Birisine aşık değilim ama sürekli onun yanında durmak istiyorum nedeni ne olabilir? (lütfen direkt aşıksın demeyin okuyun)?

Benim önceden de sık sık görüştüğüm bir akrabam var. Benden 4 yaş büyük. Sürekli abla diyordum zaten. Ben onu birisini seviyor zannediyordum. Ona sordum o da hayır onu sevmiyorum dedi. Fakat 10 gün sonra yine konuşurken çalıştığı yerde başka birisinden hoşlandığını söyledi. O günden itibaren (30 Ağustos) sürekli onunla durmak istiyorum her şey yabancıymış gibi geliyor evim ailem hepsi yabancıymış da sadece onu tanıyormuşum gibi. O günden beri sürekli ağlamak istiyorum. Önceden de zor durumda kaldığımda tek başıma ağlamak isterdim. Şimdi ise tek başıma ağlamak istiyorum. Sürekli benle mesajlaşsın istiyorum son görülmelerine bakıyorum instagram ve whatsapp dan. Kaç gündür aşık mı oldum ona diye düşünüyorum fakat aşık değilim. Birisine aşık olduğumda sürekli onunla sevgili olma hayali kurardım ve hayalimde de sürekli yedek kızlar bulunurdu. Ama şimdi hayal kurmaya çalışıyorum onunla ilgili, hayalimde sevgili olmak istemiyorum ona abla demek istiyorum yine, başka hiçbir kızı düşünmüyorum, sürekli onunla olacağım ama sevgili de olmayacağım anlayacağınız. Bu neden olmuş olabilir? Bir de neden o birinden hoşlandığını söylediğinde başladı bu durum. Yani önce de görüşüyorduk samimiydik hatta ben birisinden hoşlandığını da tahmin ediyordum ama hiç böyle olmamıştı. Dün kendi başıma biraz ağladım böyle olmayacak diyip camiye gittim orada hocayla biraz konuştum. Hoca bana dedi ki şeytanın vesvesesi sen bak ne güzel namaza gelmişsin dedi. Boş durmamaya çalış git kafa dağıt biraz ve namazlarına devam et dedi. Ben de bayağıdır namaz kılmıyordum. Arkadaşlar gerçekten çok kötü durumdayım. Dayımla abi kardeş gibiyizdir. Dayıma söyledim o da (18 yaşındayım) hormonların fazla olduğu zamanlardasın baksana sürekli birine aşık oluyorsun o yüzdendir korkma dedi. Ama arkadaşlar aşık değilim ben bunu kendim bayağı düşündüm gerçekten aşık değilim. Hem aşık da oldum zamanında o zaman böyle olmuyordu aşk değil bu. Sürekli onla beraber durmayı düşünmüyorum fakat içimde sürekli bir huzursuzluk var o günden beri hiçbir şey yapmak istemiyorum ne yemek yiyorum ne ders çalışıyorum. Yani aşık olsam anlayacağım içinde bulunduğum durumu. Arkadaşlar lütfen okuyup bana yardımcı olur musunuz. Gerçekten tüm hayati fonksiyonlarım bitti sayılır. Ölü gibiyim lütfen bi çıkış yolu gösterin. Teşekkürler şimdiden biraz uzun oldu fakat kusura bakmayın. Her türlü tavsiyenizi bekliyorum. Başından böyle bir olay geçen varsa da yardımcı olsun lütfen. Beni bu durumdan kurtaralım.
Birisine aşık değilim ama sürekli onun yanında durmak istiyorum nedeni ne olabilir? (lütfen direkt aşıksın demeyin okuyun)?