Yazıyor konuşma devam görüldü başka gün başka konuda yazıyor yine aynı görüldü. Benim bu kıza duygularımı söylemem doğru olur mu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Söyleme. Bende birine karşı böyle davrandım onu sevmiyordum sadece yalnızlıktan cevap veriyordum. Artı olarak ters cevap veriyorsa arkana bakmadan kaç 😂
Ya ters değil bu kız benim sınıftan tek eklediğim kişiydi üni bu arada. Hatta beni daha önce o eklemiş neyse 4-5 aydır yazışırız ama tabi dersler vs ile ilgili. Ben biraz ilgim olduğunu belli ettim. Durum attım vs. Hatta bazen durumlara bakar bazen de okumasını kapatır göremem. Mesela iki durum atarım birine bakar birine bakmaz. Bazen hepsine bakar. En son üniversiteye gelirken seni otogardan alayım yurda bırakayım dedim çok incesin dedi. Sonra üni açılmadan 3-4 gün öncesinden itibaren yazarım bir gün sonra cevap verir. Sınıfta ilk dün gördüm ama muhabbet olmadı ne yapayım
Pek sallamıyor gibi geldi 🤷🏻♀️
Ama garip değil mi mesela takmıyor o zaman neden yazıyordu. Peki peşinden koşmamı istiyor olabilir mi?
Sanmam. Ayıp olmasın diye cevap veriyordur ya da arkadaş olmak için. Belki de kullanmak istiyor da olabilir bilemem kızı tanımıyorum
Cevap veriyor derken şöyle o yazıyor zaten ama ben açılmayı düşünüyordum galiba yapmayacağım. Son soru bugün sınıfta kantinden bir şey isteyen var mı diye sordum bu teşekkür ederiz dedi sonra bugün ders 6 da dimi dedim yine bu evet öyle diyorlar dedi neden?
Kaan 24 yaşına geldin kardeşim 12 yaşında cocuk bile bilir ki bu eğlence peşinde birak baskasina ilgi duy açıkta duygularını yan cebe düşme.
Yani şöyle bazen yazar eder samimi geliyor bazen de ya görüldü atar ya da bir gün sonra cevap verir
Yok abi yok salla gitsin seni şimdi bile canı sıkılınca mesaj atacak biri görüyor baksana ne gerek var abi egoya bak seni 1 gün mesaj bekletiyor salla gitsin ya sen yanma sana yansınlar kardeşim
Eyvallah ben de ona açılmayı düşünüyordum ama galiba hata olacak
Sen ufak bir sıcaklık sokabildinse araya yani en azindan seni farkediyorsa o sana gelecektir düzenli salla onu aynısını sende ona yap ters pskolojiyle bu bana bunu nasıl yapıyor diyecektir gersii sular seller kanka
Ama açılma aynen
Çok saçma mesela mesajlaşıyorduk dün ilk defa üniversitede aynı sınıfta bulunduk konuşma olmadı aramızda
Senden utanıyor demekki kanka harbiden saçma yaramaz o sana boş ver
Son soru mesela grupta bir konuşma olur o konuda bana yazar neden o kadar kız arkadaşı varken bana yazdı?
Onlarada yazıyordur ayrica bir erkek olarak senden görüş almak istiyordur
Yok ya yazmadığını biliyorum çünkü erkek kız önemli değil atıyorum ders seçimi ile ilgili ya da şu nasıl olacak gibi bunu kızlara da sorabilir
Eğleniyor kendince