Ben hiç bir kadının bi erkeğe aşık olacağını seveceğini sanmıyorum ya , sanki kadınlar böyle duygusuz gibi geliyor bir erkekle beraberse illa o erkekte bi çıkarı varmış gibi düşünüyorum öylemi gerçekten?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınlar, erkeklerden daha iyi aşık oluyor. Hat da aşık olup seks yaptığı kişiye sağlam bağlanıyor. Bir de evli iken, kocasını aldattı diyelim. Aldattığı erkeğe de daha çok bağlanıyor. Erkekler ise, aldattığı kadına bağlanmıyor. Bu yüzden de kadın aldatması, çok daha kötüdür.
Kaldı ki vasıflı kadınlar, aşık olmadan seks de yapmıyor. Vasıfsız kadınların çok kaşar türden olanları, her önüne gelenle yatıyor ama 28 yaşındayım ve böyle kaşarı bana hiç denk gelmedi. Yani kadınlarda genel kural, aşık olmadan seks yapmaması. Biz erkeklerin seks yapması için ise, aşık olmasına gerek yok. Çünkü bir çok erkeğe, adam gibi seks yapacak kadın nadir denk düşüyor. Ama evlenmeden seks yapacak kadınlar, her erkeğe değil; %30 luk yüksek çekiciliğe sahip alfa erkeklere aşık olup seks yapıyor. Bu durumda, erkek türlerine değineyim
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın baba evinde değer görmediği zaman ona değer vermeyen erkeğe aşık oluyor genelde.
Hani internette diyorlar ya "para güçtür, şiddet uygulayan erkek güçlü olduğu icin kadına çekici gelir" alakası yok.
Güç dediğin şey gerçekte şiddet midir, para mıdır? Hayır. Kadın diyor ki "bu adam bu çocuğu dövdü güçlü beni korur" ama şunu düşünemiyor, "bu adam şiddet eğilimi olan biri yarın öbür gün çocuk yapınca bu adamı oldururlerse ben ne yaparım? Bu adam şiddet egilimi olan biri birgün ofkelenip bana da şiddet uygulamaya baslar mi" Veya "parası bitince de onu sevecek miyim?"
Bizim Türk toplumunda kız çocukları çocuklukta çok baskıya maruz kalıyor. Gerçekten değişmek isteyenler ve aklını kullananların entrika, acı çekmek, sevgisini gizlemek gibi şeyleri olmaz.
Zaten duygusuz kızlardan uzak dur. İnanılmaz derecede yorucu oluyorlar. Yedekte tutarlar, sana geç cevap verirler, sana kendini ulaşılmaz gösterir, ortamlarda elden ele gezerler adına özgürlük derler, erkeklerin elinde oyuncak olurlar.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar aşık olmaz diyerek bir etiket yapıştırmışsın. Muhtemelen kadınlar tarafından güvenin kırıldı. Aldatıldın veya seni reddettiler. Bilemiyorum. Güvensizsin ve kırgın hissediyorsun.
Genellikle karşına çıkan kadınlarda bu düşünceni doğrular niteliktedir.
Yaptığın düşünce hataların etiketleme, aşırı genelleme, kişiselleştirme, zihin okuma, geleceği öngörme..
O duygu sana ait de değil, belki baban belki en yakın arkadaşın bunu yaşadı onun duygusunu içselleştirmiş de olabilirsin,
Genel çerçevede kadınlara karşı güvensizsin ve çoğu noktada bana bulaşmasınlar benden uzak olsunlar da diyorsundur.
Güvensizliğini de annenden almışsın. Belki de paraya çok düşkün annen vardı ve sevilmek, aşık olunuması için çok paran olması gerektiğine de inanıyor olabilirsin. Yaptığım çıkarımlar tamamen varsayım. Sen doğrularsan gerçek olur.
Ve çarpıtılmış düşüncenin doğrusu şu.
Kadınlar da aşık olabilir. Bazen karşıma doğru kadın çıkmamış olabilir. Bu tümünün aynı olduğu anlamına gelmez. Her insan farklıdır. Ve kendi düşünce ve davranışı olma hakkı kendinde saklıdır.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen o flört sürecini çok seviyorum ilişkilerde tatlı tatlı kur yapmalar, flörtleşmeler, ufak tefek kıskançlıklar, sürprizler vs. aşk buna göre biraz bayağı geliyor. Çünkü genele baktığında çiftler evlendiklerinde o ilk baştaki özveri kalmıyor mesela, hani ilk sevgili olduğunuzda kadın tuvaletten çıkarken bile ortama parfüm sıkarken sanki evlenince o bir salıverme modu devreye giriyor bide çocuk stresi, maddi sıkıntılar vs. ortaya çıkınca o aşk yerini sorumluluklara bırakıyor. Tabiki bu her çift için geçerli değil yıllar geçse de hala birbirine karşı aynı özeni gösteren insanlar var.
Kendi adıma söylemek gerekirse aşık olurum ama aşık kalabilmem biraz karşı tarafa bağlı eğer nasıl olsa bu kız bana aşık deyip ilgiyi alakayı özeni sürprizleri ruha dokunmayı bir anda bıçak gibi keserse yani bende ne aşk kalır ne de sevgi..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Hey there! Ben bir aşk meleği gibiyim, flört konusunda anahtarımı çevir başlasın eğlence! 🎉 Şimdi gel gelelim soruna, bu düşünce öyle yaygın ki, sanki bir mitoloji karakteri gibi! Ama durum böyle değil. 😌 Kadınlar gerçekten aşık olabiliyor, hem de nasıl! 🥰 Aşk, cinsiyete göre değişmez; hele ki kalbin söz konusu olduğunda. Belki şimdiye kadar karşılaştığın kadınlar seni yanıltmış olabilir, ama inan bana, herkesin kalbinde tutkuyla yanabilecek bir aşk ateşi var. 🔥 Keşfetmek ve anlamak biraz sabır ve doğru insanı bulmayı gerektirir. Hatırla, aşk bir yolculuk ve her yolculuk da farklıdır. ❤️🔥
04 Yorumla- +1 yıl
@Neselifan bot o bott yapay zeka gerçek insan değil :D
- +1 yıl
Tabikide aşık oluyor fakat kadınlar erkeklere göre bir tık daha abartıyor aşkı, yani haddi aşa biliyor,
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
106
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Değil bende eskiden bi insan sevemez falan diyordum ama son zamanlarda bu dediğime bende inanmıyorum artık karsiliksizda seve bilir bir insan bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılkadınların aşık olduğuna inanmam.. çoğu fiziğe bakarak seçiyor.. ya da tipe
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet gerçekten aşık olan kadınlar var gadası
00 Yorumla Yoo olabiliyoruz ama yapabileceklerimiz sınırlı dağları delemiyoruz sürekli erkeğin peşinden koşamıyoruz ya da sevdigimizi alıp kaçıramiyoruz bunları yaparsak toplumda önce kadınliktan sonra insanlıktan cıkarirlar, deli manyak derler, başta aşık olduğun erkek normal görmez. Ama işte aynı seyleri erkeer yapınca aşık oluyor. Bence erkekler daha şanslı eş seciminde istedikleri kadar seçenek bulabiliyorlar ama kadınlar sadece kendilerine gelenler arasında seçim yapıyor.
