Eşimin "yok" kelimesinden anlamaması?

Merhaba eşimle severek evlendik. Askeri personelim.6 ay sonra tayin göreceğim. 1 Ay sonra düğün yapacağız. Nikahtan sonra tüm sözlerini unuttu ve sözüm hiç geçmiyor. Örnegin en basiti ben 15 binlik mobilya alabiliyorum o 25 binlik istiyor, Ben balayına 5 bin ayirabiliyorum o 10 binlik balayı istiyor ,6 ay sonra taşınacağız eşyalı eve çıkalım, taşınırken kırılır gittiğimiz yerde alırız diyorum esyasiz eve sıfır eşya istiyor. Merhamet, anlayış 0 benim dediğim olmazsa olmaz kafasında deli gibi seviyordum ama soğudum ve 1 aylık karından boşanmayı düşünüyorum çok farklı biri oldu. Ve ailelerin üzulmeyecegini, laf olmayacağını bilsem dünya umrumda değil hemen boşanırım. Ayrica karım başka bir şehirde ve ailesi tek başına nikahlı eşimi tek göndermiyor birlikte de gelmiyorlar Siz olsanız ne yapardınız.
Güncellemeler
+1 yıl
Size anlattıktan sonra oldukça rahatladım , Ben beni düşünmeyen bir insanla ömrümü heba edemeyeceğim. Son bir kez konuşacağım işler yoluna girmezse yolları birbirinden ayıracagım. Evlenecek kardeşlerim acele etmeyin ettirmeyin en doğru insanı bekleyin Alla emanet
Eşimin "yok" kelimesinden anlamaması?