Güncellemeler
1 yıl
Ki anlam yükleme o kadar diyorsun ya kızla 4 ay falan birlikte çalıştık her gün birbirimizle konuştuk ettik kızla dugunde çekilmiş resmimiz var odamda her uyandığımda karşımda duruyor o kadar aklıma giriyordu son kez onu gördüğüm gün olması çok üzüyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anlat içinde kalmasin tabi kiz dinlerse seni
Dinlemesini ya da cevap vermesini istemiyorum ki üstelik tek bir kız değil kızlar yani bir çok olay için geçerli bu dediklerimlerim hep içine atan biri oldum ama içimde yaşamak yerine üzerinden zaman geçmesine rağmen o güne ait ne oldu ya da ben ne hissettim bunu direkt söylemek bilmiyorum iyi mi işte sana biri yazsa mesela ne düşünürsün senin için bir anlamı olur mu
bi anlami olmaz ama bahsedecen sey misal sevgi mi vardi o kiza karsi?
Hayır ya olayı şöyle anlatayim bir kız vardı arkadaştık sonra ortak arkadaşın düğününe birlikte gittik o orada başka arkaslarinin yanına gidip içmiş az bir şey sonra çıktık düğün bitti evine bıraktım bırakırken öpüşüyor gibi olduk bana işte kafasını hafif eydi bana işte sen olmasan ben ne yapardım bu saatte götüren de olmazdı falan dedi ama sarhosta değildi yani öpmek üzere gibiydi ben ya arkadaşlık biterse ya onu kaybedersem aynı şekilde bende karşılık vermek istiyorum derken bir an tüm duygularım üst üstte geldim onu ittim opmedim o sonra eve gidince haber et merak ederim dedi arabadan indi eve gittim yazdı falan sonra 1-2 hafta geçti geçmedi kız beni arkadaşlıktan çıkarttı numaramı sildi mesela geçen hafta istek attım kabul etmedi
Bunu benim tarafımdan bilinmesini istiyorum onunda aslında onu neden yaptığını bilmek istiyorum ya da ben mi yanlış anladım o gün onuda bilmiyorum ve neden önceden sürekli konuşan dertleşen iki insanken birden birbirimizi tanımayan insanlar gibi davranıyoruz
Okudum itirmen iyi olmamışda kafani cekebilirdin öpmemesi icin
Bu kiz sarhoş oldu bütün erkeklere aynisini yapiyorsa?
kizlari anlamak zor cidde kadin beyni cok karışık fıfnfnfnfn
kiz seninle arkadaslini bitirmek iştemiş bence cok anlam yükleme yani
Kafam zaten ona yakın değildi o bana yaklasiyordu ama işte ben aslında o kıza aşırı fazla cinsel çekim besliyor arzuluyordum arkadaşta olsak etsek o kızın beni o an opmesinden çok daha fazlasını istiyordum ben ama o an çok boş bir anima gelse bugün olsa aynı hatayı asla ama asla yapmazdım işte
Olan olmuş artık bence eskiyi düşünüp derd edinme eski eskide kaldi
Ileriye bak
İleriye bakmak istiyorum ama bu eskideki insanları da özlüyorum onların yeniden hayatımda olmasını onlarla hala bugünde devam etmemizi konuşmamızı istiyorum işte olmuyorsa yine olmasın ama ben yine de konuşmayı istiyorum bir yandan da işte o kadar zaman geçti gerek var mı da diyorum kafam karışık
kiz istemiyor ki istek atmisin kabul etmiyor
Bence bi zaman sonra oluruna birakmada fayda var
Kimsenin pesinden koşma hayatina cok insan girer daha
Girecek tabiki ama onun cevabını işte merak ediyorum bilmiyorum ya bir tek ben mi böyleyim sen mesela hiç böyle olmuyor musun bir oğlanla ilgili
oldu bana
En iyisi içinde kalacana git yaz samed
Sen yazdın mı icindekileri döktün mu peki