+1 yılUmarım ironi yapmışsındır da, ben yine de doğru bir şekilde cevaplamak istiyorum. Öncelikle insanları birbirinden ayıran tek etken vardır bu da sadece kültürdür. İnsanlar tek ırktır, hiç bir insan hiç bir insandan üstün değil, bizi Türk yapan Türkçemizdir, Türk gibi yaşamamızdır. Bu diğer tüm ırklar için de aynen böyledir. İnsanların bazılarının kısa, bazılarının uzun olmasının sebebi de iklim ile alakalıdır. Mesela siyahi insanlardan örnek verecek olursak tropikal iklim de kadınların kalçaları daha da gelişir, büyür, derinleşir buna istinaden doğada çiftler birbirini tamamlamak zorunda kaldıkları için ve üreme devamlılığı olması gerektiği için erkeklerin penis boyları uzar ta ki siyahi kadınlarının kalça derinliğine erişebilmesine kadar. Bu sebeple Afrikada ki tropikal iklimin sonucunda oranın halkı böyle bir evrime böyle bir özelliğe kavuşur. Şimdi de iskandinavya coğrafyasından örnek verelim. Oranın insanlarının uzun olmasının sebebi de soğuklukla alakalıdır, orası çok soğuktur bu insanların daha uzun olmasına sebep olur. Bu sebeple oranın insanı da uzundur, yani çoğrafi konumlar bu sebeple önemlidir. Ama hiç bir coğrafya bir erkeği yakışıklı yapmaz veya bir kadını güzel yapmaz. İnsanların hepsi aynıdır, aynı organları, aynı kan, aynı amaçlar, bizi birbirimizden ayıran iki etken de tekrar edecek olursak. 1 tanesi coğrafyanın getirdiği vücutta ki değişiklikler 2. olan ise Kültür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. burada sana gereken cevabı hemcinslerinin vermiş olması beni memnun etti yorum yapan o arkadaşlara teşekkür ederim. Kimse seni zorla bu ülkede tutmuyor dilediğin ülkeye gidebilirsin dilediğin adamla da birlikte olabilirsin. Mecbur değilsin türk erkeklerine ;)
00 Yorumla
+1 yıl
Bu yabancı bir erkek turistin türk kızları ile ilgili sözleri 🤣

Canım orjinal sarışın alman kızı masum masum otururken yandaki recep ivediğin dişi formasyonları gibi duranlar ne olaki buldum türk kızı 🤣
00 Yorumla
+1 yılBizimkiler erk.
Erk: her istediğini yaptırabilme gücü, sözü geçerlilik., İktidar.Evrimini tamamlayamamış erk_kek'lerimizin tek bildiği şey, dediğim dedik astığım astık kestiğim kestik.
Tabi illa içlerinde erkek olabilenleride var fakat sayıları çok az ve fazlalığı oluşturan erk'lerden dolayı yılmışlar mücadele edemiyorlar.
Birde bu erk'lerin yüksek hayal güçleri var Tahta kurusu olan ve parayı seven Rus kizlarini , eşi benzeri bulunmayan dünya erkeklerinin öve öve bitiremediği fedakar Türk kadınından üstün görüyorlar.61 Yorumla- +1 yıl
Ah yorumun alnı olsa da öpsek sjj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılResimdeki örnekler çok absürt olmuş. Türk erkeklerini tam anlamıyla yansıtmıyor. Bir eşitlik söz konusu değil. Oraya Kıvanç Tatlıtuğ koysa idin bizdekiler ne kısmında ortalama bir yorum yapabilirdik.
24 Yorumla- +1 yıl
@leydira İyi de yabancıların ortalaması da resimdeki adam değil öyle mi? Öyle demi. Aynen öyle. O adamın kıyası Kıvançtır. O yüzden Kıvanç dedim. Daha ortalama bir insan koyarsa ona göre birini kıyaslama yapardım. Sister bunları koymuş ve fotoğraftakiler apayrı dünyadan gelmiş gibilir. O yüzden konu tartışmaya tam anlamıyla açık olamıyor :)
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yabancılar kızsa bizdekiler ne :D :D
63 Yorumla- +1 yıl
D0ru
+1 yılAnneannem ukraynalı dedem de Bulgar göçmeni bir Türk çok fazla melez karışımıyım. Daha önce Rusyaya, Norveçe ve İtalyaya gittik burada hayatlarında araplar dan başka yabancı ırk görmemiş insanlar bize bu ülkelerin insanlarını övüyor. Bu ülkelerde ki insanları, ekran karşısına milyonlarca kişi arasından seçilmiş insanlarla bir tutuyor. Rusya ve Ukrayna da birçok güzel kız Türkiyede ki gibi ama asla hepsi ekranda gördüğünüz kadar değil, emin olun gömdüğünüz Türk kızlarından bin kat daha çirkin olanları da var bunu oraya gitmiş görmüş ve belli bir süre orada yaşamış birisi olarak söylüyorum. Siz de giderseniz hayal ettiğiniz kadar olmadığını görürsünüz. İtalyada ki erkekler de aynı şekil evet tipik Akdeniz tipi çok yakışıklı olanları elbette var ama çok tipsiz olanları da var. Bir sürü çok güzel Türk kızı gördüm övdüğünüz ülkerdekilerden bin kat daha güzel, aynı şekilde çok yakışıklı Türk erkekleri de gördüm tipik İtalyan erkeğinde çok daha yakışıklı olan. Zaten bunlar her ülkede numune gibi hiçbir ülkenin tüm insanı güzel değildir. Ve bence yeni neslin Türk kızları ve Türk erkekleri fazlasıyla güzeller.
426 Yorumla- +1 yıl
Turk kizlari cok kisa ruslar at gibi bi kere fizikleri yeter bunu da mi gormuyor musunuz
- +1 yıl
Makyajla
- +1 yıl
Git Google yaz bakalım rusyanın boy ortalaması kaçmış? Uzun filan değiller. Ayrıca Türk erkekleri de kısa benim boyum 1.73 bana uzun olduğum için laf söyleyen bir sürü erkek var gerçekten kendinizle çelişiyorsunuz
- +1 yıl
Ya onlar abaza yav djjdjdhd kisa isteyen erkekler seks icin istiyor iyi analiz edin hep yataktan bahsederler yatakta iyi oluyor derler yani benimde boyum 1.82 cogu Turk kizi bana kisa geliyor bende kisa goruyorum abaza degilim tamamen gordugumu soylerim rus kizlari daha uzun ortalama olarak sizlerden fizikleri de tas oluyor
- +1 yıl
Hayatında hiç Rus görmediğine yemin edebilirim rusyanın kadın boy ortalaması 1.65 İnternete yazıyor Türk kadınlarının da 1.63 neyin kafasını yaşıyorsun? Fizikleri taş gibi derken boş yaptığın çok belli brezilya kadınları kalçasıyla ünlü daha önce Brezilyalı erkek arkadaşım oldu ve ona bunu sorduğumda evet ama burada çoğu kişi güzel fizik yapmak için sürekli spor yaparlar fiziklerine çok dikkat ederler dedi Rusya da herkes sarhoş geziyor sporsuz taş gibi vücutta imkansız zayıf olan birisine taş gibi fiziği var diyorsan bilemem ayrıca çoğu Rus kızının göğüsleri küçücük kalçalarıyla da ünlü olmadıklarına göre gerçekten kafadan atma konuşma ben Rusyada 5 yıl yaşadım abarttığınız kadar olsa bunu doğrularım çünkü bende yarı ukraynalı sayılırım Ukrayna ve Rusya birbirine çok benziyor zaten her neyse çok istiyorsan git Rus kızları senin olsun ama bu kadar yücelttiğine değmeyecekler bunu bil
- +1 yıl
@MustisHH türkiye de senin benim gibi yurt dışı görmüş insan sayısı yok denecek kadar az olduğu için insanımızda bir yabancı merakı var keşke herkese bu fırsatı tanısalar da kendi ırkının değerini bilseler
- +1 yıl
Rus kizi gordum. kizim ben bu kadar atar yapmana gerek yok o rus kizi 30larinda makyaj yok 20li kizlarimizdan guzeldi bos yapma daha fazla mk her seyi kendinizin bildigini saniyorsunuz
- +1 yıl
@Diibindibii saçmasapan kouşma yabancı yabancı övüp durmakdan başka biley bilmiyorsunuz övmekten insanlığınızı kaybediyorsunuz
- +1 yıl
@MustisHH Bulgarca bilmiyorum ukraynaca biraz biliyorum rusyada yaşadığımız için Rusça biliyorum sadece
- +1 yıl
@MustisHH bist du deutscher
- +1 yıl
@UltimateHeart boş ver onu yaa ben kitap okuyan erkek çekiciliği diye bir soru sormuştum az önce bana kitap okumanın çok saçma ve gereksiz bir şey olduğunu savunmuş böyle bir insana laf anlatılmaz. Birde gelmiş herşeyi bildiğinizi sanıyorsunuz diye atar yapmış komik cidden 😅
- +1 yıl
Boş veriyorum da ama artık fazla oluyorlar herşeyi bi kenara atsak da saygı sevgiyle yaklaşsa insalar birbirine me güzel ne çirkin kalır oh man… ben de türkiyede yaşamıyorum
- +1 yıl
@UltimateHeart Kesinlikle öyle bunun için önce cahillikten kurtulmak lazım ama kitap okumayı gereksiz bulan bir toplumda da çok zor.
- +1 yıl
Maalesef …
- +1 yıl
Daha kitap icin ne dedigimi anlamamissin gereksiz buldugumu soyleyip hem iftira atiyorsun hem kitap okumanin bir faydasi olmadigini gostermis oluyorsun kitap okumak sende islememis anlasilan :d okudugunu anlamayan bir toplum bin tane de kitap okusa cahil kalir burada birlesip dedikodumu yapiyorsunuz boyle devam et nasil olsa amguard olmayan adam gibi bir adam senin cok bos biri oldugunu anlar
- +1 yıl
@Diibindibii amguard mı :d ben kimi savuncağımı bilirim dostum ayrıca savumduğum birisi yok şu güzel çirkin olayını kenara at güzel çirkin diye bişey yok bakışaçısı var
- +1 yıl
@Diibindibii gereksizin ne demek olduğunu araştır sonra yazdığın cümleyi tekrar oku!
- +1 yıl
@UltimateHeart bunu kizlar daha cok yapiyor mk kimin sorusundasin bana soyleyecegine @_ΛqresiF_ bu kiza soyle bu acti konuyu ayrica ben cirkin demedim kimseye
- +1 yıl
Lan andaval daha lafi popondan anliyorsun ben orada kibir yapiyorlar kitap okuyanlar kendilerini cok bilgilli saniyorlar bilgi kitapta bulunmaz sadece kitap okumak insani insan yapnaz insani insan yapan vicdanidir merhametidir anlayisidir vs kitap okumayan insanda bunlar olamaz mi? Cok buyutuyorsunuz kitap okuyamayi keske azcik insanligi buyutseniz kitap okuyan cekicidir dediginizden beri metrolarda sagda sol hemcinslerim almis eline bi kitap kiz avina cikiyor isiniz gucunuz sov lan
- +1 yıl
@Diibindibii haklısın ama okuyanlarda kendini bilim adamı zannediyor bende fark ediyorum bunu kimisi gösteriş için okuyor umrunda bile değildir belkide
- +1 yıl
@UltimateHeart he beni anlayan biri cikti sonunda ben kitap okumaya gereksiz demedim sacma da demedim iftira atiyor bu pislik sadece bu kriter olmamali cok gosteris yapanlar var bundan bahsettim Allah kotu niyetlilerden korusun bizleri
- +1 yıl
@Diibindibii doğru
+1 yılMerhaba,
Onlar da erkek.
Ayrıca Şahan Gökbakar' ın roldeki halini kullanmanız etik olmamış.
Yabancılara verilen değeri kendi ülkenizin erkeğine/kadınına verseydiniz insan ilişkilerimiz çok daha iyi olabilirdi.
Mahmut abiye bir oyuncuya yapılan bakımı yapın ağzınız açık kalır bence.
Bakımsız demiyorum, uygulanan bakımlar bir değil.
Hayır yani eleştirdikten sonra onlarla olmayın ki en azından sözünüzde durmuş olun, bu tipten daha önemli.