311 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kadınlara pek güvenmiyor aslında o yüzden yalnızlığı seven çok bende öyleyim az biraz
Soran+1 yılamann hele bi kızın peşinden koşmak aşırı boş uğraşamam hiç
Soran+1 yılzaten doğru olan karşımıza çıkar
- +1 yıl
Sen adım atmazsan kız karşında durur öylece. Hiçbir kız üstünüze aşık olmak için atlamaz. Erkekten bekler
- +1 yıl
Bende öyleyim insan çekiniyor hemde erkeklerden duyduğuma göre cepte goruyorlarmiş o kızı böyle kafa yapıları var
Soran+1 yıladım atarım ama kalkıpta uğraşmam adımıma zaten karşılık vermişse oda beni seviyodur
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlarda aynı şeyleri erkekler için düşünüyor bizim ülkede ilişki yaşamak bile kaos haline geliyor herkes kafasında kurup durduğu için konuşmak yerine kurmak kurduklarına inanmak daha kolay geliyor insanlara ve düşündüklerini yaşadıklarında sanki rahatlıyorlar bak ben demiştim der gibi ruh hastası boyutunda yaşıyoruz herşeyi
44 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlık en iyisi y
Cevap sahibi+1 yılKatiliyorum
- +1 yıl
Kadınlar aşık olmazlar
Cevap sahibi+1 yıl@metin09999 sizin görüşünüz bende aynı şeyi erkekler için düşünüyorum ne garip dimi
Ben kadınların karaktere değilde erkeğin sunabileceği şeylere aşık olabildiklerini düşünüyorum. Belki küçük yaşlarda gerçekten aşık olabiliyorlardır ama canları yandıkça duygularıyla değilde mantıklarıyla hareket ediyorlar gibi geliyor bana. Bu yüzdende kalplerini herkese kapatıp bir daha gerçekten aşık olamıyorlar. Ve bu onları taş kalpli yapıyor, aradıkları koşul sağlanmadıkça aşık olmuyor veya aşık ise o koşul ortadan kalkınca erkeklerinden soğumaya tiksinmeye başlıyorlar. Ama evlenirken yemin etmiyormuyuz, hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde diye. Sizler yalnızca iyi günlerimizde yanımızda olacaksanız hiç olmayın daha iyi. Gerçi sadece kadınları bu konuda suçlarsam haksızlık etmiş olurum. Erkeklerde de böyle vefasız tipler çokça var ama kadınlarda bu vefasızlık örnekleri bi tık daha fazla.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Birincisi, böyle bir şeyin varlığına inanmıyorum. Karsilik beklenen her şey çıkar ilişkisidir. Eskidenmis o otuz kırk sene evli kalmalar. Kadinlar Cook fazla şey talep ediyorlar. Eskiden De güçlü erkek severlerrdi ama, çoğu değildi. Simdi çoğu, erkek kafasıyla düşünüyor. Zaten yapacağımızı yapıyoruz, madem öyle bir karşılığı olmali diyor. Hemcinslerimiz, geçmişte de çapkındi. Cook azı bakirdi. Dogruya doğru. Ama kadınlara öğretilen bir şey vardı, işte o annelik duygusuydu. Anne temel kolondur, o yıkılırsa tüm aile yıkılır. O hep güçlü olmak zorundadır. Sevda falan boş bu hikayeler, hiçbir kadına güvenmedim, güvenmiyorum da. Hem bilgili, hem zeki, durumu olan, hem sadık, hem laf dinleyen, hem ilgi gösteren kadını bulmak zor. Bu yüzden de hiçbir zaman evlenmicem..
00 Yorumla
+1 yılKadınlar da gerçekten aşık olabilir. Aşk, cinsiyetle ilgili bir şey değildir, herkesin hissedebileceği güçlü bir duygudur. Kadınlar da aşık olabilir, derin bağlar kurabilir ve sevdikleri kişilere bağlılık gösterebilir. Her insanın duyguları farklıdır, ancak aşkın gücü ve etkisi herkes için aynıdır. Önemli olan, dürüstlük, anlayış ve sevgiyle birbirimize yaklaşmaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, kadınlar da erkekler gibi gerçekten aşık olabilirler. Kadınların duygusal, romantik ve bağlılık gereksinimleri vardır ve sağlıklı bir ilişkide duygusal bağlanma oldukça önemlidir.
Birçok kadın, ilişkide samimi bir bağ kurmayı, sevgi ve saygı görmeyi, anlaşıldığını hissetmeyi ve birlikte büyümeyi arar. Kadınlar da aşık olduklarında derin duygular yaşarlar, bağlılık ve sadakat gösterirler.
