Iliskiye başladıktan sonra 6 ay boyunca hiç görüşmediği ve 2 yıl önce ayrıldığı eski sevgilisi ile görüşmeye başlamış. Kızın hikayelerine yorum atmış öyle başlamışlar görüşmeye. Ne demek bu?
Sevgilimle ciddiyiz bir yıllık ilişkimiz var instada tarih ve kalp var AMA?
Şimdi ben sevgileyim ama o eski sevgilisiyle seks hakkında kaç çocuk istediği hakkında konuşuyor. 3 4 çocuk isterim ama onu kabul edecek eş bulmak zor bulursak evleniriz demiş. Kız boşta kalmazsın merak etme deyince sınırlanmış benimki ne alaka diye. Kızın ondan hoşlandığını biliyor acaba böyle şeyler yaziyorki kız ondan umudu kesmesin egosunu okşasın diye mi yapiyor
Kızda böyle çatalı açık fotolar falan paylaşmış bide sexle ilgili falan konuşuyor rahatca acaba benimki mastürbasyon yaparken kendine malzeme olarak mi goruyor. Wpden gorusuyoruz
Zaten 2 ay sürmüş. Ayrıldıktan sonrada normal görüşmeye devam etmişler hatta benimki tekrar istemiş kız reddetmiş. Bir ara 6 ay hiç konuşmamış kuş gibi. Sonra bir durumuna yorum atmış kızın öyle görüşmeye baslamislar
Tartıştıkları akşam instadan çıkarmış kızı. Kız buna numaramı da sıksaydın engelledin mi bari falan yazmış sonra benimki de engellememe gerek yok şilemde engellemem demiş. Sonra 6 ay geçince tekrar benimki yazmis
2 gece önce kız 4 foto paylaşmış saat 10da biri kendi selfisi diğerleri yaptığı 6iş benim ki kendi selfisine kolay gelsin demiş 11 de kızda 12 de teşekkür etmiş benimki sabbah 9da rica ederim yazmis
seks ve çocuk hakkında konuşmuşlar kız ben boy boy dizmem öyle demiş benim ki ben 3 4 çocuk isterim ama 6onu kabul edecek eş bulmak zor bakalım bulursak evleniriz yazmış. Kız sen boşta kalmazsın merak etme deyince kızmış benimki ne alaka ne demek istiyorsun diye.
Yalniz kızın yaptığı paylaşımlar üzerine konuşmuşlar böyle yoksa öyle benimki kıza naber nasılsın falan demiyor. Instagram biyosumuzda kalp tarih var ikimizinde
Ya bu yaptıkları bas baya aldatma allah aşkına kendine gel hiç sağlıklı bi şey değil aldatmak istemiş olsun olmasın ekisyle bunlat aldatmaya girer kendine gel yol ver
Hep görüşmüyorlar biz bi yıldır birlikteyiz. Instagram biyomuzda kalp var. Kıza 3 4 çocuk kabul edecek birini bulmak zor bulursak evleniriz demiş. Kızda sen boşta kalmazsın merak etme deyince kızmış bnmki ne demek istiyorsun diye
Kızda maşallah açık açık cinsellikle sosyal konularla ilgili şeyler paylaşıyor fotoları da acik genelde dekolte falan. Acaba egosunu falan mı tatmin ediyor Olabilir mi
Aylarca konuşmuyor sonra değişmişsin bi guzellsmissjn diye iltifat esiyor. Istediğin zaman yaz gece 4de bile ararım diyor. Madem ondan vazgeçemiyordun niye ayrılsın hoş o ayrılmış. 3 yıl olmuş yahu 3 yıl. Kızda konuşuyor. Onuda anlamıyorum.
