Zaman menfumu hayatımızın önemli bir parçasıdır. İlişkide ise, her buluşmaya geç kalan birisi için ben sorumsuz olarak düşünürüm. Sizin bu konuda görüşünüz nedir?
Hayatımız boyunca yorum yapmayı, ön yargılı olmayı, yargılamayı, eleştirmeyi çok seviyoruz. Yeter ki fırsatını bulalım. Ben bu konuda ki ön yargılarımı çoğu zaman yıkmaya çalışıyorum. Hep genel çerçeveden baktığımızda sorumsuz, bana değer vermiyor, beni 2 saat bekletiyor, bu kadın bana bakmaz vs vs bir çok ön yargı var ya da tabu mu demeliydim. Ben bunlara katılmıyorum. Bireysel olarak bakmalıyız. Bu arkadaşım beni seviyor mu seviyor neden geç kaldı çünkü hafta içi çalıştı yoruldu hafta sonu da yanıma geç geldi. Olabilir doğrudur biraz tavır yaparım ama sonrasında kendimi onun yerine koyup anlayışla karşılarım. Sonuçta değer verdiğim insan ne olursa olsun geldi. Yalanda söyleyebilirdi söylemedi dürüst davrandı o zaman affederim😄 Biraz uzun oldu İyi akşamlar 😄
Kesinlikle 😄ne kadar anlayışlı olursan o kadar arınıyorsun aslında kötü düşünce ve ön yargılardan😄 hiç birimiz kusursuz değiliz ama kusursuz olmak istiyorsak anlayışlı olmalıyız bence tabii😄
Aslında yorumun uzun olması daha güzel. Çünkü içinde kendimden de pay biçtiğim kısımlarda oldu. 😊 Tabular, ön yargılar aslında biraz olsun empati yapabilsek bu kadar yormayacağız kendimizi
"Ben hep geç kalırım bekle Bi müddet! Ellerim bile çirkin benim, ben en iyisi değilim buna hazmet 🤪🤪🤪🤪" Nedense bu tarz sorularda hep bu gelir aklıma. Genelde hep geç kalırım da 😂😂😂🙈
Vaaay vallahi bravo. İnanırmısın bazı insanlar kendilerinin başkasına yaptığını, kendisine yapılsın istemez. Böyle bir sohbete vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim. 😄
Her buluşmaya geç kalmak hoş olmazdı. Ancak hayat kısa çokta şey etmemek lazım. Seviyor ve seviliyorsak yaşamalıyız bence. Telaşsız, kavgasız, çıkarsız dolu dizgin ve ölürcesine mutlulukla. Arkada Sezen Aksu'88 albümünden Oldu mu? çalıyor gaza geldim biraz. :D :D
Ben dakik biriyim. Buluşacağım kişi arkadaş veya X kişide olsa sinirlerimi bozar bu durum. Fakat bu sebeplede ayrılmam çok ciddi uyanırım. Gecikeceğini en azından önceden haber vermeli insan. Haber versin 2 saatte beklerim