• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Yabancılar erkekse bizdekiler ne?

_ΛqresiF_
_ΛqresiF_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
116
Yapay Zekaya Sor
#böhöhöhöhhöö
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KılıçArslan08
    KılıçArslan08 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Umarım ironi yapmışsındır da, ben yine de doğru bir şekilde cevaplamak istiyorum. Öncelikle insanları birbirinden ayıran tek etken vardır bu da sadece kültürdür. İnsanlar tek ırktır, hiç bir insan hiç bir insandan üstün değil, bizi Türk yapan Türkçemizdir, Türk gibi yaşamamızdır. Bu diğer tüm ırklar için de aynen böyledir. İnsanların bazılarının kısa, bazılarının uzun olmasının sebebi de iklim ile alakalıdır. Mesela siyahi insanlardan örnek verecek olursak tropikal iklim de kadınların kalçaları daha da gelişir, büyür, derinleşir buna istinaden doğada çiftler birbirini tamamlamak zorunda kaldıkları için ve üreme devamlılığı olması gerektiği için erkeklerin penis boyları uzar ta ki siyahi kadınlarının kalça derinliğine erişebilmesine kadar. Bu sebeple Afrikada ki tropikal iklimin sonucunda oranın halkı böyle bir evrime böyle bir özelliğe kavuşur. Şimdi de iskandinavya coğrafyasından örnek verelim. Oranın insanlarının uzun olmasının sebebi de soğuklukla alakalıdır, orası çok soğuktur bu insanların daha uzun olmasına sebep olur. Bu sebeple oranın insanı da uzundur, yani çoğrafi konumlar bu sebeple önemlidir. Ama hiç bir coğrafya bir erkeği yakışıklı yapmaz veya bir kadını güzel yapmaz. İnsanların hepsi aynıdır, aynı organları, aynı kan, aynı amaçlar, bizi birbirimizden ayıran iki etken de tekrar edecek olursak. 1 tanesi coğrafyanın getirdiği vücutta ki değişiklikler 2. olan ise Kültür.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Burak6162
    Burak6162 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı.

burada sana gereken cevabı hemcinslerinin vermiş olması beni memnun etti yorum yapan o arkadaşlara teşekkür ederim. Kimse seni zorla bu ülkede tutmuyor dilediğin ülkeye gidebilirsin dilediğin adamla da birlikte olabilirsin. Mecbur değilsin türk erkeklerine ;)

0
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bu yabancı bir erkek turistin türk kızları ile ilgili sözleri 🤣

Canım orjinal sarışın alman kızı masum masum otururken yandaki recep ivediğin dişi formasyonları gibi duranlar ne olaki buldum türk kızı 🤣

0
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Bizimkiler erk.
    Erk:
    her istediğini yaptırabilme gücü, sözü geçerlilik., İktidar.Evrimini tamamlayamamış erk_kek'lerimizin tek bildiği şey, dediğim dedik astığım astık kestiğim kestik.
    Tabi illa içlerinde erkek olabilenleride var fakat sayıları çok az ve fazlalığı oluşturan erk'lerden dolayı yılmışlar mücadele edemiyorlar.
    Birde bu erk'lerin yüksek hayal güçleri var Tahta kurusu olan ve parayı seven Rus kizlarini , eşi benzeri bulunmayan dünya erkeklerinin öve öve bitiremediği fedakar Türk kadınından üstün görüyorlar.

6
    1 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Ah yorumun alnı olsa da öpsek sjj

AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

66

Cevap

120

Cevap

• IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Resimdeki örnekler çok absürt olmuş. Türk erkeklerini tam anlamıyla yansıtmıyor. Bir eşitlik söz konusu değil. Oraya Kıvanç Tatlıtuğ koysa idin bizdekiler ne kısmında ortalama bir yorum yapabilirdik.

2
    4 Yorumla
    • leydira
      leydira
      +1 yıl

aynen Türk erkeklerinin ortalaması Kıvanç Tatlıtuğ çünkü :D

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

@leydira İyi de yabancıların ortalaması da resimdeki adam değil öyle mi? Öyle demi. Aynen öyle. O adamın kıyası Kıvançtır. O yüzden Kıvanç dedim. Daha ortalama bir insan koyarsa ona göre birini kıyaslama yapardım. Sister bunları koymuş ve fotoğraftakiler apayrı dünyadan gelmiş gibilir. O yüzden konu tartışmaya tam anlamıyla açık olamıyor :)

Yorumla
    • leydira
      leydira
      +1 yıl

aynen yabancı görmesek yutturursunuz :)

Yorumla
    • mirOrim
      mirOrim
      +1 yıl

@leydira :)

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Yabancılar kızsa bizdekiler ne :D :D

6
    3 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Ay parçası :)

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Feminist :D

Yorumla
    • KaplanVeKaplan
      KaplanVeKaplan
      +1 yıl

D0ru

Yorumla
  • atesböceii
    atesböceii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Anneannem ukraynalı dedem de Bulgar göçmeni bir Türk çok fazla melez karışımıyım. Daha önce Rusyaya, Norveçe ve İtalyaya gittik burada hayatlarında araplar dan başka yabancı ırk görmemiş insanlar bize bu ülkelerin insanlarını övüyor. Bu ülkelerde ki insanları, ekran karşısına milyonlarca kişi arasından seçilmiş insanlarla bir tutuyor. Rusya ve Ukrayna da birçok güzel kız Türkiyede ki gibi ama asla hepsi ekranda gördüğünüz kadar değil, emin olun gömdüğünüz Türk kızlarından bin kat daha çirkin olanları da var bunu oraya gitmiş görmüş ve belli bir süre orada yaşamış birisi olarak söylüyorum. Siz de giderseniz hayal ettiğiniz kadar olmadığını görürsünüz. İtalyada ki erkekler de aynı şekil evet tipik Akdeniz tipi çok yakışıklı olanları elbette var ama çok tipsiz olanları da var. Bir sürü çok güzel Türk kızı gördüm övdüğünüz ülkerdekilerden bin kat daha güzel, aynı şekilde çok yakışıklı Türk erkekleri de gördüm tipik İtalyan erkeğinde çok daha yakışıklı olan. Zaten bunlar her ülkede numune gibi hiçbir ülkenin tüm insanı güzel değildir. Ve bence yeni neslin Türk kızları ve Türk erkekleri fazlasıyla güzeller.

4
    26 Yorumla
    • Diibindibii
      Diibindibii
      +1 yıl

Turk kizlari cok kisa ruslar at gibi bi kere fizikleri yeter bunu da mi gormuyor musunuz

Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

Makyajla

Yorumla
    • atesböceii
      atesböceii
      +1 yıl

Git Google yaz bakalım rusyanın boy ortalaması kaçmış? Uzun filan değiller. Ayrıca Türk erkekleri de kısa benim boyum 1.73 bana uzun olduğum için laf söyleyen bir sürü erkek var gerçekten kendinizle çelişiyorsunuz

Yorumla
    • Diibindibii
      Diibindibii
      +1 yıl

Ya onlar abaza yav djjdjdhd kisa isteyen erkekler seks icin istiyor iyi analiz edin hep yataktan bahsederler yatakta iyi oluyor derler yani benimde boyum 1.82 cogu Turk kizi bana kisa geliyor bende kisa goruyorum abaza degilim tamamen gordugumu soylerim rus kizlari daha uzun ortalama olarak sizlerden fizikleri de tas oluyor

Yorumla
    • MustisHH
      MustisHH
      +1 yıl

Sana katılıyorum ateş böceği, Denemarktan portugal a kadar meslek icabı gezdiğim yaklaşık t Um ülkeler aynı bizim gibi. cok güzel bayan, ve erkekler var kimseye haksızlık etmiyelim.

Yorumla
    • atesböceii
      atesböceii
      +1 yıl

Hayatında hiç Rus görmediğine yemin edebilirim rusyanın kadın boy ortalaması 1.65 İnternete yazıyor Türk kadınlarının da 1.63 neyin kafasını yaşıyorsun? Fizikleri taş gibi derken boş yaptığın çok belli brezilya kadınları kalçasıyla ünlü daha önce Brezilyalı erkek arkadaşım oldu ve ona bunu sorduğumda evet ama burada çoğu kişi güzel fizik yapmak için sürekli spor yaparlar fiziklerine çok dikkat ederler dedi Rusya da herkes sarhoş geziyor sporsuz taş gibi vücutta imkansız zayıf olan birisine taş gibi fiziği var diyorsan bilemem ayrıca çoğu Rus kızının göğüsleri küçücük kalçalarıyla da ünlü olmadıklarına göre gerçekten kafadan atma konuşma ben Rusyada 5 yıl yaşadım abarttığınız kadar olsa bunu doğrularım çünkü bende yarı ukraynalı sayılırım Ukrayna ve Rusya birbirine çok benziyor zaten her neyse çok istiyorsan git Rus kızları senin olsun ama bu kadar yücelttiğine değmeyecekler bunu bil

Yorumla
    • atesböceii
      atesböceii
      +1 yıl

@MustisHH türkiye de senin benim gibi yurt dışı görmüş insan sayısı yok denecek kadar az olduğu için insanımızda bir yabancı merakı var keşke herkese bu fırsatı tanısalar da kendi ırkının değerini bilseler

Yorumla
    • MustisHH
      MustisHH
      +1 yıl

Hâklisin hala niye bu kadar hayranlık var.

Yorumla
    • Diibindibii
      Diibindibii
      +1 yıl

Rus kizi gordum. kizim ben bu kadar atar yapmana gerek yok o rus kizi 30larinda makyaj yok 20li kizlarimizdan guzeldi bos yapma daha fazla mk her seyi kendinizin bildigini saniyorsunuz

Yorumla
    • MustisHH
      MustisHH
      +1 yıl

Ukrainisch ve Bulgarisch öğreniyorsun umarım.

Yorumla
    • UltimateHeart
      UltimateHeart
      +1 yıl

@Diibindibii saçmasapan kouşma yabancı yabancı övüp durmakdan başka biley bilmiyorsunuz övmekten insanlığınızı kaybediyorsunuz

Yorumla
    • atesböceii
      atesböceii
      +1 yıl

@MustisHH Bulgarca bilmiyorum ukraynaca biraz biliyorum rusyada yaşadığımız için Rusça biliyorum sadece

Yorumla
    • UltimateHeart
      UltimateHeart
      +1 yıl

@MustisHH bist du deutscher

Yorumla
    • atesböceii
      atesböceii
      +1 yıl

@UltimateHeart boş ver onu yaa ben kitap okuyan erkek çekiciliği diye bir soru sormuştum az önce bana kitap okumanın çok saçma ve gereksiz bir şey olduğunu savunmuş böyle bir insana laf anlatılmaz. Birde gelmiş herşeyi bildiğinizi sanıyorsunuz diye atar yapmış komik cidden 😅

Yorumla
    • UltimateHeart
      UltimateHeart
      +1 yıl

Boş veriyorum da ama artık fazla oluyorlar herşeyi bi kenara atsak da saygı sevgiyle yaklaşsa insalar birbirine me güzel ne çirkin kalır oh man… ben de türkiyede yaşamıyorum

Yorumla
    • atesböceii
      atesböceii
      +1 yıl

@UltimateHeart Kesinlikle öyle bunun için önce cahillikten kurtulmak lazım ama kitap okumayı gereksiz bulan bir toplumda da çok zor.