Tek güvendiğim beni sevmese bir yıl az bi süre değil her şey yolunda ciddi düşünüyoruz 2 gün önce kızın attığı ard arda 4 fotoya gece yarısı kolay gelsin demiş ama kızın selfisine demiş iş yaparken attıklarına degil (:
seks hakkında konuşmuşlar sohbet etmişler esmen ama bi teklif falan olmamis kız buna ben senin nerede ne sıklıkta seks yaptığına ilgilenmiyorum demiş. Benimki de ben sen nerede ne şıklikta seks yaptığını sordum mu bisey dedim mi tarzında yazmış. Kızda kapatalım ipin ucu kaçtı deyince kapatmışlar konuyu
Ciddi mısın. Seks hakkında konuşmuşlar benim ki kaç çocuk istediğini falan söylemiş. Kız ben öyle boy boy dizmem demiş benimki ne güzel iste kardaş kardes buyurler ben 3 4 çocuk osterim onuda kabul edecek eş bulmak zor bakalım bulursak evleniriz falan demis
En son iki gün önce kız ard arda foto paylaşmış gece 11 de bnmkide6 kızın selfisinkn altına kolay gelsin demiş ama çalıştığı fotolar diğerleri. Kız tsk ederim y yazmisbnmki de sabahına rica ederim demis
Olur tabi Bildiğim kadarıyla 3 yıl önce ayrılmışlar kızın isteği üzerine kız hastaymis 2 ay sürmüş zaten. Ondan önce de bir kere bi ilişki denemişler 3 mu 4 ay sürmüş. Ortak tanıdığımız arkadaşı sıkışırdım ancak bunları öğrenebildim
Kızın güncel konularla ilgili paylaşımlarına falan da yazmış. Seks hakkında da konuşmuşlar Çocuk hakkında da hatta b konuda benimki sen yanlış düşünüyorsun demiş tartışmışlar bile. Geçen gece 4 tane foto paylaşmış koz biri kendi selfisi diğerleri yaptığı iş benim sevgilim kızın selfisinin6 altına kolay gelsin demiş kız teşekkür etmiş benimkide sabahına rica ederim yazmis
Kızda biraz alımlı dekolte fotolar var çatal genelde görünüyor vücutta iyi uzun boylu kumral. Acaba ihtiyaç olarak mi yazıyor hani onu düşünerek tatmin falan mı dedim
Hayır tabiki sorun var her türlü. Ama şu an onu seviyorsa o daha büyük bi sorun. Tatmin içinde her erkek bakıyor hayal esiyor birini. Elbette hoş değil ama seviyorsa eğer onu iste bu kotu
Bide hep görüşmüyorlar. Foto altına kolay gelsin demesi kötü niyet mi sizce. Kız 10 buçukta atmış benimki 11 de yorum atmış kız 1 de cevap vermiş bnmki de 9da yazmis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onu hala seviyor muhtemelen kıskantırmak için profile senin ismini tarih falan atmıştır
Ciddi olsaydınız eminim böyle birsey yapmazdı
Bir yıllık ilişkimiz. Kızı instadan 1 yıl önce çıkardı tartışmışlar gecesine çıkarmış benimki
Bir yıl boýnca kıskandırmak için mi
Seninki değil onunki
Anlamadim
Zekalı ol
Şimdi ben sevgileyim ama o eski sevgilisiyle seks hakkında kaç çocuk istediği hakkında konuşuyor. 3 4 çocuk isterim ama onu kabul edecek eş bulmak zor bulursak evleniriz demiş. Kız boşta kalmazsın merak etme deyince sınırlanmış benimki ne alaka diye.
Kızın ondan hoşlandığını biliyor acaba böyle şeyler yaziyorki kız ondan umudu kesmesin egosunu okşasın diye mi yapiyor
Kızda böyle çatalı açık fotolar falan paylaşmış bide sexle ilgili falan konuşuyor rahatca acaba benimki mastürbasyon yaparken kendine malzeme olarak mi goruyor. Wpden gorusuyoruz
3 yıl önce ayrılmışlar kızın bir rahatsızlığı varmış diye kız istemis
Zaten 2 ay sürmüş. Ayrıldıktan sonrada normal görüşmeye devam etmişler hatta benimki tekrar istemiş kız reddetmiş. Bir ara 6 ay hiç konuşmamış kuş gibi. Sonra bir durumuna yorum atmış kızın öyle görüşmeye baslamislar
Tartıştıkları akşam instadan çıkarmış kızı. Kız buna numaramı da sıksaydın engelledin mi bari falan yazmış sonra benimki de engellememe gerek yok şilemde engellemem demiş. Sonra 6 ay geçince tekrar benimki yazmis
Ne düşünüyorsunuz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
Hala soruyosun bide ne demek olabilir bi düşün eski sevgilisiyle böyle olması seni ya aldatma niyetinde ya da yakında terki basar
Ama hep gorusmuuyorlar ilişkimizde de bu sıkıntı yok
Eski sevigilisine yorum yapması saçma ne amaçla yapıyoda yapsın saçma
2 gece önce kız 4 foto paylaşmış saat 10da biri kendi selfisi diğerleri yaptığı 6iş benim ki kendi selfisine kolay gelsin demiş 11 de kızda 12 de teşekkür etmiş benimki sabbah 9da rica ederim yazmis
seks ve çocuk hakkında konuşmuşlar kız ben boy boy dizmem öyle demiş benim ki ben 3 4 çocuk isterim ama 6onu kabul edecek eş bulmak zor bakalım bulursak evleniriz yazmış. Kız sen boşta kalmazsın merak etme deyince kızmış benimki ne alaka ne demek istiyorsun diye.
Yalniz kızın yaptığı paylaşımlar üzerine konuşmuşlar böyle yoksa öyle benimki kıza naber nasılsın falan demiyor.
Instagram biyosumuzda kalp tarih var ikimizinde
Ortak kız arkadaşlarına o benim işyeri açma tarihim demiş sevgilim yok yazmış.
Kız böyle çatalı açık fotolar falan paylaşıyor bide böyle açık açık konisabililiyor seks hakkında falan bide benimkinden hoşlanıyor acaba benimki
Ilgisini kaybetmenin egomu tatmin etsin diye mi yaziyir
Yoksa hissi mi var beni terkeder mi onun yüzünden yoksa
mastürbasyon falan yaparken tatmin aracı mi
Sizin fikriniz nedir ne düşünmeliyim sizce
Çok yazdım biliyorum ama mazur gorun
Ya bu yaptıkları bas baya aldatma allah aşkına kendine gel hiç sağlıklı bi şey değil aldatmak istemiş olsun olmasın ekisyle bunlat aldatmaya girer kendine gel yol ver
Şu an konuşmuyorlar ama.
Aldatırlar mi bisey olur mu aralarında
Off ya. Kafam karışık.
Sevgilin seni sevmiyor demek.
Hep görüşmüyorlar biz bi yıldır birlikteyiz. Instagram biyomuzda kalp var.
Kıza 3 4 çocuk kabul edecek birini bulmak zor bulursak evleniriz demiş. Kızda sen boşta kalmazsın merak etme deyince kızmış bnmki ne demek istiyorsun diye
İstediğin kadar birlikte ol, istersen evlen. Ama o seni sevmiyor.
Onu mu seviyor sizce
Muhtemelen ikinizide sevmiyor.
Kızda maşallah açık açık cinsellikle sosyal konularla ilgili şeyler paylaşıyor fotoları da acik genelde dekolte falan.
Acaba egosunu falan mı tatmin ediyor
Olabilir mi
Yanı göğüs çatalı hep açık
Peki niye ona yazıyor ve benle birlikte
Daha iyisini bulana kadar seninle kalır. Bulunca ayrılır.
Peki ya o
Gerçekten anlamıyorum her şey yolunda
Yanı eski sevgilisine niye yazıyor ki
Niye yazmasın arayışta sonuçta. Seni kaybetme korkusuda yok.
Aylarca konuşmuyor sonra değişmişsin bi guzellsmissjn diye iltifat esiyor. Istediğin zaman yaz gece 4de bile ararım diyor.
Madem ondan vazgeçemiyordun niye ayrılsın hoş o ayrılmış. 3 yıl olmuş yahu 3 yıl. Kızda konuşuyor. Onuda anlamıyorum.
