Yakışıklı erkekler gerçekten çok şanslılar, hiçbir şey yapmalarına gerek yok, gözükmeleri yeter. Çirkin erkeklere göre 9-0 öndeler. Yani çirkin erkeklerin tek şansı var, o şansı da doğru yapmak zorundalar.
Şimdi kızlar bu soruya verecekleri cevaplarla yine klişe olacaklar: önemli olan karakter, duruşu olsun, temiz olsun, deterjan koksun falan filan saçmalayacaklar. Siz kadınların burada boş samimi konuştuklarını zannetmeyin, onlar ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyorlar çoğu zaman. Şöyle basit bir şeyle ispatlayayım: genelde aşık olduğu çocuklara: ş@refsiz, karaktersiz, gibi ağır sözlerde bulunurlar. Hani senin için önemli olan karakterdi? İnanmayın böyle yazanlara. Diyeceğim o ki kadınların burada bu konu hakkındaki sözlerine itibar etmeyiniz.
Şimdi kızlar bu soruya verecekleri cevaplarla yine klişe olacaklar: önemli olan karakter, duruşu olsun, temiz olsun, deterjan koksun falan filan saçmalayacaklar. Siz kadınların burada boş samimi konuştuklarını zannetmeyin, onlar ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyorlar çoğu zaman. Şöyle basit bir şeyle ispatlayayım: genelde aşık olduğu çocuklara: ş@refsiz, karaktersiz, gibi ağır sözlerde bulunurlar. Hani senin için önemli olan karakterdi? İnanmayın böyle yazanlara. Diyeceğim o ki kadınların burada bu konu hakkındaki sözlerine itibar etmeyiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
turkiyede kadinlarin cogu zengin veya iyi geliri olan mesleklo erkeklere bakar.. yakisiklilik degil. yanlis noktadan bakiyorsun
evlenecekleri zaman olabilir ama işin gezme eğlenme kısmını yakışıklı erkeklerle geçirmeyi tercih ederler, yaşlar ilerleyince böyle kadınların yaşadıklarını yaşadıkları zaman zengin insanlara gitmeyi tercih ediyorlar.
kizlarin cogu gezeyim diye cikmaz gorusmez, her gorustugu erkege potansiyel es adayi olarak bakar. o yuzden yine zenginlige cikiyor veya garanti iyi bir meslege.. yakisikliga bakmiyorlar.
sanki öyle bir anlatıyorsun ki kızlar olmuş bir melek, yakışıklılığa bakmayan kız ya kördür ya da yalan söylüyordur. bu sitede yazılanlar tamamen sanal, ama gerçek hayat öyle mi? hiç sizin dediğiniz gibi değil
ya sacmalama... elli tane ornek verebilirim.. subaylarin yaninda neden manken gibi sarisin bakimli kizlar vardir, veya pilotlarin? veya doktorlarin? garanti meslek olrugu icin ve iyi kazanclo meslek odlugu icin... kizlar yarisirlar... veya babadan zengin veya kendi zengin erkeklerde de benzer durum.. ibrahim tatlises icin kac kadin kapisti, topuklarindan vuruldular genede birakmadilar, yakisikli old icin mi? vucut calisam bucudu guzel pek cok yakisikli erkek var, kiz bulamaz😂
Senin bahsettiğin meslekteki erkeklerin %90’ı yakışıklı zaten
Yakışığı bakmayıp paraya bakan da benim gözümde çok farklı değil zaten
haha.. o meslekteki erkekler zengin oldugu icin sana bile yakisikli gorunmus anlasilan.
Farkında mısın bu bahsetmiş olduğun şeylerin hiçbirisi ne karakterle ne dürüstlükle ne de iyi insan olmakla alakası var
turkiyede cogu kiside durum bu.. yasin kucuk belki bilmiyorum ama hayat boyle burada, zenginsen tipsiz bile olsan sana yalvarir kizlar, birbirleriyle kavga bile ederler😂
Sanki erkekler gibi konuşuyorsun. Kadının yurdu olmaz kadının cinsi olur o da kadındır.
Gerçeklerin böyle düşünen varlıklar için kendilerini bu kadar yıpratmalarına anlam veremiyorum
turkiyede durum bu... cunku insanlarin cogu ekonomik sikintida. devlet guvencesi olsa belki zengin erkekler cazip gelmezdi.
peki madem durum senin söylediğin gibi olsun, erkekler kadınları neden tercih ediyor?
turkiyede erkekler de kadinlarda guzellik ve temiz gecmis ariyor...
o zaman bu konuda erkekler daha mantıklı hareket ediyor, kadının bizzat kendisine bakarak karar veriyor. kadını kendisi olduğu için tercih ediyor ama kadınlar senin de söylediğin gibi kişiye değil kişinin etrafına göre hareket ediyor.
ikiside sacmalik bana kalirsa.. ama toplum ekonomik yasam buna itiyor.. ben toplumun cogunlugu icin bunu yazdim... ekonomik sorunlar kaygilar bence tek sebep.
gecenlerde benim ortaokuldan arkadasimla bir yerde karsilastik. doktor. 100 kilo civari kisa saclari seyrek.. gorunus olarak yakisikli degil.. ama oyle kizlar havalandirmislarki, cocuk kendini brad pitt falan saniyor.. kizlar benden vazgecemiyor, zor kurtuluyorum diyor.. dogru da, cunku doktorla evlenmeye calisan kiz cok.. ama doktor olmasa 1 kisinin yuzune bakacagibi sanmiyorum
Hayat sadece ekonomik sıkıntılardan ibaret değil, doktorla evlenemeyeneler aç mı kalıyor?
İşte sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum, kadınlar benimle sırf doktor olduğum için evlenmelerini istemiyorum. Seneye olacağım inşaallah. Bu sene son senem okulda
Hiç kimse beni ben olduğum için sevmeyecek, sadece doktor olduğum için sevecek
zor isin doktor olacaksan bile etrafin sarilir yakinda... pilot bir arkadasim vardi, cocuk ahmet ugurluya benziyor.. googleda bak.. ama etrafi kizlarla cevrili, hemde ne kizlar mankenden farksiz, farkli farkli hepsi birbirinden guzel, cocuk aralarindan secmeye calisiyordu, kizlarin kimi ogretmen kimi bankaci kimi akademisyen cok guzeller vs vs. cocuk icin savasiyorlardi adeta, karsilassalar heralde dunya harbi cikabilir... cocuk icinmi sence? hayir tabiki , adamin alacagi 60 milyar civari maas icin... bu sevgimi degil... ama bu topraklarda durum bu.. avrupada bu durum daha az.. yani insanlar meslekten cok birbirine deger veriyorlar cunku devlet herkesi guvenceye almis. kimse kimseye muhtac degil. para onemsiz. senin de isin zor cidden...
Hepsinin canı cehenneme, kimseyi besleyecek halim yok
Yakışıklı görünce kaçan ben bunu beğenmedi.
gerçeklerden kaçan sen
Hayatimdaki cocuk ahim şahım bir şey degil yani şöyle, kizlar gorup vay bu ne cocuk demez ama ben sevdim karakteri mukkemmel bir insan çok şükür:)
buna senin bile inandığını düşünmüyorum, sadece kendini avutuyorsun
Tamam:)