Yorumla
    • UltimateHeart
      UltimateHeart
      +1 yıl

Maalesef …

Yorumla
    • Diibindibii
      Diibindibii
      +1 yıl

Daha kitap icin ne dedigimi anlamamissin gereksiz buldugumu soyleyip hem iftira atiyorsun hem kitap okumanin bir faydasi olmadigini gostermis oluyorsun kitap okumak sende islememis anlasilan :d okudugunu anlamayan bir toplum bin tane de kitap okusa cahil kalir burada birlesip dedikodumu yapiyorsunuz boyle devam et nasil olsa amguard olmayan adam gibi bir adam senin cok bos biri oldugunu anlar

Yorumla
    • UltimateHeart
      UltimateHeart
      +1 yıl

@Diibindibii amguard mı :d ben kimi savuncağımı bilirim dostum ayrıca savumduğum birisi yok şu güzel çirkin olayını kenara at güzel çirkin diye bişey yok bakışaçısı var

Yorumla
    • atesböceii
      atesböceii
      +1 yıl

@Diibindibii gereksizin ne demek olduğunu araştır sonra yazdığın cümleyi tekrar oku!

Yorumla
    • Diibindibii
      Diibindibii
      +1 yıl

@UltimateHeart bunu kizlar daha cok yapiyor mk kimin sorusundasin bana soyleyecegine @_ΛqresiF_ bu kiza soyle bu acti konuyu ayrica ben cirkin demedim kimseye

Yorumla
    • Diibindibii
      Diibindibii
      +1 yıl

Lan andaval daha lafi popondan anliyorsun ben orada kibir yapiyorlar kitap okuyanlar kendilerini cok bilgilli saniyorlar bilgi kitapta bulunmaz sadece kitap okumak insani insan yapnaz insani insan yapan vicdanidir merhametidir anlayisidir vs kitap okumayan insanda bunlar olamaz mi? Cok buyutuyorsunuz kitap okuyamayi keske azcik insanligi buyutseniz kitap okuyan cekicidir dediginizden beri metrolarda sagda sol hemcinslerim almis eline bi kitap kiz avina cikiyor isiniz gucunuz sov lan

Yorumla
    • UltimateHeart
      UltimateHeart
      +1 yıl

@Diibindibii haklısın ama okuyanlarda kendini bilim adamı zannediyor bende fark ediyorum bunu kimisi gösteriş için okuyor umrunda bile değildir belkide

Yorumla
    • Diibindibii
      Diibindibii
      +1 yıl

@UltimateHeart he beni anlayan biri cikti sonunda ben kitap okumaya gereksiz demedim sacma da demedim iftira atiyor bu pislik sadece bu kriter olmamali cok gosteris yapanlar var bundan bahsettim Allah kotu niyetlilerden korusun bizleri

Yorumla
    • UltimateHeart
      UltimateHeart
      +1 yıl

@Diibindibii doğru

Yorumla
    • MustisHH
      MustisHH
      +1 yıl

@UltimateHeart ichbin turke.

Yorumla
  • Diğerkâm1i
    Diğerkâm1i Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba,

Onlar da erkek.
    Ayrıca Şahan Gökbakar' ın roldeki halini kullanmanız etik olmamış.
    Yabancılara verilen değeri kendi ülkenizin erkeğine/kadınına verseydiniz insan ilişkilerimiz çok daha iyi olabilirdi.
    Mahmut abiye bir oyuncuya yapılan bakımı yapın ağzınız açık kalır bence.
    Bakımsız demiyorum, uygulanan bakımlar bir değil.
    Hayır yani eleştirdikten sonra onlarla olmayın ki en azından sözünüzde durmuş olun, bu tipten daha önemli.
    (Soru sahibine demiyorum bu yabancıları yüceltenler çok kadını da erkeği de)

Esen kalınız...🍃06.10.21/10:01

8
    1 Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Soru sahibini yereyim derken benzerini kızlar üzerinden söyleyerek aynı seviyeye düştüklerini bilmiyorlar herhalde...

Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Yapmayın kızlar gerçekten çok yakışıklı erkeklerimiz var. Yurt dışına çıktığımda bu görseldeki yabancı erkeklerden bir türlü göremedim. İnan Türk erkekleri daha yakışıklı ( 2 erkek annesiyim oğullarına laf ettirmem🤣) Ayrıca görsel mükemmel olmuş. Sosyal medyada zaten ünlü ve modeller hep yakışıklı ve karizma guzeller...

5
    0 Yorumla
  • iSLaNDBaZaRr
    iSLaNDBaZaRr Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bunlar kadın ise siz nesiniz diye bizde sizimi yargılayalım? Ne demişler gençliğine güvenme yıllar alıp gidecek. Güzellik gelip geçici kalbin ritmini değiştiren baki dir. Bence tüm TÜRK milletinin bireylerini oluşturan Erkek lerden özür dilemelisin..!

3
    3 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Yalnız bunlar sizin sözleriniz :))

Yorumla
    • iSLaNDBaZaRr
      iSLaNDBaZaRr
      +1 yıl

Gençliğine güven me kısmı hariç evet hepsi bana ait.. ama unutma ki sende bir gün bir türk ile evleneceksin bence bu kadar yargılama 😂😂

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Sorudan bahsediyorum:/

Yorumla
  • ssbbwlilith55
    ssbbwlilith55 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

ben size demedim mi "bizim kızları rus kızlarıyla karşılaştırmayın" diye... bak intikam zamanı gelmiş... Etme bulma dünyası...

Bundan böyle Türk kızlarını Fijili kızlarla karşılaştırıyoruz tamam mı?

3
    3 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Kimiklik mi yipiyisin sin

Yorumla
    • ssbbwlilith55
      ssbbwlilith55
      +1 yıl

yooo neresi komik bunun? çoğu Türk kızından güzeller...