Tek güvendiğim beni sevmese bir yıl az bi süre değil her şey yolunda ciddi düşünüyoruz 2 gün önce kızın attığı ard arda 4 fotoya gece yarısı kolay gelsin demiş ama kızın selfisine demiş iş yaparken attıklarına degil (:
seks hakkında konuşmuşlar sohbet etmişler esmen ama bi teklif falan olmamis kız buna ben senin nerede ne sıklıkta seks yaptığına ilgilenmiyorum demiş. Benimki de ben sen nerede ne şıklikta seks yaptığını sordum mu bisey dedim mi tarzında yazmış. Kızda kapatalım ipin ucu kaçtı deyince kapatmışlar konuyu
Eskiler her zaman güzeldir 😅
seks falan yapmamışlar kızın arkadaşı dedi öyle bi ilişki degilmis
sana yol gözüküyor demek :D
Ciddi mısın. Seks hakkında konuşmuşlar benim ki kaç çocuk istediğini falan söylemiş. Kız ben öyle boy boy dizmem demiş benimki ne güzel iste kardaş kardes buyurler ben 3 4 çocuk osterim onuda kabul edecek eş bulmak zor bakalım bulursak evleniriz falan demis
Ama bizim birlikte olmaya başladığımız tarihten itibaren görüşüyorlar. 6 ay hiç konuşmamışlar instadan takiplesmiyorlar elden konusuyorlar
tamam işte gelecekleri için aile planı yapıyorlar ;) seni de kuma alacaklar
Benimki sadece kızın durumlarına yorum atıyor ama
En son iki gün önce kız ard arda foto paylaşmış gece 11 de bnmkide6 kızın selfisinkn altına kolay gelsin demiş ama çalıştığı fotolar diğerleri. Kız tsk ederim y yazmisbnmki de sabahına rica ederim demis
İlişkinizi inceleyelim mi
Olur tabi
Bildiğim kadarıyla 3 yıl önce ayrılmışlar kızın isteği üzerine kız hastaymis 2 ay sürmüş zaten. Ondan önce de bir kere bi ilişki denemişler 3 mu 4 ay sürmüş. Ortak tanıdığımız arkadaşı sıkışırdım ancak bunları öğrenebildim
Bekliyorum istersen ama burdan olmaz
Istek attım beren
Bekliyorum ama burdan olmaz ig söyler misin
Benim seviyem yetmiyor yazamiyorum
Anladım ig söyler misin
Beren
Bekliyorum tam olarak
Ben yazamıyorum seviyem yetmiyor
Anlıyorum İns2ta söyler misim
Kullanmiyorum
Geçici bir şey aç
Yakında bırakır seni
Gerçekten mi ama bir yıllık ilişkimiz var instada biyomuzda kalp tarih var
3 yıl olmuş onlar ayrilalj
%99
Peki ondan etkileniyor mu yoksa boşta kalmasın diye mi
Ona dönecek iyi izle
Kızın güncel konularla ilgili paylaşımlarına falan da yazmış.
Seks hakkında da konuşmuşlar
Çocuk hakkında da hatta b konuda benimki sen yanlış düşünüyorsun demiş tartışmışlar bile.
Geçen gece 4 tane foto paylaşmış koz biri kendi selfisi diğerleri yaptığı iş benim sevgilim kızın selfisinin6 altına kolay gelsin demiş kız teşekkür etmiş benimkide sabahına rica ederim yazmis
Anlamdım hani ne alaka
Yavrum bunlar işi pişirmiş zaten sen daha neyi soruyorsun ben anlamadım
Kızda biraz alımlı dekolte fotolar var çatal genelde görünüyor vücutta iyi uzun boylu kumral. Acaba ihtiyaç olarak mi yazıyor hani onu düşünerek tatmin falan mı dedim
Yani tatmin için yazsa haa tamam sorun yokmuş mu diyeceksin
Ama hep görüşmüyorlar en son bir ay önce yazmış benimki sonrada 2 gün önce iste.
Hani mesajı da söyledim samimi bi şey değil. Kolay gelsin demjs
Ben olsam ben de seni bırakırdım zaten adam haklı boş ver
Hayır tabiki sorun var her türlü. Ama şu an onu seviyorsa o daha büyük bi sorun.
Tatmin içinde her erkek bakıyor hayal esiyor birini. Elbette hoş değil ama seviyorsa eğer onu iste bu kotu
Farketmez senden tatmin olamıyor demekki
Bide hep görüşmüyorlar. Foto altına kolay gelsin demesi kötü niyet mi sizce.
Kız 10 buçukta atmış benimki 11 de yorum atmış kız 1 de cevap vermiş bnmki de 9da yazmis
Sen saf mısın yoksa troll mü yapıyon
Troll değilim umut arıyorum
Umut falan yok senden bişey olmaz zaten sevgilin de dönmüş eskisine hala yok bişe dememişmiş de yok geç yazmışmış da
Şey mesela sen sevgilin varken eski sevgiline böyle yazar mısın. Sevgiline aşıkken onu arzular misin
Hayır niye yazayım
Sizin ilişkide cinsellik yok mu
varsa kıza geçmiş olsun boşuna vermiş olur ahahha
sen aptal mısın ya hala anlamıyosun
Sen her yorumuma gelecen mi yoksa herkese mi geliyorsun muhtemelen herkese
Yok
sen o musun
Ama o kızla da olmamks
Gidip başkalarıyla da yaşamıştır ilişkiniz esnasında şimdi de exine dönmüştür
Sen nereden bileceksin belki de yakında olacak
bana niye yazıyon
Yazarım senle işimiz var