Sevgilimle geçmişimle ilgili özel şeyler anlattım şimdi ise benden inanılmaz soğudu ne yapabilirim?

Arkadaşlar öncelikle lütfen önyargıyla yaklaşmayın çünkü dediklerimden bazılarını yaparken yaşım daha çok küçüktü. Ben sevgilimle yaklaşık 2.5 aydır felan çıkıyorum ve yaşadığımız yer küçük olduğu için kulağına bir şeyler gitmeye başlamış ve benim hep ağzımdan laf almaya çalışıyordu ben ise bunlardan biraz utandığım için hep konuyu dağıtıyordum birgün buluşmak istediğini söyledi ve benimle her şeyi açık açık konuşmaya başladı bundan önce birkaç tane sevgilimle para karşılığı sevgili olmuştum (düşündüğünüz gibi bir şey değil sadece sevgili olmak) ve çok fazla erkek arkadaşım olmuştu elbette bazılarıyla c bir şeyler de yaşamıştık ve birkaç tanesi bizim özel fotoğraflarımızı paylaşmıştı ve bu yüzden çok uzun zaman zor günler yaşadım evden çıkmaya utandığım kimsenin yüzüne bakamadığım günler yaşadım derslerimi aksatmamak için mecbur okula gidiyordum ama (lise son sınıftım o zamanlar) herkes benimle dalga geçiyordu çünkü herkese çizmeye çalıştığım imaj okulun popüler güzel kızıydı ama bir anda herkesin kolayca elde edebileceği kız oldum şimdi ise doğal olarak sevgilim benden soğudu bir keresinde ona gelen ifşalarımı açıp ağlamaya başladı ben sana eskisi gibi bakamam diye lütfen bana yardımcı olun gerçekten ilk defa birisi beni kullanmak için değil sevdiği için yanımda onu da kaybetmek istemiyorum ama onun arkadaş çevresi ona habire baskı yapıyor bir oro** nasıl ilişki yürütüyorsun diye dalga geçiyorlar dolduruşa geliyor yani
Sevgilimle geçmişimle ilgili özel şeyler anlattım şimdi ise benden inanılmaz soğudu ne yapabilirim?