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

İngiliz erkeği buna 1000000 basar

Yorumla
  • Rüya_a
    Rüya_a Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yorumalrı okumak iyi geldi sabah enerjimide aldım tam oldu😂. Eveet gelelim konumiza şimdi bana gore turk erkekleri çok daha iyi çünkü neden?, 1. si onlara daha iyi lafımız geciyor istedigimizi yapıyorlar kizlar. Liboda yüksek olduğu icin herseyimize evet dedirtiyoruz ya da bu bizim farkımız bilemedim şimdi onu ama. 2 . si haklarını yemiyelim şimdi türk erkeklerimizde hic fena değiller sen simdi o resmin yanına kıvanc tatlıtuğ ya da bi kenan imirzalioğlunu koy ozaman seyir degisecek tatlim😊

4
    8 Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

Senin amaç farkli

Yorumla
    • Rüya_a
      Rüya_a
      +1 yıl

@Vücudbulmuşhal yorumumdan ne anladin ki amacımın ne oldugunu anladinyada bi amacim var mı acaba o yorumda😅

Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

Belli işte

Yorumla
    • Rüya_a
      Rüya_a
      +1 yıl

@Vücudbulmuşhal hay allahim ya ne belli 😅

Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

Cinsellik işte amacin

Yorumla
    • Rüya_a
      Rüya_a
      +1 yıl

@Vücudbulmuşhal şu yorumda cinsel ne anladin bilemedim simdi

Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

Libidodan bahsettinya. Elde etmek kolay demek istiyorsun

Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

O yuzden apacik belli

Yorumla
  • PembeDişFırçası_
    PembeDişFırçası_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Türk kızları kadar hamarat ve içten, Türk erkeği kadar cesur ve sahiplenici başka bir ırk var mı acaba yeryüzünde? kardeşim istesiğiniz yabancılar sizin yanınızda sevgilinizi kaçırsalar sesini çıkarmayacak derecede geniş ve gvat insanlar. Beğenmeyenler varsa gitsin yabancı alsın birbirimizi alağıladığımız sürece asla gelişemeyiz.

1
    2 Yorumla
    • PembeDişFırçası_
      PembeDişFırçası_
      +1 yıl

aşağıladığımız*

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Helâl 👏

Yorumla
  • Arag0rn s
    Arag0rn Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

İstisnalar kaideyi bozmaz ama bizim kadınlarımız da her anlamda iyi. Erkekler de öyle. Bırakın Ukrayna ya da Rusya kadın erkeğini bizimkilerle kıyaslamayı. Hiç bir anlamda elimize su dökemezler. Sadece toplum olarak biraz daha çalışkan olunması gerektiğini düşünüyorum. Bizlerin çalışkanlığı ve azmi sadece zor anlarda ortaya çıkıyor. Örnek kurtuluş savaşı.

1
    1 Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

👏

Yorumla
  • ÜçüzYıldızlar_
    ÜçüzYıldızlar_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 48%
    +1 yıl
    Yabancılar erkekse bizdekiler ne?Yabancılar erkekse bizdekiler ne?Yabancılar erkekse bizdekiler ne?

İzlandalılar da kadınsa bizimkiler ney acaba? 💙💙💙
    (Birbirimizi aşağılamayı bırakalım.)

0
    1 Yorumla
    • Kensns
      Kensns
      +1 yıl

Tebrik ediyorum cok dogru dedikleriniz

Yorumla
  • Diibindibii
    Diibindibii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Boyle bir kadin Turkiyede yok kendisi rus
    Bu kadinsa bizimkiler nee 🤔
    Dur soylim kezban 😂

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ahahah uzun zaman sonra yeniden erkeklere olan kinini kusmaya başlamışsın. Eskiden bunu açıkça yapardın şimdiyde sorarak son soruların hep yabancı vs Türk erkeği. Çoook merak ediyorum geçmişinde bir Türk erkeği sana nasıl bi zarar verdi de böyle erkek düşmanı oldun.

1
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Bizim millet kadar, erkeğini-kadınını gömen var mı acaba..
    Kadınlarımız kadın, erkeklerimiz erkek işte. İyisi var, kötüsü var.

4
    5 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Sadece kadınını olacak orası.

Yorumla
    • ZodiacK
      ZodiacK
      +1 yıl

Ne alaka,
      aynı şeyi hem kadınlar hem de erkekler yapıyor. Sadece erkekler yapıyor demenin lüzumu yok.

Yorumla
    • OnuR3916
      OnuR3916
      +1 yıl

Doğru yazmış !

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Söz size ait. burada ben kıyaslamış sayılmam sj

Yorumla
    • atesböceii
      atesböceii
      +1 yıl

Kesinlikle öyle. Türk insanının en az Amerika kadar farklı güzellik ve çeşitliliği sahip olduğunu ünlü amerikalı bir bilim insanı bile dile getirmişken hayatlarında hiç görmedikleri ırkın kadınını erkeğini överek kendi ırkını görmüyorlar gerçekten çok yazık.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Olay tip falan değil erkeklik ise bence bi challenge yapalım, sana 5 er kişilik ekipler erkekliklerini sırayla ispat etsinler, objektşf bir jüri seni, çıkan sesleri mimikleri izleyip puan versin. Böylece daha deneysel ve doğru bir sonuca ulaşılır, attığın çamur mu gerçek mi gerjes öğrenir, madem bu kadar milletin erkekliğine laf ediyorsun, savunma hakkımızı kullanalım🤣🤣🤣

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ses yok tabi, pıssssssssss🤣🤣

Yorumla
  • らƐƔƓɪ
    らƐƔƓɪ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Her gün Türk erkeklerini aşağılamaktan bıkmadın mı?
    Tutup Recep ivedik profili koyarsan tabiki itici görünür Recep ivediğe benzer profil yapancı ülkelerdede Recep ivedik yerine Burak özçivit koysaydın mesela ozaman adil olurdu.

0
    5 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Asla aşağılamıyorum, senin anladığın o kadar:)

Yorumla
    • らƐƔƓɪ
      らƐƔƓɪ
      +1 yıl

Sen öyle yaparsan Türk erkekleride Rus kızlarıyla kıyaslama yapar bence hoş değil..

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Yok hiç anlamıyormuş :/

Yorumla
    • らƐƔƓɪ
      らƐƔƓɪ
      +1 yıl

Kendini çok zeki sanıyorsun dimi :)

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Yo asla. Ben anlatamıyorum da pek ondan dedim :/ hiç anlaşılmıyorum🥺

Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Yalnız iki görsel yan yana çok komik olmuş 🤭
    Bizdekiker erkeğin erkeği.
    Bizim erkeklere laf söyletmem.

5
    1 Yorumla
    • mslsla
      mslsla
      +1 yıl

Helal olsun hatun dediğin böyle olur

Yorumla
  • renas63
    renas63 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

sırf senin bu saçma sorun yüzünden ben de yabancılardaki kızsa bizdeki ne diyerek ülkemin güzel kızlarına laf etmeyeceğim
    eğer sana hep recep ivedik tipler denk geliyorsa sorunu kendinde ara demekki bıyıklı şişman çirkin bir şeysin ki sana düzgün erkek bakmıyor

0
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Oldu mu şimdi bu dediğin? "Bu kadınsa, bizdekiler ne?" diye sormazlar mı?

3
    12 Yorumla
    • ssbbwlilith55
      ssbbwlilith55
      +1 yıl

maşşallah süphanallah bu kim yav?

Yorumla
    • izzmirlicaglar
      izzmirlicaglar
      +1 yıl

Hay maşallah gerçekten kim bu kadın

Yorumla
    • ssbbwlilith55
      ssbbwlilith55
      +1 yıl

@izzmirlicaglar ne kadını yav... o melek olmalı.

Yorumla
    • izzmirlicaglar
      izzmirlicaglar
      +1 yıl

Sevmeye kıyamaz insan

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

arkadaşlar, kim olduğunu bilmiyorum, İsveçli olduğunu biliyorum sadece, Google teyzem buldu

Yorumla
    • izzmirlicaglar
      izzmirlicaglar
      +1 yıl

Teyze mi 🤣

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@izzmirlicaglar Evet, Gugıl teyze, her şeyi biliyor ya, o yüzden 🤣🤣🤣

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Düzeltiyorum, Norveçliymiş. Düşünün, bu kadın ünlü veya tanınmış biri bile değil. Adını bulamadım, o derece sıradan biri.

Yorumla
    • izzmirlicaglar
      izzmirlicaglar
      +1 yıl

Artık. Yengeniz olur kaçın aradan 🤣🤣

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@izzmirlicaglar bulursan kaçırma, bulmak için elinde fotoyla Norveç sokaklarında derbeder olmayasın 🤣

Yorumla
    • izzmirlicaglar
      izzmirlicaglar
      +1 yıl

Yok en geç 2 senem var 🤣🤣

Yorumla
    • ssbbwlilith55
      ssbbwlilith55
      +1 yıl

sıcak beyaz çikolata...

Yorumla
  • Collectiveworld
    Collectiveworld Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Şimdi sen bu adamın karşısına Şahan gokbahari koyarsan böyle olur. Bende senin karşına kalkip Natalie portman , Scarlett Johansson , Jessica Alba , ve Emma Watson gibi kadınları koyar biz de kiler kadınsa bunlar ne derim kalırsın 🤠😂😂

1
    2 Yorumla
    • baranTek125
      baranTek125
      +1 yıl

Sappplaaaaa gömdün abi resmen ya dnndheh

Yorumla
    • Collectiveworld
      Collectiveworld
      +1 yıl

👊👊👊

Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Yabancılar eşlerine değer vermiyor. Kusura bakma da yanındaki kadını elinden alıp ses etmeyen erkeklere tav oluyorsunuz zaten.

Neyse ki yabancı kadınlar bizi iyi anlıyor 😉

1
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Maşallah siz pek değer veriyorsunuz :))

Yorumla
    • Akrep-Bir_Adam
      Akrep-Bir_Adam
      +1 yıl

Herkes hak ettiği kadar diyelim 😊

Yorumla
  • Selamşişkolar
    Selamşişkolar Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bu ülkenin kızları çok bakımlı ve güzel
    Erkeklerde çok yakışıklı ve karizmatik
    Bu konuda kimse bize kafa tutamaz.
    Biz superiz 🔥

4
    0 Yorumla
  • _Poki_
    _Poki_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Şunu anlamıyorum neden kendi kızlarımızı ve erkeklerimizi aşağlıyoruz. Madem sevmiyorsunuz bunu neden dikte ediyorsunuz millete sanki herkes Türk kızını ve erkeğini eziklemesi gerekmiş gibi diye sorasım geliyor... Algı yaratmak neden... Ortaya atılmış bir cevaptır çünkü bunu bazı kesimde ki kişiler yapıyor...

2
    8 Yorumla
    • _Poki_
      _Poki_
      +1 yıl

Bu durumun özeti Türk erkeğinin ve Türk kızının saçma atışmasıdır. Kimse de kimseyi dinlemiyor düşman gibi bir birine laf sokuyorlar..

Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

Kızlar çok değişik ama. yabanci kizlarla turk kizlarinin arasinda çok fark var

Yorumla
    • _Poki_
      _Poki_
      +1 yıl

@Vücudbulmuşhal Ben nediyorum siz ne diyorsunuz. Sizin yaptığınız da aynı bu soru gibi sonra bizim kızlarımız da yabancı erkeklerle Türk erkeklerinin arasında çok fark var diyecek ne olacak polemik yaratacak ne diyim ben size laf sokup sokup durun bir birinize.

Yorumla
    • _Poki_
      _Poki_
      +1 yıl

Genellemeyin kimseyi, ötekileştirmeyi kimseleri. Bu durumun en temelinde saygı duymamak var, ön yargı var. Ne acı ki gelişme ve gelişmeme arasında kalan Türkiye'nin toplumsal özelliklerinden bir gerilemesinin durumu millet bir birinin kuyusunu kazıyor afferin size devam edin böyle.

Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

Her kiz ayni kanka ama her erkek ayni degil.

Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

Ben bizim kizlarin karakterini begenmiyom. Tip de makjay guzeli çoğu. Yabanci kizlar karakterli

Yorumla
    • Limansisler1
      Limansisler1
      +1 yıl

Fenomen olduğu için ortaya tartışma çıkartacak soru atıyor. Yani görev gibi bir şey. Her soruyu gerçek sanmayın.

Yorumla
    • _Poki_
      _Poki_
      +1 yıl

@Limansisler1 Böyle düşünen kişiler var gerçekte, insan ister istemez tetikleniyor. Bu zihniyeti alıp yakacaksın yani fenomen olması onun görevi olması bu durumdan sıyrılmasına bir neden değil. İnsanları galeyana getiriyor, ben ciddiye almam başka biri alır buraya ergen çağında ki kardeşlerimiz giriyor yaşını belli etmeden ve bu tarz konuları ciddiye alabilirler yani bu kadar mı basitleşmişler sırf ilgi çekmek için peki devam etsinler.

Yorumla
  • KongFuZi
    KongFuZi Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Merhaba,
    Siz taktınız sanırım yabancı erkeklere :)
    Olsun kriterleriniz dolayında seçici davranmanız sizin en doğal hakkınız.
    Ha bulur musunuz? Orasını bilemem ancak iyi şanslar dilerim.
    Işıkla kal.

0
    0 Yorumla
  • aleynabade35
    aleynabade35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

bizimde iyi erkeklerimiz var. böyle genelleme yapmayınızz

5
    12 Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

sen onları savunurken onlar elin rusuyla seni karşılaştırıyor haberin olsun savunmayın şunları ya

Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

@zAntiSosyall ama elin rusu begeniyor bizi.

Yorumla
    • Old_School
      Old_School
      +1 yıl

@zAntiSosyall babanda mı elin rusuyla karşılaştırma yapıyor

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

babam öldü düzgün konuşăq

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

hee hee beğeniyor röportajları izledim çoğu korktuğunu söylemiş

Yorumla
    • Vücudbulmuşhal
      Vücudbulmuşhal
      +1 yıl

@zAntiSosyall evlilik oranlarini araştir

Yorumla
    • aleynabade35
      aleynabade35
      +1 yıl

@zAntiSosyall ruslarla veya italyanlarla saçma sapan karşılaştırma yapmayın. ezik ve özgüvensiz insanlar yapar bunu genelde. ayrıca kimse kimseye de bayılmıyor

Yorumla
    • aleynabade35
      aleynabade35
      +1 yıl

@Old_School bir insanın dış görünüşünü ırkına göre yargılamak saçma olur her ırktan güzel veya güzel olmayan insanlar var ama güzellik görecelik kavramdır böyle algı yaratıp birbirinizi kırmayın

Yorumla
    • Old_School
      Old_School
      +1 yıl

@aleynabade35 ben böyle bir algı yaptığımı hatırlamıyorum, arkadaş bazı şeylere çok içerlemiş belliki

Yorumla
    • aleynabade35
      aleynabade35
      +1 yıl

@Old_School ben böyle sorulan soruları da saçma buluyorum. güzellik nereli oldupunla alakalı değil. güzel bir insan duruşuyla, konuşmasıyla tavırlarıyla hareketlerle de güzel olabilir tabi dış görünüş de bir etken ama böyle yaparsak her şey dış görünüştrn ibaretmiş gibi belli bir kalıplara sokmayın. özgüveni düşük insan kendini beğenmeyen insan birtakım estetik müdahaleleri yaptırıp kendini rahatlatabilir güzel bulabilir yani bu türkü rusu ingilizi amerikalısı ile olan şeylerden/ırktan ibaret değil

Yorumla
    • Old_School
      Old_School
      +1 yıl

@aleynabade35 aslında çok takılmamak lazım böyle sorulara, gerçek hayatla bağlantısını koparmış ezik insanların sorduğu tipik sorular😃

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

alakası yok özgüvenle umrumda değiller

Yorumla
  • BioHazard_
    BioHazard_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Yine türk erkeğini aşağılayan kezban bir türk kızı daha.. Ayrıca oraya recep ivedik'i koyman da ne kadar adil bilemedim.. Pardon da siz kendinize aynada baktınız mı hiç? Yabancılar kızsa siz nesiniz?

1
    0 Yorumla
  • parlayantekyıldız
    parlayantekyıldız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 89%
    +1 yıl

Niye Recep İvedik’i koydun başka yakışıklı erkeklerimiz var hemde ünsüz olup

4
    5 Yorumla
    • burock123
      burock123
      +1 yıl

işte asaleeeettt işte fazileeett işte basireeett iste hatun gibi hatunluk 👏👏👏😁

Yorumla
    • parlayantekyıldız
      parlayantekyıldız
      +1 yıl

Heheeheheh

Yorumla
    • burock123
      burock123
      +1 yıl

@parlayantekyıldız böyle oldunuz adam mi olmadik 😉😁

Yorumla
    • parlayantekyıldız
      parlayantekyıldız
      +1 yıl

Adam olunnnnnnn

Yorumla
    • burock123
      burock123
      +1 yıl

@parlayantekyıldız sensin reisss sen 🙌

Yorumla
  • รձբժεгսռ
    รձբժεгսռ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.

Ne bu yakışıklı güzellik takıntısı ya bi bırakın şu işleri artik

4
    1 Yorumla
    • UltimateHeart
      UltimateHeart
      +1 yıl

Angelsin sen : j

Yorumla
  • Loşçokoloş
    Loşçokoloş Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Yabancıları da amma abartıyoruz yahu. Bu sitenin Rus kız yabancı erkek kıyası bitmiyor bir türlü

4
    0 Yorumla
  • KRALINIZASELAMDURUN
    KRALINIZASELAMDURUN Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

İsveçli kızlarla kendini nasıl kıyaslıyosun peki ya applaa

4
    3 Yorumla
    • atesböceii
      atesböceii
      +1 yıl

Abi hayatında ne Rus ne İsveçli kız görmemişsinizdir görmeden tanrıçalaştırıp tapacaksınız az kalsın yaa. Ben rusyaya ve Norveç'e gitmiş birisi olarak söylüyorum bunu, gördüğünüz her kız, ekranlarda gördüğünüz milyonlarca kişi arasından seçilmiş kızlar gibi değil, hatta emin ol Türk kızlarından çok daha çirkin olanları da var sadece açık tenli ve sarı saçlı diye sizlerin dikkatini çekerler asla güzel oldukları için değil benim anneannem Ukraynalı bunu melez birisi olarak söylüyorum

Yorumla
    • Muhabbet98
      Muhabbet98
      +1 yıl

@atesböceii seni ayakta alkışlamak istiyorum😄

Yorumla
    • KRALINIZASELAMDURUN
      KRALINIZASELAMDURUN
      +1 yıl

İsveçte yaşıyorum hanım applaacım ben İsveçli kızlar için ölürüm yahu

Yorumla
  • weturka721
    weturka721 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl

Benim görüşüm böyle durumlarda türk erkeğini ve türk kadınını istemeyenler gitsinler yabancı alsınlar net tartışmaya gerek duymuyorum

2
    0 Yorumla
  • hazeflow
    hazeflow Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 88%
    +1 yıl

Yabancılar kadınsa bizdekiler ne?

2
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Erkek olmak kolay, bir operasyonla sen de erkek olursun. Mesela Adam olabilmek de. Erkek değil, Adam aramaya yoğunlaş.

2
    0 Yorumla
  • Gecelerin_yargıcı_34
    Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Sana nasıl erkekler denk geliyo bilmemde sen ne arıyosun merak ettim, resimdeki gibi biri sana niye baksınki davul bile dengi dengine🙂 şimdi anladınmı sana niye öyle erkekler denk geliyo😉

0
    0 Yorumla
  • meryemkçk
    meryemkçk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

Kendi ülkenzdeki insanları Yine ezik gösterme peşindesiniz tebrik ediyorum

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bizim erkekler kötü bizim kızlar harika değil mi? Kötülemeye devam.

3
    0 Yorumla
  • 97Kerim97
    97Kerim97 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Bizim erkeğimiz çoğu alanda daha iyi ama kadınlarımız RUSLARA ABD kadınlarına bakılırsa bayağı düşük maalesef

1
    0 Yorumla
  • sevimlibirkişi
    sevimlibirkişi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

Türk erkekleri de bizi sevmiyor ama kader işte… bende isterdim bir joseph morgan gibi birisini ama yapacak bir şrey yok

1
    16 Yorumla
    • baranTek125
      baranTek125
      +1 yıl

O zaten seni istiyodu ya dhdbe

Yorumla
    • sevimlibirkişi
      sevimlibirkişi
      +1 yıl

Haklsn knk senin gibilere kaldık işte 😀

Yorumla
    • baranTek125
      baranTek125
      +1 yıl

Sen ne zannediyosun kendini ben onu anlamadım , daha beni tanımıyosun bile jdbdeb bide kaldım diyo

Yorumla
    • sevimlibirkişi
      sevimlibirkişi
      +1 yıl

Tavrına karşı tavır aldım canım niye celallendin bu kadar

Yorumla
    • baranTek125
      baranTek125
      +1 yıl

Kendini beğenmiş olmana , fazla egolusun ondan dedim

Yorumla
    • sevimlibirkişi
      sevimlibirkişi
      +1 yıl

Tek yorumda da yapıştırdın ya damgayı alnıma sonra neden kızlar türk erkeklerini sevmiyo git işine ya

Yorumla
    • baranTek125
      baranTek125
      +1 yıl

Egolusun belli oluyo inkar etmee

Yorumla
    • sevimlibirkişi
      sevimlibirkişi
      +1 yıl

Sen öyle diyorsan…

Yorumla
    • baranTek125
      baranTek125
      +1 yıl

Tamam tamam ya pardon kusura bakma bugün biraz sinirliyim de

Yorumla
    • sevimlibirkişi
      sevimlibirkişi
      +1 yıl

Sorun değil ya alışığım artık

Yorumla
    • baranTek125
      baranTek125
      +1 yıl

Çok mu geliyo başına böyle

Yorumla
    • sevimlibirkişi
      sevimlibirkişi
      +1 yıl

İnsanlar önyargılarından kurtulsa her şey daha güzek olacak

Yorumla
    • baranTek125
      baranTek125
      +1 yıl

Tamam da çok kız var hangisini ayırt edelim ki , iyi kötü diye

Yorumla
    • sevimlibirkişi
      sevimlibirkişi
      +1 yıl

Etmeyin zmanla tanıyın her sarışın mavi gözlü kadın o… değildir her özgüvenli kadın egoist değildir daha da fazlası erkelerin bu tavrı yüzünden işte en falza bırada anonim şekilde joseph morgana aşığım diyobikiyorum

Yorumla
    • baranTek125
      baranTek125
      +1 yıl

E napiyim bezdirdiler resmen bintane birbirinden farklı bi kızla tanışamadım hepsi aynıydı sanki ,

Yorumla
    • sevimlibirkişi
      sevimlibirkişi
      +1 yıl

Seinin şansın

Yorumla
  • goraci
    goraci Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 64%
    +1 yıl

yorumlardaki tavirlardan bu sorunun erkekler hakkinda mi kadinlar hakkinda mi sorulmasi gerektigini bi sorgulamamiz guzel olur bence.

1
    0 Yorumla
  • _КинГ
    _КинГ Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

İvedik koyarak algı yapıyorsun, Mr. Bean koyup bizden manken koy bak bakalım kimin beğeni butonu eskiyor..😏

1
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Yabancı hayranı olmak aşağılık kompleksli düşük profilli insanın tanımıdır.

1
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Yaa dimii kesinlikle katılıyorum

Yorumla
    • obiralfa
      obiralfa
      +1 yıl

Kadın veya erkek farketmez, bu ülkenin insanı kendi milletini aşağılamamalı.

Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Bizdekilerin çoğu ezik bu psikolojiyle de karşı cinsi yıpratıyorlar.

2
    0 Yorumla
  • yasminnnnnnnnnnn
    yasminnnnnnnnnnn Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

Kavga çıkar burada.. 😅😅
    Erkek kadın olayı 🤭🤭

2
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Bizde de iyi erkekler var. Ya.. Hemen o kadar gömmeyin.. Eli yüzü düzgün karakteri olan VS az ama var :)

0
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Bizdekilerde erkek, mitoz veya mayoz bölünme veya sporla çoğalmadığımıza göre 😂

0
    1 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

😂

Yorumla
  • itsbtuel
    itsbtuel Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Bi şu karşılaştırmalardan bıkmadık, yani kavga ve tartışmadan hariç amaç ney? 😶

Ondan sonra biz türk kızlar niye beğenilmiyoruz, neden gözleri hep yabancılarda diye sinir oluyoruz🤦🏻‍♀️

5
    0 Yorumla
  • Sv_Shidoshi
    Sv_Shidoshi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 97%
    +1 yıl

Yani agresif illaa dedirtmeknicin ugrasiyon ya bizdekiler okuzzz heh oldu mu tamam gorusmek uzere.. 😅

0
    0 Yorumla
  • AaronBenElijah
    AaronBenElijah Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Bizim kızlar Avrupalı tanımadıkları için çekici geliyor onlara tanısalar yanlarından geçmezler çoğunun.

0
    0 Yorumla
  • kyudo
    kyudo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53 , eic 91%
    +1 yıl

Çeyrek altın gibi erkek. Recep İvedik bizi temsil etmiyor : ) Aynı soru sizin ile ilgili de olabilir. 😅

0
    0 Yorumla
  • izzmirlicaglar
    izzmirlicaglar Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Yabancılar kadınsa bizimkiler ne diye sorarım bende

0
    3 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Bu soru zaten size ait cınım 😃

Yorumla
    • izzmirlicaglar
      izzmirlicaglar
      +1 yıl

Ne bu sendeki yabancı erkek sevdası agresif

Yorumla
    • izzmirlicaglar
      izzmirlicaglar
      +1 yıl

Türk erkekleri çok üzdü seni galiba

Yorumla
  • bykamaimasen
    bykamaimasen Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

erkek dediğinin göbeğine kafanı koydum mu üşümemen lazım, kasları kafana batmaması lazım. türk olmayan hangi erkekte gördün bu konforu nankör

0
    0 Yorumla
  • omur3427
    omur3427 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

ruslar ingiliz kadınları kadınsa siz nesiniz :)))))

1
    0 Yorumla
  • mmsaci
    mmsaci Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Eğer baktığında Türk erkeklerini görselindeki "böhö" gibi görüyorsan geç kalmışsın demektir...

1
    0 Yorumla
  • MATRAXCA
    MATRAXCA Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

Kiz bak dikkatimi çok cekiyorsun sen bizi ha bire gömüyorsun gözüm uzerinde ona göre😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • _snow_
    _snow_ Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

kızlar Türk erkeklerini Türk erkekleri kızları istemiyor sonunda Allah topluca belamızı verecek :D

1
    0 Yorumla
  • MustisHH
    MustisHH Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bizimkiler ADAM, ADAM, siz erkek arıyorsanız aramaya devam edin.

2
    0 Yorumla
  • ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ
    ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Yabancı kızlara bakınca ayni şeyi söylüyorum o yüzden haklısın

0
    0 Yorumla
  • PskEmre
    PskEmre Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 64%
    +1 yıl

Al işte.. yemin ediyorum S. alak vallaha s. alak bu.

0
    0 Yorumla
  • tmm-jülide-olşunn
    tmm-jülide-olşunn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Onlar da erkek: Yabancılarda "homo deus"luk var; Türkler "homo sapiens"likten çıkamadı.

0
    0 Yorumla
  • Elagözlü7575
    Elagözlü7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bizde de var yakışıklı olanlarda bize denk gelmiyor bacım 😅😂

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yabancılar erkekse bizdekiler ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bizim erkeklerimiz mi yoksa yabancı erkekler mi? 10 cevap verildi
Yabancı uyruklu erkekler? 19 cevap verildi
Bunlar erkekse, bizim ülkenin erkekleri ne oluyor? 12 cevap verildi
Yabancılar da var bizde de var mı? 4 cevap verildi
Yabancı erkekler neden böyle? 6 cevap verildi
Tc erkeğinde bizim göremediğimiz fakat yabancıların hayran olduğu neler var? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide sessizlik mi, kavga mı daha tehlikeli?
  • 2 aylık ilişkide sevgiliden para istemek doğru mu, soğumasına neden olur mu?
  • Hangi içecekle güne başlamak daha keyifli?
  • En son neye kahkaha attınız?
  • Evi kim yönetmeli, kadın mı erkek mi?
  • ​Y kuşağı burayı bir uplasın bakayım, gerçekten bu durumda mıyız? Görseldeki gibi kimlikte 30'lar, ruhen 70'lerde?
  • Guzel olmus mu kombin?
  • Lahmacun mu seversiniz yoksa pilav üstü döner mi ankete cevap veriniz lütfen ve yorum yapınız?
  • Bir insanın sesi mi, kokusu mu daha çok iz bırakır?
  • Bir gün hafızanı kaybedeceğini bilsen , sana kendini yeniden anlatmasını istediğin ilk kişi kim olurdu ?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