden kendime zarar vermeye başladım acillik oldum dün gece sonra döndüğümde sakinleşmiştim aradım 2 saate yakın konuştuk belki hallolur dedim her insan hata yapar dedim telefonda ikimizde ağladık benim sevgime güvenmiyor şu an haklı olarak beni sevdiğini biliyorum ben onun için ilkmişim öyle söylüyor ama ben zamanı geri alamam bununla yaşamayı öğrenmem lazım dedikçe denilmeyecek şeyler söyledi kalbim paramparça oldu kendimi atasım geldi biyerlerden ayık kafada değildi mantıklı düşünemiyodu konuşmasından belliydi çok üzgün farkındayım ben zaten bitmiş durumdayım ama ilişkimi kurtarmak istiyorum çok seviyorum onu napmam gerekiyor lütfen yardım edin
Sevgilim geçmişime takılıyor napmam lazım bitmiş durumdayım?