Öncelikle işim yoktu efendim.. Sonra oldu ama eş olmadı.. Sonra tekrar işsiz kaldım... Şu anda belediyeye girme şansım var nasip olursa telefon bekliyorum... Bide bana bi bayanın artık nasip olmayacağını düşünüyorum
Aşık olmak veya sevmek için neden aranmaz. Sevdim mi tam seveceksin Yğrek ister bu. O beni sevmiyor diye düşünmeyeceksin ne bileyim karşılıksız seveceksin. Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir ben nedensiz sevdim onun vücudunu sevmedim veyahut görünüşünü sevmedim yürekten sevdim. Değer verdim herşeyden önplsnda tuttum. Şunu anladım çok değer vermeyeceksin içinde yapacaksın da az belli edeceksin yoksa kız erkek farketmeden böyle oluyor ben olgun düşünen biriyim zorla onu yanımda tutamam olsa çok mutlu olurdum Mutlu ederdim ama yok nasip kısmet. Erkek veya kızı yoktur yani bu durumun delikanlı gibi seven herkes böyledir.
Normal bir insan hatta kusurlariyla dolu bir insan ama işte herşeyimdi dostum, arkadaşım sevgilim 3yıl herşeyi paylaştık şimdi sadece sevgilimi kaybetmedim herşeyimi kaybettim gibi hissediyorum ona sığınmak istiyorum yine
Güvenin yıkılması hayal kırıklığına uğramak bunlar basit duygular değil bir ilişkide saygi gidince geriye ne. kalıyor sevgi tek başına yetmiyorki aile olmaya yetmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Var. Şimdi umursamıyor gibiyim ama onun evlilik haberini alsam dünyam başıma yıkılacak gibi hissediyorum.
Nasil biri bu kadar asik oldun?
Size normal bana hayatın anlamı 😄
tamam da illa bir ozelligi vardir.
İyi biriymiş gibi davranıyordu aşık etti kendine. Bu kadar
Artık yok efendim.. Alan almış öpen öpmüş hatta çocuk yapmış...
Kac yildir ayrisin
6 yıl efendim
Kardeş onune bak birini bulursun ya
İnşallah efendim dua edin
Neden bekledin peki? Yoksa nasip mi olmadi yoksa istemedin mi?
Öncelikle işim yoktu efendim.. Sonra oldu ama eş olmadı.. Sonra tekrar işsiz kaldım... Şu anda belediyeye girme şansım var nasip olursa telefon bekliyorum... Bide bana bi bayanın artık nasip olmayacağını düşünüyorum
Eşinin isi var miydi?
Yok çarşaflıydı
Carsafli olmasiyla ne alakasi var?
Yani çarşaflı olduğu için işi olma şansı yok efendim
Oylemiymis. Peki siz severek mi evlendiniz?
Evet severek evlendik efendim... Çarşaflı bayanlar bi işte çalışmazlar efendim
Nasil tanistiniz?
Facebook ta tanıştık.. Muhabbet numaralar görme isteme derken her şey 9 ayda oldu
Allah gonlune gore versin kardes.
Amin ecmain inşallah
Var be beni reddetti kim bilir kimler var şimdi kalbinde
Kısa siyah saçlı, beyaz tenli, badem gözlü minyon ne bileyim iyi biriydi
Var olmaz mı. Aldatıldığımı da hissettirdi sevmediğini de herşeyi de hissettirdi nalet olsun geçilmiyor ki
Genelde kizlar yaşar. Erkeklerde de duygusal biri varmis.
Aşık olmak veya sevmek için neden aranmaz. Sevdim mi tam seveceksin Yğrek ister bu. O beni sevmiyor diye düşünmeyeceksin ne bileyim karşılıksız seveceksin. Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir ben nedensiz sevdim onun vücudunu sevmedim veyahut görünüşünü sevmedim yürekten sevdim. Değer verdim herşeyden önplsnda tuttum. Şunu anladım çok değer vermeyeceksin içinde yapacaksın da az belli edeceksin yoksa kız erkek farketmeden böyle oluyor ben olgun düşünen biriyim zorla onu yanımda tutamam olsa çok mutlu olurdum Mutlu ederdim ama yok nasip kısmet. Erkek veya kızı yoktur yani bu durumun delikanlı gibi seven herkes böyledir.
Artık umrumda değil kendileri
Olmaz mı var tabi. Instagram WhatsApp face pook
Amann kim öperse öpsün banane ondan
Hergün çekiyorum neden olamadık diye
Normal bir insan hatta kusurlariyla dolu bir insan ama işte herşeyimdi dostum, arkadaşım sevgilim 3yıl herşeyi paylaştık şimdi sadece sevgilimi kaybetmedim herşeyimi kaybettim gibi hissediyorum ona sığınmak istiyorum yine
Neden ayrildiniz
Bana saygısızlık yaptı affedemedim sevsemde
Eger aldatma degilse neden ayrildin ki bak aci cekiyorsun?
Güvenin yıkılması hayal kırıklığına uğramak bunlar basit duygular değil bir ilişkide saygi gidince geriye ne. kalıyor sevgi tek başına yetmiyorki aile olmaya yetmez
Ne yapti ki?
Artık bir önemi yok
Yok ne yaparsa yapsınlar
Var evet maalesef
Yok.
Hayır yok.
keske fransız bırısı soyle bısey yasatsa
Var maalesef
Yok kk