Merhabalar.,
Aşkta gerçekten 'doğru zaman' var mıdır yoksa zamanlama her şey midir?

Merhabalar.,
Aşkta gerçekten 'doğru zaman' var mıdır yoksa zamanlama her şey midir?

Benim için aşk olmasa da bence her insan için farklıdır bu.. Aşk gibi karmaşık bir duyguda doğru zamanın varlığı, hem bireysel hem de ilişkisel birçok faktöre bağlı olduğundan net bir evrensel cevap vermek zordur. Ancak bu konuda bazı önemli noktalara değinebiliriz Doğru Zaman Kavramı Her birey, duygusal olgunluğa, özgüvene ve ilişkilere hazır olma noktasında farklı zamanlarda olabilir. Bu, kişinin geçmiş deneyimleri, ailesi, çevresi ve kişisel gelişim süreci ile yakından ilgilidir.
İlişkinin Doğası: İki insan arasındaki bağın gücü, ortak değerler, hedefler ve iletişim gibi faktörler, "doğru zaman"ı belirlemede önemli rol oynar. Bazen, zamanlama her şeyden önemli olabilirken, bazen de derin bir bağ, zamanın etkisini aşabilir.
Kesinlikle zamanlamadır. Doğru zaman hazır hissettiğin zamandır, kendini hazır hissetmeyen birisi ilişkiye açık olmaz haliyle buda zamanlamaya denk gelen kişiye nasip olur.
Cevap
11Cevap
Aşk, tam anlamıyla menfaat sağlamaktır. Doğru zaman kavramı olmaz, her an aşık olmayı herkes ister.
Aşkta gerçekten doğru zaman vardır ancak aşkı bulmak şans meselesi olduğu için bulduğumuz zamanı da uydurmaya çalışmak boynumuzun borcu 😊
Doğru zamanı biz kendimiz ayarlayamayız. Bunun için denk geliş önemli.
Doğru zaman vardır yanlış insan da. Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur.
Doğru insanın zamanı da doğru kılacağına inanırım. O sevgi, bağ bunu mümkün kılabilir emek verdiğimiz sürece.
Evet aşkta doğru zaman vardır
O zamanın gelmesini beklemek gerekir
Aşkta hiçbir şey aceleye gelmez
Her 'zaman' doğru, her insan aradığın kişi olabilir. Senin hislerine ve kriterlerine bağlı.
Evet doğru zaman vardır her şey öyle bir anda olmaz
Olduğuna inanıyorum da hiç yaşamadım doğrusunu Allah bilir
Doğru zaman vardır. Zamanında yapılmayan her şey ağır gelir insana.
Doğru zamanda olursa tadına doyum olmaz. Yalnış zamanda olursa cehennem…
Bence ikisi de dengeli doğru zaman da var zaman her şeydir de doğru
Doğru zamanların olduğunu düşünüyorum
Anlık bir olay gibi geliyor bana.
Tabiki vardır
Zamanlama herşeydir.
zamanlama her şeydir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?