(Soru sahibine demiyorum bu yabancıları yüceltenler çok kadını da erkeği de)
Esen kalınız...🍃06.10.21/10:0181 Yorumla- +1 yıl
Soru sahibini yereyim derken benzerini kızlar üzerinden söyleyerek aynı seviyeye düştüklerini bilmiyorlar herhalde...
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYapmayın kızlar gerçekten çok yakışıklı erkeklerimiz var. Yurt dışına çıktığımda bu görseldeki yabancı erkeklerden bir türlü göremedim. İnan Türk erkekleri daha yakışıklı ( 2 erkek annesiyim oğullarına laf ettirmem🤣) Ayrıca görsel mükemmel olmuş. Sosyal medyada zaten ünlü ve modeller hep yakışıklı ve karizma guzeller...
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar kadın ise siz nesiniz diye bizde sizimi yargılayalım? Ne demişler gençliğine güvenme yıllar alıp gidecek. Güzellik gelip geçici kalbin ritmini değiştiren baki dir. Bence tüm TÜRK milletinin bireylerini oluşturan Erkek lerden özür dilemelisin..!
33 Yorumla- +1 yıl
Gençliğine güven me kısmı hariç evet hepsi bana ait.. ama unutma ki sende bir gün bir türk ile evleneceksin bence bu kadar yargılama 😂😂
+1 yılben size demedim mi "bizim kızları rus kızlarıyla karşılaştırmayın" diye... bak intikam zamanı gelmiş... Etme bulma dünyası...
Bundan böyle Türk kızlarını Fijili kızlarla karşılaştırıyoruz tamam mı?
33 Yorumla- +1 yıl
yooo neresi komik bunun? çoğu Türk kızından güzeller...
- +1 yıl
İngiliz erkeği buna 1000000 basar
Yorumalrı okumak iyi geldi sabah enerjimide aldım tam oldu😂. Eveet gelelim konumiza şimdi bana gore turk erkekleri çok daha iyi çünkü neden?, 1. si onlara daha iyi lafımız geciyor istedigimizi yapıyorlar kizlar. Liboda yüksek olduğu icin herseyimize evet dedirtiyoruz ya da bu bizim farkımız bilemedim şimdi onu ama. 2 . si haklarını yemiyelim şimdi türk erkeklerimizde hic fena değiller sen simdi o resmin yanına kıvanc tatlıtuğ ya da bi kenan imirzalioğlunu koy ozaman seyir degisecek tatlim😊
48 Yorumla- +1 yıl
Senin amaç farkli
- +1 yıl
Belli işte
- +1 yıl
Cinsellik işte amacin
- +1 yıl
Libidodan bahsettinya. Elde etmek kolay demek istiyorsun
- +1 yıl
O yuzden apacik belli
+1 yılTürk kızları kadar hamarat ve içten, Türk erkeği kadar cesur ve sahiplenici başka bir ırk var mı acaba yeryüzünde? kardeşim istesiğiniz yabancılar sizin yanınızda sevgilinizi kaçırsalar sesini çıkarmayacak derecede geniş ve gvat insanlar. Beğenmeyenler varsa gitsin yabancı alsın birbirimizi alağıladığımız sürece asla gelişemeyiz.
12 Yorumla- +1 yıl
aşağıladığımız*
- +1 yıl
Helâl 👏
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstisnalar kaideyi bozmaz ama bizim kadınlarımız da her anlamda iyi. Erkekler de öyle. Bırakın Ukrayna ya da Rusya kadın erkeğini bizimkilerle kıyaslamayı. Hiç bir anlamda elimize su dökemezler. Sadece toplum olarak biraz daha çalışkan olunması gerektiğini düşünüyorum. Bizlerin çalışkanlığı ve azmi sadece zor anlarda ortaya çıkıyor. Örnek kurtuluş savaşı.
11 Yorumla- +1 yıl
👏
+1 yıl

İzlandalılar da kadınsa bizimkiler ney acaba? 💙💙💙
(Birbirimizi aşağılamayı bırakalım.)01 Yorumla
+1 yıl
Boyle bir kadin Turkiyede yok kendisi rus
Bu kadinsa bizimkiler nee 🤔
Dur soylim kezban 😂40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhahah uzun zaman sonra yeniden erkeklere olan kinini kusmaya başlamışsın. Eskiden bunu açıkça yapardın şimdiyde sorarak son soruların hep yabancı vs Türk erkeği. Çoook merak ediyorum geçmişinde bir Türk erkeği sana nasıl bi zarar verdi de böyle erkek düşmanı oldun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bizim millet kadar, erkeğini-kadınını gömen var mı acaba..
