Çirkin şansı diye birsey var evet 😁 Dikatt ettinizmi bilmiyorum ama siz erkekler güzel kızlara teklif etmekten korktuğunuz için güzel kızların yanında keko denilen kişileri g9rüyorsunuždur değilmi?
Yabancılarda pek olmuyor ama, sen hiç güzel kız egosu diye bir şey duymuş muydun? Dış görünüşümle hiçbir zaman övünmedim, çoğumuz Brad Pitt olmadığımızın farkındayız. Peki neden açılma işi olmuyor biliyor musun? İzah edeyim. Çoğu düzgün erkek, karşı cins birine ilk adım atacağı zaman çekinir. Aklında düşünceler ve soru işaretleri olur ve emin olun ki terslenmeyi, olumsuz bir tepki almayı hak ettiğini düşünmez. "Niye yazıyorsun, yazma, herkese yazıyorsun zaten, sapık mısın..." gibi tepkilere maruz kalmak istemediği için bile ilk adımı atmak istemez.. Tamamen ön yargı dolu hemcinslerin, üzgünüm. İyi niyetli, dürüst çok sayıda insan var ve bu insanlar bir şeyler yapmak istediklerinde umursanmıyorlar bile. Ondan sonra da erkeklere güven olmaz.. Ee tabi olmaz, sen daha neyi seçmen gerektiğini bilmiyorsun ki? Genel konuşuyorum yani.
Bu sakın Dediğinin tam tersi olmasın bence çok iyi düşünmek lazım yani şöyle diyelim ona sevgilisi olmasa bile peşine takılan çok erkek olur aynı şekilde çok yakışıklı erkeklerin de peşine takılan kızların olması gibi Hele ki zaten şurada yeni nesil insanların gerçekten yaptığı tek şey varsa o da tipe ve dış görünüşe Felaket derecede önem vermek yani yeni nesil sanıyor ki tipi düzgün olunca karakteri de düzgün oluyor Tamam her ne kadar kapağını merak etmediğim bir kitabın içini okumak istemezsin Dense bile ben yine de buna hiçbir zaman katılmıyorum eğer biz burada bir uzun ilişkilerden bahsediyorsak yani kalıcı ilişkilerden bahsediyorsak karakter güzelliği hepsini solar bir başka bakış açısı da şudur çok güzel kızlar tabi bu herkes için demiyorum Yanlış anlaşılmasın sakın genellikle sevgiliden ziyade hani böyle takılmalık erkek isterler tabi aynı şekilde yakışıklı erkekler de takılmalık kız ister Bunu neden söylüyorum Çünkü artık günümüzde bunlar çok yaygınlaştı
Güzel kızlar masraflı, şımarık, kendini beğenmiş, cafelerden çıkmaz, aldatır ya da bu kızın sevgilisi zaten vardır düşüncesi yüzünden kimse yanaşmıyor. Bakın durum sandığınız gibi değil korkmanıza çekinmenize gerek yok onlarda sonuçta insan bizler gibi cesaretinizi toplayın ve konuşmaya başlayın dostane bir yaklaşımınız olmalı sapıklık , sarkıntılık taciz vs gibi fantazileriniz varsa lütfen bulaşmayınız ciddi düşünen insanlar için geçerli söylediklerim Söz meclisten dışarı 🤠
Cirkin sansi diye bir sey yok aslinda algida secilik sadece, kaldiki cirkin senin kafanda toplumun sana dayattigi bir ogretilmis caresizlik. Senin sevgilin yok sanirim.
peşinde çok koşan olduğu için seçici oluyorlar. birde sevgilisi vardır diye düşünüyoruz. bazen de genellemelere maruz kalıyor erkekler herkese yürüyorsun diye genellemelere maruz kalıyoruz
Yok korkmak değil. Güzel ama egolu ve karakteri para etmediği için aslında yanaşmıyoruz. Huyunu suyunu bilmediğim güzele yaklaşirim ama. Baktım ki o da egolu hemen yol veririm. Güzeliz diye kendilerini dünyanın merkezi sanmasınlar
Değil 😊 bir kere keko ne demekmiş bir açıklamanı isterdim. Çirkin şansı diye bir şey yok. Kendini güzel ifade edebilen ne istediğini bilen gösteren insan var.
Yakışıķlı erkeklerinde olmuyor merak etme. Bu tamamen seçicilikle ilgili çok azgin degilse, her kizin kendinden yararlanmasini istemez , her kizda her erkegin kendinden. Azmişsa amaç fckbuddyliktir zaten herkes herkese...
resimdeki olay günümüzde büyük yalan. ben adamdan iyi oldugum halde resimdeki kızdan çirkinleri bile bizi begnemiyorsa çirkin şansı olmaz. ha paran varsa zenginsen o zaman şanslısın :D
okudum asla korku değil o çünkü kızların karakteri belli eder kendini ve teklif etme gereği duyulmaz. atıyorum yakısıklı kaslı erkekleri takip eden arayan vs bir kıza neden teklif edeyim? aradıgı ben değilimki.