Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayırlı olsun, sorun yok, gayrette normaldir, Türk erkek veya kadınlarının büyük çoğunluğu hayatı yaşayamıyor hatta ona yetişemiyor bile, sosyal sorunlar aldı başını gidiyor, ülkeyi özetlemek bile zor ama Kore öyle değil, büyük markalar çıkardı, eğitimli ve kendine bakan, dikkat eden bir halkı var, dizleri de gündeme girdi, bundan sonra adından daha söz ettirecek gibi. Böyle bir yerin havası, suyu her şeyi güzelleştirme elbet.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılResimdeki yakışıklı ve çok havalı biri sallamaz kimseyi. Sanki Kore’deki herkes bunun gibiymiş gibi algı yaratmayın.
Ben İran’a gittim oradaki kadınlar Türkiye’den geldiğimizi duyunca Çağatay Ulusoy’un amcası oğlu muhabbeti yapıyorlardı bize.
Katar’a gittim orada kıvanç Tatlıtuğ dayımın oğlu diye ortalıkta geziyordum. Kıvanç Tatlıtuğ’u soruyorlardı bana.
Bu iş ırkta değil karakter uyumunda ten uyumunda kafa uyumunda.00 Yorumla
+1 yılTürk kadınları oldum olası Türk erkeklerini bir türlü beğenemedi ki , gündemlerinde İtalyan erkeği vardı ben küçükken , sonra bir ara İspanyol erkeği oldu şimdi de Koreli erkekler. İlerde ne olur bilemem ama Türk erkeği olmayacağı kesin.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir tarafta Gamze bana bakar mı diye düşünen Hamza diğer tarafta duvarında BTS'nin posteri olan Gamze. Öbür tarafta da Gamze'nin varlığından haberi bile olmayan BTS
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
104
Cevap
122Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şimdi erkeklik algısı! Cinsel organ, kıl ve tüyden ibaret oluyor, bizim toplumda..
Ama adam olmak keşke bunlardan ibaret olabilseydi.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣bizde gaza basarız geçeriz sollarız kaza yaptırırız yine de bitiş çizgisini geçeriz sister 😜
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Koreli erkekler Türk Erkeklerine Kurban olsun ufaklıklar :D
35 Yorumla- +1 yıl
Masum
+1 yılBir şey popüler hale getirilince neden saçma sapan hayranliklar yaratır anlamış değilim. Daha düne kadar Koreli erkekleri erkek gibi değilde minik bir kız çocuğu olarak gören ülkem insanı şimdi Koreli erkek delisi olmuş
Benim fikrim hâlâ aynı, minik tatlı kız çocuğu gibiler🙄70 YorumlaTüm dünyada böyle bi çaba var insanları metroseksüelleştirmek adına reklamlar yapılıyor. Bizde bu tarafa yöneldik. Gay erkeklere özentilik, göz önünde olmaları.. Normalde alışveriş yapmayan erkekler zamanla benimsesin gitsin makyaj küpe vesaire alışverişine tüketim artsın aslında bu popülerliğin sebebi
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEskiden Türk erkekleri hakkında bu tarz paylaşım yapan kadınlara cevap verirdim fakat artık hiç uğraşasım gelmiyor. Cidden şu ezik muhabbetleri ne zaman bırakacaksınız çok merak ediyorum. Madem bu kadar yabancı erkek manyağısın git evlen ne duruyorsun? Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz, değiliz. Kimseyle sidik yarıştırmıyoruz ve sen bu paylaşımı yaptın diye Türk erkekleri kudurmuyor veya bizi küçültmüş olmuyorsun. Sadece gülüp geçiyorum artık çünkü çok basit paylaşımlar bunlar. Madem bizden nefret ediyorsunuz o zaman bu sitede ki her 2 paylaşımınızın 1i neden Türk erkekleriyle alakalı, neden bizi bu kadar umursuyorsunuz?
00 YorumlaSolladı sollaadııı
Şu adamın oyunculuğu der susarım ya adamlar yetenekli
Ama şunu da söyleyeyim her milletin iyisi kötüsü var bizde de iyiler var kötüler var hakkını yemeyeyim ama oyum koreli erkek oyuncularından😂
17 Yorumla- +1 yıl
Bi Kenan imirzalıoğlu değil bence
- +1 yıl
Bi kere tip ykk adamda
- +1 yıl
Sen beğenince de bişey kazanmıyor çünkü tipsiz 😅
- +1 yıl
Puhahhaa 😅iyi de ben sana laf atmadım ki adama dedim ayrıca mesaj at foto atym dötün düşsün😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aa şu fotoğraftaki adamı çok sempatik buluyorum ya. Çok şeker baksana😂
Ben erkeklerin tiplerini toplumlara göre sınıflandırmıyorum. Her yerde herkese göre güzel veya çirkin vardır. Göreceli bir kavram.
Her yerden illa birine göre bişiler çıkıyor.10 YorumlaÇok da umrumda ya😂 Türk erkeklerini sürekli farklı ırktan ve ülkeden erkeklerle karşılaştıran kızlar bir şeyin farkında değiller. Türk erkekleri kısmı hep sabit kalıyor ama karşılaştırdıkları erkekler hep değişiklik gösteriyor. Diyeceklerim bu kadar. Hayırlı forumlar😂😂.
10 Yorumlasimdi unlulere bakip karar vermek olmaz. onlarin erkekleri de kadinlari da asiri bakim yapar. sandigimiz gibi hepsi kilsiz tuysuz, beyaz tenli degiller. gorduklerimiz unluler oldugu icin oyle saniyoruz. lee min ho evet iyi ama :D gong yoo, ji sung, kim woo bin, Lee jon gi favorilerim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Koreli erkeklerin ayakları falan küçük oluyormuş. Sadece oyuncak bebek gibi seviliyor ve onun ötesi yok bence.
24 Yorumla- +1 yıl
Seninkiler nasıl palet mi 🤭
- +1 yıl
Hemm
+1 yılTürk kızını anlamak güç. Erkek dediğin sert olacak der allahın romantik korelisine takar.
kıllı olsun ister vucudunda yağ kızdır diyeceğin koreliye hayran olur
kobra ister korelinin bamyasına tav olur
Maço olsun sert istiyorum der elin çıt kırıldım korelisine ağzı sulanır.
türk kızları siz ne ayaksınız?
kızlar o samurai ler japonyadan her gözü çekik brucu lee değil. Kazığa bağlar tokadı basarız gerekiyosa20 Yorumla
+1 yılHiç ilgimi çekmiyorlar. Lakin ülkemizdeki kızlar baya hayran onlara
26 Yorumla- +1 yıl
Bende sana hastayım
- +1 yıl
Allahım yarabbim.
- +1 yıl
Allaha kurban oluyum da sen Bi gelsene butarafa 😅
- +1 yıl
Lütfen düzgün konuşun,
- +1 yıl
Bir git engelletme kendini bana
- +1 yıl
Nie bu ego
Gizli Üye(25-29)+1 yılyorumlar pick me kizlarla dolu isicem ve evet solluyorlar açıkçası kıl sevmiyorum ve en iyi seçenek asyalılar bana göre. Sadece görünüşleri değil ülkemizdeki çoğu erkeğin aksine kadınları el üstünde tutmayı biliyorlar ve zeka olarak da üstünlükleri var. Daha ne olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 8 Yıldır Korelilerle çalışıyorum bence sollayacak hiç bir tarafları yok ki bu sadece erkekleri için değil , kadınları da bizim kadınlarımızın tırnağı edemez.
İstisnalar var ama onlar kaideyi bozmaz.20 YorumlaAgresif 3 sorundan birisi böyle sonunda taşlayacaklar seni 😀
54 Yorumla
+1 yılDiğer soruda iyi bir şey yazmıştım erkekleri dalgaya alıp iyi yaptığını kastediyordum ama yalnış anlaşıldım galiba 😅
Koreli erkekler pek tipim değil ama so ji sub var oyuncu baya karizmatik o12 Yorumla- +1 yıl
Bende sen kaldırdın yorumu sandım dksla yok daha gelmedi
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Koreli erkekleri Popüler yapan itemler ; Ergen kız çocukları.
Ama şimdi Koreli Erkek diyince '' Erkek '' kısmında bir duraksamadım da değil. Daha çok küçük kız çocuklarına benziyorlar ama yine de sen bilirsin.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamadığım şey ise hangi konuda bizi solladı?
İlk okul çocukları gibi tipleri var.
Sertlik sıfır.
Sekste bile kötüler.
Hangi konu da bizi geçtiler?Senin Türk erkeklerine garezin var. Biri canını iyi yakmış
10 Yorumla Saçma saçma konuşmayın. Tabiki de sollamadılar.
Dünyada ki en maço ve sahiplenici erkek Türk erkeğidir.
Bu da kadınların ilgisini çeker. Bir çok yabancı kadın Türklerle evleniyor.20 Yorumla
+1 yılEvet çok seviyorlar bizimkiler. Özellikle Bts ile Blackpink'i çok görüyorum hem burada hemde youtube'de. Acaba onlarda biz türklerin fotiğraflarını koyuyorlar mıdır acaba yoksa kendi kendimize mi gelin güvey oluyoruz? 🤔
00 YorumlaEvet, muhafazakar genç kesimde oldukça yaygın gördüğüm bir olay. Fakat koreli birisiyle tanışıp, dil öğrenme, evlenme hayali ile indirip kullandıkları uygulamalara dikkat etsinler. Koreli taklidi yapanlara nude fotoğraf kaptıran çok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. walla herkes özgür bu konuda
isteyen istedigi milletten sevgili ya da eş secebilir saygi duyarım ama şu milletin erkeklerini şu milletin erkekleri sollamıs mı sollamamis mi? işte orasi Şüpheli derim00 Yorumla
+1 yılKoreli erkekler evet tam bas belasi oldu bunlar, her yerdeler artik... Allah cok versin koreli kizlarimiza, benim sahsen koreli erkek seven kiz hayranligim yok.. keser doner sap doner gun olur devran doner..😉
00 YorumlaKoreli erkeklerin türk erkeklerini sollaması için türk erkeklerinin de meşhur olması gerekir öyle bir şey olmadığı için koreli erkekler türk erkeklerini sollamak gibi bir seçenekleri olmadı hiç :D Adamlar doğuştan bizden önde
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun pekcok Türk erkeği yabancı erkeklerden daha iyidir. ..
52 Yorumla- +1 yıl
Evet bana göre olanı söyledim zaten..
Fazla baby face bir yapıları var, benlik değil. 😄 Ama sevenleri ve beğenenleri çok.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence alakası yok bunlar kizmi erkekmi belli değil 🤗
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınına sorarsan suriyeliler bile solladı. Nedir bu kendimize düşmanlığımız? Kitlesel bi narsizm içine girmemiz bu ezikliğin eseri işte.
20 Yorumla
+1 yıl
20 Yorumla
+1 yılKore erkekleri bana erkek gibi gelmiyor
Komikler…hiç maskülen değiller
Türk erkeklerini sollayamazlar20 Yorumla
+1 yılBu kızın Turk erkekleriyle alıp veremediği var zamanında çok canını yakmışlar, ya da yüz bulamamış belli ki. Neyse kim canını yaktıysa ellerinden öpüyorum o yigidonun 😂😂
00 YorumlaKoreli erkek ne ya imam hatipli ergen sümeyyeler beğeniyor koreli erkekleri.
30 YorumlaBana göre hayır. Ilgi odağım italyan. Ve turk erkekleri😊
30 Yorumla
+1 yılBi benmi sevmiyorum ya kendi ülkem dışındaki herkes bana çok yabancı geliyor sevemiyorum bi türlü
30 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri Türk kezbanlarına pas vermeyi kesince, garibim Türk abazan kezbanları Artı ergenleri çareyi kore de aramaya başladılar
@_ΛqresiF_10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAma bunlar hep estetikli özellikle gözleri vs ve asla sollayamaz yeni nesil erkekten anlamıyor gay vari erkek seviyorlar 😁😁
10 Yorumla
Lee Min de iyi ama ben bunu beğeniyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Go jun pyo vardı bir ara bu o degilmi sjjsjs bende Cook beğeniyordum bir zamanlar bunu😍😍
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAaaayyy Lee min ho bi ara cok begeniyordum kendisini cogu dizisini izlemistim karizma adam 😏
20 Yorumla
+1 yılBu çocukceğzıı bende beğeniyorum, aşırı korelilere sempatim yok sanmam hepsi kopya gibi zaten
20 Yorumla
+1 yılİnsanların gözleri hep dışarıda, bakış açısına göre sollamısta olabilirler yanına Bike yaklaşamamıs olabilirler
00 Yorumla
+1 yılAtın en yakışıklıklarını gömersiniz türk erkeklerini türklerdende atsanız ya en yakışıklılarını o zaman göreyim sjjsjs
00 Yorumla
+1 yılÖnce bi erkeğe benzesinler.Çok itici geliyorlar bana. Hepsinde boyalı saçlar fondotenli suratlar bu ne böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkonudan bağımsız ama güney kore diyince aklıma yarışta birden hızlanan arap atları geliyor. herifler ekonomide olsun dünya sahnesinde olsun baya gerilermiş. evimde eski ansiklopediler var, kore maddesi tarım ülkesi diye geçiyor nerdeyse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanki gören de koreli erkeklerin hepsi aynı potada eriyor😄koreli kızlarda türk kızlarını geçti bu mantıkla koreli olsam türk kızına mı bakarım😄
00 Yorumla
+1 yılSırf o Koreli taklidi yaparak kızları kandırıyorlar.
Bizimkiler de anadan üryan poz veriyor boy boy.00 Yorumlayahu uzakdan hos gelir bazen bazende uzakdan guzeldir Turk kizlarindan guzel kizlar olan ulkeler var ama yine bizden olsun isterim
00 Yorumla
+1 yıllise 1 den beri lee min ho hayranıyım ondan yakışıklısı çıkmadı ama genel olarak hoşlar bebeksiler ama dizilerinde gayet olgun duruyorlar
00 Yorumla
+1 yılÇekik gözlü olduğum için benimde ilgimi çekiyor 😑😂
10 Yorumla
+1 yılBirşeyin b. ku cıkana kadar sürer artık.
Ben sevmiyorum.10 Yorumlaya hemşerim senin türk erkekleriyle ne alıp veremediğin var :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Türk kızının dönüp dolaşacağı yer Türk erkeği olduğu için isteyen sollasın.
10 YorumlaBabyface tipler ilgimi çekmiyor, o yüzden benim için hala has Türk erkeklerimiz 1 numara.
10 Yorumla
+1 yılKız gibi erkeklerin nesini seviyosunuz anlamadım 😂
10 YorumlaBundan 10 sene önce de vardı kore erkekleri hayranlığı, o zaman az sayıda üniversiteli zeki kızılar bunu dile getiriyordu. Şimdi popüler kültürün netflix etkisi ile daha da farl edildi.
00 YorumlaRus kızı deyince g*tü başı ayrı oynayan erkeklerin burada gerilmesini anlamlandıramıyorum. Aynı durum başınıza gelince neden ağlıyorsunuz?😂😂
41 YorumlaKoreli erkekler çok feminen ya, ben erkek olarak görmüyorum onları. Türklerde dağdan inma ayı
00 Yorumla
+1 yılBaby face seven kızlar için en iyi seçeneklerden biri kore erkekleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar şu karıya bir yabancı bir erkek bulun Allah aşkına!..
Sürekli Türk erkeklerini yerip yabancıları övüyor. Siz erkeklerde hemen yoruma düşüyorsunuz.00 Yorumla- Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih