Farzet ki biriyle birlikte olmak üzeresin ve birlikte olmak üzere olduğun kişi seni tanımadan önce senin tanıdığın kişi değilmiş. Toplumun onaylamadığı, insanların onunla birlikte olmaktan bile utandığı, kötü kalpli, serserinin tekiymiş ama seni görünce unutuvermiş kim olduğunu. Bir anda bambaşka bir insana dönüşmüş. Eski hayatı her ne kadar yakasını bırakmasada sırf sana yaraşır biri olmak için bucak bucak kaçmış senden önceki hayatından. Seni kaybetmekten korktuğu için de söyleyememiş sana bilmeni istemediği her şeyi ama gel gör ki bir gün sen bunları bir gün öğreneceksin. Örendiğinde hiçbir şey olmamış gibi ilişkinize kaldığınız yerden devam edebilecek misin?
Birlikte olmak üzere olduğun kişinin senden önceki hayatı, senin için ne kadar önemli?
Valla önceki hayatı çok ama çok kötü ise düzeltilecek şeyler ise örnek en basit örnek olarak anlamanız için sigara içiyor çok sigara içiyor ise düzelme şansı var 5 10 sene içmez ise normal insan ile ayni olur ama hatası duzeltimiyecek bir şey ise büyük ise hatası olmak istemem
Sevginin her sorunu çözmeyeceğini düşünüyorum. Bazen birini çok sevebiliriz ama o kişiyle bir yola çıkmadan önce ömür boyu karşıma çıkabilecek sıkıntılar yaşamışsa geçmişinde bu ondan vazgeçmeme sebep olabilir. Sonuçta biriyle bir yola çıkarken mutlu olmak için çıkarsın ama o an mutlu olup ilerde mutsuz olmaktansa hiç öyle bir adım atmamayı tercih ederim. Yani geçmişi benim için problem.
Geçmiş geçmişte kalmıştır. Hele de düzelmeye çalışıyorsa bu daha çok hoşuma gider. Her insan bir şansı hak eder. Böyle bir durumda ondan ayrılırsam eskisinden daha kötü olabilir. Elini tutarım ve birlikte ışığa yürürüz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sonradan değişmeye çalışıyorsa ve seviyorsam sevmeye devam ederim. Hatta benim için değişmeye çalıştığından ona olan sevgim artar.
Merhaba. Ona olan inancımın ve sevgimin boyutuna bağlı eğer gönülden hissedersem yeni başlangıç yapacağına, bunu bir sorun etmem ama dediğim gibi hissetmek önemli yoksa hayal kırıklığı kaçınılmaz olur. Sağlıcakla kalın.