+1 yılSevgili olmasının ya da olmamasının güzellikle bir alakası yok ki😂bazen birini seversin ahhh bir dakika🤦♀️Sevmek değil değer verirsin hayran olursun ama olmaz yani bir şekilde olmaz oda güzel olan her şeyin kaldığı yerde kalır yani kursakta.
Sonra kişi kendini ilişkiye kapatır.
Belkide güven sorunu vardır.
Aldatılma ya da terketilme korkusu vardır o kadar çok sebep var ki saymakla sonu gelmez en basiti güven yok bir kere ilişkiler oyuncak olmuş artık ilişki sadece göstermelik ergence yaşanıyor o ilişki değil.🙇♀️
Gerçek seven insanların sevgisinin hiçe alındığı saplantı olarak adlandırıldığı dönemde yaşıyoruz yani gerek yok sevmeye değer vermeye gerek yok hem zaten ben aşık değilim aşkta neymiş saçma sapan paçoz paçoz şeyler🙈😂zaten öyle ki ben özlemiyorum özledikçe hırçınlaşıp hiç etrafa saldırmıyorum😂😱sanki hiç zaten benim öyle bütün dertlerimi alıp götürecek şey bir allahın kuluna doya doya sarılmak değil yani aşk yok aslında😂özlemiyorum ne özlemesi ben ve birini özlemek bir araya gelmeyecek iki kelime 🙈😌👈🤪
Sevgili olmuyorsa vardır bir sebebi😂sevgililik ergence çocukça geliyor bana kimseyi sevmiyorum bundan sonra artık seveceyim tek erkek eve kedi alırsam onun cinsiyeti erkek olursa o olur ya da ileride evlat edineceğim çocuk erkek olursa olur ama ben gidipte kimseye değer vermem sevmekte neymiş sigortalı bir iş bulup çalışırım sjgajdhfhfgf16 Yorumla- +1 yıl
Oh mis daha ne olsun ")
- +1 yıl
Sevmek yok squat var🏋️♀️🏋️♀️🏋️♀️🏋️♀️
- +1 yıl
Yıllarca squat yaptım yeter artık sevecem😄
- +1 yıl
😂allahım🤦♀️tövbest😱😂
- +1 yıl
Ayıp bişey mi dedim ki😂
- +1 yıl
🤣
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bakarsanız asıl güzel kızların alıcısı çoktur.
Ama bazı durumlarda istisnalar oluyor elbet.
Kızlar çoğu zaman çok seçici olduğu için.
Herseye bir kusur bulduğu için.
Kimi kızlar da beğenir tam istediği gibi biri o kişide kıza bakmaz.
Kızlar kendileri gibi birini istediği için
Erkeklerde şöyle der genelde
Öyle güzel Kız bana bakmaz der es geçer.
Masrafı çok derler.
Alıcısı çok olur yani güzel kıza herkes bakar Öyle olunca insan hem çok kıskanır hem onu kaybetme korkusu yaşar diye biraz çirkin olsun ister sevdiği.
Hem Dünyada bir sürü güzel kız olduğu için her güzel kızları çok umursamazlar.
Hem bazi erkekler için çok güzel kızları yatağa atana kadardır diye.
Hem güzelliğe neredeyse 40 günde doyan.
Gözün alışmıştır güzel görmeye oncin güzeller sana normal gelir..
Aslinda Ben de isterdim sizin gibi güzel bir kız olsun sevgilim ama o kişiye nasıl güvenebilirim.
Herseye rağmen beni sevecek mi bana sadık kalacak mı bunlara insan şüphe duyduğu için bu yüzden olmaz.
Ama herkese göre güzellik değişir.
Güzel kız yanına bir erkek alır ama kalbi kıpır kıpır etmez.
Önemli olan istediğin gibi birini bulup onu sevebilmek ister insan.
Ama eğer istediğin gibi birini bulamıyorsan karşı taraftan bazı beklentilerini, standartları azaltman gerek. Fazla seçici olmadan.
Hem bir de cok fazla sosyal cevren olacak. O zaman bir şansın olur.
Ama bu işleri gerçekten şans işidir ve hiç kolay değildir.
Sizin gibi güzel bir kız ece hanım mutlaka sevgili bulur çünkü bu sitede gördüğüm en güzel kızsınız hem en güzel görüşlere sahipsiniz. Yani hem güzelsiniz hem de zeki son derece.
Diye düşünüyorum.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥰
- +1 yıl
Rica ederim efendim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kızların neden sevgilisi olmaz bence olur ama hepsi için olur kısmı olmayabilir. İki sebebi vardır. Bir güzel kız çok fazla seçicidir. İkincisi ise güzel bu kız bunun sevgilisi vardır kesin diye erkeklerin adım atmaması sonucu olur. Sonuçta sevgili dediğin ruh ikizidir. Ruh öküzüdür. Suç ortağıdır. Sevgili deliliktir ve bu deliyi bulmak çok da kolay olmaz.
31 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAllah çirkin şansı versin 😃
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim güzelim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Genelleme yapmıyorum ama bir çoğu kendini beğenmiş egoist bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Aslında güzel kızların çok sevgilisi oluyor. Fakat genelde biraz yakışıklı olsun dedikleri için pek uzun süreli bir birliktelik olmuyor. Bu tür durumları yaşamaktansa karakteri oturmuş kişilerle beraber olmaları daha iyi olur. Yoksa güzel olan her şeyin çevresinde çok insan olur.10 Yorumla
+1 yılZamanın birinde bir delikanlı gü, eller güzeli bir kıza aşıkmış. Delikanlıda pek fena değilmiş. Ama delikanlının ciddi olan evlilik teklifini şiddetle reddetmiş.
Delikanlı bakmışki bu iş olmayacak oraları terk etmiş. Yıllar sonra unutamadığı eski sevgilisinin olduğu yere gelmiş ve bir gün evini uzaktan izlemiş.
Sabah erkenden bakmış eski sevdiği kadının kapısı açıldı önden pekde çirkin bir adam. Arkasından eski aşkı. Kadın eşini işe uğurlamış kapıyı kapatmış. Adam dayanamamış ve tüm cesareti ile kapıyı çalmış. Eski sevgilisi kapıyı açmış adam selamlaştıktan sonra. Bir şey sorabilir iyim der. Kadın sor der. Kocanmıydı o diye sorar. Evet kocam.
Şey. Der benden daha çirkin bir adamı niye seçtin peki. Kadın içeri gel der ve arkadaki gül bahçesini göstererek *bahçenin en güzel gülünü bana getirirmisin ama geçtiğin güllere tekrar dönmemek kaydı ile * der. Adam heyecan ile en güzel gülü almak için dalar bahçeye. Bu gül daha güzel yok şuradaki daha güzel , ooo ötekisi daha güzel. .
Derken bir bakarki bahçe bitmiş ve önünde solmuş ve boynu bükük bir gül kalmış. Çaresiz onu alıp eski sevdiğine mahçup bir şekilde bırakıp hiç bir şey demeden gitmiş.
Diyeceğim güzelim diye çokta uçmamak lazım.21 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel bir hikaye 😊
+1 yılNe alakası var. Tanıdığım hiçbir güzel kız yalnız kalmıyor. Bir tanesi boşa düştüğü an yürüyorum. Şansım da en az yüzde 50 tutuyor. Diğer yüzde 50'lik ihtimal ise o kıza benden önce başka bir erkeğin yürümesi. Beni reddeden kızlar da oldu elbette. Ama onların zaten o taraklarda bezi yok. E bende de teklif var, ısrar yok.
Bence senin de pek bu taraklarda bezin yok. İstesen her türlü bulursun. Seksi ama gizemli kızı oynuyorsun bence. Bir CIO nasıl işsiz kalmazsa sen de sevgilisiz kalmazsın esasında. Kaldı ki güzel ya da çirkin olmak da önemli değil. Bir kız her türlü partner bulur. Sebebi şu. Kızların hepsi güzel değildir ama biz erkeklerin tamamı abazandır o bakımdan.
İnşallah hakkında hayırlısı olur ne diyeyim.10 Yorumla
+1 yılBunu net olarak bilmemiz mümkün değildir, belki hayatlarında biri olmasını istemiyorlardır kafaları rahat olsun diye belki de kalplerine göre ömrünü paylaşabileceği o kişiyi daha bulamadığına inanıyordur. Aşk işlerinin nasip olduğunu düşünüyorum tabi kimsenin karşısına durduk yerde eş olacak kişi çıkmaz çabalamak insanları iyi tanımak gerekir ama bazen olmadı mı da olmuyor. Seçici davrandıkları için de sevgilileri olmuyor olabilir bu da gayet normal bir durum, sonuçta ömür paylaşacaklar gelişi güzel birini seçmeleri saçma olur. Hayatta seçici olmak bir yandan doğru geliyor bana, özellikle aşk işlerinde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde güzel zel kızlar le ilgili dışarıdan bakıldığında havalı egolu ve mutlaka sevgilisi vardır algısı oluşmuş, bu nedenle güzel kızlardan uzak durmayı tercih ediyor erkekler..
Veya özgüveni eksik erkekler güzel kızlara yaklaşmaya cesaret edemiyor.45 Yorumla- +1 yıl
Uzak duruyoruz cunku karaktersiz olur guzel kizlar
- +1 yıl
@Üniliveyalnız buda bir algı sana öyleleri denk gelmiş ve hepsini yaftaliyorsun..
- +1 yıl
Egolu havali olurlae
- +1 yıl
Evet çok güzel özetlemişsiniz @Hayatİstanbul77
- +1 yıl
@ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ teşekkür ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞüphe, güvensizlik, geçmişteki tramvalar..
Bu sebeblerden ötürü güzel kadınlar aynı acıları tekrar yaşamamak için erkek milletinden uzak duruyor, seçici oluyor.
"Nasılsa beni reddeder" diye güzel bir kadına kendini açamayan erkeklerde var, buda bir sebep gibi görünüyor20 Yorumla
+1 yılZaten sevgilisi vardır diye yazmıyorlardır belki. Ben hiçbir kıza yazmıyorum mesela tipsiz olduğum için zaten karşılık alamıcam niye yazayım. Dışardan zor gibi görünüyorlar ondan herhalde. Belki de onlar da güzel kızı görünce nasılsa bana bakmaz diyip uzak duruyorlardır.
20 YorumlaGüzel. Çirkin fark etmeksizin aldatıyorlar gerek Yok ben. Yanlız ölmeye razıyım. Diğer erkek kadın fark etmez ne tamam yiyin özgüven falan demeyin alakası Yok tamam aldatıldık diyelim ortada evlilik sonucu Çocuğunuz olsa. Olan sizden fazla kardeşim olacak gerek yok harbiden zaten aile kavramı yok. Bu zamanda.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Seçici davranmaktan olabilir.
Bu kız bana bakmaz diye teklif etmedikleri için güzel kızlar yalnız kalıyor derler genelde ama bence öyle değil.
Her kıza illaki teklif edenler oluyor ben hiç teklif almadım diyen kız var mı cidden😅Vardır illaki ama çok nadir yani😅10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBence bahtlarını kapatan, onları elde edemeyip kötüleyen erkeklerdir. Hemcinsleri tarafından da sevilmedikleri oluyordur onu bilemeyeceğim tam. Haliyle biri ona açılacağında çevresinden birisi ile bağlantı kurmaya çalışırsa, kesinlikle ulaşamaz ve kız yalnızlığa mahkum olur. Ne var benim gibi direk söyleseler. Bu da ozguvensizlikten kaynaklı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Zor sevdiklerinden olabilir. Hani okulda popüler bir kız olur. Güzeldir, biraz havalıdır. Bazı erkeklerde ona ulaşılamaz gözüyle bakarlar. Yani onunla bırak sevgili olmayı, sohbet bile etmez benle gibi bir düşünce oluşuyor. Şimdi de öyle. Güzel kızlar Kaf Dağı gibidir. Görürsün ama yanına bile yaklaşamazsın. O da efendi erkekleri görmez zaten. O da nerde popüler bir erkek varsa onu görür
10 YorumlaEvet güzel kızların genelde sevgilisi olmaz. Çünkü özgüvensiz erkekler, "bu kız beni kabul etmez" ya da "kesin sevgilisi vardır" mantığıyla yaklaşmazlar. Sonuç olarak tipsiz ve özgüvenli birisi gelir kızı alır gider :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Niye hep böyle deniliyor yahu. Güzel kızlar asla yalnız bırakılmıyor. Unide bir kız vardı tüm okul nerdeyse peşindeydi. ☺️
12 Yorumla- +1 yıl
100 tane erkek peşindeyse sadece 1,2 tane adam oluyor , başka değişle güzel kızın çok boş kalabalığı olur 🤦♀️
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Erkek güzel kız görünce öyle avanaklaşıyor ki kız da doğal olarak uzak duruyor ondan. Ben güzel kızların yalnızlık sebebini bunda görüyorum. Aklı başında hiçbir kız doğal davranışların dışında davranış üreten erkeği kendine sevgili yapmaz. Bence yapmamalı da senin güzelliğine bakıp değişik hallere giren kişi zayıf kişidir zaten ondan ne köy olur ne kasaba
00 Yorumlaonun kesin sevgilisi vardır derler, kuzenime çok güzel bir kız arkadaşımı tanıştırdım konuştular geldi yanıma kız aşırı güzel elimde tutamam onu dedi saçma lafa bakın. kişiliği filan önemli değil demek ki.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. güzel kızlara ilgi alaka fazla oldugundan sanırım libidosu fazla yukselıyor bundan sebep çirkin bakımsız kızlara oranla 10 kat daha yuksek kriterler olan kişileri kendılerıne yakıştırıyorlar aman nebılım kızı gormek lazım nesı var guzel olan
10 Yorumla
+1 yılSevgilisi olmayan her kızın kendini böyle avutması 🤷🏽♂️
11 Yorumla- +1 yıl
😄
Çünkü erkekler guzel kıza yaklasmaya korkar. Bu kız bana bakmaz hesabı yaparız cırkınkere yonelırız daha cesaretlı. Bu yuzeen guzeller tek kalır cırkınlerın g*tu kaşkar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl3 adet neden yazacağım😊
Sen içinden dilediğini kabul et😉
1) Erkek bakış açısında bunun kesin
sevgilisi vardır algısı taşırız.
2) Bu kız çok güzel havalı beni beğenmez.
3) Tecrübelidir beni çabuk harcar ben üzülür rezil olurum korkusu taşırlar.00 Yorumla Bence kibirliler de ondan. Yanlarına kimseyi yakistiramiyorlardir.🥴
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kızların çevresindeki erkeklerin korkaklığından 😂
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzeller seçici oluyor bence ondan çirkinler bundan başkası bana bakmaz diyip badozlama dalıyorlar ahhh siz güzeller seçici olayım derken tekci kalıyorsunuz 😁😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelse, bunun da farkındaysa büyük ihtimalle güzelliğine mütevazılık değil, kibir ve yüksek ego eşlik ediyordur. Nazı, kaprisi çok olur. Çoğu erkek de bu yüzden yaklaşmaz, veya yaklaşmayı düşünmez.
10 Yorumla
+1 yılYa sevgili istemezler , ego olduğundan ve erkek beğenmediklerinden dolayı yoktur , veya o kadar güzel ki , neyse s****r et diyip normal derrcede ki kıza yazıyolardır , örnk ; ben jdnejeje
10 Yorumla
+1 yılGenelde onlara yaklaşmaya korkulur. Reddedilme korkusu ve özgüven eksikliği güzel kadınların yalnız kalma sebebidir.
20 Yorumla
+1 yılTeklif edemiyorlar özgüvenleri düşük olduğundan , 10 üzeri 9 luk 10luk kızlar çok sıcakkanlı oluyor defalarca test ettim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında olur ama hangisi sevgilisidir onu pek anlamazsınız. 10 dakikada bir birisi asılır, 10 dakikada bir de birilerine düşerler.
10 Yorumla Şüpheden, güvensizlikten kimseye yaklaşımıyorum bn.
20 YorumlaTeklif etmeye cesaret edemezler red yemekten korktukları için djfj
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle 👍
Ya “bu bana bakmaz” denir ya da kızın kriterleri yüksektir. 😄 Yoksa neden olmasın.
20 YorumlaGülse neden eşi veya sevgilisi yok mantıklı geliyor da
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler yüzünden
Veriyoruz gazi elini sallasan ellisi diye
Sonra hüsran10 Yorumla Ya güzel kızların sevgilisi yoksa biz niye sap olarak kaldık ortada :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kesin sevgilisi vardır diye erkekler onlara adım atmak istemez.
10 Yorumla
+1 yılBence bu devirde herkesin vardır ama kendini ifade edemeyenin yoktur.
10 YorumlaGüzel olduklari için olabilir ve çok seçici olduklari için😐
10 Yorumla
+1 yılBen olurum sevgili tek birinin ama nasip daha çok arkadaşım veya evlilik ciddi düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılHep ilk yazan kişinin erkek olmasını bekliyorlar ondan dolayıdır muhtemelen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzellerde reddedılme ıhtımalı yüksek olduğu için yaklaşan olmaz en sonunda odunun birı kapar kızı ☹️
20 YorumlaEvet evet neden yok cidden 😒
İstemiyordur, ya da seçicidir.10 Yorumla
+1 yılGüzel kızlara yanaşmaya korkuyorlar erkekler. Korkmalılar mı?
10 YorumlaAslında güzel değil de çirkin oldukları için Olabilir mi
10 Yorumla
+1 yıliki ihtimal var..
birincisi çok seçici olmalarından..
ikincisi ise güzel kadınlardan nasıl olsa bana bakmaz diyen erkekler..11 Yorumla- +1 yıl
Sevgilim yok ama kariyerim daha öncelikli aşk ilişkileri vakit kaybi bemce
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen ciddi ilişki insanıyım valla güzel çirkin kimse yüzüme bakmıyor tipten maddiyatan kaybediyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Gereksiz ya. Sadece güzel olduğu için değil, aklını kullandığı içindir o
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ne alaka bence güzel kızların da yakışıklı erkeklerin de sevgilisi oluyor
10 Yorumla😂Ah şu güzel kızlardan ne çekiyorum ben.
Güzel kizlar seçici oluyorlar and güzel oldukları için biz erkekler reelde konuşmaya cesaret edemiyoruz ondan yalnız.20 Yorumlakendine yakıştırdığı birini bulamamıştır ya da kariyere odaklanıyordur diğer seçenek sandığı kadar güzel değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel değil. Akıllı işinde gücünde diye değiştirilecek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtalama tipteki kızlar bile bakmıyor güzelle ne yapayım davul bile dengi dengine
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Güzelin bahtı kötü olurmuş 😃
10 YorumlaMüşteri tercih ediyorlar bikaç bin erkege baglı kalamıyor lar
00 Yorumla
+1 yılOlur. Eğer sevgiliniz olmadıysa bu ya güzel olmadığınız anlamına gelir ya da kız...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılegolarından olabilir ben güzelim havasındalar e tabi bircok kişide teklif edince karar veremiyorlar
16 Yorumla- +1 yıl
Hicte öyle degil Şu an benimde sevgilim yok ama bunun nedeni kariyerim daha õnemli
- +1 yıl
@HırçınSabrina o kadar güzelsen güzellik yarışmasına katıl kariyerin olsun :D
- +1 yıl
@scorpion026 herkes güzelsin diyor bana belkide bulgar gocmeni oldugum icin guzel buluyorlar ama istesemde katilamam yarismaya cunku fiziksel kriterlere bakiyolar ben minyonum
- +1 yıl
@HırçınSabrina evet muhacirler genelde güzel olur. karyierinde başarılar artık :)
- +1 yıl
Tesekkurler bayim sizede
- +1 yıl
@HırçınSabrina teşekkğürler
+1 yılÇoğu narsizm illetinden muzdariptir. Burnu havadadırlar. Kız kurusu olup çıkarlar. 62 kedi besleyen ninelikle hayatları taçlanır.
10 Yorumla
+1 yılçok seçiciler.. sebebi bu... :D örneğim sen :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ama bir insanın seçici olması için birilerini seçmesi gerekir ben kimseyi seçmiyorum sadece doğru insanı bekliyorum çünkü aşkı herkesle yaşayarak basitleştirmek bana göre değil , bir kişi olmalı tam olmalı
Zeki olsun kalp ritmimi bozsun yeter bu iki şeyi bir arada bulamadım daha 🙄 - +1 yıl
kalp ritmini çözmek enigmayı çözmek gibi... sorunda orada işte
- +1 yıl
Doğru insan şak diye çözer sen dert etme orasını 😄
- +1 yıl
peki umarım o doğru insanı bulabilirsin
+1 yılBenimde sevgilim yok ama nedenk kariyerim daha önemli aşk ilişkileri bana boş vakit kaybi geliyor veya engel
10 Yorumla
+1 yılsenın gıbı kezo olurlarsa arkadası bıle olmaz mesaj kutunu ac dedık ızmırdenım dedım ona bıöle tenezzul etmedın bıde utanmadan bu soruyu sormusun kapak olsun buda sana
01 Yorumla- +1 yıl
🤦♀️😂
Gezegende çok fazla olduğu için birde rekabetden ötürü
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım