kız arkadaş bulamiyorm yaş 26 olmus 4 yildir felan kiz ark yok sorun ne nasil cevre edinirim ben. Nasil bulurum artik tadiyla aşk yaşamak istiyorum. elinden tutup gozlerine bakmayi özledim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf bilsek ilk biz buluruz be knk
140 Yorumla- +1 yıl
Doyasiya bi pekmeze banar gibi sevmemedim liseyi özledim cevre ortam hepsi vardi
Cevap sahibi+1 yılBulursun knk keşke ben de bulabilsem üzüntülüyüm
Cevap sahibi+1 yılÇevre önemli benim de yok maalesef ondan zor oluyor çevresi olanlar çok çok rahat buluyor sürekli insanla tanışıyorlar çünkü böyle zor oluyor :(
- +1 yıl
Sen bulursun sonuc olarak hic istemeye gelen yokmu
Cevap sahibi+1 yılİsteme mi kaldi bu zamanda oyle bisey yok hayır bulamadim
- +1 yıl
Cevremde var ama su kizla soyle yaptim bununla soyle yaptim felan filan ben oyle aramiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim tam ne demek istediğini ama bence en önemlisi sosyal olmak sosyal misin
- +1 yıl
Anlamayicak ne var cevrem bozuk ibsiz sapsiz insanlarla gelecegi olmayan iliskiler kurmak bana gore degil yani soyle diyim arkadasim su kizla boyle yaptim deyince soguyorum o insandan sonra ark cevre kalmiyor
Cevap sahibi+1 yılHa anladim oyle İnsan var ya. Bende de vardi kadin versiyonu şutladım gitti. Hayatta tek başarıları bu. Başka başarısını duymuyorum nedense bu insanlarin
- +1 yıl
İtici geliyor yaptiklarini anlatmasi hayir diger ortami cevresi olanlardami boyle. böyle ise bana uymaz kalsın diyip kaldim böyle kendimle
Cevap sahibi+1 yılİtici tabi ki aklınca iyi bir şey yaptığını sanıyor saçmalık halbuki. Sen çalışıyorsan ordan birileriyle konuşsan?
- +1 yıl
Benden büyükler
Cevap sahibi+1 yılBir kursa falan yazilsan oralarda çok olur tanışabilirsin insanlarla
- +1 yıl
Hani söyle bakiyorum bazi kizlar oyle erkeklerle takiliyorlarki ya takildigi tipleri ben ömrümde muhattap olmam pislik gibi davranan erkekleri mi daha cok seviyorlar acaba
Cevap sahibi+1 yılO bazi kizlara bakma o zaman. Herkesin tipi farklıdır. Sen kendin gibi ol çevren yoksa da çevre yaratmak için ortamlara katıl. Olur illaki
- +1 yıl
Bencede Denemeliyim kurs isini tavsiye icin tesekurler ama ne kursu?
Cevap sahibi+1 yılNerede oturuyorsun bilmiyorum ama yakınlara bak maddi olarak gücün el vermiyorsa halk eğitimin bile kursları var. Neye ilgin varsa oraya yabancı dil olabilir, bilgisayar olabilir, dans olabilir, yemek olabilir yani o kadar çok var ki. Herkes oraya hem öğrenmeye hem sosyalleşmeye geliyor. Konuşmakta da sıkıntı çekmezsin çünkü ortak bir ilgi alanı var. Hem kendini geliştirirsin hem de bir sürü insan tanırsın beğendiklerine de konuşursun. Bence direk buna yönel.
- +1 yıl
tavsiyen icin tesekurler benim icin güzel ve aydinlatici bi konusma oldu ama sen niye yanlizsin?
Cevap sahibi+1 yılBen de çok sosyal değilim de ondan ya. Yeni okul bitti iş arıyorum şimdi. Sosyal medyadan pek güvenemiyorum yani ordan yazanlara ondan normal ortamda istiyorum bir iş bulsam ben de sonra bir spora yazılmayı kursa gitmeyi düşünüyorum. Şimdilik önceliğim iş. Ama tabiki bu yalnızlık hissi tabiki insanin başına arada vuruyor.
- +1 yıl
Ne mezunusun
Cevap sahibi+1 yılİng öğretmeniyim
- +1 yıl
Birazda seni tamir edelim insan rahatliyor tavsiye alinca
Cevap sahibi+1 yılAhahahaha aman sorma valla. İnsnlra güven olmuyor ki bu zamanda. Bir yanin istiyor bir yaninda boş ver kim uğraşacak diyor. Ondan bilmiyorum ben de
- +1 yıl
Yok bölümünde begendigin ya da mahallende
Cevap sahibi+1 yılBitti okul yok hayır yok
- +1 yıl
ya da soyle diyim acilmaktanmi cekiniyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet çekingenlik var biraz maalesef bende de biraz daha girişken insan olmak lazim bu zamanda biseyler istiyorsan yoksa bisey oldugu yok
- +1 yıl
Cokta istekli olursan sikintili tipler cikabiliyor karsina
Cevap sahibi+1 yılOyle de aman ne bileyim ya ne doğru ne yanlis yasiyip gidiyoruz iste bazilari daha sansli belki de bilmiyorum
- +1 yıl
Sen okumussun meslegin elinde dogru insani bulana kadar cekimser olmak en dogrusu bence
Cevap sahibi+1 yılÇekimser olduktan sonra bulamazsın ama 😂
- +1 yıl
Ya sonra diye düsünüyor insan. vakit gecmeden ya da gec kalmadan birini bulup icimden geldigi sekilde asik olup sevmek istiyorm birini gercekten mutlu edebilecegime inaniyorum ama taklit yapmak istemiyorum kendim olmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle ama işte olmazsa da olmuyor millet tutturmuş taktik ama adam beni taktikle sevdikten sonra sevse ne sevmese ne boş işler onlar.
- +1 yıl
Hadi cekimser olma bakalim kolaysa
Cevap sahibi+1 yılNe kolay ki bu hayatta
- +1 yıl
Burasi iyiymis valla konusmak bile iyi geldi hele ki ayni dertten muzdarip biri ile konusmak ;) valla kendimi gördüm sende bi tek ben degilmisim dedim.
Cevap sahibi+1 yılBen de buraya sıkıntıdan girdim de valla dert okuya okuya çöze çöze iyice dertlendim burada ben 😂😂 biraz ara vermek lazim sen yeni geldin ondan farklı gelmiştir
- +1 yıl
Arada bi ugramak lazim gec olmus oho;)
Cevap sahibi+1 yılAhahah kısa kes diyosun :D benim de canım sıkıldı konuşayım dedim. Uyku düzenim de bozuk ya ne bileyim takılıyorum öyle. Sana da iyi geceler dilerim.
- +1 yıl
estagfrullah. Güzel vakit gecirdim tesekurler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi giyim araba ortam bu üçü olsun olmaması mümkün değil
122 Yorumla- +1 yıl
Haklisin orasi dogruda dogru ortami nasil bulurum teretdutlerim var
Cevap sahibi+1 yılEksi veren kim gelsin buraya 🤣
Cevap sahibi+1 yılDoğru ortam kardeşim çoğu erkek arkadaşının da sap olmadığı arkadaşlar yani kızlı erkekli olcak
- +1 yıl
Söyle soyleyim hayatimin son 4 yili boşa gecti ortam 0
Cevap sahibi+1 yılO zaman spor yap motosiklet al gez takıl bara falan motosiklet turlarına katıl kamp flan olur
- +1 yıl
Kankam bilemedim sanki orada bulacagim bana uymaz gibi geliyor birde ben uya bilirmiyim o oratama
Cevap sahibi+1 yılYav kerane değil ya orası alt tarafı bira içcen müzik falan bar kültürü diye bi şey var ne bileyim biriyle göz teması olur bira ısmarlarsın çıkışta motosikletle gezdirirsin sahil falan böyle işler yoksa olmaz böyle
- +1 yıl
Soylediklerine bakilirsa benim birazdaha zamna ihtiyacim var
- +1 yıl
Kral adamsin tavsiyelerin guzel ancak deniz yok deniz bar desen buranin barlari pavyondur hic gitmedigim yerler
Cevap sahibi+1 yılŞimdi Avrupa da bunu 17 de yapıyo gençler burada biraz daha geç malum ekonomi pert şunu unutma bi erkeğin sevgilisi varsa kafası paradan yana dertli değildir fazla
- +1 yıl
Paradan yana dertli degildir derken?
Cevap sahibi+1 yılDeniz şart değil araba ya da motosiklet lazım sonra bi Cafeye git site var işte mesela svarwn kendi yerini belli ediyosun chenk yapıyosun orada kullananlarda varsa konumdan birbiriniz çıkıyo tanışma flan oluyo
Cevap sahibi+1 yılYa kendi vitrinin iyi olcak yani paradan kasıt bu kendine yatırım iyi giyim araba bunlar seni iyi gösterir şık ve sosyal olduğunu karşı tarafa belli edersin
- +1 yıl
Son soylediklerini anlamadim svarwen chenk yapmak dedin
- +1 yıl
İyide kendim olmadigim gibi biri gorununce koyup gitmiyormu sonrasinda
Cevap sahibi+1 yılKnka alt tarafı güzel giyin bi tane altına güzel motosiklet al ikinci el flan da olur haftada iki kere barlara ya da Cafeye takıl ordan bulursun zor değil
- +1 yıl
Biraz yaşam tarzını degistir diyorsun
- +1 yıl
Etti 2 fikir tesekurler verdigin tavsiyeler icin iyi bir insansin dalga gecmeden tavsiye vermek her insanin harcı degil
Cevap sahibi+1 yılAynen saf olma anasını satayım arabada karı kız götürüyor Millet kızları çok yüksekte görme, gez dolaş 7 bine sana 20 tane şekil ikinci el motosiklet bulurum bi tane al evde durma
- +1 yıl
Haklisin en sonunda bozacam kendimi yaparim ben ;)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeşim aynen yaparsın len bizim yan parkta 17 yaşında velet kızlarla ana avrat konuşuyo kızlar nasıl gülüyo hayat bu kadar basit
- +1 yıl
Hayat garip ne insanlar var hak etmyen ;)
Bırak o seni bulsun kardeşim ne yoruyon kendini ☺️
13 Yorumla- +1 yıl
Yaş gecmeden yaşamak lazim 👍
- +1 yıl
Dogru diyon da gönül ferman dinlemiyor be kardeşim
+1 yılvay be kardeşim sende biizim şaban gibisin oda 29 yaşında ama sevgili bulamadım diye ağlıyordur kesin bu karı takımını bu kadar takmayın
050 Yorumla- +1 yıl
Dogamizda var;)
- +1 yıl
sosyal medyada düşürün bu dediğim cocuk şabana benziyor resmen konuşmasını 0 bilmiyor o kadar öğrettim benim yanımda takılan adamlar açıldı sevgili buldular bunda icraat 0 bide tip ve konuşma zeka önemli
- +1 yıl
O bakimdan degil benim sorunum cevrem yok
- +1 yıl
tamam işte bununda çevresi yok ps salonu olan bir dayıda sabahtan akşama kadar pinekliyor yaşıda 29 deli gibi şimdi senin çevren yoksa sosyal medyadan düşür instagram dan ben mesela çok düşürüyorum
- +1 yıl
İnstagramdan düsen baska bir yerden cikar diye dusunuyorum ha ciddi sadik bi insan olmasini bekliyorum. insatadan buldugun instada baskasiyla konusmadiyi ne malum
- +1 yıl
senin mantığınla o zaman normal bulduğun kızda başka biriyle konuşmadığı ne malum sizin gibiler için en iyisi sosyal medya
- +1 yıl
@Knslann dediğinin aynısı bende vaar zaten İzmir'de populer biriyim yok be normal tipin iyise mesela konumlara giriceksin sonra beğendiğin kızları takip ediceksin baktın sana geri dönerlerse yaz
- +1 yıl
Öyle ebemde bulur 😂 cıvık cıvık anlamsız iliskiler beni bozar
- +1 yıl
bak kardeşim sen normal sıradan birisin sanırım şimdi fotoğrafların iyise yani instagramdan düşürüsün normaol kızlar zengin veya iyi güzel kızları düşürmen zor olur normal kendi seviyene göre düşürebilirsin hangi şehirde oturyorsun bilmiyorum ama mesela konumlardan bulursun oturduğun yerin konumuna bak yakın çevrelere bak inanki düşer ben bu dediğim şabana bile buldum ama bunca iş yok hemen kaçırmış kendi konuşunca sabaha :D
- +1 yıl
@Knslann yok normal kendide bulabilir gidip zengin kızlara güzel kızlara bakmıcak herkes kendi dengini ister ben mesela varoş kızlarına yüz bile vermem her zaman kendi dengime bakarım şimdi oda mesela izmirdeyim ben örnek diyorum karşıyaka çiğli egekent evka 5 balatçık buca vs vs konumlara giricek mesela bakıcak beğendiği kızı takip edicek geri döndüğünde mesaj atıcak sonra muhabbet ilerler ama düzgün ve etikili bir konuşma olmalı zekan öne çıkmalı
- +1 yıl
@Knslann yok be kardeşim ben instagramda hep öyle düşürüyorum buluyorum ooo kimlerle görüştüm hatta şu fenomen eda gokcen kaya ilede konuştum örnek verirsem
- +1 yıl
@Knslann anladım knk da cocuğun cevresi yok yani tek başına mı gidicek ha çalışıyorsa en kötü kredi çeksin alsın bi araba o ayrı ama karı kısmınada para yedirmesin kendi dengi her zaman iyidir bide konuşma coolluk önemli zekan ön planda olmalı akıllı erkekleri kızlar beğenir etkilenir cool olucaksın kıyafetinden saatine oturduğun kalktığına kadar cool olursan her zaman dikkat çekilir bu arkadaşımız için en iyisi benim dediğim gibi bence
- +1 yıl
@Knslann işte bu cocuğa öyle bizim gibi biri sokucak ortama anca öyle yoksa kuzeni de sakin diyelim mesela zor anladım benim dediğimi yaparsa manita bulursa açılır zaten bn kaç tane öyle cocuğu açtım bi tek şabanı açamadım tam bi mal olduğu için :D adam annesine herşeyi anlatıyor :D
- +1 yıl
@Knslann bulamıyorki bu kemal sunalın şaban filmlerinin gerçek versiyonu zaten tipide şaban gibi adam annesine kerhaneye gittiğini demiş sen düşün who dan kız düşürmüş çirkin şişman biirin ikinci gün annesi ile tanıştırmış 29 yaşında bide
- +1 yıl
Diyelimki begeni attim geri dönme sekli odami begeni atiyor yoksa yaziyormu
- +1 yıl
alimehmet mesela söyle sen takip ettin oda seni etti diyelim beğenirse yazabilir geçen mesela bizim burdan kız buldum gündüz takipleştik akşama snei tanıyormuyum diye mesaj atıp sohbet başladı işin taktiği o ben mesela merhaba nasılsın diye yazarım ama herkese değil sade çok beğendiğim kişilere :D ben sana üst kısımda yazdım düzgünce o taktiği yap ama bak fotoğrafların iyise tip varsa yazan olur bende oluyor bilmiyorum ama konuşmasınıda bilmen lazım görüldü bıraktı diyelim ısrar edip yazma oda eziklik olur mesajı geri kaldık
- +1 yıl
@Knslann knk swarm devri bitti kimse kullanmıyor pek artık 2019 da coronadan sonra swarm bitti yani eski populerliği kalmadı konum dediğim instagram dan mesela izmirdeyim bn karşıyaka bostanlı mavişehir vs vs ilçelere bakıcak populer cafeleri biliyorsa oraya bakıcak starbuckslara bakabilir böyle ben mesela baddies sayfalarından da çok düşürüyorum şimdi baddiezizmir var ordan 10 20 arası kızla takipleştim konuştuğumda oldu :D
- +1 yıl
aynen öyle beğeni falan atma cool olmaz sadece takipleş yazıcaksanda merhaba nasılsın yaz bırak yazana kadar devamlı yazma cool erkek her zaman etkili gözükür bide konuşkan muhabbet eden biriysen her türlü düşer
- +1 yıl
@Knslann
- +1 yıl
@Knslann kendi maddi durumunu bilmiyorum kendi dengi neyse oyle takılsın fakirse orta halliyse gidip zengin güzel kıza bakmıyacak tabi kendi dengine göre bulur bence tipi normalse normal kız bakacak
- +1 yıl
@Knslann benim çevremdeki kızlar mesela kendi dengini ister varoşlara bakmaz mesela pek normal kesimde ön kısımda olmak normaldir ama bizim çevremizde maddi durum yüksek olduğu için kızlar kendi dengini istiyor
- +1 yıl
@Knslann işte oda kızın güzelliğine bağlı kız güzeldir ama varoştur yiyeceği erkeğe bakar kız normaldir kendi denginde normal bakar :D bi ara burdan kızla tanıştım kız bücür 150 mi ne yakışıklı dediği iki tane cocuk attı bi gördüm dedimbunlar ne yakışıklı görmesek bizi kandırıcan dedim komediydi be :D
- +1 yıl
@Knslann örnek verdim knk bende normalde öyle sosyal medyadan bulduğum yer instagram geçen bi swarmdan düşürdüm yine o kadar genelde instagram burdakilerle makara testis geçemk için bide çirkin hepsi burdakilerin
- +1 yıl
@Knslann aynen knk öyle bu arkadaş için en iyisi benim dediğimi yapsın düşürürse açılır bizim kaç arkadaşı açtım ben biri metroda çalışıyor kaç tane kız hadi ordan metroda şimdide manita yapmış
- +1 yıl
@Knslann biizim İzmir'de izbanda güvenlik şefimi ne gişede drmuyor onların üstü 3600 tl alıyor şimdi bi tane yeni 99 volvo aldı ehliyet alalı 1 ya da 2 yıl arası oldu 3 4 Araba değiştirdi çekingendi mesela ben açtım hatta işe ben sokturdum
- +1 yıl
@Knslann valla alınmaz ben ikinci arabamı değiştirmek için 8 ay bekledim karlı ve temiz alayım diye istediğimi aldım tek sıkıntı manuel almak zorunda kaldım diğer araba sıkmıştı beni ama arabanın geri kalanı kıyak iyi baya 52 ye almış 99 volvoyu işte ben geçen gördüm beğenmedim açıkçası 2000 model passat vardı oda dışı boya istiyordu ama içi çok temizdi dışana bi boya attırsaydı o araba kıyaktı baya
- +1 yıl
@Knslann sen izmirin neresinden sin
- +1 yıl
@Knslann tofaş mı knk 25 bine şu an sahin var bizim arkadaşta alayım diyor bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey aramakla bulunmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Çözüm?
+1 yılboş ver kafan rahat
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmuyor iste bi aüre sonra bünye kaldirmiyor
- +1 yıl
Sevgili olanlar birbirini öldürüyor halbuki insan sevdigine kıyamaz
- +1 yıl
Orangutan beyinliler iste şiddet cözüm degil ki
- +1 yıl
Evlilik olmayan aşktan seytan pqy çıkarır dostım zina diz boyu gizli gizli çocuk aldırmalar öldürmeler yazık
- +1 yıl
İsin o boyutunu o halti yiyenler düsünsün diger tarafida var bu isin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaraba ortam bu üçü olsun olur
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri