Gece gece sinirlendim?

Daha yeni yeni tanıştığım biri vardı sosyal medyadan. Ben zaten sosyal medyaya güven duyan birisi değilim. Aynı şehirde de değildik. Haliyle yanımda olsa belki olur ama uzaktan uzağa güven duyamam kafası yaşadım. Bir de ben zaten sosyal medyadan tanıdığım erkeklere pek güvenmem. Bana yazan başkasına da yazar diye düşünüyorum ve bunu vaktinde görmüşlüğüm de var. Neyse, konuya gelelim. Konuştuğum kişi, dakika bir gol bir konuyu aradan çok bir vakit geçmeden cinselliğe getirdi. Hatta konuşmadık bir ara. Bugün konuştuk. Ben ona konuyu zırt bırt oraya getirdiği için önce rahatsız olduğumu söyledim. Yine devam etti. Ben de bu defa "Sen birinin sevsen sevsen vücudunu seversin. Senin birini seveceğini sanmıyorum." dedim. O da "Benim adıma karar verme. "dedi." "Ben duygusuz bir güzel kardeşim miyim?" dedi. Ben de "Ben senin adına karar vermiyorum. Düşüncemi söylüyorum." dedim. 😅😅
Sahiden çok merak ediyorum. Niye çoğunuz bu kadar boşsunuz? İş bize geldiğinde kuyruk sallıyor oluyoruz, yapmasaydı oluyoruz. Peki, böyle olan erkeklerin amacı nedir?
Gece gece sinirlendim?