Kızlar zengin ve yakışıklı erko mu
Sadık ve aile kurabilecek bir tip mi
Erkolar güzel ve zengin kız mı
Anne olabilecek kapasitede sadık ve bakımlı kız mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar zengin ve yakışıklı erko mu
Sadık ve aile kurabilecek bir tip mi
Erkolar güzel ve zengin kız mı
Anne olabilecek kapasitede sadık ve bakımlı kız mı
Ortalama güzelliği olsun yeterli. Çok güzelin karakteri pek düzgün olmuyor kanımca. Zengin kızda parasıyla erkeği ezer ve bunu başına kalkar gibime geliyor.
Ben de çok yakışıklıdan korkarım artık nasıl bi travma oluştuysa kafamızda sjsjsj
Karakterleri oturmuyor. Sanki bir yerden verilip bir yerden alınıyor gibi.
Katılıyorum bu görüşünüze
Kadına gerek yok. Parayla hizmetçi tutulabilir. Çok daha da ucuza gelir. Cinsellik zaten önemli değil lanet olsun. Öyle günü birlik belki denk gelirse olur yoksa hiç kasmaya gerek yok.
Anladığım kadarıyla kimseyle duygusal bağlantı kurmak istemiyorsunuz o da bir tercih saygı duyarım
ayynen. :)
güzel ve zengin olması önemli değil bakımlıda çok kritik değil anne olabilecek kapasiteyi ve beni sevmesini seçiyorum kızlar hepsini birden seçmeye çalışıyor maalesef.
Vay mantıklı elemansın böyle devam 🌺🌺
bide sevenimiz olsa keşke boyum 160 fiziğimde kötü ):
Kızz senle dün de konuştuk ya sjsbsbs bunun altına da aynı yorumu yapmışın ablam
valla yapacak başka bir işim yok kafanızı şişiriyorum kusura bakma
Kitap falan okusana sevmiyon mu okumayı, bırak kendinle uğraşmayı artık kendini kabullen yoksa kafayı yersin
seviyorum da veya şu an gidip logaritma öğrenmek istiyorum ama bu düşünceler kafama takılıyor. düşünsene bi çıkıyorsun kısa boylu denilenler bile 10 15 cm uzun senden
dün hangi soruda konuşmuştuk
Parayla ilgili olanda
Psikolojik destek al bence
psikolog bana farklı bir bakış açısı verip gerçeği görmezden gelmemi sağlayacak yani benim sorunumu yaşayıp psikoloğa giden insanların çoğu böyle söyledi maalesef sonradan eski mentaliteye geri dönüyorlar. çok insanla konuştum intarnette
Ben her insanın farklı bir kaderi ve hikayesi olması gerektiğini düşünüyorum hepimiz çok mükemmel varlıklar olsak aynı hikayeler aynı sonlar olacaktı o yüzden sen de kendinde olan güzel şeyleri sev kabul et ve bu dünya için güzel şeyler bırak zaten hepimizin sonu ölüm kara toprak yani, mesele bu dünyaya faydalı bişeyler bırakıp da gidebilmek yoksa kafayı kendine takarsan bu kavga asla bitmez
teşekkür ederim öyle siteye yazıyorum işte arada
Cevap
6Cevap
Eşimin zenginliğinin bana bi faydası yok her türlü ben çalışıp kazanıcam onemli olan sadece bana sadık itaatkar ve bana anne gibi davranan biri olsun
Güzel kriterler bravo doğrusu
Ama esomin zengin olması mesela şu faydadan oyi olabilir diyelim babasının bi is yeri var beni işçi alır hem kendi emegimle kazanmış olurum hem tanıdık olur patron yoksa bunun haricinda para fslan kabul edemem utanırım kadın parası yiyor gibi hissedip
başkasıyla beni veya kendisini kıyaslamayacak birisi :)
Güzel kriter, kıyaslama çağın hastalığı bu arada
Aynen hahaha
Erkek adam bey gibi terimler varken Erko ne ya dalga geçer gibi
Sadik ve sehvetli erko severler
Annac ve sadik kiz
2. Tercihim
Yalnizlik
Zeki kiz
Şartlar içinde o yoktu ama yine de iyi cevap beklentim düşüktü açıkçası erkolardan sksjsh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?