Güncellemeler
+1 yıl
Tanımıyor etmiyorduk deme sebebim. Sanaldan kurduğumuz bi gruptan tanıştık. Geçen bu grubtan bi çiftle buluşmaya biri başka bir şehirden gelecekti. Beni de davet ettiler. Neden davet ettiler bilmiyom. Görüntülü konuştuk, bu buluşma haberini alınca çok da sevinmedim ondan mı çağırdılar beni? Gönlüm olsun diye?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
onlar unutmuştur bile hiç kafana takma. bu arkada gurubu dediklerin sana niye acısın ki peki , 🙄
Öyle sorunca cvp veremedim 🙈
Geçen sene anlatıklarım olabilir. Bi de tüm gün evdeyim. Bunlar buluşuyor ben buluşamıyorum mesela.
Hatta geçen video görüşmesinde, bunların buluşma haberine sevinmedim pek. Belki de kıskandığımı düşündüler ben onlar gibi şehir değiştiremiyorum diye
sen niye gitmiyorsun buluşmaya peki
Babam salmaz :/
çok mu kısıtlayıcı hangi saatlerde buluşuyor lar
Yine ifade edemedim kendimi:/
Bunlarla sanal bi gruptan tanıştık ve henüz yüz yüze bi buluşma gerçekleştirmedim ben. Bu gruptan üç dört kişi buluştular bi şehirde ama ben yoktum. Bu buluşma bi kere oldu. Benim yakın durduğum bi çift var (sevgililer) bu çiftle buluşmaya sevdiğim biri geliyor. Ben de buluşmak istiyorum ama şehir değiştiremem. Ekonomik olarak aileme bağlıyım. İstediğimi yapamıyorum
he ozaman normal tabi şehir değiştirmek kolayda değil. ben aynı şehirde de buluşuyor sandım bir grup. burada eziklik ile alakalı da bir durum yok yani
şu an yazınca kafamda kurmuşum gibi geldi 🙈
Ben de bi yetişkin gibi kendim düşünüp akıl yürütemiyorum. Hep başkalarının fikirlerini merak ediyorum. Bunu kontrol etmem gerekiyor
yaş kaç bu arada 🙃
20
Sizin?
kendin düşünüp neden fikir yürütmeye sin. bence uygulamaya koymada çekiniyor sun ya da imkanların el vermiyor. başkalarının fikirlerini merak ediyorum derkende senle ilgili fikirlermi
Benimle ilgili fikirlerini de, benim cevabını bilmediğim konularla da, olaylarla ilgili düşünceleri. Mesela benim durumumun ezikçe olmadığını yeni idrak ettim. Gerçi hala neden beni de davet ettiler anlamış değilim. Gerçekten benimle buluşmak mı istediler? Gece gece saçmalıyorum
sonuçta görüşüyor sun yani normal davet etmeleri. normal merak etmende kim etmezki merak. bir şey olmaz saçmalamıysun konuşuyoruz işte ☺️
benimde yaşımı sormuşsun 29 bende profil doğru 😅
Aynısı hepimize oluyor. Dert anlattıktan sonra utanıyoruz
Bana daha çok senin köftehor olduğunu düşünüyorlar gibi geliyor.
İnş. Buna da razıyım
Sana karşı koyanı ez geç ToyoTank ile
Ahaha
Öpümi 😠
Anlattıkların ne idi ki sana acısınlar?
Çok saşakça şeyler ya. Paramı harcadım boş yere, gönül işi vardı bi de
Bılmem isterdim.😊
Bilmek
Laa boş ver gelmiş geçmii
Takma ergenlik işte bende öyleydim