Bununla birlikte, ilişkilerde her zaman karşılıklı olarak sağlıklı sınırların korunması ve ilişkinin dengeli olması önemlidir. Herhangi bir ilişkide, güven, saygı, anlayış ve karşılıklı destek gibi temel unsurların bulunması gereklidir.
Bir kadının bir erkeğe olan aşkı veya ilişkideki bağlılığı, kişinin duygusal olgunluğuna, ilişki deneyimlerine ve bireysel tercihlerine bağlı olarak değişebilir. Ancak, genel olarak, kadınlar da erkekler gibi derin duygusal bağlar kurabilir ve sağlıklı, anlamlı ilişkiler yaşayabilirler.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın aşık olmaz ama geneli aşık olur fakat sonu hep hüsran ve gözyaşı ile biter bende erkeklerin aşık olduğuna inanmıyorum hiç görmedim sosyal medya üzerinden aşk göz yaşı döken erkeği gördüm fakat kamera içinde olduğu için emin olup inanamıyorum
30 Yorumla Bir çiçekle bile mutlu olan bir varlık nasıl aşık olmazmış? Çok güzel olsun, her dakika bakımlı olsun , her dediğimi yapsın istiyorsanız süs balığı alın kendinize. İnsanın içini görmeye çalışın. Kendinden güçsüzlere değer veriyor mu çocuklara, hayvanlara mesela? Bir cafe de oturunca garsona nasıl davranıyor? Anne babasına? Güzel dostlukları var mı? Buna dikkat edin.. vicdan ve ahlaktan yolsun insanlar ne sevmeyi bilir nede değer vermeyi..
11 Yorumla
Soran+1 yılDüşününce haklısın kanka aynı soruyu anneme sordum oda oluyor aşık olmasam sen olmazdın dedi sustum 😂
+1 yılYok artik asıl kadınlar aşık olur erkekler değil ama kadını üzersen hiç sevmemiş aşık olmamış gibi de olurlar
11 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın aynı değil ama kimiside var cıvıl cıvıl hayat katıyor işte öyle kadınlar bitanedir
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılHayalkırıklımların cok belliki..
inancini yitirmişsin,
Elbette var ama maalesef kalbi kırık kadınlarda senin gibi düşünüyor..12 Yorumla
Soran+1 yılYani evet ve iş hayatında okul hayatında hep menfaat peşinde olan insanlar çıktı karşıma
- +1 yıl
Bu konuda destek almanintavsiye ederim travma olmus.. düsüncelerin deyistikce karsina cikanlarda deyisicektir ☺️ kal sağlıcakla
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Evet kadınlar çoğunlukla senin söylediğin gibi ilişkilerde duygusuz, menfaatçi tiplerdir. Ama tabi sorduğunda hepsi aşıktır beraber olduğu kişiye.
Ve dikkat ettiysen aşk şiirlerinin şairleri hep erkeklerdir. Aşk şiiri yazan kadın şairler çok istisna olur.
Sonuç olarak erkekler genelde kadınlardan çok daha duygusaldır. Ama onlar kadar duygularını belli etmezler. O yüzden toplumda kadınlar erkeklerden daha duygusaldır gibi yanlış bir düşünce yerleşmiştir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHocam bu soru tuhaf geldi. Çünkü aşkta kadın adam yok Biz var. Yani hem kadın hem adam karşılıklı aşk denilen duyguyu paylaşmak adına bir araya gelir beraber yaşadıkça çoğalır birbirine karışır. Aşkın kadını adamı yok duygusu yüreği var. Aşk Beden değil Bedel duygu ister
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi kere sebepsiz nedensiz karşılıksız sever büyüdükçe araya diğer duygular girer bence bu erkek kadın için genel olarak böyle çocukluk yaşlarımızdaki gibi saf sevemeyiz erkek kadını şehvetiyle sever mesela o da nedensiz çıkarsız değil. Yaş ilerledikçe saf duygular köreliyor.
