Kızlar aptallık etmeyin, seven insan başkasıyla evlenmez evlenemez. Kaçtır soru görüyorum burada. Beni seviyor başkasıyla evlendi diye ha kendileri de yapıyor orasıda var. Sevgi bu kadar basit bir şey değildir. Lütfen.
Elbette seven insan başkasıyla evlenmez. Ama maalesef sevenlerin arasına aile faktörü de girdiği için kardeşim etkiliyor bu şeyleri. Bir de gerçekten sevdiğini düşünüp gönül eğlendirenler var Onlar daha kötü. Bir insanın duygularıyla oynamak kadar aşağılık bir şey yoktur. O yüzden sevdiğimiz kişiyi çok iyi tanımalıyız.
Evlenir genelde kadınlarda görülür bazı kadınlar her türlü ihaneti yapar erkeğin canı yanar tabi kendiside canı yanar sonra kadın olması hasebiyle talibi çoktur biri çıkar onunla evlenir bütün erkeklere tavsiyem asla kadına göre hareket etmeyin asla srviyomu sevmiyomu sevgilisi var mı yok mu ayrılırmı evlimi gerek yok en başta bunları görün sakın bağlanmayın o anda karar verin sakın öküz altında buzağı aramayın yok benimle ilgileniyo yok mesaj attı sakın içinizdeki o aşkı istediği için önemli olan siz değilsiniz sakın ama sakın niyetliyseniz vurun geçin he yok ben yapmam diyosanız aynı yerde bulunmayın bile mecburmu kaldınız mecbur kaldığınız ortamı kendi eviniz bile olsa ya terkedin ya da gönderin gönül oynamaya gelmez kadın pek bunu önemsemez oynar sakın diyorum asla kadına eşiniz değilse asla bağlanıp güvenmeyin asla bakın tekrar ediyorum asla
Evlenmez elbette mümkünatı yok seven insanı o nikah masasına oturtamazsın adam istemişki evlenmiş birisi illede evlen diye zorlamamış sonuçta seviyomuşta evlenmiş böyle laflarla o insanlar anca kendilerini kandırıyolar eğer sevseydi o insanla bir yuva kurmak raddeye dahi gelmezdi seninle olurdu niye seni severken bir başkasını tercih etsin ki çok saçma öyle inandırmışlar bunlar kendilerini seviyo ediyo diye
Tabiki de evlenmez. Yok annesi beni beğenmedi, yok ailesi onu zorla evlendiriyor, yok ona böyle dedim ayrıldı, yok ona araba çarptı benden ayrıldı... Böyle bahaneleri ve inandıklarını gördükçe gülesim geliyor cidden ya 😂
Hayat filmlerdeki gibi değil. Seven insan başkasıyla evlenmez ama evlensede yadırganmaz. Kendimden biliyorum evlenmiyorum evlenmemde bunu yapamam ama yaoanada saygı duyarım kimse diyemez ki sevmiyor. Bazı şeyler kalote yaşanır. Ama suda bir gerçek o olmadığında bile sadık kalmak her yiğidin harcı değil.