Kadınlarımız kadın, erkeklerimiz erkek işte. İyisi var, kötüsü var.45 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Türk insanının en az Amerika kadar farklı güzellik ve çeşitliliği sahip olduğunu ünlü amerikalı bir bilim insanı bile dile getirmişken hayatlarında hiç görmedikleri ırkın kadınını erkeğini överek kendi ırkını görmüyorlar gerçekten çok yazık.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlay tip falan değil erkeklik ise bence bi challenge yapalım, sana 5 er kişilik ekipler erkekliklerini sırayla ispat etsinler, objektşf bir jüri seni, çıkan sesleri mimikleri izleyip puan versin. Böylece daha deneysel ve doğru bir sonuca ulaşılır, attığın çamur mu gerçek mi gerjes öğrenir, madem bu kadar milletin erkekliğine laf ediyorsun, savunma hakkımızı kullanalım🤣🤣🤣
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSes yok tabi, pıssssssssss🤣🤣
Her gün Türk erkeklerini aşağılamaktan bıkmadın mı?
Tutup Recep ivedik profili koyarsan tabiki itici görünür Recep ivediğe benzer profil yapancı ülkelerdede Recep ivedik yerine Burak özçivit koysaydın mesela ozaman adil olurdu.05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnız iki görsel yan yana çok komik olmuş 🤭
Bizdekiker erkeğin erkeği.
Bizim erkeklere laf söyletmem.51 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. sırf senin bu saçma sorun yüzünden ben de yabancılardaki kızsa bizdeki ne diyerek ülkemin güzel kızlarına laf etmeyeceğim
eğer sana hep recep ivedik tipler denk geliyorsa sorunu kendinde ara demekki bıyıklı şişman çirkin bir şeysin ki sana düzgün erkek bakmıyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılOldu mu şimdi bu dediğin? "Bu kadınsa, bizdekiler ne?" diye sormazlar mı?
312 Yorumla- +1 yıl
maşşallah süphanallah bu kim yav?
- +1 yıl
Hay maşallah gerçekten kim bu kadın
- +1 yıl
@izzmirlicaglar ne kadını yav... o melek olmalı.
- +1 yıl
Sevmeye kıyamaz insan
- +1 yıl
arkadaşlar, kim olduğunu bilmiyorum, İsveçli olduğunu biliyorum sadece, Google teyzem buldu
- +1 yıl
Teyze mi 🤣
- +1 yıl
@izzmirlicaglar Evet, Gugıl teyze, her şeyi biliyor ya, o yüzden 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Düzeltiyorum, Norveçliymiş. Düşünün, bu kadın ünlü veya tanınmış biri bile değil. Adını bulamadım, o derece sıradan biri.
- +1 yıl
Artık. Yengeniz olur kaçın aradan 🤣🤣
- +1 yıl
@izzmirlicaglar bulursan kaçırma, bulmak için elinde fotoyla Norveç sokaklarında derbeder olmayasın 🤣
- +1 yıl
Yok en geç 2 senem var 🤣🤣
- +1 yıl
sıcak beyaz çikolata...
+1 yılŞimdi sen bu adamın karşısına Şahan gokbahari koyarsan böyle olur. Bende senin karşına kalkip Natalie portman , Scarlett Johansson , Jessica Alba , ve Emma Watson gibi kadınları koyar biz de kiler kadınsa bunlar ne derim kalırsın 🤠😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Sappplaaaaa gömdün abi resmen ya dnndheh
- +1 yıl
👊👊👊
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYabancılar eşlerine değer vermiyor. Kusura bakma da yanındaki kadını elinden alıp ses etmeyen erkeklere tav oluyorsunuz zaten.
Neyse ki yabancı kadınlar bizi iyi anlıyor 😉12 Yorumla- +1 yıl
Herkes hak ettiği kadar diyelim 😊
+1 yılBu ülkenin kızları çok bakımlı ve güzel
Erkeklerde çok yakışıklı ve karizmatik
Bu konuda kimse bize kafa tutamaz.
Biz superiz 🔥40 YorumlaŞunu anlamıyorum neden kendi kızlarımızı ve erkeklerimizi aşağlıyoruz. Madem sevmiyorsunuz bunu neden dikte ediyorsunuz millete sanki herkes Türk kızını ve erkeğini eziklemesi gerekmiş gibi diye sorasım geliyor... Algı yaratmak neden... Ortaya atılmış bir cevaptır çünkü bunu bazı kesimde ki kişiler yapıyor...
28 Yorumla- +1 yıl
Kızlar çok değişik ama. yabanci kizlarla turk kizlarinin arasinda çok fark var
- +1 yıl
Genellemeyin kimseyi, ötekileştirmeyi kimseleri. Bu durumun en temelinde saygı duymamak var, ön yargı var. Ne acı ki gelişme ve gelişmeme arasında kalan Türkiye'nin toplumsal özelliklerinden bir gerilemesinin durumu millet bir birinin kuyusunu kazıyor afferin size devam edin böyle.
- +1 yıl
Her kiz ayni kanka ama her erkek ayni degil.
- +1 yıl
Ben bizim kizlarin karakterini begenmiyom. Tip de makjay guzeli çoğu. Yabanci kizlar karakterli
- +1 yıl
Fenomen olduğu için ortaya tartışma çıkartacak soru atıyor. Yani görev gibi bir şey. Her soruyu gerçek sanmayın.
- +1 yıl
@Limansisler1 Böyle düşünen kişiler var gerçekte, insan ister istemez tetikleniyor. Bu zihniyeti alıp yakacaksın yani fenomen olması onun görevi olması bu durumdan sıyrılmasına bir neden değil. İnsanları galeyana getiriyor, ben ciddiye almam başka biri alır buraya ergen çağında ki kardeşlerimiz giriyor yaşını belli etmeden ve bu tarz konuları ciddiye alabilirler yani bu kadar mı basitleşmişler sırf ilgi çekmek için peki devam etsinler.
Merhaba,
Siz taktınız sanırım yabancı erkeklere :)
Olsun kriterleriniz dolayında seçici davranmanız sizin en doğal hakkınız.
Ha bulur musunuz? Orasını bilemem ancak iyi şanslar dilerim.
Işıkla kal.00 Yorumla
+1 yılbizimde iyi erkeklerimiz var. böyle genelleme yapmayınızz
512 Yorumla- +1 yıl
sen onları savunurken onlar elin rusuyla seni karşılaştırıyor haberin olsun savunmayın şunları ya
- +1 yıl
@zAntiSosyall ama elin rusu begeniyor bizi.
- +1 yıl
@zAntiSosyall babanda mı elin rusuyla karşılaştırma yapıyor
- +1 yıl
babam öldü düzgün konuşăq
- +1 yıl
hee hee beğeniyor röportajları izledim çoğu korktuğunu söylemiş
- +1 yıl
@zAntiSosyall evlilik oranlarini araştir
- +1 yıl
@zAntiSosyall ruslarla veya italyanlarla saçma sapan karşılaştırma yapmayın. ezik ve özgüvensiz insanlar yapar bunu genelde. ayrıca kimse kimseye de bayılmıyor
- +1 yıl
@Old_School bir insanın dış görünüşünü ırkına göre yargılamak saçma olur her ırktan güzel veya güzel olmayan insanlar var ama güzellik görecelik kavramdır böyle algı yaratıp birbirinizi kırmayın
- +1 yıl
@aleynabade35 ben böyle bir algı yaptığımı hatırlamıyorum, arkadaş bazı şeylere çok içerlemiş belliki
- +1 yıl
@Old_School ben böyle sorulan soruları da saçma buluyorum. güzellik nereli oldupunla alakalı değil. güzel bir insan duruşuyla, konuşmasıyla tavırlarıyla hareketlerle de güzel olabilir tabi dış görünüş de bir etken ama böyle yaparsak her şey dış görünüştrn ibaretmiş gibi belli bir kalıplara sokmayın. özgüveni düşük insan kendini beğenmeyen insan birtakım estetik müdahaleleri yaptırıp kendini rahatlatabilir güzel bulabilir yani bu türkü rusu ingilizi amerikalısı ile olan şeylerden/ırktan ibaret değil
- +1 yıl
@aleynabade35 aslında çok takılmamak lazım böyle sorulara, gerçek hayatla bağlantısını koparmış ezik insanların sorduğu tipik sorular😃
- +1 yıl
alakası yok özgüvenle umrumda değiller
+1 yılYine türk erkeğini aşağılayan kezban bir türk kızı daha.. Ayrıca oraya recep ivedik'i koyman da ne kadar adil bilemedim.. Pardon da siz kendinize aynada baktınız mı hiç? Yabancılar kızsa siz nesiniz?