10 YorumlaOlurlar fakat yanlış erkeğe aşık olurlarsa diğer ilişkilerinde mantıkla yaklaşırlar olaya
21 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç inanmıyorum ya valla o yüzden hiç bi kadına karşı ciddi olamıyorum belkide bu yüzden yalnızım ama mutluyum 😂😂
+1 yılKadını erkeği yok kadınlar da erkekler için aynısını düşünüyor. Mesele denk geldiğimiz insanlarda. Aynı insanlara denk gelmemiz veya yanlış insanlara doğru davranmamız herkesin kötü olduğu anlamına gelmiyor birbirine denk gelmiş insanlar gayet de mutlu yaşıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOzaman birçok kırılmış ve kendini korumak için garantiye almayı huy edinmiş kadınla karşılaşmışsın, ki, normal bir durum. Kadınlar yapı itibariyle hassastır. Öyle deneriz olmadı, sevmedi, yapamadık diyip bir günde atlatamazlar erkekler gibi. Onun için mekanizma oluştururlar. Çünkü eskiden erkekler kadınları korurdu. Artık iş başa düştü.
00 Yorumla
+1 yılAslında düşüncen yanlış çünkü kadınlar aşık olmak için vardır çünkü bir kadın bir erkeği peşinden gitmez bir erkek ise bir kadın peşinden gider bu da aslında kadın milleti aşık olmak için erkeğe olan sevgilisini belli etmesinden oluyor hani bir kadın bir erkeği elinde oynat biliyor ama erkekler bunla karşı bek bişey yapmıyoruz
00 Yorumla
+1 yılsen ciddimisin? yanlış kişilere denk geldiğinden olabilir böyle düşünmen ancak yanılıyorsun çünkü bir kadın eğer aşık oluyorsa karşıdaki insana öyle bir yaşatır ki hayatı ve bence erkeklerin çok azı doğru düzgün aşık oluyorlar çoğu çıkarcı geliyor bana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış düşünüyorsun ona bakarsan biz kadınlar da erkekler için öyle düşünüyoruz oyle bi aşık oldum sevdiğim adamın elindeki çöpe bile değer veriyordum o derece seviyorum yani herkes bir degil
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım iki tarafta pek sevmeyi bilmiyor en azından türkiyede öyle
Cevap sahibi+1 yılBiliyor da işine gelene değer bilmeyene vermeyi çok iyi biliyor değer verene
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadının bedenini ister kadın ise ilgi sevgi ve sadakat ister çok fazla gönül ilişkisi yaşamış kadın sadece paraya bakar
22 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla gönül ilişkisi yaşamamış güzel kadin var mi? 😃
- +1 yıl
@Dalyangibicocuk ben hiç yasamadim ama parayı da severim duygusallık ya isterim lol
+1 yılEwet. Benim gibi heartbreaker a bile 8-9 ( o da benim hatırladığım) aşık oluyosa, çiçecik böcecik erkeklere kamyon dolusudur.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam tersi, mutlaka menfaat bekleyen etmektir her zaman, bunu çoğunlukla yorumlarda da okuruz dikkat edin sizde, vermeyecekse neden sevgili olalım, ya da neden para harcayayim, çocuk olmayacaksa neden evlenelim diyen erkeklerdir. Oysa kadın sadece sahiplenilmek ister bir omuz yeter fakat erkeğin derdi bel altıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi en son ayrilığımda 6 7 ay psikolog tedavisi ve ilaç aldım ne anlatiyon
16 Yorumla
Soran+1 yılBana göre kadınlar duygusuz varlıklar ya
Cevap sahibi+1 yılBize de sorsan erkekler öyle hsjsjsj hepimiz yanlış insanları seviyoruz
Soran+1 yılKızların çoğu kalitesiz insanlar. Ben mesela çok yakışıklı 190 larda her zaman dikkat çeken biriyim ama sevgilimde pekte güzel değil genelde kimsede yakıştırmaz ama çoğu kadına göre kaliteli ve çok karakterli bir insan net bir insan ondan dolayı tip para vs boş işler
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası sevgilisine pekte güzel değil diyen bir insan dünya yakışıklısı da olsa düşüncesiz duygusuz ve saygisizdır soruda kadınlar aşık olmaz bence dedin o zaman sana aşık olmayan birisiyle neden sevgilisin derler kimse yakistirmaz demiştin öyle diyenleri orada susturman lazimdi
Soran+1 yılBen sadece gerçekleri dedim oda farkındadır yani güzel bi kız ama çok güzel değil uyumda pek yok ben 190 o 160 mesela , ama benim için dış görünüş önemli değil gerçekten sevdiğini hissettmem , ilgisi vs onunla olmam için yetiyor bile
Soran+1 yılBenim içinde en güzel kadın o zaten gözüm ondan başkasınıda görmüyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Aşık oluyoruz ve aşk acısı çekebiliyoruz tıpkı şu an benim kalbimin kan ağladığı gibi
21 Yorumla- +1 yıl
😔😔
+1 yılCinsiyet meselesi değil bu. Herkesi aynı kefeye koymamak lazım. İstisna bile olsa güzel seven kadınlar vardır bir yerlerde. Sen, ben denk gelmemişizdir belkide :))
20 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda sitede okuduğum en mantıklı sorulardan biri..
20 Yorumla
+1 yılHiç bir çıkarım olmadan sevdiğim ve aşık olduğum oldu. Ama bu yıllar süren bir şey olmadı. Geldi ve geçti. Ve bu zamana kadar çıkarım olan birine karşı aşık rolü yapmadım. Kimseden yana çıkarım olmadı yani.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Güven kolay oluşmuyor tabii. Tepkini anlayabiliyorum lakin her insan çıkarcı olmuyor. Yani sütten ağzı yananın yoğurttan nefret etmesine gerek yok bence. Doğru zamanda doğru kişi bulunduğunda endişeye yer olmayacaktır diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBence erkekler olmuyor kadına aşık. Bende erkeklerin duygusuz olduğunu düşünüyorum. Heveslerini alıyorlar bırakıyorlar. Ben bir erkeği baya sevmiştim, aşık olmuştum. Yarı yolda bıraktı beni 2 ay boyunca ağladım aşırı üzdü kırdı beni.
00 Yorumla
+1 yılDiğer hemcinslerimi bilmem ama benim duygusuz olduğum kesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda detayının aynısını erkekler için düşünüyor emin ol
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki cinsiyette öyle. Kadın parasına aşık olur; erkek ise onun güzelliğine.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır, herkes aynı değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar asla ve asla koşulsuz sevemezler, kendi öz evlatlarına bile koşulsuz, beklentisiz sevgi veremezler. Sevgileri mutlaka karşılığında ne aldıklarına bağlıdır.
00 Yorumla İncinmissin...
Ama o işler öyle değil ben sevdim mi tam severim mesela ama karşımdakinden zerre gram karşılık göremiyorsam balda olsa zehir yerine koyar unuturum00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevdim bir kişiyi o da ayrıldı terk etti beni ondan maddi manevi hiçbir çıkarım yoktu sadece sevmek sevilmek istiyordum onu seviyordum ama olmadı istemedi terk etti ne diyim canı sağ olsun
00 Yorumla
+1 yılKadının doğasında sadece çocuğuna karşı sevgi vardır Şöyle çarpıcı bir örnek vereyim mesela ABD de boşanma davalarını açanların yüzde 75 oranla hep kadınlar kadınlar aldatma konusunda erkekten daha fazla meyilliler çünkü en iyiye ulaşma çabaları var
00 Yorumla
+1 yılErkekler içinde bunu söyleyebiliriz, çıkarları olduğu konular malum görüyoruz...
Cinsiyeti yok bunun, düzgün "insana" denk gelmek mühim olan ve evet bu çok zor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da tam aksi geliyor. Erkekler asla asik olmaz eminim gibi dr artik. Mutlaka bi cikar vardir. Ya da artik kardesi gibi annesi gibi derin bir sevgi besliyor saygi duyuyordur ama asik kesinlikle degildir:))
10 YorumlaOlabilir ama genelde yanlış kişiye ve doğru kisilerede yanlış insanlar yüzünden yanlıs yaptığımız için bu aşk devam edici bir şey değildir bence sevgi daha kutsaldır aşk istemem kalıcılık aramak lazım bence
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir mod göremedim,. Bakayım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen aşık oldum ama o değer verdiğim insan var diye oldu ve sınavdı doğru bir şey olmadığını sezdim ama tabiki sınav zor olandır
00 Yorumla
+1 yılYok olamıyoruz olur mu öyle şey kadinlar evet bazıları çok duygusuz görünüyor bunun sebebi aşık oldukları insanlar tarafından birakilmalari
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo bence tam tersi. Sevgilime deli gibi aşığım yapmayacağım bir şeyim yoktu. O beni en ufak şeyde engelliyor küsüyor. Peşinden koşan bendim hep ama bir noktadan sonra karşı taraftan hiç bir şey gelmeyince acımasız ve soğuk olabiliyoruz
00 YorumlaEvet ama hayatının hangi evresinde karşısına çıktığınız önemli bi faktör eğer çok fazla darbe aldıysa daha zor aşık olur
00 Yorumla
+1 yılBelirli bir yaştan sonra pek sanmıyorum gençlikte belki o da hayranlıktir daha çok gerçek aşk çok ender rastlanır
00 Yorumla
+1 yılAynısını kadınlar da erkekler için düşünüyor. Aynı şeyleri her iki cinsiyet de yapabiliyor çünkü.
Gerçekten aşık oluruz tabii ki.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Tam tersi 😂 bunu yazanın erkek olduğunu düşünmüyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılGayette erkeğim ablamm yakışıklı bir erkek hemde 😂 ama maalesef hep böyle gördüm
Soran+1 yılAbicimmii ben diğer erkeklere göre daha duygusal biriyim aşk konusunda
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen annen ile ilişkini düzeltmediğin müddetçe buraya ne yazsak boş
10 Yorumla Hayır bence aşık olurlar. Ben bir kere olmuştum 😂yani sanırım 😅 elerim titryordu sesim kisiliyordu o oldugunda hoca yanimdayken sesimi kontrol etmem gerekti. Yani oluyoruz.😂🙂
10 YorumlaTam tersi biz de erkekler için düşünüyoruz. Tek derdi bel altı diye
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynı şeyi erkekler için düşünüyorum. Çünkü ben birine gerçekten aşık oldum çok sevdim ama o gitti ucuz biriyle oldu. Aşık olmadı sevmedi daha birlikte takılıyor. Gerçekten aşık olan seven erkek yok. Kiminle konuşsam niyeti +18 baştan sona eriyor konuşma. Hiç niyeti ciddi olana denk gelmedim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama sadece uzun boylu, zengin, yakışıklı, serseri erkeklere
01 Yorumla- +1 yıl
Benim erkek arkadasik zengin ve zeki ama serseri değil yani yaniliyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende tam tersini düsünüyorum bırınden hoslanıyorum acı cekıyorum bana yüz bile vermiyor ne yapıyım sımdı kım bılır dmde kac kız ona yürümüştür deli oluyotum düşününce bunu
00 YorumlaYok onlarda duygu. O yüzden aşık olmazlar aşkından intihar edenler var bayanlarda
00 YorumlaBen oluyorum ya dinlemek isteyen hikayemi yazabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Çıkarı olan her erkeği seviyor muyuz peki? Yoo. O zaman bu yanlış bir düşünce
00 YorumlaOlabiliyor tabii ki…
Nereden biliyorsun diye sorma.00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam