Görüşler için teşekkürler👍👍👍👍
Sevdiğiniz kişi ile bir gece sadece sarılıp uyumak için feda edebileceklerinizin sonu var mı?
Görüşler için teşekkürler👍👍👍👍
Ben onunla 48 saat de uyusam yani ya da olsak hiçbir şekilde yine insan sorunlarını çözemiyor bir şey değil aslında iki insanın güzel bir şekilde güzel bir dille konuşup anlaşabilmesi eğer bir insan konuşup anlaşamıyorsa sırf sarılarak neden bir insan sorunlarını halledebilirsin ki yani insan kendini yazdık mesela örnek ben konuşarak hiçbir şeyi halledemiyorum uz mesela babamla yani ailemle sevgilimin arasında kaldım ailem düğüne gitmek istiyor sevgilim ise konsere gitmek istiyor mesela olayı da şöyle oldu 2-3 gün önce biz konsere gitmek için planladık sevgilimle ertesi gün mü evvelsi gün de telefon geldi babama amcam gil aradı işte nişan var köyde gelecek misiniz babam da dedi ki bakarız dedi böyle ben de tabii sevgilime bunu söylemedim çünkü kesin değildi gidilecek ver gidilmeyecek babama söyledim ay gideceğimi belirsiz dedi ama herkes gidiyor babamı komple sülalesi gidiyor neyse işte sana kesinleşti bugün ona açıkladım dedim bak nişan var böyle böyle gelsen de dedim ben dedi izin aldım diye konseri için ben ne yapacağım nişanda bir de bu düğünü hiç sevmez düğün ortamlarını ben de düğün ortamlarına bayılan bir insanım işte böyle bir zıt insanız bana diyor babangil gitsin hep sen gel benimle benim babam ben olmadan asla neden gitsin ki ailesi hiç mi sormayacak sülalesi hani kız nerede babam da diyemez ki kızım konsere gitti işte ben de buraya geldim babamın asla yüzük tutmaz ki böyle bir insan değil e bana diyor ki söz verdiysen şimdi bana söylüyorsun ki ben o konsere gideceğim sen de benimle geleceksin ben de dedim ki ne dedim babamın istediğini yapacağım ne senin istediğini yapacağım evde oturacağım hayır dedi benimle geleceksin ben hayal kurdum heves ettim falan filan yani böyle bir sıkıntı yaşıyoruz hani sarılmakla ya da uyumakla hale dinmiyor yani o gözünü açtığında sarılman bittiğinde yine sorunlarla karşılaşıyorsun
evet sonu var.
Gecenin bu karanlık saatlerinde başımı yastığa dayadım, seni düşünüyorum. Gökyüzüne bakan pencerem var, yatağımın kenarında. Ben o pencereden ne zaman baksam seni hatırlıyorum. Mavi olmasa da, kahverengi gözlerin bana hep gökyüzünü hatırlatıyor. Gökyüzüne uzun süre bakamazsın ya, gözlerin kamaşır, sulanır. Senin gözlerine bakmakta böyle işte. Uzun süre bakamıyorum, baksam da gözlerim yaşarıyor. Bir tek gecenin bu kör saatinde bakabiliyorum gökyüzüne. Gökyüzü baktığımı görmüyor karanlıktan. Bende rahatça izliyorum. O uçsuz bucaksız yıldızları izliyorum. Sen olsan yanımda, gecenin bu kör saatinde senin gözlerine bakardım. Gözlerim yaşarmaz çünkü. Çünkü sen görmezsin beni. Gündüz de, gece de görmezsin. Bende elime kalemi alırım işte. Gözlerini anlatırım bu satırlara. Sahi, doya doya bakmadan nasıl böyle bildim gözlerini? Nasıl ezberledim yüzünün her santimini? Ah be sevgili ! Şu koca gökyüzü bile içinde ne aşklar barındırıyor. Kim bilir kaç aşığın onu izleyişine tanık oldu. Kaç aşık dokundu birbirine şu gökyüzü altında. Bir ben dokunamadım sana. Bir sen görmedin beni. Gökyüzü bile sevdi beni, bir sen sevemedin. Yağmur bile be ! Yağmur bile kaç aşık için gözyaşı döktü. Kaç aşığın üzerine yağdı. Bu gece de benim için ağlasın be. Bu gecede bana ağlasın şu gökyüzü. Duy sende. Duy sessiz çığlıklarımı. İçime akıttığım gözyaşlarımı. Gökyüzü çıkarsın açığa. Bir o anlar beni bu saatten sonra. Bir o yağarak dokunur ellerine. Hadi be yağmur ! Ben dokunamadım, sen dokun benim yerime. Sen dokun yağmur gülüşlüme, gökyüzü bakışlıma. Rüzgar; sen de benim yerime okşa saçlarını ve şu sözleri fısılda kulaklarına; “Ben seni sevdiğim günde kaldım sevgili. Sonbahardı. Ben mevsimlerimi kaybettim. Sayende ne kışım var artık, ne de yazım. Bir sonbaharım var, bir sen varsın. Bir de beni sevmeyen kalbinin kalbimde bıraktığı yangın.
Sadece sarılıp uyumak yeterli.
Sadece sarılıp uyumak ne😅
Yani daha ne olması gerek ki? ☺️
Jsjsjsh
Teşekkür ederim 😀
🥳
Masum masum uyuyabilecegimizi hiç sanmıyorum. O rahat dursa ben durmam😄
O yüzden bişey feda etmiyorum gidip uyumam onunla
Sende mi brütüs😅
Cevap
70Cevap
Bazen hissediyorsun. Bir defa dokunsan tutacaksın gibi geliyor.
Ama o öyle değil aslında.
Bazı şeyler varki yıllarca birlikte uyusan olmuyor.
Içinde tuttugun yeri değiştirmiyor bedenler.
Sen ayrısın o apayrı.
Senin hislerinle o bir değilse bu durum hiçbirşeyi değiştirmiyor.
Yürek atmayı bırakınca dönmüyor geri
Sünnet oldum ya yetmez mi daha ne gidecek uğruna 🤣😜🤣
Puahshaha😂
Ne feda edecem gider yastığıma sarılır uyurum

Dün öyle uyuduk zaten herşeyimi feda ederim onun için perso🤤 şapşalıma bak 😂😂 nasilda tatlı
😅😂
Enişten nasıl yatıyor 😂
her şey imtihan ve nasipten ibarettir.😊
Gerçek şu ki, sizin Allah’tan başka taptıklarınız, size rızık vermeye güç yetiremezler; öyleyse rızkı Allah’ın katında arayın, sadece O’na kulluk edin ve O’na şükredin. Siz O’na döndürüleceksiniz.”
Eğer Allah, size yardım ederse hiç kimse size güç yetiremez. Eğer sizi yardımsız bırakırsa, ondan sonra size kim yardım edebilir? Mü'minler, yalnızca Allah'a tevekkül etsinler.
Bilmem, neyi feda edebilirim düşünmedim. Dünyanın en güzel şeyi bir koyunda sıcaklığı hissetmek bence. Ten tene değsin, öylece sarılalım öpelim birbirimizi yeter.
Çok şey feda ettik pişman değiliz. Yine olsun yine ederiz. Yeter ki hissettirsin herşeyi.
Kadın dediğin benim yaşamıma hayat katandır. Bir de çok seversem mis mis.
Sevdiğim yanımda değilse sevmediğimdir. Bir şey feda etmek istemem. Detayda bahsettiğini bir aralar bende hissediyordum şu an o kadar saçma geliyor ki 💆♂️💆♂️
Ben sarılıp uyuyabilirim.
Bunada ihtiyaç var sonuçta.
Ama bunun için bir şey feda etmem kusura bakmasın 😀
Insan sevdigine bir gece boyunca ayni yatakta sarilirsa başka şeyler de ister..
Ama insan hiç sevdiğine bunu yapar mı?
Sevdiğim kişi yok. Ama hep hayalim bu durum. Valla bazen beğendiğim insanlarla sadece bunu yapıp sonra görüşmek istemiyorum 😂 bu da benim isteğim herhalde
Ben o hissi almak istediğim köpek için hissediyorum.13 yıldır bekliyorum umarım çok uzun sürmez daha bu bekleyiş
Öyle sarılıp uyuyan gerçek anlamda seven erkek varda biz mi sevmedik. Ama yok
Ben öyle çok şey istemem sarılıp uyusam bile bana yetebilir🙂😅
Değene can feda, degmeyene eyvallah...
Veriyorum
Sevdiğime sarılmak için bir şeyler feda etmek mecburiyetinde kalacaksam sevilmiyorum demektir😄
Biz herşeyi feda ederizde efendim... Önemli olan onun bunu bilip gitmemesi...
Ben rahat duracağımı hiç sanmıyorum 😄o rahat dursa onuda yoldan çıkarırım biliyorum 😄
Var yani nasıl olmasın ne sevmiski ne feda edeyim bundan sonra
İnsan sevdiğine sarılmazsa cümlesi kadar ironik bir cümle olamaz.. sevgi ve sarılmamak puhahaha
Evet bir tane tembel tombul kedim olsa ona sarılsam aeww
Feda edilir elbet bir şeyler... Ama o sarılma hissini yaşatacak insan bulunur mu emin değilim.
Evet, var. Her şeyin bir sınırı olur. Bunun için feda etmeye değmez bile.
Öyle bir gece için yapamayacağım şey yoktu ama artık bende istemiyorum kırgınım ona
Sarılarak uyumak sadece tenlerimizin sıcaklığını hissetmek güzel bir duygu
Sevgilimse zaten daha doğalı yok. Zamanında yaptım. İlla bir şey feda etmeme gerek yok
Bir çok kez bu şekilde uyuduk. Bunun keyfi güzelliği hiçbir şey de yok
Biz sahte sevgi için nelerden vazgeçmedik kimleri silmedikki
Artık eskiden di artık olmayacak şeyler için bir şey söylemeyeceğim
Perso bı mesaj atarmısin takip ediyordun cikmissinda?
Evet çıtırımla birkez uyusam yeter, her şey çözülür
Sevdiğim kişi ile bir gece geçireceğim ve sadece uyayacak mıyım? :)))
Her şeyimi verirdim diyip yerinde oturanlar komiksiniz ben 12 saat yolculuktayim şu an yanına varmak üzereyim 😉
İnsanların gönlü bir olsun yeter ki inanın gönül uzaklaşınca yanında yatağındaki adamla bile aranda dağlar kadar uzaklık oluyor
Hayır, yok...
Herşeyimi derdim ama giderken sadece beden bıraktı daha neyimi feda edebilirim ki 😒
Bunu düşünende feda edebilecek değerli bişey kalmamış demektir...
Ben sevilmeyeceğimi bilirim herkese sevdiğiyle mutluluklar dilerim.
Cidden ya bir gece bile olsa onunla sarılıp uyumak tüm üzüntülerimi unuttururdu.
Rahat uyumam süzülürüm aşaya yapışır bakarım şeftalisini şeftali suyunu saatlerce
Birşeyi feda etmeye gerek yok isteyip yapmak yeterli
Kesinlikle sınırı yok vazgeçebilceklermi bilse aklı almaz ama bilmiyor
Bazı şeyler hayallerde kalmalı bence, herhangi birşeyden vazgeçmeye gerek yok
Vermezdim kadın altı üstü. Ortadan kan arkadan kaka önden idrar gelir hepsi bu
kendimi hiçbir şey için feda etmem. evet aşırı bencilim.
her şeyimi verirdim, hiç düşünmeden
ay yanımda zaten niye feda ediyim bir şeyleri
hiçbirşeyimi feda etmem
Önceden öyle hissederdim..
Her şeyi feda edebilirim
Feda etmeden olmuyo mu
Asla sadece sarılıp uyuyamam :)
Feda etmem gereken bişey yok istesin olur zaten
Hayal dünyası geçmiyor geçmez
Sarılıp uyumak yeterli..
Evet çok iyi geliyor bana da.
İşaret parmağımı feda ederim..