10 Yorumla
+1 yılNiye Recep İvedik’i koydun başka yakışıklı erkeklerimiz var hemde ünsüz olup
45 Yorumla- +1 yıl
Heheeheheh
- +1 yıl
@parlayantekyıldız böyle oldunuz adam mi olmadik 😉😁
- +1 yıl
Adam olunnnnnnn
- +1 yıl
@parlayantekyıldız sensin reisss sen 🙌
Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Ne bu yakışıklı güzellik takıntısı ya bi bırakın şu işleri artik
41 Yorumla- +1 yıl
Angelsin sen : j
+1 yılYabancıları da amma abartıyoruz yahu. Bu sitenin Rus kız yabancı erkek kıyası bitmiyor bir türlü
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİsveçli kızlarla kendini nasıl kıyaslıyosun peki ya applaa
43 Yorumla- +1 yıl
Abi hayatında ne Rus ne İsveçli kız görmemişsinizdir görmeden tanrıçalaştırıp tapacaksınız az kalsın yaa. Ben rusyaya ve Norveç'e gitmiş birisi olarak söylüyorum bunu, gördüğünüz her kız, ekranlarda gördüğünüz milyonlarca kişi arasından seçilmiş kızlar gibi değil, hatta emin ol Türk kızlarından çok daha çirkin olanları da var sadece açık tenli ve sarı saçlı diye sizlerin dikkatini çekerler asla güzel oldukları için değil benim anneannem Ukraynalı bunu melez birisi olarak söylüyorum
- +1 yıl
@atesböceii seni ayakta alkışlamak istiyorum😄
- +1 yıl
İsveçte yaşıyorum hanım applaacım ben İsveçli kızlar için ölürüm yahu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim görüşüm böyle durumlarda türk erkeğini ve türk kadınını istemeyenler gitsinler yabancı alsınlar net tartışmaya gerek duymuyorum
20 Yorumla Yabancılar kadınsa bizdekiler ne?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Erkek olmak kolay, bir operasyonla sen de erkek olursun. Mesela Adam olabilmek de. Erkek değil, Adam aramaya yoğunlaş.
20 Yorumla
+1 yılSana nasıl erkekler denk geliyo bilmemde sen ne arıyosun merak ettim, resimdeki gibi biri sana niye baksınki davul bile dengi dengine🙂 şimdi anladınmı sana niye öyle erkekler denk geliyo😉
00 YorumlaKendi ülkenzdeki insanları Yine ezik gösterme peşindesiniz tebrik ediyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim erkekler kötü bizim kızlar harika değil mi? Kötülemeye devam.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bizim erkeğimiz çoğu alanda daha iyi ama kadınlarımız RUSLARA ABD kadınlarına bakılırsa bayağı düşük maalesef
10 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri de bizi sevmiyor ama kader işte… bende isterdim bir joseph morgan gibi birisini ama yapacak bir şrey yok
116 Yorumla- +1 yıl
O zaten seni istiyodu ya dhdbe
- +1 yıl
Haklsn knk senin gibilere kaldık işte 😀
- +1 yıl
Sen ne zannediyosun kendini ben onu anlamadım , daha beni tanımıyosun bile jdbdeb bide kaldım diyo
- +1 yıl
Tavrına karşı tavır aldım canım niye celallendin bu kadar
- +1 yıl
Kendini beğenmiş olmana , fazla egolusun ondan dedim
- +1 yıl
Tek yorumda da yapıştırdın ya damgayı alnıma sonra neden kızlar türk erkeklerini sevmiyo git işine ya
- +1 yıl
Egolusun belli oluyo inkar etmee
- +1 yıl
Sen öyle diyorsan…
- +1 yıl
Tamam tamam ya pardon kusura bakma bugün biraz sinirliyim de
- +1 yıl
Sorun değil ya alışığım artık
- +1 yıl
Çok mu geliyo başına böyle
- +1 yıl
İnsanlar önyargılarından kurtulsa her şey daha güzek olacak
- +1 yıl
Tamam da çok kız var hangisini ayırt edelim ki , iyi kötü diye
- +1 yıl
Etmeyin zmanla tanıyın her sarışın mavi gözlü kadın o… değildir her özgüvenli kadın egoist değildir daha da fazlası erkelerin bu tavrı yüzünden işte en falza bırada anonim şekilde joseph morgana aşığım diyobikiyorum
- +1 yıl
E napiyim bezdirdiler resmen bintane birbirinden farklı bi kızla tanışamadım hepsi aynıydı sanki ,
- +1 yıl
Seinin şansın
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yorumlardaki tavirlardan bu sorunun erkekler hakkinda mi kadinlar hakkinda mi sorulmasi gerektigini bi sorgulamamiz guzel olur bence.
10 Yorumlaİvedik koyarak algı yapıyorsun, Mr. Bean koyup bizden manken koy bak bakalım kimin beğeni butonu eskiyor..😏
10 YorumlaYabancı hayranı olmak aşağılık kompleksli düşük profilli insanın tanımıdır.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bizdekilerin çoğu ezik bu psikolojiyle de karşı cinsi yıpratıyorlar.
20 Yorumla
+1 yılKavga çıkar burada.. 😅😅
Erkek kadın olayı 🤭🤭20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBizde de iyi erkekler var. Ya.. Hemen o kadar gömmeyin.. Eli yüzü düzgün karakteri olan VS az ama var :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBizdekilerde erkek, mitoz veya mayoz bölünme veya sporla çoğalmadığımıza göre 😂
01 Yorumla Bi şu karşılaştırmalardan bıkmadık, yani kavga ve tartışmadan hariç amaç ney? 😶
Ondan sonra biz türk kızlar niye beğenilmiyoruz, neden gözleri hep yabancılarda diye sinir oluyoruz🤦🏻♀️50 Yorumla
+1 yılYani agresif illaa dedirtmeknicin ugrasiyon ya bizdekiler okuzzz heh oldu mu tamam gorusmek uzere.. 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBizim kızlar Avrupalı tanımadıkları için çekici geliyor onlara tanısalar yanlarından geçmezler çoğunun.
00 Yorumla Çeyrek altın gibi erkek. Recep İvedik bizi temsil etmiyor : ) Aynı soru sizin ile ilgili de olabilir. 😅
00 Yorumla
+1 yılYabancılar kadınsa bizimkiler ne diye sorarım bende
03 Yorumla- +1 yıl
Ne bu sendeki yabancı erkek sevdası agresif
- +1 yıl
Türk erkekleri çok üzdü seni galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkek dediğinin göbeğine kafanı koydum mu üşümemen lazım, kasları kafana batmaması lazım. türk olmayan hangi erkekte gördün bu konforu nankör
00 Yorumla ruslar ingiliz kadınları kadınsa siz nesiniz :)))))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eğer baktığında Türk erkeklerini görselindeki "böhö" gibi görüyorsan geç kalmışsın demektir...
10 YorumlaKiz bak dikkatimi çok cekiyorsun sen bizi ha bire gömüyorsun gözüm uzerinde ona göre😂😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. kızlar Türk erkeklerini Türk erkekleri kızları istemiyor sonunda Allah topluca belamızı verecek :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bizimkiler ADAM, ADAM, siz erkek arıyorsanız aramaya devam edin.
20 Yorumla
+1 yılYabancı kızlara bakınca ayni şeyi söylüyorum o yüzden haklısın
00 YorumlaAl işte.. yemin ediyorum S. alak vallaha s. alak bu.
00 Yorumla
+1 yılOnlar da erkek: Yabancılarda "homo deus"luk var; Türkler "homo sapiens"likten çıkamadı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizde de var yakışıklı olanlarda bize denk gelmiyor bacım 😅😂
00 Yorumla - Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne