Aşk İlişkileri Sevdiğine sarılıp onun kokusuyla uyumak mükemmel bişey olmalı. Peki ya uzaktaysaniz Sevdiğinize sarılmayı hayal edip mi uyursunuz? _-Forever-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor "Bak ben sana sarıldığımı hayal etmeden uyuyamıyorum"Her gece sarılarak onunla uyumak kokusunu hissetmek huzurlu bir uykuya birlikte dalmakk... Sevdiğine sarılıp onun kokusuyla uyumak mükemmel bişey olmalı. Peki ya uzaktaysaniz Sevdiğinize sarılmayı hayal edip mi uyursunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gullul Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Uzaktayken bazen hayali yetmezdi de o kokan sweatshirt ünü yastığıma geçirip ona sarılırdım. Şimdi iki türlü de sarılamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu baska birşey. Dokunarak herkes hisseder, önemli olan dokunmada hissetmek ve bu gercekten aşkkk 1 3 Yorumla _-Forever-_ +1 yıl Aşk sensin.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canimmm tesekkur ederimm Yorumla _-Forever-_ +1 yıl Rica ederim balımm Yorumla
Şaziyewaynhaus Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Artık hayal etmiyorum, olmayan birşeye amin dememeli insan 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar