Ben artık bir kadının gerçekten sevebileceğine inanmamaya başladım arkadaşlar. Herkes aynı değil ama bana mı denk geliyor anladım. Umarım bir gün sevginin paradan puldan daha önemli olduğunu anlayan birini bulur ve mutlu olurum inşallah.
Sever tabi. İlk aşık olduğum kişiyi hatırladım şu An. O benı sevmiyordu ama ben çok seviyordum. Başkası ile sevgiliyi ama ben o mutlu diyerek bende mutlu oluyordum. Şairin dediği gibi gibi seviyordum onu, 'Seni seviyorsam bundan sana ne' der gibi seviyordum. Ama acıda çekiyorum 5 sene sevdim. Görmeden sesini duymadan ona dokunmadan her güne onunla başlıyordum onunla bitiriyordum günü. Geceleri ağlıyordum onun için sabahları ise onu görmek için cabaliyordum. Öyle bi sevgi işte. İlk Aşk acısı için hep şey derler; 'Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi' aynen öyle oldu yaa. Uzaklara götürdün beni hatırlattın yine😅😄
Bu söylediğini kadınlar da erkekler için söylüyor. Hem denk geliyor hemde karşı tarafa gösterdiğimiz fazla ilgi de bu olayın olmasını etkiliyor maalesef
Tabiki ilgi güzel bir şey, ilişkide olması lazım ama gereğinden fazla ilgi de insanı bunaltır ve bazı şeylerin doymasını sağlar. Hani insanlar der ya ben doydum bu ilişkiye diye aynı bu mantık. Dengeli ilgiliyi bulmak çok zor gerçekten. İlgini az gösterirsin karşı taraf bu sefer senin peşinden koşar, ilgiyi fazla gösterirsin senden kaçar. Kaçan kovalanır hesabı olur
Çalışıyorum şükür kazandığım parada iyi ama bilmiyorum. Artık inançlarımı yitirecek duruma geldim. Devam ediyorum ama sonuç hep aynı. İnşallah düzelir her iki tarafta ya da Allah düzgünü getirir inşallah karşımıza 🥲
Bunu diyen erkekle aynı şeyi söyleyen kadın zihniyeti de aynı. Biri parayı ön planda tutup kullanıyor karşı tarafı, diğeri ise cinselliği ön planda tutup kullanıyor karşı tarafı. Çıkarlar bitince de şikayetler başlıyor.
Hiç alakası yok. Denk gelmedik ki düzgün sevilecek birine ulan bir kıza bakmayinca kadınlığını kullanıyor bu sefer de diyor ki erkekler hep seks düşünüyor. cinselliği ön planda tutuyor insan nasıl toplumda bilinmek isterse o şekilde giyinir o şekilde konuşur o şekilde hareket eder. İnsanlarda sana nasilsan öyle davranır. İlk önce hatayı kendinde ariyacsksin.
Ben beni kullanmaya çalışana denk gelmedim, sen önce okuduğunu anla. Bu şikayet eden erkek ve kadın genelde ‘kullanılıyor’ hissini yaşadıktan sonra şikayete başlar, ama öncesinde erkek kadını cinsellik olarak, kadın ise adamı parasal olarak kullanmaya çalışır. E artık tükenince de sen böylesin diye şikayet ederler.
Bence mantıksız bu dediğin insan karşıdakine saf duygularıyla yaklaşır. Sen zaten kendinden daha iyi veya kendinden daha kötü biriyle olursan zaten ayrilirsin. Denk lik vardır. Denk birini bulursan ve aşk karşılıklı olur. İnsan menfati için sevmez kimseyi niyetin neyse karşında öyle çıkar diyorum bende.
Ben de diyorum ki ‘bana hep böylesi denk geliyor’ diyenler genelde zaten ilk başta öylesini tercih ediyorlar. Karşılıklı çıkar var çünkü. Senin sorun üzerinden bu görüşü yaptığım için üzerine alınıp savunmaya geçiyorsun, ama bunu genel olarak düşün. O zaman mantığına uyacaktır.
Yoo tercih etmiyordur kimse karşına düzgün birisi çıkmadığı için öyle kişilerle mecbur kalıyordur herkes beraber olmaya diyorum bende. Çünkü hepsi aynı.